Да бях се решила - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да бях се решила
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1951 пъти
Да бях се решила да му призная чувствата си още тогава, за да не страдам сега.
След повече от десет години, се терзая и се питам дали щях да съм по-щастлива, ако бях направила крачката от която се страхувахме и двамата. Преди време започнах нова работа, а той беше мой шеф. Плени ме този човек от мига на запознанството ни, сприятелихме се много бързо, ден след ден ставахме все по-близки, отношенията ни бяха далеч от тези между подчинен и шеф. Чакаше ме след приключването на работния ден с предтекст, че просто минавал, за да ме закара до нас. Под всякакъв предтекст търсехме близоста си, служебни обеди, служебни партита, служебни пътувания... Усещах тръпката в момента който сядаше до мен или ме канеше да танцуваме на поредния фирмен банкет. Постоянно вършех някакви частни поръчки за които той ме беше помолил, постоянно ме взимаше от работното място за да ми покаже и обясни следващата ми задача (а това правеше впечатление на служителите и подчинените ми). Пътувахме няколко пъти в командировки (само двамата), в една такава командировка празнувахме заедно именния ми ден. Хубав подарък, хубав ресторант и отделни стаи... Не посмя дори да ме целуне по бузата когато ми честитеше празникът, но усетих напрежението между нас. Всички забелязваха различното му отношение към мен а аз се правих че не разбирам. Защо ли? Той беше женен, с 20год. по-възрастен и мой началник. А него какво го спря така и не разбрах. Или може би нищо не е имало а аз бях заслепена от държанието му, кавалерството му и доброто възпитание? НЕЗНАМ!!!! Oмъжих се набързо (слуховете за нашата мнима връзка стигнаха до ушите на родителите ми и на неговата съпруга), а не можех да причиня такава болка. Не след дълго родих първото си дете, през 2-те години майчинство си представях мига в който отново ще се срещнем, но той реши че няма нужда от мен като специалист и пътищата ни се разделиха. Вече имам 2 деца и 8 годишен брак (не лош), но остава онази болка по една любов, която не успях да изживея... Все по-често се питам да го потърся ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8ef0991eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го търси едва ли вече го жегва за теб, ако не си доволна от бракът си намери друг мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f088d3f9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Потърси го. Въпреки че намирам за обидно това, че те е уволнил!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 18f1497bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Що пък да не го потърсиш? 2 деца и 1 не лош брак ли ще те спре? ! Пффф. Като си го обичала, да сте си го казали. Защо се омъжи и защо роди - та сега да вехнеш по друг ли? Гледай си семейството и децата, и не забравяй, че "никога не е късно да станеш за резил".
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dac5641582
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хора, които истински държат на теб се срещат рядко - понякога веднъж в живота, понякога нито веднъж. Голяма глупост си направила, че поне не си опитала. Той е имал задръжки - семейство, може би деца, а теб какво те е спирало? Мнението на другите? На родителите?
Вече имаш 2 деца.. И ти си побързала да се "застраховаш".. Не знам, като ти омръзне да се правиш на 2 и половина - потърси го този човек, и поне се изяснете.
Не е хубаво такива неща да остават незавършени, независимо от измислените причини.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7005b3f9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не! По-добре болката от една неизживяна любов, отколкото разочарованието от действителността.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c8048b3fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тази болка от несподелената любов е много гадна... все се тормози човек с въпроси, какво би станало ако? А ако сме били един за друг? Грешката в мен ли беше, че не се получиха нещата? И лошото е, че минава време, минават дори години, а тези въпроси си остават, остава и това неприятно чувство, че нещо не е завършено,
че е неизживяно... разбирам те, авторке, защото след 3 години и мен
ме измъчват същите въпроси и аз често си спомням за моята неизживяна любов, а тя беше наистина силна, привличането между нас беше силно, но пътищата ни се разделиха. Аз също си мисля от известно време, дали да не го потърся. Но мина много време и не
знам как се е развил живота му, дали вече не е семеен. И аз не знам как да постъпя, да го потърся ли, дали изобщо има смисъл да го търся или да оставя нещата така, както са си...
Не знам от кое боли повече, от несподелената любов или от неизживяната.
Ж 27

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2ef1350f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го търси, нека си остане минало.
Казваш, че имаш не лош брак и две деца... Не го разваляй.
В главата ми се въртяха същите въпроси, всеки ден, с години...
Аз самата имам не лоша връзка, дори бих казала стабилна и щастлива. И все пак го потърсих. Не знам колко смела си ти, но аз още не съм му казала нищо, той на мен също. Просто го чувам отвреме навреме... Не съм искала да разгарям някакви стари чувства (нито в себе си, нито в него), а само да му споделя как ме караше да се чувствам тогава. И да приключа с това веднъж и завинаги.
Обаче не се оказа толкова лесно. Приятна ми е компанията му. Май не съм готова да сложа точка, дори само на собствените си мисли. Все още ми е близък, държа на него. От това, което ми показва личи, че и той има същото отношение. Не знам как би приел подобни откровения към момента. Аз не желая да развалям семейството си. Не искам и да пробуждам у него чувства, които верятно е подтискал и е искал да забрави. Нямам какво да му дам, освен част от себе си, от душата си. Възможно е и да ме мрази, защото го обичах, а не бях негова... няма и да съм.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 13d0a6674f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не, вече е късно и си изпуснала моментът. Той ако толкова те искаше щеше да направи нещо по въпроса

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5f40e29564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До №2- мисля че ме уволни, за да ме държи далеч от него. №3 - сигурно си прав, сега имам повече причини да не съм с него отколкото преди 10 години. Но след толкова време все още да мисля за него не е случайно, най- вероятно той е бил голямата ЛЮБОВ. №4 - да има големи деца и съпруга от 20 год. №6 да така е несподлената любов се преживява по-лесно, но неизживяната не ми дава мира години наред. №7-колко ли смела да съм? ... Незнам щом и тогава не бях достатъчно. Но той не е напълно минало, лошото е, че неговата фирма ми е клиент, нямам пряк контакт с него, но мога да имам ако се реша. Всеки път когато премине телефоният номер на дисплея ми се питам, ако му звънна какво ще му кажа.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9b6962d99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста лигаво. Вече си зряла жена със задължения към семейството си и най-вече към децата си. Айде може съпругът ти да не ти е най-добрият мъж, с когото си се срещала, но децата ти са твои и са твоя отговорност поне докато навършат 18. А ти с някакви глупости ще се занимаваш.

20 години разлика хич не е малко, а и ти явно си доста лабилна (и по изказа ти си личи), че да се вържеш на такъв човек.

Просто гледай фактите. Не ти е голямата любов, защото не си с него. Толкова. Гледай тук и сега, не се занимавай с миналото. Ние винаги сме склонни да идеализираме миналото (сети се за старите хора като си спомнят младостта) и да си създаваме някакви илюзорни представи за неща, които са станали или е можело да станат. Просто живей тук и сега и се наслаждавай на момента.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5f40e29564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Какво имаш в предвид, че съм лабилна, какво в изказа ми те кара да си мислиш така. Да може и да е така, но моята "лигавене" в никакъв случай няма да е за сметка на децата ми. Не сте ме разбрали, няма да разваля семейството си, по скоро да се убедя, че всичко е минало, или сега може да започне. Простете сигурно някой ще ме осъди, но той не може да ми предложи нищо нито аз на него освен един миг

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9e7fcab73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен е добре отново да имате някакъв допир.
При мене така се получиха нещата- Години наред терзания, спомени, а същото време създадох семейство и така. Пътищата ни се пресякоха отново, беше свързано с работа.
В един момент обаче в мене нещо се пречупи и всичко приключи. В един момент просто всичко приключва и болката отшумява и отговор на много въпроси идват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 079e1605c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мен, авторке, си объркала добрите колегиални чувства от негова страна с нещо повече-често срещана грешка при жените.... Ако той е искал нещо повече, били сте сами, имали сте възможности, той едва ли би пропуснал да се възползва. Май напрежението, което си усещала е било само в твоята глава. И за какво всъщност съжаляваш? Знаеш ли колко неприятности носи връзка със женен мъж, при това твой шеф? Спри да се вкарваш във филми и благодари, че си се оттървала... Гледай си децата и мъжът-повярвай ми най-добре ще направиш....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker