Дайте съвети! Мерси! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте съвети! Мерси!
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1864 пъти
С моя приятел сме заедно от 3г. но от 1г. живеем заедно и имаме дете на 5месеца е. Аз не бях готова да имам деца (на 22г. съм) но той(34г. ) много настояваше. Много се ревнуваме но аз не го показвам, докато той всичко си казва. Проблема е в това, че след като забременях страшно се комплексирах имах чувството, че го е срам да излизаме заедно тъй като напълнях малко, макар че почти всеки ден по време на бременността и до днес правим секс. Сега вече си върнах килограмите но пак нямам самочувствие защото макар и слаба нямам точно същото тяло каквото беше преди да родя. Когато излизаме вечер изпадам в някакви депресии а преди се забавлявах той постоянно заглежда момичета от типа "плеймейтки" и това ме дразни много. Не мога да му го кажа в прав текст но като се опитам отговора е "ти луда ли си" и така овърта нещата, че накрая аз излизам виновна. А когато мен заглеждат или някой мъж ме заговори става страшно (скандали, обиди забрана да излизам, как да се обличам) даже и шамари е имало, не ми дава да работя и вейсбука ми изтри. Когато не сме заедно ми звъни през 5мин. да ме проверява къде съм. Всичко това донякъде ме успокоява че не ми изневерява но сякаш ми липсва повече внимание и нежност. Старая се винаги да изглеждам добре но явно не е достатъчно и се чудя дали ако си направя разни пластични операции вече погледа ще му е само в мен, ще прекарваме повече време заедно и самочувствието ще ми се върне.? Давайте съвети, Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2deb23dc5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пластичните операции няма да ти върнат нищо, само ще съсипят още повече изстрадалото ти тяло.
3 години не са малко, но явно не си направила правилния избор на партньор. Сори! А и щом младежът до 33 години не се е задомил, значи нещо сериозно му хлопа... Да не говорим, че именно ТОЙ те е притискал така за тази бременност. Дечко си е (още не си е изживял детството), и му личи от далече, особено с тези заглеждания, "плейтмейтки" и т. н. простотии.
Сега се съсредоточи върху детенцето си - то е най-важното нещо на света. А за другото - смятай че нямаш мъж до себе си, а още едно дете, и се отнасяй към него по съответния начин. Няма от какво да се комплексираш - ти си жена, майка, и даваш най-доброто от себе си във всяка една ситуация.
Но към скалпела определено не посягай! Няма да ти донесе НИЩО, освен още по-големи разочарования, отделно съжалението че си се бастисала и/или охарчила!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ec501a21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен се депресираш излишно и то само в негово присъствие събери смелост и му кажи какво те дразни и ако нещата продължават така го зарязвай тоя малоумник

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ec501a21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти луда ли си бе момиче не го приемай така, какви корекции, какви чудесии? Почти всички мъже се заглеждат за съжаление по такива жени, остани такава каквато си и ако нещата ескалират не се притеснявай има и други мъже които ще ти дадат това което заслужаваш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ec501a21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха внимание и нежност айде стига глупости, като чета и ти си в отбора на плеймейтките. Щом търпиш всичко това значи играят пари във вашата връзка. Ти си си го избрала да е така!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: aa4f37fba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Изглежда приятеля ти обича да командва и да контролира и с теб му е лесно, защото едно че си жена и второ, че си по-малка. Аз съм на твоята възраст и честно казано никога не съм разбирала връстниците си, които се хващат с някакви 30 мъже, просто разликата е прекалено голяма и няма как да сте равни във връзката- не сте постигнали едно и също в живота. Според мен, за да те уважа един мъж трябва да си се доказала- в професия и други аспекти в живота.

Едно нещо, което съм научила от връзките си с мъжете е, че винаги всичко е точно както изглежда! Ако имаш съмнение, че се заглежда по плеймейтки или ти изневерява- напълно възможно е.. Не знам разбира се дали имаш такива усещания, но ако е така разрови се малко, включи детективските си умения и може да намериш каквото търсиш..

Относно това, че обича да те контролира, да ти звъни през 5 мин, да ти трие фейсук- аз лично това не бих го търпяла! Не мога да помансям такива мъже. Кой е той, че да ти казва дали да имаш фейсбук или каквото и да е било! Да имаш връзка с някого не означава да нямаш лично пространство. Такива обсебени връзки не оцеляват като цяло. Може би, това което те задържа при него е детето ви. Но, ако мъжа до теб те дразни, изпадаш в депресия и т. н., въпреки че си много млада замисли се да се отделиш от него. Ако може иди при вашите поне временно и остани сама за да вземеш решение. Не си длъжна да си залепена за някого само заради детето си! По-добре детето да израстне при разделени родители отколкото в семейство със скандали и шамари!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2535c41e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти луда ли си да му позволяваш да се държи така? ! Шамари ли? Я ме е ударил, я е изхвърчал от апартамента с 200! Момиче, докато не започнеш сама да се уважаваш, не очаквай уважение от другите!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ec501a21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти и аз имах един такъв ревнивец но това е прикалено и е болестно състояние незнам как го търпиш. Но това не може да е просто ей така сигурно има някаква причина да ревнува и да е толкова агресивен.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bfdf92abf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Точно тези,които изневеряват,и ревнуват.Знаят какво правят самите те,и подозират и партньорката си.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ec501a21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката: н. 1 - Благодаря! Всички мои приятелки са на това мнение, но имах нужда да го чуя и от "неутрален" човек.
Н. 5- Така е! Аз съм при нашите вече от една седмица и се надявам да видя някаква промяна от негова страна.
Н. 6- Все казва че е за последно и много се разкайва и наистина се надявам да е било за последно, защото ми омразна да му давам шансове.
Благодаря на всички!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2022c97b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам за "избухването", но като чета тук се чудя как можете да се хващате с такива простаци? Следене, обиди, шамари... Всяка втора тук с някакъв подобен примат и се чудите как да излезете от нелепата ситуация, в която сте се вкарали. Не е проблемът, че е по-голям, както писаха по-горе. И аз съм с 10 години по-голям и такива оплаквания нямам. Лошото е, че не те уважава като личност. "Добрата новина" е, че той не уважава никого. Не е в състояние, защото не уважава и самия себе си. Чудесно е, че се поддържаш, но нещата не опират до външност. Ако в една връзка няма взаимно уважение, разбирателство, взаимопомощ, топлина... отпиши я. Ти си знаеш как сте вкъщи, дано като ти попремине следродилната депресия, нещата да станат по-розови, но не ми се вярва особено. С човек, който не е на ниво (обижда майката на детето си), връзка на ниво не може да има.

Alpha, ж. 25

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a67e2e8bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Съгласна съм с номер 6. Иначе искам да ти кажа, че не бива да си толкова сигурна за изневерите. Една приятелка имаше връзка с едно момче 2 години и той беше супер ревнив и постоянно й звънеше през 5 минути, точно както твоя мъж и, когато закъсняваше за срещи им дори с 5 минути и вдигаше скандал и удряше каквото му падне през очите на учицата и хиляди пъти е ревала пред мен, защото той имаше налудничева идея, че тя не му е вярна, а пък тя му беше. Скъсаха и се оказа, че той от 1 години си има второ гадже, което е знаело за моята приятелка, но не й е пукало и моята приятелка разбра за нея и е бясна, защото той така изкъсо я е държал, защото самият той е изневерявал и не е искал и тя да го прави, само той да го прави. Именно затова не бъди така спокойна. Отностно корекциите не си струва да лягаш под ножа за мъж, но те съветвам да ходиш на фитнес 3 пъти в седмицата и прави коремни преси и клекове у вас през дните в които не ходиш на фитнес. Също така започни да се гримираш повечко, слагай си допълнителна коса, не са толкова скъпи, и до 50 лева има супер хубави коси макар и изкуствени, но се сливат, лакирай се, ходи само с къси изрязани рокли и високи токчета, накарай мъжете да те гледат и да се обръщат след тебе и тогава мъжленцето ти ще видиш как ще ти се омилква.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c77dbb0f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом е настоявал за дете щом така те ревнува щом ти звъни постоянно значи държи на теб и те иска само за себе си всички тези глупсоти с само в твоята глава ти като жена като видиш хубав мъж не го ли поглеждаш не е нужно да искаш неяо или да го харесваш и т. н. просто от любопитство не поглеждаш ли айде сега това са си глупсоти и за мен просто проблема си го имаш ти той неиска да се расъбличаш явно защото си хубава и да не те првлече някой че твоя ще те загуби ревнува много проосто говори с него че искш повече внимани да се чувстваш по така и ти говорете заедно сте от 3 години имате дете говорете кажи му какво мислиш но не с цел кавга а просто да разбере и той че искаш внимание според мен само това може с разговор да го премените кажи му че след раждането не се чувствашкато преди и така като не ти обръща внимание а несъзнателнопоглежда други се чувстваш не достатъчно привлекателна и ти става кофти той ще те разбере авторке ревнивец е но на теб май не ти пречи това ти искаш да се чувстваш красива ама решението не е пластични операции това са глупости та детето е най хубавото какво ти пука за тялото ти когато си имате детенце и човек който те обича май само ти искаш да си неотразима но няма как на 50 дали и с пластични опреции ще излеждаш като на 20? не нали щом те е избрал значи те обича избии тези лглупсоти от главата си а си гледайте детето и мсилете за него не за красотата тя не е важна

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ec501a21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Н. 8-И от други познати съм го чувала, за съжаление.
Н. 6 - Съжалявам за много неща, но вече май съм закъсняла.
Н. 11-Аз точно така и се обличам и немога да се оплача от мъжки погледи но точния поглед, който искам не е в мен и затова мисля, че не е достатъчна естествената красота.
Н. 12-Така е, Мерси имах нужда да прочета такъв коментар.
Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ec501a21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се филмирай зарежи го тоя на много мъже не им пречи дали имаш деца така че ще си намериш нов.
М. 26

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8c1f0fcecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   То работата станала, не се правят деца защото той иска, неговата е лесна-не го носи той, а мъж да забранява да работиш голяма глупост.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cff6293046
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Приятелят ти те има за свое притежание и си прави каквото си поиска с теб. Как може и грам самоуважение да нямаш и да го търпиш да се държи така с теб, че дори да те шамаросва? Зарязвай го тоя!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker