Къде е решението? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде е решението?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1544 пъти
Младо момиче на 22 години съм. Имам проблем за който се надявам да не ме критикувате, не е фатален но все пак за мен е проблем. Винаги съм се отличавала от мойте наборки със малко по сериозно държание и по голяма отговорност, може би самата среда вкъщи не ми го позволяваше. Е естествено имала съм и тинейджърски преживявания. Напиванки с приятелки, излизания по кръчми и дискотеки, трагични и комични моменти, гаджета и т. н един нормален тинейджърлък. Аз съм човек със приключенски дух и винаги съм обичала промяната, екстремни и нови преживявания. Но всичко с течение на времето се промени, макар че този дух продължава да жиеее в мен. Имам приятел от две години, преместих се на много километри от моя дом и заживяхме заедно. И двамата работим, живота ни е монотонен. Всеки ден е едно и също, от работа във вкъщи, пресмятаме си бюджета, плащаме сметки и така. Проблема е във монотонния ми живот, за мен ден от ден нямат разлика. Имам броейни на едната ми ръка приятели във този град. Излизам рядко с тях, защото всеки си има ангажименти. Не съм си представяла че живота ми едва на 22 години ще е толкова сив и скучен. По начало приятеля ми не е скучен, напротив доста по социален и общителен е от мен, но като става въпрос за ежедневие той е свикнал по един и същ теритип. В началото мислех че просто иска повече време да седим вкъщи за да се наслаждаваме един на друг, но с течение на времето осъзнах че това е неговият начин на живот който на мен изобщо не ми харесва. Както казах и двамата работим можем да си позволим да излизаме(не всяка вечер или през вечер де), или пък за една разходка не се искат пари, но той дори и това не иска да прави. Впрочем имаме 7 години разлика. Рядко се сеща да излезем да пием по нещо, или аз трябва да мрънкам много, че да излезем. Карали сме се много пъти на тази тема и все стигаме до финансова гледна точка, но не всичко е пари. Спрях да отварям тази тема и чакам да видя кога ще се сети да ме изведе, защото на мен ми омръзна все аз да го подстрекавам, било то и за една разходка. Чувствам се престаряла а съм на 22. Той живее така сякаш е живял 100 години и няма какво повече да види. Подтисната съм, нещастна съм, как да му го кажа, знам какъв ще му е отговора, ще ми каже това съм аз търси си друг, но не става така лесно. Обичам го не искам да се разделяме, но едновременно не знам как да му променя уседналия, наподобяващ пенсионерски начин на живот. моля помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4cb1b1364d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В една връска съжителските лица трябва да споделят общи интереси. Ключов фактор е и върстта. Точно за това 30 годишни хора не излизат със 60 годишни например. Приятелят ти е изградена във времето личност. В живота на човек идва момент когато той става т. нар домушар. Този момент може да дойде, а може и да не дойде. В крайна сметка приятелят ти е достигнал комфортната точка в дома и не изпитва нужда да го напуска. Има вероятнист също и да не иска да излезе с теб заради различия на интереси или редица други причини. Съветвам те да не търсиш неговата компания в подобни ситуации, а компанията на други лица, които са солидарни да излязат с теб. Можеш да поставиш ясна граница между теб и приятеля ти която да обославя факта, че си още млада и изпитваш нужда да излезеш в социална среда с него. Препоръчително е да не му се молиш, защото това в него ще отключи чувство на задълженост и ще приема излизането с теб като досадно в занимание, а не като развлечение от скучното ежедневие.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6c42be77a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 15 и живота ми е жалък. Монотонен както ти казваш-всеки ден на училище и после вкъщи. А лятната ваканция-нон стоп вкъщи. Поне си по-добре от мен.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 979fc450a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   То живота като цяло е един и същ, еднообразие, примерно може да ходите на екскурзии за разнообразие, някакви нови дейности или дете например да имате.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 48cbeda57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Неговият начин на живот не можеш да промениш, но своя можеш, стига да искаш. Не мога да си представя, момиче на 22 години, с работа и доходи, да седи в къщи и да чака някой да я изведе. Извежда се куче, защото само не може да излезе, теб не виждам какво те спира. Като на него не му се излиза, излизай си сама.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0b78abb384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятеля ти те е взел за даденост. Щом се осмелява да ти каже да си намериш друг като не ти харесва, ти пък се осмели да го напуснеш! Бъди смела и дръзка не се страхувай да промениш това което не ти харесва!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 06a518111c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвала ли си да го награждаваш с нещо за това, че е направил нещо за теб? Ако има стимулация може да е по-съгласен ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 69016c9849
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма какво да го чакаш, защото той няма да стане по - деен - надминал е твоята възраст и вече сте на различна вълна. Съвсем нормално момиче на 22 да иска да излиза, както и съвсем нормално мъж на към 30 да го - раздава по - домошарската. Неслучайно по - улегналите мъже си хващат малки. Първо имат опит и знаят как да ги прилъжат, второ жените по - принцип се заглеждаме в по - големи и трето, той това си търси, защото е по - лесно за манипулиране едно младо момиче. Самият факт, че живеете далеч от близките ти му дава пълна свобода в това да те моделира, защото е единственият ти близък там (или поне един от малкото). Съветът ми е просто да намериш някой по - близо до твоите години.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 54d3ad9086
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като чета твоята история, все едно аз съм я писала (сериозна работа, сериозни забавления, сериозни задължения все едно съм женена от 20 години приключенски дух). Но има една значителна разлика - с времето осъзнах, че не обичам приятеля си и се разделихме. При теб, щом го обичаш, явно си намерила подходящ партньор, но в същото време ти се излиза. Щом и при него не е така, пробвай да наблегнеш на излизането с приятелите си (нищо, че са малко - това не е от значение, важното е забавлението с тях да е качествено). Така можеш да компенсираш желанието за забавления и в същото време да балансираш с личния живот. Не очаквай приятеля ти да може да бъде всичко. Хората, които могат да бъдат сериозни на макс и в същото време да живеят на макс са рядкост. Затова бъде сериозна със сериозните и се забавлявай с тези, които търсят забавлението.

Е.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5ad7dd83d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Излизай без него. Какво толкова?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1491676529
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Начеши първо крастата и тогава прави връзки и семейство. Когато (ако) се появят децата - няма да имаш време за себе си дори, камо ли за излизане и за "нови преживявания".
Първо си изживей детството и тогава се впускай в живота... Ти какво си мислиш, че животът на възрастните е постоянни купони, партита, напиванки и прочее булшитс ли? !
Тийнейджърлъкът май още не те е пуснал...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker