Разочарован от хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разочарован от хората
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1940 пъти
Здравейте. Сега ще ви разкажа една история.
Едно седемнадесет годишно момче на име Георги си хванало приятелка на име Мария на неговата възраст. Прекарвали си добре заедно. Било края на учебната година и те с нетърпение чакали ваканцията, за да може да са повече време заедно и да правят интересни неща. И да, дошъл краят на учебната година и Георги проявил инициатива заедно с Мария идат на море. Въпреки, че нейните родители (особено баща и) били стриктни, след като Георги се запознал с тях те се съгласили да я пуснат, но само при условие, че майката на Георги ги закара и е отседнала някъде наблизо, в случай, че стане нещо.
Дошъл денят, в който тръгнали. Георги и приятелката му били адски щастливи.
Предпочели да идат на Царево текато там работел най-добрият приятел на Георги на име Петър. Дори хотелът, в който отседнали бил в близост до този на Петър.
Първите дни на Георги били изключително приятни. Отделил време да се види със Петър, текато не са се били виждали от много време.
Запознал и приятелката си с Петър.
Георги и Мария били по-цял ден заедно, правили какво ли не заедно.
Една вечер, около средата на престоя им, майката на Георги предложила на Георги, Мария и Петър евентуално да ги закара в голяма дискотека в Китен, текато ще ходи там с нейни приятелки от тяхния град, с които се е видяла на морето. Всички одобряват предложението и са готови да прекарат незабравима вечер.
Вече са в Китен, и вечерта е на път да започне. Започват да пият, но алкохолът в заведението е твърде скъп и след като са похарчили 20 лева за шотове, Георги, Мария и Петър решават, че ще е по-добре да си купят алкохол от магазина и да пийнат на плажа. Вече са изпили повече от половината бутилка и започват да си говорят сладки приказки, докато Мария не споделя:
"Интересно ми е какво е да правиш тройка. " След като е попитана на къде бие от приятелят си, тя казва, че и е интересно как се е*е Петър. Георги недоумява какво е чул току що, Петър е стреснат. Предстои неловко мълчание и взаимно споглеждане докато Георги иронично казва: "ОК, ХАЙДЕ, СЪГЛАСЕН СЪМ"
Петър дръпва Георги настрани и му казва: "Познавам те, брат. Не си такъв. Не искам да го правя с гаджето ти, няма да ти го причиня. Георги е толкова подразнен от това, което е чул от устата на приятелката си преди малко, че с идея да не нарани никого и да не направи някоя глупост, се прави, че не е чул нищо и просто се усмихва влагайки цялата си енергия в това да изглежда спокоен. Известно време след като темата се е сменила, майката на Георги му звъни и му казва, че дискотеката е затворила и се уговаря със сина си от къде да ги вземе, за да ги върне в Приморско.
Всички се качват в колата и текато Георги е по-висок сяда на предната седалка, а отзад остават Мария, Петър и приятелките на майка му. Часът е около 5 сутринта. Отегчен от разговора между майка си и приятелките и Георги се е отпуснал на седалката и гледа премисляйки случилото се преди малко. Изведнъж чува мляскащ звук от задната седалка... Изблик на гняв и разочарование. Георги просто не може да помръдне, гледайки в празното пространство, искайки да се събуди от този кошмар.
Една от приятелките на майка му я моли да спре за да пикае. Георги слиза от колата и със всичка сила затваря вратата. Отива надолу, уж да пикае, но всъщност оитвайки се да осмисли, това което се случва. Петър го догонва и започва да се обеснява:
"Брат, трябва да ти кажа. Мария ми се натиска отзад, аз се дърпам, ама тя продължава...
-ОК, ок, спокойно отговаря Георги, едвам сдържайки се да го пребие от бой.
Връщат се в колата и продължават по-пътя. Майката на Георги вижда, че става нещо нередно, но не казва нищо, освен, че са много пияни.
След като е закарала приятелките си до хотела им, майката на Георги кара него и Мария до хотела им. Георги слиза и тръгва към стаята си без да казва нищо гледайки само напред. Мария го следва. Петър отхърля предложението на майката на своя приятел да го закара до хотела му и тя си тръгва. Петър догонва Георги настоявайки да остане при него. Георги ляга на леглото си гледайки с празен поглед в белия таван. Петър отива до него. Георги му казва, че не го иска до себе си и го моли да си тръгне, но Петър настоява да остане при него и го моли за разговор. Така или иначе Петър си тръгва, защото е на работа.
Георги и Мария остават сами. Мария не отделя поглед от Георги. Георги не помръдва. Тя ляга до него, но той се дръпва от нея. Тя го гледа с тъжен поглед и го моли да му каже какво има и защо я бута. Георги е безмълвен за няколко минути. Накрая и казва:
-Харесвам те, но няма да търпя к*рвенски номера.
Тя е шашната от отговора но го прегръща и му благодари.
На другият ден, Георги още не може да се съвземе от случилото се. Той е студен, не говори.
Мария започва да плаче. Георги я поглежда. Казва и, че няма смисъл от сълзи. В навечерието Георги и Мария отиват да хапнат в един ресторант в близост до хотела. Георги все още е в онова безразлично състояние. Изведнъж Мария става от масата и излиза навън. Георги не реагира, но след 5 минути решава все пак да я потърси. Тя е отвън седнала на тротоара, плачейки. Георги решава да превъзмогне собственото си его и да я утеши въпреки, огорчението, което му е причинила. Той я прегръща и я целува. До края на престоя им там отношенията им се нормализират малко по малко, но Георги изобщо не е забравил. Преди да си тръгнат Петър моли приятеля си да си поговорят насаме и му казва: -"Брат, познавам те, правиш се, че не ти пука, ама си чувствителен отвътре, искам да знаеш, че онази вечер Мария ми се натискаше, и да беше пияна, и аз бях, но това не е оправдание, и аз и се оставих за един момент, затова искам да ти се извиня. И да знаеш, Мария не те заслужава. Наистина.
Георги го прегръща и му казва, че не му се сърди, но всъщност е доста огорчен.
След като се прибират, Георги и Мария отиват на вилата на техен приятел, но там, Георги се разболява сериозно и се налага да се прибере. Тя се прибира заедно с него в града, където живеят. И това е последната им среща...
Георги отново отива на море, този път с приятели. Там поддържа контакт с приятелката си, тя му пише "сладки съобщение", но един ден той просто решава, да прекрати връзката им. И познайте каква е причината. Не е много трудно да се сети човек.
Прекратява връзката им по интеренет текато цял месец ще е на морето и няма да могат да се видят, за да го направи на живо.
Казва и, че просто би искал да останат приятели, без да се обеснява допълнително.
Тя отговаря, че се ядосва, че е повярвала на "всичко казано".
Георги прости на Петър, защото Петър беше там, когато нямаше никой друг. Той се беше доказал като приятел на Георги, затова той му прости.

Не знам защо реших да формулирам така историята си, която всъщност е истинска. Аз съм Георги и това ми се случи това лято.
Трябваше ли да простя на Петър, трябваше ли да прекратя връзката си с Мария, която беше страхотна, до онзи момент.
Използвах измислени имена и места, но всичко това ми се случи.
Изразете мнението си

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: ce33851cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен просто е нямало за какво да прощаваш на Петър, а колкото до Мария -тя е била просто незряла и е искала да пробва нови неща, а и не сте си били изяснили границите предварително. Не смятам, че Мария е искала да изневери, а просто да напипа средата - до къде са ти границите.
Съветвам те за бъдещи връзки ПРЕДВАРИТЕЛНО да си обясняваш къде са ти границите, не след това да се сърдиш - може би си се правил на прекалено отворен и разкрепостен преди това, знам ли, но ако нещо не ти е приятно в секса си го кажи и толкоз.
Мисля, че Мария не е постъпила чак толкова зле, защото например не се е ч... ла с приятелчето ти зад гърба ти, а просто е пробвала какво настроение вие имате и след това се е опитала да замаже дори поведението си и предложението си - 1 грешка е направила, но ти многократно си я наказвал за това.
Научи се първо да прощаваш, после се научи да изясняваш ЯСНО своите желания и граници и трето се научи какво искаш от една връзка. Ти в случая си бил дивата, не Мария. Показал си се като истински задник. Знам, че никога няма да я видиш и никога няма да намериш сили да я питаш от нейна гледна точка как стоят нещата, но най-вероятно ще е дори по-разочарована от теб - ще се чувства пренебрегната, изключена за сметка на приятелите ти, тормозена дори и накрая зарязана
И още - ако ще зарязваш момиче, намери сили поне да го направиш по телефона.
Успех в живота - просто така понякога се стичат нещата, но не вини само другите и не си мисли, че всеки е длъжен да се съобразява с неизречените ти желания.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 26b1b3b9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе приятелят ти е толкова голям приятел, че е решил да я пробва, да знае дали не бъркаш с нея и после да ти каже.
Както има една приказка - Един помолил приятелят си да му намери честна жена и той му води първа, втора, трета. Обаче все не били честни. И приятелят му накрая се ядосва - абе като я пробва аз е честна, като ти я дам на теб - не е. Какво искаш?
И твоят приятел е проявил такава загриженост. Как може да се сърдиш на такъв добър приятел?
Пияни бил - е до то като си пиян ти е разрешено всичко, нали не мислиш трезво. Пък ти сега да им се сърдиш. Ами ако си бяха легнали и направили дете, което да го препишат на теб? - Но няма значение нали са пияни.
Пък и тя ти е казала предварително, че иска да я е*е друг, е щом ти е казала предварително. Ти що за човек си бе? Затваряй си там очите и си кротувай, че току виж се разпаднала идеалната ти връзка с момичето което те обича безумно и с твоят най - добър приятел, дето е толкова открит, че би показал как може да я на е*е докато си там, не го прави зад гърба ти - нали ти е брат?
Ти сериозно ли бе човек?

Знаеш ли че за подобни неща - има мъже готови оръжие да извадят. Е аз не съм такъв мъжкар чак, но после нямаше да погледна нито нея, нито него.

А пък номер 1 - не ти пожелавам да ти се случи нещо подобно. Но съм сигурен, че тогава няма да ти е прошка.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6dff0aa424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какво означава "текато"?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 961af99626
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора.
До 3, означава тъй като; защото.
Поглеждайки така нещата имаш известно право, може би в мен има вина за това, че не съм изяснил границите и тн.

Ето с тази част на коментара ти не мога да се съглася:

"Мисля, че Мария не е постъпила чак толкова зле, защото например не се е ч... ла с приятелчето ти зад гърба ти, а просто е пробвала какво настроение вие имате и след това се е опитала да замаже дори поведението си и предложението си - 1 грешка е направила, но ти многократно си я наказвал за това. "


Как по-точно се е опитала да замаже поведението си, натискайки се с най-добрия ми приятел на задната седалка на колата на майка ми, в мое присъствие. Уау, ок, не отричам, консумацията на алкохол. Но ако тя е склонна да направи това в мое присъствие, какво да очаквам ако примерно отиде някъде без мен. Как да съм спокоен. Може би съм п*тка за това, че не се обърнах и не и казах като мъж, че не ми харесва това, което прави, а вместо това "стисках зъби".

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 961af99626
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора пак, номер 2 прочетох коментара ти 2 пъти и честно казано не разбирам какво искаш да кажеш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 43ae9da5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2 съм.
Казвам че и двамата не струват.
Приятелката ти е толкова лудо влюбена в теб, че изобщо не се церамони да го направи с друг пред теб (добре де зад теб). Колко мислиш, че те цени? - Толкова че да те унижи пред очите ти.
Ами той - бил пиян и готово - това оправдава всичко - не не е така, алкохолът сваля задръжките а не разумът. И той не се дърпал когато тя те е унижила. Той дори ѝ е помогнал да го направи.
И за двамата нищо не струваш. И е доста глупаво да продължиш дори да познаваш който и да е двамата от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker