Всяка секунда е изпълнена с болка и с една празнина. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всяка секунда е изпълнена с болка и с една празнина.
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2723 пъти
От 6 месеца излизам с едно момиче. Всичко върви добре, тя е красива и добра и мн ме обича.От 2 седмици имам проблеми с родителите ми и не съм в най-добро настроение. Добре че тя е до мен и всичко става по-поносимо. Когато е до мен съм щастлив и не мисля за нищо друго.

Та да си дойда на думата миналата седмица след поредния разговор с родителите ми аз бях мн ядосан. Вечерта тя ми писа по скайп и взе да се заяжда с мен и аз я нагрубих. Попитах е за неща, които по принцип бих си замълчал. От известно време забелязвам че тя мн мн не излиза с мен, дали заради университета, дали заради лошото време, а мен това не ми се струва извинение при въпрос че аз винаги съм отделял време за нея дори когато уча за изпит или имам някаква работа.

На 2 3 пъти ми казва че е студено да излизаме да се видим а преди това е излизала с някоя нейна приятелка. Не знам какво да си мисля. Напоследък също не и е много приятно да я целувам и такива работи и го прави рядко.
Таааа всичко това го казах докато бях ядосан не на нея. Знам че не трябваше на нея да си го изкарвам но така стана като почна да се заяжда с мен за дреболии.

Два дни по-късно аз я извиках навън да си поговорим и тя прие. През цялата среща не искаше да говори с мен и каза че няма какво да ми каже. Аз я попитах дали иска така да свърши нашата връзка, разбирасе след като и се извиних доста пъти и и се обясних, а тя ми отговори пак същото-казах ти че няма какво да ти кажа, разбирай го както искаш.

След 2 дни и подарих 1 букет и кутия бонбони а тя не искаше да ги приеме и каза че неможела да ги приеме. Все пак ги прие и дори ми се усмихна малко като си поговорихме. А на следващия ден както от тогава се държи на дистанция 2 метра от мен ми каза че искала да бъдем само приятели. Разберете хора тя е всичко за което съм мечтал и немога да седя до нея без да я докосна по ръката или да я погаля по бузата.

От тогава немога да спя, да се храня, да живея. Всяка секунда е изпълнена с болка и с една празнина. Някои ще кажат времето ще ти помогне но аз ви казвам че тя е единственото нещо, за което си струва да се боря и не искам да се отказвам от мечтата ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1ca9c9619b
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Е,така се случва понякога,ще срешнеш друга,какво да се прави,явно тази не е твоето момиче.
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 87dcb75d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   миличък всички сме минали от там.ако това което си и казал е вярно,то няма за какво да се тормозиш,защото тя май така или иначе е била започнала да се отдалечава от теб постепенно .сигурна съм,че боли,но също така съм сигурна,и че ще отмине.живота е пред теб.успех

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3e9f522d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   явно това не е момичето за теб оставия не я търси ще я забравиш но ще ти е много трудно в краина сметка ако тя искаше да е с теб щеше да бъде йивота продълйава гледаи напред и успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4c66d3d151
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ева "миличка" явно имаш решение за всеки проблем като гледам няма история на която да не си писала съвет или решение на даден проблем, принципно хората имат нужда да споделят и получат съвет въпреки, че са единствените хора който значт как да постъпят, било то като усещане, като вътрешна нагласа или като интуиция. Та имам предвид хора които сами немогат да решат проблемите си мислят че могат да дават съвет как другите да го правят. Не ме разбирай погрешно не те умаловажавам, просто си позволявам да дам съвет и на теб ... не че и аз не спадам към твоята група, ще кажеш противореча си... и прочие. Та до автора на темата, мисля че сам знаеш какво да направиш няма някой нито тук нито където и да е било който да ти каже как да постъпиш, а и ти сам си загатнал в историята си какво смяташ да правиш, щом чувстваш че, трябва да се бориш за нея значи това е нещото което трябва да направиш.

П.П: Ева ако искаш остави си скайпа да си оправим взаймно проблемите, така като даваме акъл на другите нашите проблеми намя да изчезнат :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1ca9c9619b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж, номер 4,....ако добре разгледаш ще видиш,че има доста теми,в които не пиша, просто защото или не се чувствам компетентна или вече някой е казал това, което мисля и аз.

Второ,ти не ме познаваш,за бога,от къде реши,че имам проблеми,които не мога да реша!??Доста често се ровя тук,защото ми е приятно и интересно,защото съм по цял ен на работа ,и когато нямам пациенти...няма кво да правя!
И трето,..имам дал Господ,съпруг,приятели,роднини,с които мога да споделя ако имам тревоги за нещо,та....няма да си оставя скайпа ,за да "..си оправим взаймно проблемите ":)
Ева

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 87dcb75d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   хихихи...........номер 4 ме развесели. и аз имам чувството, че Ева има решение и отговор за всичко.........или пък тя просто е една от малкото ползващи псевдоним,и така не е преценила,че по този начин се набива на очи и когато се бърка на всякаде,може лесно да ни стане антипатична.и аз се чудя на хора които имат отговор на всичко.какво ли правят тук........аммм да тук са за да ни помагат...хихихи.....до автора,каквото и да ти кажем едва ли ще ти променим решението,щом искаш бори се.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e98929787c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма смисл да се унижаваш - ТЯ НЕ ТЕ ИСКА и ти го знаеш!!! Аз наскоро минах през абсолютно същото , че и доста отгоре. Тя е младо момиче и иска да се забавлява , а ти я товариш и и хленчиш , което само по себе си не е лошо , но само ако човека до теб етвоят човек. Иначе просто би се врътнала на друга страна , където няма проблеми и всичко е ОК!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1f22ff10ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хмм, ами ако те обича няма да се заяжда с теб, когато си разстроен от родителите ти, а ще те успокои. Да не си я нагрубил много. Тогава си е направила изводи що за човек си и затова се е отдръпнала. Бори се за нея за да разбереш дали те иска наистина или не. Пиши отново, защото ни трябва още информация, за да можем наистина да ти помогнем.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9aa1e8b9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бори се за нея ! Обидила ти се е,но имаш шанс.Върни й доверието в теб.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e923ee6bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Готово е между вас,искал ти или не,това е.Карай напред,това са нормални неща,на всички ни се случват.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: eb7a569211
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз пък друго ще ти кажа, не те заслужава ала-бала глупости...

Започвай да се оглеждаш за колегата си, всички признаци са на лице, само него го няма, но ще се появи, вярвай ми! А може и да сте се срещали вече, просто още да не знаеш...

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6444d0ef42
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм жена и ако съдя по поведението на приятелката ти смятам искрено че тя вече те е отписала, нещо в нея се е пречупило и с цветя ,бонбони и прочие само утежняваш нещата- тя не иска вече да сте заедно, но не иска и да те нарани, което е много трудно в твоя случай, защото ти си много влюбен.Ще се опита няколко пъти деликатно да измрънка нещо и да се отдръпне, после като не разбираш от намеци ще бъде по-директна и ще те засегне, защото ще й е дотегнало да те отблъсква деликатно.Знам че е тежко много, но знам и защо е толкова тежко - не толкова защото вярваш че няма да намериш друга като нея, а защото си наранен от отхвърлянето й, но това ще го осъзнаеш на по-късен етап, не сега.Ами ... ще превъзмогнеш болката, но дано да я понесеш с гордост и дано да откриеш жена далеч по-достойна от сегашната.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5406f75094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   вместо да дадете съвет на момчето вие се карате :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker