Не мога да го търпя, изобщо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го търпя, изобщо
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2540 пъти
Здравейте!
Да уточня от началото - на 30 г. съм.
Той е на 35.

От една година сме "гаджета". Драмата се точи и точи. Лъже ме, изневерява ми, но отрича. Незаинтересован е от мен. Аз дълго се натисках, но когато виждах, че му преча - късах. Той го мислел за скарване. :О
Идеята за семейство при него липсва. Дори не иска да живеем заедно.
Но стигне ли се до това да кажа "край" и се почва - скандали, обиди, обвинения - аз съм кривата и лошата, вменява ми вина. Грозна работа. И тежка.

Когато сме в добри отношения, сравнително добри - пак го избива на злоба.
Постоянно мрънка, търси в думите ми упреци, обижда ме, подиграва ми се, подценява ме. Абе никакво уважение. Никакво.
Боже, дори когато съм легнала след работа от умора ме буди с висок тон. То пък бива, бива, ама да не мога да си почина в дома си....

Не мога повече да го търпя. Ама наистина не мога. Цяла година е това. Съобразявам се, угаждам му, а той направо се гаври с мен. Усещам напрежение само при мисълта, че ще дойде и пак ще почне да се заяжда с мен. Вярно, че ако не се видим ми липсва, но пък като се видим ми писва. Даже забелязвам у себе си как все по-рядко ми липсва, когато не се видим. Все едно съм сингъл.

Не го разбирам. Хем искал да сме заедно, хем друго ми показва. Че и искал да бъде сам и да сме заедно. !?!?! Как става тази работа - не знам.

От много месеци насам мисля, че този човек си играе с мен и трябва да го разкарам.
Но не знам как да постъпя, така че да се свърши този ужас веднъж за винаги. Защото за мен е психически ужас да търпя простотиите, лъжите му и игрите му на "иде ми, дойде ми". Видял е че съм "мека Мария" и все пак прощавам и направо ми се качи на главата. Пишман станах, че се хванах с такъв.

Не мога повече да търпя да ме прави на подметка в собствения ми дом дори. С кучето се държи ужасно. Много пъти му казвах, че като се държи лошо с животното все едно се държи лошо с мен. Не спира и не спира. Вика и по него и по мен.

Все някога ще набера смелост да го разкарам окончателно, и ще приключа с този процес на раздяла. Даже вече си търся само повод, т.е. чакам да ми даде повод, за да го блокирам и да изчезна от живота му.

Но нямате си на представа колко е тежко и уморително да съм с такъв човек. Нито готвенето ми му харесва, нито чистенето, нито разсъжденията ми, нито чувствата ми, нито нищо. Нищо! Всичко у мен го дразни и въпреки това не къса с мен, а напротив. Стигне ли се до там аз да искам да скъсаме се опитва да ме омекчи с някой смс от сорта на "Айде ела" или "не съм ти казвал да си ходиш". И после пак скандали и упреци. Все аз съм виновната за всичко.

Пак добре че не живеем заедно, не че аз не исках. Но като се замисля, че как ще живея с такъв екземпляр?! То това не би било живот, а агония.

Благодаря ви за вниманието! Не ми давайте съвети. Просто исках да споделя. Болката много ми се насъбра, а приятелите ми вече не искат и да ме слушат когато се оплаквам от него. Даже някой от тях спряха да общуват с мен, защото ги натоварвам, вместо да го разкарам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3b3b1675fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е, че си се осъзнала. Сама стигаш до извода, че тази агония е безсмислена. Пожелавам ти да бъдеш щастлива!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5570017bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По - бързо действай, че времето лети, а ти скоро ще искаш и семейство и от неволята да не се примириш и да си загубиш живота с глупости!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 812bdedda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   На 35 години мъж да се държи така и да не улегнал ми се струва загубена кауза, по добре го зарежи млада си на 30 все още, имаш още време да попаднеш на правилния човек, аз търпях така последните 2 години един пияница като мислех че щте се поправи да ама не, накрая ми писна и му бих шута, тогава бях на 42. Сега съм на 45, 3 години бях сама, но намерих половинката си на 45. Всеки човек има недостатъци, но на твоя са върха, махни го и смело напред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0d33555ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еми хубаво ни сподели. На това му се вика тъпотия?
Хем знаеш, че с такова говедо нито живот ще имаш, нито уважение, нито спокойствие, за любов да не говорим и пак стоиш при него като някаква мазохистка, вместо да му биеш шута без право на обжалване.
Губиш си времето само, какво повече да ти кажа?
Решението на проблема ти е мноого просто - посочваш му вратата и му казваш, че приключвате. Причина: Той е говедо, с него не се чувстваш добре и заслужаваш нещо по-добро от завършен егоист и грубиян, какъвто е той, затова приключваш тази връзка и всеки тръгва по своя път. Бъди твърда и категорична, ако искаш да промениш живота си и да имаш шансове да намериш нормален човек за себе си, който да те уважава и цени, а не говедо, което само да ти вгорчава дните, вместо да те дарява с щастие.
Просто го разкарай - веднага!!!
Иначе още дълго ще агонизираш и ще ревеш по форумите.
А решението на проблема ти е просто!!! Вече ти казах какво е!!!
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 49963b9ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мила, напълно те разбирам. Аз взех подобно решение преди 4 г. и беше най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Голям подарък си направих, наистина.
Знаех, че ще се разделим трудно, затова събрах доказателства за изневерите му - намерих профилите му в няколко сайта тип гепиме и му сервирах новината. След това му обясних, че решението ми за раздяла е добре премислено и окончателно. Той уж много се разстрои, но след около седмица пак ме потърси. Аз обаче си бях намерила друг и му казах. Той пак не спираше да ме търси, но аз не отстъпвах. Накрая проумя, че наистина сме се разделили. Така спечелих и уважението му, колкото и да е странно. Сега ме цени повече от всички останали жени, но аз никога не бих се върнала при него отново. От време на време правим неангажиращ секс или пием кафе, в тези моменти той много се старае, но аз си знам, че за друго не става и не се опитвам да вкарвам нещо по-сериозно в тези отношения. Установих, че с такива мъже е по-добре да си другата жена и сега си живея живота.
Съветът ми е - зарязвай го по-бързо и категорично. А ако толкова искаш да си с него, изчакай го да се пречупи и да стане като агънце, тогава можеш да го моделираш и да си го направиш такъв, какъвто го искаш. Въпросът е какъв тип жена си, ако това не ти идва отвътре, няма смисъл да си губиш времето.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cf9924e756
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е как да искат да те слушат приятелите, като сами се захващате с олигофрени и после се жалвате, сякаш някой друг ви е виновен. Вие си ги избирате такива, вие си ги търпете.

За съжаление и номер 9 е жалкото олицитворение на повечето жени в днешно време...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 35c5c009dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До № 10:
Вече приятелите ми не искат и да ме виждат. Снощи го разбрах. Никога не съм се жалвала, все едно са ми виновни те. Споделяла съм. Жалвала съм се от себе си, защото виновна съм си аз. Не друг - а аз, защото позволих.

Да, никой не е длъжен да търпи мрънканията ми и притесненията ми. Така е. Чудното ми е , че аз можех да слушам драмите на приятелите си, да ги изживявам с тях, да съм до тях когато плачат от такива идиоти като този до мен сега. Можех да разбирам, да показвам грешките им, но никога да не ги оставям сами. Но те вече за мен това не могат да направят. Не искат да ме виждат. Не искат.

Не са ми длъжни, а и не е правилно да обременявам никого с проблемите в които сама стоя. Но разбиране и изслушване мислех, че ще получа. Получавах го, но до сега.

Всъщност се чувствам зле. От една страна защото се насадих на пачи яйца с този тип, от друга, че загубих приятелите си, а от трета, че явно не получих разбиране от никоя от двете страни.

Но си го заслужавам. Така съм си постлала, на това лягам.
Ако подбирах по-добре близкото си обкръжение сега нямаше да е така.

Както са казали хората в трудните моменти се вижда кой ти е приятел. Моите явно ми бяха приятели до тук.
Здраве да е.

Другото все в един момент ще го изчистя като проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5c35bd09e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не си губи времето. Не чакай дори повод. Кажи му, че не си щастлива вече с тази връзка и не искаш повече да опитвате и толкова. Не го търси ти. Бъди категорична и каквото и да казва не се връщай при него и не омеквай! Защото колкото повече се връщаш, той толкова повече ще си позволява и няма да обръща внимание на чувствата ти, защото ти самата нямаш достатъчно самоуважение.
И не се чувствай виновна, дори той да се опитва да ти прехвърля вина... Не забравяй, че ти имаш сериозна причина да се разделиш с него, той си го е заслужил. Така не се създава връзка. Ако нямаш уважение към човека, значи не можеш да имаш връзка.
Просто бъди категорична и каквото и да прави не се връщай. По-добре човек да си е сам, отколкото с кофти компания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker