Мъжете си падат по кучки! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете си падат по кучки!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 11589 пъти
Нямам история, а просто събирателен опит. Жена съм, на около 25години. Всъщност точно 25. Всички мъже, с които съм се отнасяла леко пренебрежително и без да се старая много са ме обичали страхотно много и са ми вървели след дупето. Онези на които съм правила повече Евала, не са ме обичали чак толкова.

Какъв е извода? Най-обичаната и запомняща се жена, всъщност е кучката.

Даже има и такава книга, до колкото разбрах и смятам да я прочета.

Как е при вас? Кой целува и кой подава бузата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 36df046d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   така си е.но то май това важи за всички,не само за мъжете,а и за жените.всеки иска това което не може да има,и всеки гони това което най много бяга.лично аз съм била и от двете страни,най много евала съм правила на тези,които най малко са го заслужавали,и обратното,най много са ми ходили по дупето тези,които са получавали безразличие и най малко внимание.мисля,че причината е,че когато лесно получаваш това което искаш,интереса изчезва много бързо,а и няма тръпка в това.ето за що жените често са обвинявани,че харесват лоши момчета,а пък мъжете,че си подът по кучки.точно защото повечето се целим в хора които се държат зле или просто по безразлично с нас,не забелязваме тези които са готови на всичко за нас.ето защо се дразня много на разни добри момчета,както се наричат често в този сайт,който поставят всички жени под един знаменател,кучки,използвачки,леки,харесващи само лоши момчета и така нататък.защото не всички са такива,но те си падат по такива и когато се разочароват,за тях вече не били останали добри жени,което изобщо не е така,защото и на тях със сигоруност през това време е имало някоя която им е ходила по дупето,но те изобщо не са я забелязали.така,че докато всички гоним дивото,то не забелязваме че има и питомо.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0ddd0f7013
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Още не си станала жена в пълния смисъл на думата:)
Но любовта е един кантар-никога двете страни не са равни, когато единия обича повече, другия не се старае толкова.

А ,не винаги една кучка е за предпочитане. Особенно в извънбрачните връзки ,ми харесва павече, да съм с някоя скромна съпруга, на която аз съм първия:)))

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3ae6fb1fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Изключително груба генерализация! Отново е пропуснато да се вземе в предвид житейското/духовното ниво на развитие на съответнте индивиди. Много по-точно е да се каже: "Мъжете около моето ниво на развитие (които привличам към себе си на принципа на подобието) си падат по кучки!". Твоето звучи като: "Всички мъже си падат по кучки!", което не е вярно. Кучките може и да са най-запомнящи се, но едва ли с добро, а който не те помни с добро едва ли ти праща положителни мисли и енергия по "ефира".

На малко повече години от тебе съм, но не си падам по кучки, нито пък някога съм си падал. Напротив - надуша ли нещо "кучо" подминавам като пътен знак, дори съответната дама да има желание за нещо повече, а "на младини" умирах от ужас, когато усещах че хлътвам по някоя кучка, понеже разумът и влчението ми неминуемо влизаха в конфликт...

За щастие съществуват мъже и жени, за които кучешките работи са отдавна отминал етап от развитието. Те мислят за доброто на всички с които по един или друг начин влизат в контакт. При това не го правят насила или с неприятното чувството че се минават. Не го правят и за да събират овации. Правят го защото по този начин изразяват вътрешната си същност, без грам превзетост и задни мисли. А имат сили и енергия да го правят, понеже са намерили вътре в себе си стабилност и опора, чрез което от Консуматори са се превърнали в Източници.

Ето такъв човек най-искрено ти пожелавам да срещнеш, и той да те научи да бъдеш като него.

Ray

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 12fe33d32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами..мисля,че на 90% си права.Радвам се само,че моичкия не е от тези,е...или поне се надявам.
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d6783f50ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не съм съгласна с теб. На 25 е трудно да направиш това обобщение. Наистина съществува този момент- когато си по незаинтересована и недостъпна се харесваш повече. Но се замисли на теб това харесва ли ти. На много мъже им писва в един момент , а и на теб самата ще ти писне.
Що се отнася до тези , които наистина харесваш- там вече няма рецепта. Всички мъже са различни. Явно не си открила този, който наистина означава всичко за теб.Тогава няма да ти се налага нито да се правиш на нещо, което не си , нито да правиш евала. Желая ти много късмет и дано откриеш този , който те обича заради теб самата. Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ea75367611
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А аз не бих си губила времето да чета глупости.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0e37982c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има нещо вярно... Но това не значи, че трябва да разиграваме мъжа, който ни обича.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 642ec26922
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има някакво такова разбиране, но според мен не е така. В крайна сметка, замислете се, на никой не му е приятно някой да му върти номера и да си предава важности...поне според мен е така.

Когато се влюбиш в някой, който не отговаря на чувствата ти, нормално е да се стараеш повече, за да го получиш, но в крайна сметка не можеш да промениш мнението му и той продължава да не "отразява". Продължава да се държи студено, а ти все по-мило. Така е и с мъжете-когато някой мъж се влюби, а ти не отговаряш се опитва да те спечели по всички възможни начини и се държи супер мило, а когато се държиш като кучка, това смао го амбицира повече. Това не значи, че харесва кучки...

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 82ae8e1231
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе аз съм стигнал до извода, че и за мъжът е вярно това. Най ужаважан обичан и тн е този който мачка жената, т.е се държи гадно с нея. Колкото по мил и нежен и тн ставаш с нея толкова тя се отдалечава. Накрая излиза, че добрите не са на мода....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 12fe33d32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ray, май наистина си гуру:)
Не,че за всичко съм съгласна с теб, но ми харесва мисленето ти.
Ева

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 709d23dd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пак се започна с категоризациите. Но съм забелязал една сходна черта между всички жени, които задават този въпрос - несигурност. Която повечето жени описват, като "много съм чувствителна", т.е имам голямо его. А характерното за такъв тип хора е, че искат всички да ги харесват, затова и тичат по онези, които ги тъпчат.

Преди ми беше интересно да разговарям с такъв тип момичета, да ги накарам да свалят маската, да разбера какви всъщност са и голяма част от тях се оказваха точно от този тип, който съм описал. И след като не проявиш видим интерес се започва с всякакви трикчета и номерца, докато не им паднеш в краката. Готови са на всичко само и само да бъдат победители в тяхната собствена игра, дори и да си легнат с теб. Успеят ли обаче да ти влезнат под кожата, придобиват безразличието на тухлена стена и всеки род покана за каквото и да е бива отхвърлен. Комичното в случая е, че проявяват откровена ревност към техните обожатели, когато ги забележат щастливи в присъствието на друга жена. Тогава отново се събужда амбицията им да те прехвърлят в своя лагер. Колкото по дълго трае заниманието, толкова повече тяхното безразличие се превръща в привързаност и същевременно без да осъзнават те хлътват по вече обвъзания мъж. Следва отново голямо разочарование, ако не се отговори на чувствата им, с което нивото на недостъпност се повишава за следващия представител на мъжкия пол. И така, няма излизане от затворения кръг...при кучките, освен ако не направят коренна промяна в себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 032f1d4afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мег ти колко мъже познаваш? Ако с мен някоя жена се държи гадно това изобщо не ме амбицира, ами изобщо не се занимавам с нея. Когато се държат гадно с мен, връщам със същото.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ca5650c32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   а защо не се замислиш малко повече, може проблема да е в това, че на не си правила "евала" на тея които държат на теб а на тея които искаш да държат на теб... проблема не е в мъжете а в оценката ти

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: af7f3099e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   След комантара под №12, просто нямам какво да добавя! Много, много точни преценка и анализ! Поздравления!

Холи

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 642ec26922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не съм се изразила правилно, явно, или ти не си ме разбрал/а
Не исках да кажа, че това го амбицира, че това е причината да има интерес към нея. Имах предвид, че той ако си я харесва въпреки всичко, тя ако е студена и не му отвръща, момчето ще продължава да настоява и ще се опита да промени "кучката" в нея...въпреки това да я има...

Мег*

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 01de6badd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мда, глупавите мъже харесват "кучки", които от своя страна също не са кой знае колко интелигентни.Имаше един лаф:

"За да забиеш дадена мацка трябва да си и на нивото на акъла" и като се замисли човек това е доста вярно :)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 02578b9d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не съм мъж и нямам достатъчно богат опит с представителите на противоположния пол, за да правя толкова драстични заключения какво харесват и какво не, но искам да кажа на тези, които си мислят, че жените си падат по "лоши момчета" - Това не е вярно! Аз не си падам по гадняри. Не тичам по такива и не ме привличат. По-скоро ме отблъскват. Сигурна съм, че има и други момичета като мен, което моментално разбива твърдението, че жените харесват гадняри и колкото по-зле се държиш с една жена, толкова повече тя тича след теб. Не мога дори да си представя как някой мъж ще ме обиди или ще се отнесе лошо с мен и в следствие на това аз ще се влюбя в него и ще започна да му тичам по задника. Няма как да се случи подобен абсурд, колкото и ниско да съм паднала. За малкото ми години на тоя свят съм се научила да се уважавам и да си бъда самодостатъчна и както аз не бих се отнесла грубо с някого, така и не бих допуснала някой да ме тъпче. Също така не виждам нищо интересно в това да "въртиш" човек от противоположния пол. Когато някое момче ме е харесало, но чувствата ни не са били взаимни, съм му казвала, че няма смисъл да продължава и е по-добре да се пренасочи към друга. Не искам да бъда кучка, най-вече защото не ми е в природата и няма да се чувствам себе си и добре в кожата си, ако се правя на такава, каквато не съм, за да ме харесват хора, които аз не харесвам. Всеки сам избира живота си и хората, които да допусне в него. Според мен авторката трябва пак да преосмисли заключенията си, защото двата избора, пред които се поставя няма да я доведат до нищо добро: да се прави на кучка, за да тичат по нея разни неосъзнати идиоти или другия избор - тя да тича по разни помияри и да им прави елавата. Най-добре е да погледнеш към себе си и да си намериш своето място под слънцето, където няма да се налага да слагаш маски и където хората ще стоят до теб, без да трябва да ги гониш или да бягаш от тях.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: bc0a776744
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Към номер 3 - Не разбирате ли Вие и останалите , че когато се каже "мъжете са...." или "жениете са....." , се има в предвид винаги количественото превъзходство , а не че "всички са..."! Започнете да гледате на такива изказвания по този начин и ще се спестят много излишни коментари , относно залепени етикети , ваденки и брошки.......над нечия личност. Защото повечето автори гледат именно по този начин на изкаванията си , а вие се засягате лично едва ли не и почвате да ги убеждавате колко много грешат в заключенията си....което е глупаво за мен лично!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3ae6fb1fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Към №19. Принципно сте прав/а, но не и в конкретния случай - възклицанието и разсъжденията на авторката не потвърждават мнението Ви: от нейна гледна точка всички мъже си падат по кучки, това е положението, няма надежда нещата да се променят или вече да стоят по различен начин, затова и тя се чуди дали да не стане такава. Затова се налага и това уточнение - за да й се вдъхне надежда, ако щете, да й се даде посока на мисленето.

Иначе много сме далече от идеята Ви някой да се засяга лично или да го взема навътре.

В статистиката сме също добре ориентирани - и като практически наблюдения, и като теоретични разсъждения. Предлагам Ви да си направите следното интелектуално упражнение: поровете се в нета и съберете информация какво е било населението на Земята преди 2000 години, преди 1000, преди 800... та до наши дни. След това за миг допуснете хипотезата, че човек се преражда (за лекота на изчелсенията - веднъж на всеки 100 години) и по този начин трупа духовен опит. Накрая пресметнете какъв процент от съвременното население е имало шанса да живее средно по 20 живота, колко по 10, колко по 5, и колко... са за първи път тъдява. Получава се една твърде интересна графика, като основният извод от нея е, че само 3% от хората са имали 20 и повече живота, докато 82% живеят своя първи живот на Земята (първи живот = много близко до животните (чалга, кучки и т.н.); 20 живота = значително по-голям шанс за натрупване на по-сериозен духовен опит). Помислете си и как със всяко следващо поколение "новобранците" стават все повече и повече, а напредналите (макар и като бройка да се увеличават) стават процентно все по-малко... И после защо Светът отивал на зле... Той не отива на зле (поне не повече от това, което е ставало винаги), просто средното ниво драстично пада.

Откачена хипотеза, нали? Но пък за това идеално се припокрива с личните (и професионалните) практически наблюдения...

Ray

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2e12f21876
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мег*, нещо без да искам...ама, в една тема пишеш, че си влюбена в най-добрия си приятел, тук се радваш че гаджето ти не си пада по кучки. Нещо...незнам. За теб по принцип какво мислиш, че мъжете разбираме под "кучка"? Нищо лично, да не се обидиш, но ми стана интересно. :)
Ралф

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 642ec26922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ралф, миличък, нещо не те разбрах?! Не разбрах какво ме питаш и всъщност.. хаха нищо не разбрах
"какво мислиш, че мъжете разбираме под "кучка"?"
Не знам за мъжкото разбиране, но според мен това са момичетата, които не зачитат никого, без морал и чувства...готови на всичко за да постигнат целите си-готови да тъпчат и да мачкат..държат се грубо, арогантно и надменно...не знам..това е от тези неща, за които говориш, но никога не можеш да обясниш точно..
Надявам се да съм отговорила на въпроса ти, макар че не съм сигурна какъв беше...ако нещо те интересува, питай :)

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 709d23dd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Отново от Номер 12:

Холи, радвам се, че споделяме едно мнение, но не мисля, че темата е изчерпана и реших да се включа отново. Дали заради алкохолния екстаз, или поради по високата ми активност след 12ч, все тая...просто ще нахвърля няколко мисли, които утре най-вероятно ще чета и иронизирам :-)

Та, защо мъжете си падат по тях? Изобщо няма да засягам външния вид като критерий. Мъжът по начало се счита за по смел от жената, поради факта, че в миналото е бил ловец етц. Виждайки една красива жена със гореспоменатия манталитет, той подсъзнателно усеща, че може да стъпи накриво и резултата да не е в негова полза. Но тогава идват на помощ любопитството и егото му. Всичко започва с въпроса "Ами, ако?". И следва вътрешния глас(егото), който подстрекава нападението или поставя под въпрос мъжествеността, ако не поемеш инициативата. След, което предполагам се досещате започва да се развива действието. Следва отказ...в подсъзнанието отново възниква въпрос - "Как така?" Отговора - Бъди креативен, мисли бързо! Бъди пич! Отново събираме сили, въпреки, че виждаме презрителната усмивка отсреща и усещайки, че шансовете ни клонят към 0, отново се впускаме в неравностойната битка. Но нека подчертая, че битката не е с "кучката" отсреща, а със собственото ни Его. То създава илюзията, че ние сме способни да победим и същевременно прикрива всички знаци, които пророкуват нашата загуба. И така, отказ след отказ. Неспособност да повярваме в очевидните факти, продължаваме да преследваме целта. Отсрещната страна обаче безспорно харесва ласкателствата от нас под формата на комплименти и най-различни опити да я впечатлим. Отново омагьосан кръг.

Извода: Всъщност в капана на "кучките" попадат точно определен тип мъже - такива с голямо Его. А, този капан всъщност е конструиран от самите мъже = Самоувереност, непоносимост към загубите, прекомерна самооценка. Иронията се състои в това, че света се нуждае и от такива жени и затова ги има. Поради факта, че поставят на място точно този тип мъже, които са се възвеличали и една жена ги върти на малкия си пръст. Лошото е, че винаги има и невинни пострадали, но съвета ми към по земните е - Не се възгордявайте и тогава такива момичета ще ги подминавате с усмивка и няма да им придавате значима стойност. Вместо да тичате по тях, самозалъгвайки се, че сте "Най" и можете да имате всяка, те разчитат точно на това - че няма да се спрете пред нищо за да бъде ваша! :)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 60b1cbcf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   мег и ти ли ще дойдеш женомразка
росирос

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 642ec26922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Защо пък женомразка, Росирос?! Какво пак казах не както трябва?

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2f063b68f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Росирос, да разбирам ли, че мразиш себе си, дъщеря си, приятелки и роднини от женски пол?

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 60b1cbcf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   ЗДРАВЕЙ МЕГ,
Ами споменаваш, че жените/момичетата са без морал и чувства,не зачитат никого...държат се грубо, арогантно,
надменно,тъпчат,мачкат и в този ред на мисли ...............
стигам до умозаключението,че и ти са на същото мнение за женската част като мен.
Това имам в предвид
Поздрави :Росирос
П.П. Никога не съм се държала арогантно с мъжете,напротив, любезна,внимателна,уважалава съм и тези които не харесвам,не съм се подигравала с тях.
А сега и два реда за приятелят ми:никога не е обръ-
щал внимание на жени ...нагли,нахални,арогантни,
а такива като мен ...затова и се срещнахме и ме забе-
ляза...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e9c15ee631
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Абе не във всички случаи "кучката" е глупава жена.Според мен въпросните "кучки" са най-добре .. вървиш им по задника,а те не влагат никакви чувства в това,което мъжете правят за тях. И да им бият шута и не все са на далавера. Може и да не съм права де ;))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 642ec26922
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Не, Росирос, не казах това..или поне не исках да просвучи така. Не съм говорила общо за жените, а за въпросните "кучки", тъй като Ралф ми зададе някакъв въпрос и се опитах да му задоволя интереса. В никакъв случай не съм женомразка или нещо такова. Не мога да мразя женския пол(или мъжкия) заради грешките на един или двама :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 359724d009
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   разбий сърцето на един мъж, за да станеш жената на жиовта му

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 60b1cbcf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   МЕГ не просвучи
А ПРОЗВУЧИ
Росирос
П.П. Ами те повечето жени са кучки
Към №27 АЗ...дъщеря ми ,роднини,познати,родители,не са
"КУЧКИ",а мъжки момичета.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 214eb58850
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Господи, колко си смешна и жалка, Росирос!
Противоречиш си непрекъснато! Май те тресе критическата!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 642ec26922
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Росирос, знам как се пише ПРОЗВУЧИ. Като нямаш какво да кажеш, не се хващай за грешки, направени от невнимание

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ecb0256723
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   детската градина...
по темата.. ако волжа в думата "кучка", зададеният от авторката смисъл - не мъжете не с падат по кучки.
Един незрял, неориентиран мъж, би се заинтригувал от подобно поведение САМО,за да докаже на себе си колко добър "ловец" е.. респективно една незряла и несигурна в себе си жена, би следвала този модел на поведение като "безотказен капан за мъже"..
когато човек оцени важността и чистота на отношенията м/у хората, когато има самочувствието, че това което Е, ще бъде достатъчно и оценено от отсещния - тогава няма място за театри ..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a21400b762
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Права е авторката! Мъжете си падат по кучки. И по курви. В случая термините до голяма степен се припокриват. Аз също си падам по тях. Не харесвам номерата им. Така че ако искате да задържите вниманието на един мъж опитайте да бъдете кучка (курва), но само в леглото. Нека ви припонмня мъжкия идеал за жена: "Домакиня в къщи, дама в обществото и курва в леглото". Ако можете да сте такива мъжете ви няма да се отделят от вас. Успех мили момичета и жени :)
Мъж 33 г.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 294dfaf701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   А КАКВИ КРИТЕРИИ ТРЯБВА ДА ПОКРИЕТЕ ВИЕ МЪЖЕТЕ ЗА ДА БЪДЕТЕ НОМЕР 1 ЗА НАС ЖЕНИТЕ?

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 01de6badd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   39, ами ти ни кажи :) Въпреки че знам обичайният отговор - мил, чувствителен, отговорен и да уважава жената.Само че тва е някъв шаблон, които жените ползвате, когато ви скимне.А не отбелязвате, че пред всичко гледате да е красив/материално осигурен.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2b528716fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   няма нжда да е красив.. само да има парички;)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e1f33ad1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Хаха, ще ме разбиете :)

Аз пък смятам, че човек си мисли, че иска каквото няма в момента т.е. ако половинката е мил, грижовен, шаблонен мъж, от женска гледна точка, тогава някак си от вътре ще ти се иска да е по-мъжкар.

Ако пък обратното, имате мъж до себе си, който ви прави на нищо, тайно ще си казвате А какво щеше да е хубаво да му стъпя с чехъла на главицата и да си правя каквото искам.

В крайна сметка нещо по средата би било най-добре, колкото и да е трудно. Нали знаете, че крайностите са вредни.

Бамби

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 642ec26922
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Бамби е права. Винаги искаш това, което нямаш в момента или, което не можеш да имаш. Това е и теорията за пълното щастие. Човек никога не може да е напълно щастлив, защото винаги ще иска нещо повече. Може и да не му трябва, но няма да го осъзнае и липсата ще го прави нещастен...

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2e12f21876
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Абе жените са шантава работа.... бях на шест когато стигнах до този извод. след още 20 години съм на същото мнение. свиква се като цяло обаче. секса и вкусната манджа балансират малко нещата. хаха
Ралф

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e1f33ad1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Да, може би формулата на успеха е и двамата влюбени индивиди да са достатъчно зрели, пасващи си и насочващи непълното си щастие в други насоки отново без да се стига до крайности обаче. Имам предвид са насочват това което биха искали например в кариерно или финансово отношение.

Като се замисли човек - защо повечето бездетни и правещи опити с години двойки остават заедно?


Бамби

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a21400b762
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Мда..., за секс кучка, за всичко останало друга ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a21400b762
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Между другото "кучка" е болестно състояние на психиката. Или, ако предпочитате деформация на психиката под въздействие на външни фактори, заемащи важно място в живота на притежателката й. От там се деформират целият й мироглед и поведение. Предполагам, че всички ще се съгласите, че никоя жена не се ражда "кучка". Веднъж влязла в коловоза "кучка" обаче, на една жена й е много трудно (почти невъзможно) да излезе от него. Като от всеки коловоз между впрочем.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c3da026148
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Да аз съм я чела и е много интересна

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fcc501b21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Абе незнам, ако търсиш любовта, обърни внимание на този който е мил с теб, не се дръж пренебрежително към този който те харесва. Ако продължаваш да се натискаш на тия дето не те харесват и да бягаш от тия дето те харесват, ще станеш на 40 и ще се питаш, защо нямам семейство, на какво се дължи това и секви такива въпроси ще си задаваш. Я виж тоя дето си те харесва, поинтересувай се от него и си намери с една дума половинката, че човек сам не може да живее. А и какъв е смисъла да живееш след като не искаш да се развиваш в живота, и за какво си живял след като един ден се окаже че наистина не си имала никога съпруг и семейство и си на 40 години например?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c0f516823b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Защо "кучки"? просто грешна... терминология! не е ли по-добре д кажем "мистериозни" жени, с "характер и с изисквания", например- вместо "кучки"? !
???

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 99ea19ac1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Абе спорна тема :) Аз лично не харесвам поведението на такива жени. Да, те могат да "спечелят" един мъж, но дали могат да го задържат? Когато мине тръпката от "лова", всичко вече ще е приключило...

Непредвидима

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 709d23dd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   От номер 12:

Чета и ми прави впечатление, че темата още е актуална, но коментар 51 ме провокира да се включа отново.

Защо "кучки"? просто грешна... терминология! не е ли по-добре д кажем "мистериозни" жени

Изобщо не става въпрос за мистериозни жени, да не казвам, че такива няма. Това, че избират пред кой да си свалят маската не ги прави да изглеждат по този начин. Друг е въпроса, че често като се абстрахираме от опаковката се оказва, че съдържание няма! Чисто и просто през цялото време сме били свидетели на добре изигран театър от "кучката". Единственото, което може да се твърди със сигурност е, че този тип жени се имат за царици на социалната игра и за богини в манипулирането, но рано или късно знаете всеки си намира майстора.

с "характер и с изисквания", например- вместо "кучки"? !

Всеки човек, независимо мъж или жена притежава тези качества, но разликата се корени, че при гореспоменатите особи няма морално-етична гледна точка. Семеен мъж, гадже на приятелка, годеник на роднина...това са все цели в полезрението на кучката, които може да опита да покори само за да се докаже пред себе си.
Та коментара го пиша с мисълта да разясня за кой точно тип жени говорим, а не под предлог, че Петко комшията Мара го отрязала и видиш ли била кучка :}

Мога да изпиша доста по темата и да покажа на голяма част от мъжете къде бъркат, но съм забелязал, че силния пол си падаме авантюристи и не вярваме, че огъня пари, докато сами не се изгорим. Е, има и друг момент, че за да оцениш нещо трябва да платиш скъпо за него, иначе поднесено на готово и безплатно, не му се отдава значимост. Та така драги приятели, карайте кучките да "плащат" прескъпо за вашата компания за да имате стойност за тях...останалото е ала-бала :]

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b48aa7c5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   По кучки не си падаме, само ги обсъждаме. Ние истинските мъже търсим жена да ни обича както и ние нея. Аз обаче нещастника не мога да намеря такава. Попадам на някакви къдет уж ме обичат, и аз найстина ги обичам и ме зарязват. А всичко им давам на 100 процент

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 06fa9e0987
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   До Ray: направи ми силно впечатление начина ти на мислене и искам да попитам дали имаш блог, или страница в социалната мрежа, където да мога да прочета още твои публикации?

Модератор - не публикуваме контактни данни!

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker