КАКВО може да иска ТОЙ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

КАКВО може да иска ТОЙ
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2945 пъти
Здравейте,
имам нужда от съвет, тъй като не зная какво да мисля :((... Преди 2 седмици се запознах с мъж, който е доста богат, а и е влиятелна личност. Попаднахме в обща компания и тъй като се занимавам с търговия той ми взе номера... за бизнес? ! Всичко до тук добре.. Още на другия ден ми се обади да ме пита как съм и да ми направи комплимент, че изглеждам добре.. Благодарих, но нямах какво да кажа. Ден Втори пак ми се обади да се видим, но бях заета и не бях убедена, че съм готова за среща след предните комплименти. един ден пропусна. На четвъртия ден ми се обади и ме уведоми, че има притеснение, че не му звъня, защото мисля, че ме сваля... А аз няма как да му звъня. Аз имам малък бизнес, а той не е кой да е и зная, че има много по доказани и големи партньори... Та аз съм никой! Аз му казах, че не съм си и помислила за нещо подобно, тъй като съм семейна с дете, а и все пак като ми го казва директно няма и да си го помисля. Той каза, че иска да се чуваме и виждаме, защото съм му интересна. Това не знам дали е така или ме заблуждава? Мога ли да вярвам на непознат мъж който предлага просто приятелство?
Миналата седмица пак ми звъня искайки обяснение защо три дни не му звъня. Втрещих се! Определи ми среща и в четвъртък се видяхме. На срещата беше приятен, говорихме за бизнес, за живота, за мечтите и т. н. Нещо което ме обърка е че на няколко пъти ми каза, колко в влиятелен, богат и т. н., как го използват всички... А аз тва го знам! Разказваше имагинерни неща за живота, като винаги ме слагаше за пример, като : Да предположим, че ти и аз правим бизнес, имаме доверие един в друг. Аз ще те оставя ти да действаш... Или : ако например аз се влюбя в теб и ти в мен и.... аз ще гледам детето, но ти ще се пребориш ли с клюките на хората. Много е трудно в днешно време... Като всичко е извадка от живота му, колко е трудно на жената до него, но никога с конкретна, а с мен. Мислех, че ми дава да разбера, поставяйки ме в ситуация, но нещо ми убягва. Днес пак ми звъня, да се видим утре, но аз му отказах, тъй като имам ангажименти в провинцията до четвъртък. Той тогава каза : ОК. Тогава ще се видим в петък. Имам рожден ден на едната фирма и те каня. Ще ти пратя по мейла поканата... ОБЪРКАНА СЪМ! Не знам какво да направя. От една страна не бих искала да пропусна възможност за бизнес, но от друга имам съмнение дали е просто бизнес или ме пързаля. Аз не съм притеснителна и мисля, че това го привлича. Възможно ли е да си внушавам и човека просто да иска бизнес? Но пък в повечето разговори за бизнес не говори. Само веднъж като се видяхме сме говорили за бизнес и то защото нямахме идея как да започнем разговор... Е, поне аз.
Моля ви дайте ми съвет. Какво мислите? Внушавам ли си че ми прави намеци? В петък трябва да отида на партито, а сърцето ми се е свило от напрежение :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: e39c840c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пързаля те, естествено. Богат, влиятелен с голям бизнес. Ти си дребна риба за него. За комуникиране с подобни на теб, когато е за бизнес, той си има служители. На теб гледа като на жена, то се вижда и от коментариите му, а бизнесът го използва само като прекест.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2767d94338
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някакси жена с опит да не знае, че те иска в леглото си ми се струва изключително абсурдно, какви съвети очакваш да чуеш, та ти знаеш какво следва, по-настоятелни покани, че и по-чести, ако мислиш че от това зависи бизнеса ти, значи е въпрос на време да се озовеш в леглото му, от друга страна нали все с някой трябва да се разпуска, ако ти е симпатичен кое те плаши:-)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 704d02e5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Очевидно е какво иска. Бизнес се прави с две думи, а той те баламосва вече няколко дни. Не се заигравай, ако искаш да си запазиш семейството.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f7f5d22e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска да има всяка, която пожелае.
Явно те е пожелал :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 283ffe689b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Евтин манипулатор, използващ евтини НЛП техники ("представи си, че ти и аз сме еди какви си.."). Евтини номера. Гледай си семейството. Интересно е и как не си се усетила, че те сваля? Ти на колко си? 19?

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 84b968e3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прекъсни връзка с него не си разваляй семейството. Интересна може да си му, но ако се подадеш на свалките ще си поиграе с теб и ще те зареже. Как може изобщо да му се връзваш, надявам се не е заради това, че е богат и влиятелен. Как може от 2ра среща да ти говори как би ти гледал детето, а теб дори не те е питал дали искаш да се развеждаш. Махай го този по-далеч, нищо няма да получиш от него, просто си гали егото и ако успее да разведе дадена жена, още повече ще му се надуе самочувствието. Според мен си сбъркала, че изобщо излизаш с него, трябваше отначало да го отрежеш, сега той става по-нахъсан и започва да те притиска. Какво е това ще се видим в петък - няма можеш ли, искаш ли. Ама и ти си глупава да се занимаваш с такива, влиятелен бил, майната им на такива влиятелни дето не търпят откази. И ти му играеш вече по свирката, което и цели. Не си мисли, че си единствена и е видял нещо специално в теб. Единствена ще си докато получи какво иска. Жена съм и се дразня на жени като теб, които изобщо не мислят трезво.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a93394928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е, много ясно какво иска! Ако си на 20, може би е възможно да си объркана, но семейна и с дете.... Щом си дребна риба, какъв бизнес ще иска да прави той с теб!? Не знам изобщо защо се виждаш с него, особено след като си позволява да ти държи сметка! В тези среди съм и не познавам сериозен бизнесмен, който да се държи по този начин!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4a1d561985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Подобен маниер на говорене - с много недомлъвки и намеци и малко неща казани направо, крие рискове, като например да се подведеш и впоследствие въпросният господин да ти каже, че не си го разбрала правилно, че всъщност той е имал нещо съвсем друго предвид, и ако си се заблудила вината си е само твоя!!! Според мене трябва да го попиташ ребром какво очаква от тебе, да му изясниш притесненията си и да поставиш границите, които смяташ, че не трябва да преминавате! Иначе ще си изгубиш времето, ще си скъсаш нервите, и ще си навлечеш неприятности, които едва ли искаш. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: de6b3c9ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нужно ли е всички запознанства и приятелства в днешно време да стават онлайн, чрез фейсбук и прочие?
Ако ти беше писал, ако се бяхте запознали онлайн щеше да мислиш по друг начин, просто в днешно време ни се струва много странно някой да дойде и да иска да се запознае с теб като човек. Ако те е харесал външно не виждам тогава какъв е проблема да ти го каже? Или ти си фантазираш нещо или не знам. Не може човека да дойде при теб нормално да ти направи комплимент, да ти говори като човек и ти вече си тръгнала да си мислиш, че иска от теб секс. Това че е богат и влиятелен не го прави по-малко човек от теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9ce8149689
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Че коя е тази влиятелна личност? Някакъв политик ли е, артист ли е? Според мен той се държи надуто и гледа да те зариби като поредната? Но на мен малко ми се струва, че той е психо-социопат. Щом знае, че си семейна какво иска от тебе. Дръж ни в течение

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4781a6327c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Пързаля те. Иска секс. Освен това те приема нещо като собственост с този въпрос как може ЦЕЛИ три дни да не му се обадиш, че и да дишаш... Вие нямате връзка никаква, а той си позволява да се държи така, смятай пък, ако завържеш такава с него! Е, в някакъв момент може и да ти подхвърли нещо за някакъв бизнес. Такива екземпляри си въобразяват, че са хванали Господ за шлифера и по правило са комплексари. Не се знае и в кревата какви са му проблемите. Кофти е, че е с влияние и да не стане така, че да ти навреди на бизнеса. Не знам, според мен трябва категорично да му покажеш пътя. А ако вземе да ти вреди в работата да кажеш и на съпруга си.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e43a4d8312
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Явно и на теб ти влияе и си мисли, че може да те притежава щом ти иска обяснение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 27191b4c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Боже, имам чувството, че описваш бившия ми приятел! :) Ако е той, не се връзвай, само това ще ти кажа. Напиши последната буква от първото му име и първата от второто. Дали не са н и м? :) Ако е така, съветът ми е да бягаш... най-много да те разведе и да те остави след това.
Но дори да не е бившия ми, този звучи като глезен богаташ. Интересна си му, защото си заета (семейна). Ако поддадеш, след това ще те обсеби и ще си развалиш семейството за нищо. Бизнес не се прави с ходене на кафета и споделяне на мечти и хипотези за деца. Това определено не е поведение на човек, който иска да работи с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e37e245744
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   " но от друга имам съмнение дали е просто бизнес или ме пързаля. " - не, той не те пързаля, но целта му е да те изпързаля. Ако си допаднете, може и да има продължение, но... , ако не се получи, ще те забрави бързо.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9313560672
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   ОТ АВТОРА
Аз бях писала едни подробности, но нямам идея защо не са публикувани. Човека, не е лош, не е сваляч, директен е и много интелигентен. Аз не съм глупава за каквато най-вероятно част от вас ме мислят. Работя главно с мъже и всички те са богати и имат позиции. Реално в такава компания се запознах с него. Сваляли са ме много пъти и като го усетя аз знам как да реагирам, че нещата да са ок. Тук всичко беше различно, защото не усещам да ме сваля, но думите му ме объркаха. Заповедната форма с която ми говори е защото си е такъв, аз също съм такава и тя не ме притесни, а по скоро изненада... защото аз я ползвам, когато някой ми е близък, а не непознат.
Относно партито вчера... Отидох!
Той се държа изключително добре, представи ме на всички, като каза, че ние сме приятели и че работим заедно. Направи ми на няколко пъти комплименти за външния вид, но аз никак не реагирах. Все едно не съм ги чула. По едно време отидох до тоалетната. На връщане го засякох той беше с някакви хора на една от тези високи маси ( дето ги слагат по партита ) и той ме викна да се присъединя към тях, но аз се готвех да си ходя и му казах, че трябва да тръгвам. Тогава той се извини на всички, хвана ме за ръка и ме отведе на съседна празна маса ( пак висока ). Каза ми че усеща, че нещо ме притеснява и държи да му го кажа. Че бил открит с мен, че ме харесвал като жена просто защото съм била красива, но онова което иска е приятелство. Че хората се срещали и не трябвало да има предразсъдъци. Той усещал, че не изпитвам никакъв страх от него ( заради позициите му), но не разбирал какво ме смущава.
Аз му казах, че никога не съм успявала да се отпусна когато някой ми прави комплименти, че наистина не се страхувам от него, защото няма причина и че до момента не ме е било страх от никого. Заявих, че не ми се е случвало мъж да ми каже, че иска да сме приятели без да ме познава и че винаги подобен тип предложение е било : приятели като за начало... Това е причина за моето притеснение.
Тогава той с цялата си сериозност ми заяви : Аз винаги отбелязвам когато жена изглежда добре. Мъж съм, а ти привлекателна жена. Не отричам, че в първия момент те гледах само като жена, но слушайки те ми стана интересна и исках да те опозная. Рядко срещам интересни хора и винаги се стремя да ги опозная.
Аз му благодарих и казах, че това ме радва, но вътрешно умрях от срам... все едно съм мис вселена и всички ме свалят, а не ставам за нищо освен за секс. Много глупаво ми стана, често.
Усмихнах се и казах, че трябва да тръгвам. Той отново ме хвана за ръка и тръгна да ме изпраща... По пътя го спряха хора, а той каза един момент, обърна се към мен и каза : Хайде ще се чуем. Звънни, когато ти е удобно! ... целуна ръката ми и аз си тръгнах :)
Не знам дали тва ви се вижда като свалка, вътрешното ми усещане беше, че ме харесва, но всичко което направи и каза ми показа, че поне към момента съм един от хората които просто са му интересни и аз се държа като пълна тъпанарка мислейки, че в очите на мъжете винаги ще съм ЖЕНА и ще искат да я ползват по предназначението й.
Винаги съм уважавала приятелството с мъже, но реално поне аз съм воювала за него и не винаги се е получавало. Сега мъж ми предлага да сме приятели и аз реагирам като дете.. Не знам какво ме смущава? :((

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9c10880775
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Все едно чета : Как по-възрастен мъж с опит се опитва да излъже 18-19 годишна тийнейджърка, и да я вкара в леглото. Жалко за мъжът ти.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 598541aa4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   до авторката - слушай си интуицията, тя няма да те подведе. А приятелство между мъж и жена няма - винаги от едната страна има нещо повече, което надхвърля приятелските отношения, усещането, че си разбран и т. н. Този мъж може да е интелигентен, ти може да си му интересна като човек, събеседник, бизнес-партньор, НО сексът е там, просто няма начин, освен ако не е обратен. Това е вечното присъствие в отношенията мъж-жена. Не се заблуждавай.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: abc0e3b76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, естествено, че се опитва да те вкара в леглото, все пак той самия ти е казъл, че те харесва и като жена. Добре, то е ясно, че си поласкана от вниманието му. Но помни, той е просто един мъж, независимо колко пари има. Това с целуването на ръката го е направил, за да успокои съмненията ти в него. За да го мислиш за джентълмен. Понеже знае, че при теб номера с лесните свалки няма да мине, той вади по тежките си оръжия на прелъстяване-това да сте приятели, целува ти ръка, разговори, изпраща те от партито.

Следващия му ход ще бъде среща насаме, уж пак като приятели. Подозирам, че ти си уязвима авторке. Тоест възможно е с мъжа ти да сте се отдалечили малко, да се е появила нужда на его буст от твоя страна, тоест желание за внимание, идващо все от егото.

Така че внимавай когато този мъж ти подари цветя, подаръци в най скоро време, не бъди уязвима за това ласкателство към теб. Ако си достатъчно дистанцирана или пък резервирана, той ще се осъзнае и ще изгуби интерес, защото си твърде трудна цел, ти ще си за него нещо като кралица, а той придворен слуга, ще е невъзможно.

Но той не е влюбен в теб, помни и това. Каквото и да ти говори, каквото и да ти купува, не е. Не защото ти не си страхотна жена, о не, а защото той е циник, богатите мъж спят с много жени и никога не се влюбват освен за много кратко.

Всичко зависи ти какво искаш. Помисли внимателно за нуждите си, дали искаш да ги задоволиш с този мъж, или пък със съпруга си, или защо не с някой приятел, говоря за нужди като разговори, флирт, внимание, ласкателства. Ти избираш какво искаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: abc0e3b76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И последно: авторке ти сама го виждаш - той заявил, че иска да сте приятели без да те познава, натъртвайки че сте красива жена! Ами този мъж е много прозрачен тогава-иска ви за леглото си.
Интересна сте му, защото не ви познава в леглото си. Извинете ме, не се съмнявам че сте умна, но този мъж ви е забелязъл заради външния вид, така че е доста прозрачен. Жалко Авторке, че сте си разкрила картите, че комплиментите ви притесняват, сега този мъж ще използва и това, за да спи с вас, като просто престане да ви дава комплименти, а вие ще се чудите какво става и ще започнете да си ги търсите сама. Ще видите, че така ще стане

Хубавото е че имате властта да решите какво искате, до къде искате да стигнете... Помнете, вие сте тази с властта, той е просто един от многото мъже, който пробва почвата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker