Не знам какво да правя. Мисля, че полудявам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя. Мисля, че полудявам!
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 7541 пъти
първо понеже не знам от къде да започна, моля да ме извините ако историята е малко объркана и има правописни грешки. аз съм на 30 години. омъжена съм от около 1на година.п роблемът е в това, че преди това, бях голяма откачалка, много пиене, купони,гаджета и простотии. общо взето когато се запознах с съпруга ми, се бях наживяла, и нищо човешко не ми беше чуждо. в момента в който нещата между нас станаха сериозни, аз станах, една примерна, отговорна жена, която е влюбена в човека с когото е, и е намерила това което търси.

до скоро можех да се закълна в това. но се случи следното.на неговия рожден ден,бяхме на морето с приятели,вечерта се скарахме жестоко и той отиде да си легне,а аз отидох на кръчма с компанията,единственото друго момиче което дойде с нас си тръгна рано.а аз останах,още малко.

по някое време си тръгнахме всички се преместихме на терасата на къщата която бяхме наели да си допием,след което аз се понапих доста и си легнах,в нашата стая.на сутринта се здобрихме с моя и всичко беше наред.

няколко седмици след като се прибрахме от морето,разбрах,че съм бремена.ние от доста време опитвахме.и тогава след няколко дни на радост,изпаднах в паника.беше станало на морето.и започнаха угризения,именно заради онази нощ бях много пияна,губеха ми се моменти,не си спомнях точно кога и как съм се качила да си легна.нищо на сутринта не ми подсказваше или навеждаше на мисълта че съм му изневерила,но и не си спомнях всичко.и понеже в миналото си съм допускала грешки в пияно състояние,за които съм съжалявала,сега това че не знам какво точно се е случило ме побърква.може би е просто параноя,защото ако съм направила нещо все щеше да има нещо.което да ми подскаже,с кого или че е станало,а няма.но когато знам,че пияна някои път ставам неконтролируема,не мога да се успокоя.

сега когато вече съм бремена и би трябвало да съм най щастлива,аз не съм,не смея да се усмихна,притеснявам се дали детето е на съпругът ми,до такава степен съм объркана,че мислех за аборт,но нямах никакво основание освен това,че преди съм гафила в пияно състояние,и не посмях.когато излизаме с тези приятели,само да отбележа,че ако имат възможност,нито един не би ме пропуснал,нищо,че са авери на мъжа ми,а и те бяха пияни.

никои с нищо не показва,че нещо се е случило,но аз се чувствам виновна и не знам защо,и изобщо имам ли основание.може да е станало нещо и нищо да не си помня,а може и просто да е параноя,от преди.не мога да се радвам,защото тази вечер ме яде отвътре,не мога да питам,никои от компанията,защото ако тези мои съмнения стигнат до мъжа ми ,и не са основателни,ще си съсипя семейството за нищо,а аз обожавам съпруга си.

а и как да питам,като нямам никакви основания за това,а и е голям срам ако е станало нещо,аз да не помня нищо,за да знам поне кои да питам.побърквам се.мислих за днк,но това е много скъпо,и нямам възможност да платя толкова,а и може чак когато родя.а и аз имам и друг проблем,не знам как да го нареча,но нека кажем,че често се съмнявам в себе си,и съм не сигурна, и изпадам в паника.много често съм сигурна,че съм направила нещо,а след два три часа или дни,започвам да се съмнявам в това,и да изпадам в ужас,докато не проверя.ето дори когато ми направиха всички иследвания и бяха идеални,аз попитах докторката дали е сигурна,че са моите,и се притесних да не са ги объркали в лабораторията.или сега когато ми казаха,че е момиче,веднага помислих че може да не са виждала патката,вместо да се зарадвам защото това искаме момиче.

моля да ми кажете,какво да правя,и как да разбера сгафила ли съм или страдам от някаква параноя.ще се радвам ако няма обидни коментари защото,аз съм готова да си понеса последствията и нямам намерение да лъжа никои,ако съм разбила живота си приемам,че сама съм си виновна,но ако нищо не съм направила ми се иска да имам шанс да се порадвам на бременността си,без угризения и вина от нещо.забременяла съм точно в този ден,или един два преди или след него,правила съм всеки ден секс с съпруга си дори по 2пъти,включително и този ден,нямам основания за съмнения,освен че има моменти от онази нощ които ми се губят,знам,че дори и да съм му изневерила,пак е много вероятно той да е бащата.но ми се иска да знам и то по скоро,.все още имам още 4месеца в които да се радвам,ако има как.а пък може би полудявам не знам,но знам само че съм много уплашена,и шашната,не спя като хората,много съм разсеяна в работата и всички го забелязват,и съм много затворена в себе си,и това не остава не забелязано,както от съпруга ми,така и от майка ми с която живеем.

кажете какво да правя,откачам маи.с нас имаше още три момичета на морето,но и трите не стояха с нас до последно,или не излизаха тази вечер,не мога да се доверя на нито една от тях,и да я помоля да ми помогне да разбера,или да ги попитам дали са дочули нещо,защото не са ми толкова близки и мога да си докарам сериозни проблеми,и то за няма нищо.не знам имам ли изобщо проблем,или просто полудявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: a5c8ae4d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Божее..ха-ха..ще ме убиеш..
Ми де да знам,ти докато бяхте там с мъжа ти не правихте ли секс?Може да си е от него,не вярвам чак толкоз пък да не помниш..ти като в оня виц,ха-ха,..дето една цяла нощ пила уиски,ама много и толкова се напила,че цялото заведение я минало ..и тя като теб не помнела нищо и като се събудила на сутринта се зачудила"бре,колко ме боли гъза от тва уиски":)
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9747adf98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смятам , че имаш проблем още от предишните си запои. По принцип когато човек прекалява с алкохола често , както е било при теб , се стига до състояние на делирум доста често. Значи започват да ти се губят моменти или да се преплита действителност с фантазии.Това се получава при системно и обилно прекаляване с алкохол.След като ти се губят моменти , паметта ти търси начин да ги запълни и оттам започваш да допускаш , че може много неща да са се случили, които всъщност не са.А и по начина по който пишеш ми се струваш доста объркана- това пак е ефект от прекаляването с алкохол- нищо че е било преди.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 31a159093b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ева,чети бе момиче.жената ти е казала,че е правила секс с мъжа си всеки ден.е и аз мисля,че ако имаше защо да се притесняваш,все щеше нещо да те навежда на тази мисъл,и все щеше да помниш,нещо нередно.според мен щом казваш,че се съмняваш в всичко и изпадаш в паника,и за други дребни неща,проблема може и да е психически,и хормоните от бременоста да те побъркват още повече.споко

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 850ed0243c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахаха...Ева ме разсмя.
На дали си била толкова пияна, че да не помниш АБСОЛЮТНО нищо. Все нещо щеше да ти подскаже. А и...ако е станало нещо с някой друг, все ще се разбере, той сам ще си каже. Сега се радвай на това, че си бременна и не си втълпявай глупости! Успешна бременност ти пожелавам :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d8f0a91142
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   E, не се вкарвай във филми, мила.Не мисля, че може да си чак толкова пияна, че да не помниш абсолютно нищичко, ако си се изчукала с някой.Все някоя картинка щеше да ти изплува.Не че няма такова пиянство,но след такова си задължително в токсикология.Радвай се на бремеността си и не мисли простотии.Щом всеки ден сте правили секс с мъжа ти-това е логичния завършек.
Айде,споко и със здраве :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: be00542a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (75 гласа)

6.   Щом помниш, че си се прибрала в стаята си и си си легнала, значи все пак имаш спомени. Излишно се притесняваш, според мен.

Случвало ли се е друг път да си разбирала, че си правила секс в такова състояние, а да нямаш спомен?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 306af773f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изчисли си овулацията. Така ще разбереш приблизително в кой ден си забременяла и дали е близо до деня на безпаметното ти пиянство.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3031cfe6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   М-28 Случвало ми се е да се напия като тебе. Последното което помня е как пия в някоя дискотека и следващия спомен как се събуждам в нас. По парите си и по разкази на очевидци разбирам дали съм взел такси или съм си ходил пеша. В няколко подобни случая съм имал запомнящи се събития (сбивания с бакшиши, срещи с някой и ходене някъде) винаги когато подобно нещо се е случило имам макар и малки откъслечни спомени за това. Ние мъжете нямаме привилегията мъртво пияни да сме желани за секс, но съм убеден, че щях да си спомня нещо ако се беше случило. Ти дори си спомняш как си си легнала. Убеден съм че нищо не е станало. Говоря от опит!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ade9a050c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Една, също обичала такива купони и збременяла. Детето се родило кривоглед чернокож блондин. Акушерката посъветвала майката:
-Мисля, че за в бъдеще, трябва да внимавате повече, с кого с какви мъже си лягате.
А майката отговорила:
-А, то и като не лае...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c551f772a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че ако беше станало нещо въпросната вечер, самият мъж би си направил устата за още или най-малкото би подметнал нещо. Според мен нищо не се е случило. Споко. Гледай си бебето, а като се роди и откриеш приликите с мъжа ти (момичетата обикновено приличат повече на татковците си), всичко ще е наред. :) Късмет и всичко добро.

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0319cdb4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ето кво предлагам: нали си разсеяна и така нататък. просто питай кво в станало и кой те е прибирал ама се прави, че не ти пука особено. стратегията е толкова проста че може и да проработи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker