Колко може да продължи любовната мъка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко може да продължи любовната мъка?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2655 пъти
Малко преди да навърша 21, започнах връзка с едно момче. Той беше австриец, живеехме тук в България. Нямахме проблем с езиковата бариера, защото аз знам немски. Но се получиха някои недоразумения и след 3 години и 8 месеца заедно, се разделихме.
Вече съм на 26 и още ми е в главата. Той си замина, имаме отделни животи, но аз още не мога да го забравя. Пробвах да започна връзка с двама след него, излишно е да казвам, че не се получи. Никой не е като него, но аз не искам да са като него, защото аз искам Него! Тихо си страдам и не мога да го преодолея. Толкова искам пак да сме заедно!
Колко време ще продължава това? Това е точно както го описват-сякаш имаш дупка, някаква празнина и се нуждаеш от любимия, за да я запълни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7042375347
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   любовта или я има, или я няма.. А колко продължава, никой не може да каже.. По-добре да обичаш, отколкото да си празен откъм чувства.. Дори несподелена обич, пак е обич.. и няма как да ти кажа колко време ще обичаш, аз съм обичала от 7клас едно момче, че чак до 24 годишна.. И то разделени и без никакъв контакт.. И ако го видя, не е сигурно че пак няма да се появят чувствата ми.. Само като видиш някой който си обичала и всичко, което си мислел че си забравила, и айде наново се появяват чувствата.. Освен ако не те нарани жестоко и не ти падне в очите.. или не се появи друг който да обичаш повече..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bf91cfe902
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някой път не минава, аз например обичах едно момче преди 15 г и така се стекоха нещата че той замина за чужбина ожени се, но никой незнае какво ми е приготвила съдбата. Сега след 15 години раздяла ние вече живееме заедно така че за мен си беше най силната любов и вече сме заедно
.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ce940dfdd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила авторке
За да го преодолееш не трябва да се насилваш да го заменяш с други, а да седнеш сама със себе си и да обмислиш защо не се е получило
Да престанеш да го издигаш на пиадестал /на какъвто очевидно не е за да се стигне до тук/ и да продължиш напред
Спокойно, на всеки се случва, но повечето веднага се втурват в нови връзки, които не лекуват нищо, а само задълбават нещата

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bf3e173cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Празнината е осезаема - ДА, но никой не може да ти я запълни, дори и ТОЙ.. Ти си човекът, който трябва да приеме себе си и да се чуства добре, дори и сам..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 302ef907d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти не споменаваш какви недоразумения, но щом сте се разделили и си е заминал, а ти не си го спряла, значи така е трябвало да стане. Всеки е имал подобни раздели, времето минава и заличава всичко, когато най-малко очакваш ще срещнеш подходящото момче.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f7452868c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Година и половина - до две. Това казва официалната наука.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1c37e9d2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке всичко зависи от теб не го приемай като раздяла и т. н. приемиго като човек с който си имала хубави моменти и спомени човек който е бил до теб и му е пукало и просто приеми че колкото и да искаме едно нещо идва период в който всичко свършва и никой и нищо не е виновен просто така е трябвало просто любовта която сте имали не е била достатъчна и че така ще бъдете по щастливи ще имате свойте спомени и т. н. всичко е до психика просто спри да мислиш колко си го искала колко ти е мъчно и т. н. помисля за момент колко мъже има как може да бъдеш щастлива и как ще бъдеш ако просто възприемеш всичко като едни забавни спомени от миналото любовта и мъката ще продължават толкова колкото им позволиш аз реших да загърбя преди време такава любов самоче аз имах още шансове искахме се но така трябваше да се случи иначе само щяхме да нараняваме не само себеси но и приятеля ми понеже за да го забравя имах такъв търсихме се но сложих точката и край това неможе да продължава вечно няма нищо вечно раждаме се живеем и умираме твърде е кратък живота за да страдаме а да не му се насладим започвай да излизаш с приятелки и приятели забавлявайте се и нищо чудно да се влюбиш не го мисли този била си и преди това без него значи и сега можеш стига да пойскаш а не да чакаш всичко на времето то минава но мислите и чувствата ти ги ръководиш ака искаш да се измъчваш още живей си в миналото но ако искаш да продължиш спри това ти пречи не мисли за него какво ти пука колко други има а това е бял кахър колко гладни и жадни без покрив над главата има колко зле са те и продължават чак е жалко че ние се излагаме до толкова и страдаме за мъже и то заради едната любов не си дете осъзнай се всичко е до време живота е такъв и ние трябва да го живеем такоче на нас да ни е добре защото достатъчно неприятности ни поднася та за такива неща да се измъчваме сама си го правиш стига изтрии и изхвърли всичко свързващо те с него той е продължил направиго и ти ако искаш да бъдеш щастлива приемиго като специален приятел който идва и си отива и не ти е нужен за да си щастлива авторке знам че един ден ще срещнеш любовта с друг и ако си прочетеш темата тогава ще си кажеш ех колко глупава съм била га за този да се измъчвам докъто живота е бил пред мен и колко сляпа съм била уверявам те и сама ще видиш е но за целта трябва да продължиш да знаеш че ти не си загубила нищо а той те е изтървал имай гордост жена си да не ти пука за хора който избират да си тръгнат не мисли за него излизай търси приятели и компании така набързо ще забравиш този който не те е отценил :)

Ж20

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 948f5f0da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много.. И най-тежкото е, че почти винаги любовта която ни е накарала да страдаме, остава най-голямата любов. В един момент свикваш, с времето нещата се успокояват но вътре вече си различен човек, след такава любов и неща които не са протекли както сме желали, както са били в мечтите ни.
Всеки, който като мен твърди НЕ ВЯРВАМ В ЛЮБОВТА-е един човек с тежко минало изпълнено с болка. Недейте обвинява хората които казват, че не искат любов. Това са хора, които имат тежка съдба и зад гърба си наранено сърце, разбити мечти.
Моята голяма любов бях го срещнала в неподходящ момент. Момент в който той-вече не вярваше в любовта. И съответно аз не бях неговата г любов.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1ef0515470
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте!
Благодаря на всички за милите думи!
Да, съзнавам, че това вече е момент от живота ми, който трябва да приема за привършил, но точно там е проблемът. Напоследък най-вече не спирам да мисля за това. Представям си какво би било, ако бяхме преодолели проблемите и бяхме продължили живота си заедно. Толкова ми е мъчно за него! Аз не знам нищо за него вече, не го следя по социалните мрежи или по други подобни, нормално е вече да се е оженил и дори да си има деца. Но направо ми идва да почна да го издирвам и все пак се спирам. Не искам да се превръщам в бившата, още вманиачена по него :). През тези години(откакто не сме заедно) съм имала възможността да го забравя, да го оставя в миналото, но тъкмо малко успея да се отърся от мислите по него и пак се започва-припомням си как сме живели, родителите ми много го одобряваха.
Въпреки че досега се справям сравнително добре и сама, започвам да се замислям за психолог. Срам ме е от чужд човек, който сигурно ще си помисли, че е ненормално след толкова време още да не съм преодоляла "една раздяла".
За мен той значеше много и горчиво съжалявам за раздялата ни, така че, ако четат млади момичета, не правете моята грешка-мислите си, че сте млади, ще срещнете и други, и аз така си мислех, но ето, че не се получава. Решавайте си ппроблемите навреме и не ги оставяйте да прераснат в по-сложни за разрешаване, защото тогава почти няма решение.
Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker