Kакво да направя за да се държи с мен като с човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Kакво да направя за да се държи с мен като с човек
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 9705 пъти
От повече от половин година съм с приятеля си. Преди беше прекрасен, мил, дори когато се карахме, той намираше начин да се сдобрим. От както започна да учи обаче, отношението му тотално се промени, стана точно обратното, на това, което беше. От най-малкото избухва и започва да ме обижда, дори понякога и без причина го прави.

Твърди, че ме обича и така нататък, но аз май вече не го вярвам... Ужасно много ме наранява и му го казах, а той просто седеше и ме гледаше с една ужасна злоба в погледа. Когато се прибере искам да ми се обади, за да знам, че е Ок и че се е прибрал, но понякога вече не го прави и ми вдига луд скандал, ако аз му се обадя.

Не мога да разбера какво се случва. Не съм от жените, които изневеряват, не съм го правила, не съм го лъгала никога и за нищо, не бих го и направила. Искам само нещата между нас да са добре и правя всичко по силите си за да е така. Преглъщам обидите, крия сълзите, когато той вика аз мълча, дори ми е забранено да показвам ревността си. Той твърди, че аз съм виновна за отношението му, сама съм си го била направила, но не знам с какво го заслужих. Да, имало е случаи да повишавам тон, но кажете, че не се случва на всеки. А сега, когато съм изнервена по някакъв повод и ако не дай си Боже кажа нещо получавам "Аре млъквай там бе!", когато звънна да попитам как е получавам "Ти нормална ли си бе?" и постоянно има подобни обиди.

Не знам какво става, как да постъпя и какво още да направя за да не ме обижда и да се държи добре, да, обича ме и го показва понякога, но просто не знам как да избия това ужасно поведение от него, какво да направя за да се държи с мен като с човек....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: ba60a2c0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Значи аз не мога да ти кажа как да постъпиш, това само ти можеш да си го решиш. Ще ти кажа за мене: ако някой ми каже едно от нещата, които си цитирала тук, ще изчезне от очите ми и от живота ми завинаги. Дори и 3 деца да имам, дори и да работя за малко пари. Няма шанс да остана с такъв, че и да си трая и да си преглъщам сълзите.

Не знам как говорите за "любов", обичане, и в същото време разказвате такива неща. Не знам как изобщо свързвате такова омразно отношение с някаква любов.
Много ми е мъчно като чета такива работи.Изхода - пак казвам, за мене - е да не търпите такива долни типове и да си нямате отношения с тях.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d8002b79d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напусни го. Няма да се промени. Не си на пустинен остров само с един мъж. ще намериш сродна душа.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b8c3dd78db
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Докато си тъпа патица ще продължава да те мачка, както си иска. И ако си мислиш, че те обича си в жестока заблуда. Човек когато обича едва ли би наранявал по този начин половинката си. Виновна си само , че продължаваш да седиш при този измет, ама така е като нямаш достойнство за 2 стотинки. Много ме дразните такива слабохарактерни жени. Все пак с или без него живота продължава. Хайде упсех и да ти дойде ума в главата ! :@

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 26372cc4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   зарежи го.щом си толкова сигорна,че те обича,тои сам ще ти се моли да се здобрявате и ще ти обещае да не се държи така вече,ако не го направи значи не те обича и няма смисъл да си с него.покажи му че имаш достоинсво,характер,мнение и че ако това не му изнася да се спасява на някъде............................ симба

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 7a44e690af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   да не би да има друга и иска да е с нея , и да ме може да ти каже да се разделите

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 65a88dc14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма дим без огън, все някаква причина за подобно нелогично поведение има, опитай се да я изясниш и ако е поправима - добре, ако ли не - всеки по пътя си. Половин година е кратък срок да сте се опознали достатъчно добре.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e8eb10a285
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не зная дали е възможно да обичаш без да уважаваш, но твоя приятел явно го може. (казано с ирония, за неразбралите)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: acc575a0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами съветвам те да се отдрапнеш,ма тотално. Не му звъни, не комуникирай с него по никакъв начин, просто както се казва се скрий за известно време. И наблюдавай.. ако той по-никакъв начин не потърси контакт с теб след определен период от време /но не ден-два, а поне 2-3 седмици най-малко/ то тогава знай, че няма смисъл колкото и да ти е трудно отдръпни се завинаги и продължи своя си живот. Явно заслужаваш повече от обидите му. може би някъде ще срещнеш твоя, истинския човек. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: dd084ed5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Та половин годиина е твърде малко за да се опознаете. Аз съм над десет години с приятеля ми и понякога се учидвам, като ми сервира някоя изненада и се съмнявам, че напълно го познавам. Не се и опитвай да го промениш, невъзможно е. Всеки е такъв какъвто си е. Не му бъди като майка, той не е малко дете, сам решава какво да направи, като при това си носи и оговорността за деянията си. Приеми го такъв какъвто е, ако не можеш, значи не сте един за друг...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b689ffbaa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Виж се - "Преглъщам обидите, крия сълзите, когато той вика аз мълча, дори ми е забранено да показвам ревността си. Той твърди, че аз съм виновна за отношението му, сама съм си го била направила, но не знам с какво го заслужих."

Ами прав е, ти си си виновна, не казал че го заслужаваш, но определено си виновна. Не мога да ви разбера жените, търпите и обиди, и бой понякога, а после- какво да направя за да се държи с мен като с мовек. Ами момиче, ти не се уважаваш, а искаш той да го прави. С държанието си показваш, че той каквото и да направи ти си готова да траеш и да прощаваш. Докато ти се държиш така, той няма да се промени. Като цяло смятам, че трябва да му биеш шута, защото ако ти не го направиш, скоро той ще го направи. Ако те обичаше нямаше да се държи така с тебе.

Ale

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: fc47737aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отдръпни се от него.Не казвам да го напускаш а само до демонстрираш по-хладно отношение.Ако има чувства към теб ще омекне

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4eb22d89d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Дръж се ти със себе си като човек, за да се държи и той така. На първо място защо изобщо толерираш такова отношение към себе си? И търпиш и сама му се вреш? Развика ти се, ами просто напусни, затвори телефона и не се появявай, докато той не те потърси и не се извини. Ако се прави на ударен и не знае защо не му се обаждаш, обясни му,но остани студена... И най/важното, дръж се със себе си като с кралица, защото ако ти не го правиш,нямаш правото да очакваш другите да го правят.
Мила

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 068eeeb12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Явно си много ревнива,както ти самата си призна.Мъжете
обичат да им се воюва доверие,в противен случай се чув
стват обидени.Доверието крепи една връзка.Спри да го
търсиш по тел.известно време,не му "досаждай",приема
го като КОНТРОЛ.И в удобен момент,когато и двамата сте
спокойни му се извини за ревността,кажи,че го правиш
защото го обичаш,че става неволно от твоя страна и да
не си мисли че го контролираш.Според мен ако съумееш
да направиш такава "пауза"с обажданията...виж дали
той ще започне да се интересува от факта че не му
"досаждаш".Виж му реакцията,той ще се радва че си се променила и успокоила.Така си мисля аз.
Успокой топката Поздрави:Росирос 49г.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2f19138884
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не мисля, че те обича вече... Вероятно има намесена друга жена. Иначе такава рязка промяна в поведението няма друго обяснение.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3a5cc4efa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами, май нищо не можеш да направиш.Дори и да му повлияеш някак то ще бъде само временно и после пак ще си върне старото поведение, за съжаление-щом така му идва отвътре вероятно си е заложено в него и не мисля че е основателно да мислиш че ще го промениш.Тежко е но мисля че връзката ви се е изчерпала.Потърси човека който те заслужава.Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a9deda6b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Поговорете на спокойствие,предразположи го,може нещо да го притеснява,може да има проблем с ученето нещо,може и друга да има,може и да няма а ти да си прекалено претенциозна и да го изнервяш,ако си свикнала да ти ходи по гъза а сега да е зает и да учи..нормално ще е да се дразни.Разбира се не оправдавам държанието му,каквато и да е причината.Няма как да се разбере ако не поговорите.Успех
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 164b0eafd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Благодаря на всички за изчерпателните мнения и отговори по моя въпрос. Ами след поредната караница вчера, му пратих смс да не ми се обажда най-малко до края на деня, че просто не желая да го чувам. Само, че още в 17:30 ми се обади с думите "Бебе, обичам те" и звучеше сякаш съжалява за постъпката си. Разбира се, това не значи, че от мен ще получи цялото внимание и любов, които получаваше до преди няколко дни, просто той вече прекали.

Не мисля, че има друга жена, не е от тези мъже, които намират за правилно да изневеряват

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8f91a72cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Мисля,че този човек не те обича,досадила си му,изнервен е от това,че хем иска да скъсате,хем не иска,защото си му удобна-не му изневеряваш,плачеш от обидите му,не му отговаряш и не се противопоставяш.Направил е от теб мекушаво същество,готово да прости и непростимото.Започнал е да учи,повишило му се е самочувствието,запознал се е с нови хора,вероятно и с някоя нова жена и ти просто ставаш излишна.Той иска да се забавлява с нови хора около себе си,дошъл му е в повече контрола по телефона и избухва срещу теб.Не,ти не си виновна,просто е виновен новия му начин на живот.Като,че ли иска да скъса с оковите на миналото,включително и с теб.Не му звъни поне 1 седмица и чакай неговата реакция.Ако се обади и е заинтригуван,е добре,но ако почне да крещи пак-слагай чертата,има и свестни пичове на тая земя!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 78d38b9ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До 20:
ами то в последно време аз не му звъня, а се оставям той да ми звънне, и той го прави, във всеки удобен момент. И избухва, но само когато има някакъв проблем, но иначе ми се обажда ей така спонтанно, само за да ми каже, че ме обича и други мили неща...просто е станал както се казва "на моменти" 5 минути е добър и чудесен, 5 минути е гаден и отново чудесен и така...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 068eeeb12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   № 15-ти съм Росирос
Ами в такъв случай щом продължава да се държи лошо,
поговори сериозно и му кажи,че ако продължава в същия
дух...ше го оставиш..НЕ СИ НАМЕРЕНА на улицата.Свестни
момчета и мъже колкото искаш.

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3f2107936e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Има нещо наречено рутина,намери начин да го заинтригуваш с нещо за себе си-нов курс по език,някакво ново занимание...Накарай го да ревнува мъничко-вкарай доза интрига във връзката,нека мисли,че може и да те изгуби.Много е сигурен в теб и това е проблем!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b1c3727657
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Той е срещнал друга жена след като е започнал да учи и за това му се е променило така драстично поведението спрямо теб.Само дето няма смелост да ти го каже и те тормози надявайки се ти да го оставиш за да не му е гузна съвеста.Осъзнай се.Кажи му в очите че знаеш за другата, импровизирай че си го видяла и той ще си признае.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 446a1f1ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Разбирам какво ти е, но историята е много стара вече. Минаха почти 7 години, но аз мога да ти кажа да го зарежеш тотално. С какво право ще те обижда, това не е нинакъв мъж а абсолютен мухльо- извинявай, но той не те обича
Аз никога няма да кажа нещо такова на моята любов, винаги съм бил внимателен към жените.
Миро

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker