По-голям е от мен с 20 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По-голям е от мен с 20 години
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 20404 пъти
Здравейте!Искам да споделя историята си.Преди няколко месеца се запознах с един мъж, по голям е от мен с 20 години.Почти всички ни критикуват, никои не ни разбира, но аз наистина го харесвам. Не съм с него заради пари или нещо такова
(студентка съм,но работя и родителите ми също ми пращат пари).

Заедно сме много щастливи, но коментарите на хората наистина ме съсипват,все едно сме единствените,които имат такава голяма разлика! Заради хорските приказки от скоро време постоянно се караме, и двамата сме изнервени много. Моля Ви за някакви съвети (но без обиди,достатъчни са ми тези на хората :( )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2c0f71d576
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, не казваш нищо за семейното положение на този мъж... Оставяш ни да гадаем. Ясно е,че е семеен....
А ти- че много се заблуждаваш! Но ще го разбереш по-късно.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d5853fe294
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Ако го обичаш истински не би трябвало да ти пука за хорското мнение.Щом се вслушвате в него,значи вие самите се съмнявате в правотата на действията си.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4c6036d058
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Хич да не ти пука. Познавам двойка с 27 години разлика!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d48cd9372b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами артистите са най-привлекателни след 40 години. Може и да си го харесваш истински, но след време, ако не е и финансово красив ще ти омръзне....За това хората ви одумват....

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c19d9b9a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Здравей,нормално е всеки да реагира злобно към такава връзка.представи си следното:Жениш се за него ,след време имате деца,докато децата ръстът той остарява все повече.Един ден излиза с децата на разходка и го питат познати това внуците ли са?Ти ставаш на 35-40 години и още имаш нужда от секс,а той вече не може да ти го даде.Искаш не искаш,заради нуждата и желанието си ще потърсиш друг мъж по-млад, може би на твоите години или малко по голям.В къщи може всичко да е платено да имате всичко,само че твоята любов се е изпарила.Погледите на хората никога няма да спрат.Тогава ще се чудиш защо преди като си била млада не си ходила по купони да се запознаеш с млади хора и ще се питаш защо си избрала толкова стар мъж.Ще те е срам да си покажеш лицето пред хора на обществени места с този мъж.Ти ще щастлива ,че си с него,а хората ще си казват:Тя сбърка когато избра него, или тази защо е довела дядо си тук?Ако искаш това бъди с него.Има хора които имат голяма разлика и са щастливи,но повечето са нещастни ,заради изборът си.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4ffaa5b158
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Щом сте заедно и се обичате бъдете щастливи! Оставете хората да говорят, не можеш да угодиш на всички :)

МНОГО УСПЕХИ!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 075203c23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Както и да го погледнеш...кофти работа. Връзка без бъдеще. Прекалено е голяма разликата, а срещу природата не се върви. Сега всичко може да е розово, но ще дойде момент в който няма да е, бъди сигурна. Не съм някоя моралистка, аз самата имам връзка с почти 16 години по-малък от мен мъж. Обичам го дори, и какво от това...., и на двамата ни е ясно,че бъдеще няма. Живеем ден за ден вече три години. И само мисълта,че един ден той ще поеме по своя си път ме убива. Опитвам се да мисля трезво, но често се опреквам, че се забърках в това. За това те съветвам и теб.., не че не те разбирам... напротив, но.. това е живота. Всеки е във времето си.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 191f4e79e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Съгласна съм с номер 5 ..

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 69855dff19
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Не всички подобни връзки са обречени на провал. Мъжът ми е с 18 години по-голям от мен, от над 10 сме заедно и смело мога да заявя, че се чувствам като най-щастливата жена на света.

№5 никога не ме е било срам да си "покажа лицето пред хората" с този мъж - напротив! Всеки момент ще се роди и първата ни рожба - не ме срам и за това! Заедно ходим по лекари и на никого не прави впечатление разликата във възрастта ни. А колкото до сексуалния ни живот - и той е без промяна от както сме заедно и едва ли някога ще се наложи да "търся" друг мъж.

Факт е, че голяма част от тези връзки завършват безславно, но не всички, за Бога! Да, хората сигурно одумват и плетат сценарии, но пък това ( поне в моя случай) беше изпитание на любовта ни. И го издържахме! Та, мила авторке, според мен трябва първо да си наясно с това, какво ти и мъжът до теб искате от животите си и ако това, да сте заедно е по-силно от всичко останало, ще издържите! Игнорирайте хорските приказки, абстрахирайте се от доброжелателите, но само ако наистина означавате много един за друг и се обичате. В противен случай прекрати тази връзка, докато не ти е нанесла травми, които трудно ще излекуваш в бъдеще.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b1beb57b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила моя здравей и от мен Росирос на 49г.
Ако познаваш ЛАРА жената на ВЛАДО БЕРЕАНУ...тяхната
р-ка в годините ако не се лъжа е 19...Наскоро прочетох в
Интернет...как се е разплакала в предаването на "КАФЕ"
при ГАЛА. ЗАЩОТО ....р-ката вече си оказва влияние,ня
мат общи интереси,нямат за какво да си говорят,на нея и
се купонясва,на него си му седи в къщи страшна е такава
р-ка в год.и в поколенията.Но има и друг момент САМО
ако той е на твоя АКЪЛ.И е неуморим купонджия,зависи
от човека...Но все пак от опит ти го казвам имах един
брак с 13г. по-голям не става....аз сега съм на 49г.той на 62г.Не прилича на нищо...Добре,че го оставих кога
то бях на 35 г.Сега съм много щастлива жена.
Наистина си помисли сериозно,не са случайни приказки
и нападки с/у ВАС...Всеки ти мисли доброто.Не си си по
живяла достатъчно,навремето и аз не слушах никого.
Успех

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: da1bd89eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Би ли описала как виждаш бъдещето си с този мъж? Хорски приказки винаги ще има, но ми е трудно да се поставя на мястото на родителите ти в подобна ситуация. Още си студентка, не мислиш ли първо за реализация, а след това за всичко останало?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c431ed6bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Дано номер 5 ти отвори очите НАВРЕМЕ, после ще страдаш много и ти и децата ти :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4d0073ca50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   До 69-ами то това е любовта-щом одъртее и шут в гъза!Има и по-младички!Любовта е пеперудите в корема и загрижеността и страстта и всичко ти е хубаво с този човек,възрастта не е пречка!Учудвам се на мисленето ти!Лара е частен случай,не обобщение!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a216a3b8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   според мен самата авторка знае отггоеора,на въпроса/какво да правя/само тя е наясно как стоят нещата между тях,колко се обичат искат ли общо бъдеще и т.н.тя е съвсем на ясно че 90 процента от тези връзки нямат щастливо семеино бъдеще,и се разпадат,е освен ако мъжат няма много пари,за да има с какво да я държи след като изчезне любовта,но пък тогава,не е много сигорно,дали тои няма да я смени за нещо по младо по натам.в момента,авторката е влюбена,и сега ще се вслуша само в съветите който и изнасят,а не в тези който мисли,че са правилни.предполагам повечето от нас знаем,че когато,човек е влюбен не мисли трезво,мисли по вече със сърцето си а не с главата.малко са силните хора,които хем обичат,хем мислят трзво и когато виждат,че =една връзка е без бъдеще казват край от раз и продължават напред.такъв поне е случеят на авторката.тя хем твърди,че се обичат,хем обръща внимание на хорските приказки и иска съвет от нас.е мила щом сте заедно при такава разлика,значи сте били наясно,че одумване ще има,и ако искате да останете заедно,то забравете за хората,и си живейте живота.ако това ви е проблм още от сега,то когато той стане дядо,а ти зряла жена,какво ще правите,ти да не мислиш,че тогава коментарите ще са по малко или по безубидни.ако се обичате истински забравете какво казва този и онзи,а ако не можете то значи не сте един за друг,и просто се вслушаите тогава в тези хора и се разделете.предполагам,че си пойскала съвет тук,защото ти се искла да те обеждаваме,как не сте единствени,как това е нещо нормално,и как когато има любов годините не са важни,но ако ти самата се съмняваш в това то който и друг да ти го каже това няма да ти помогне.така,че помисли си щом само след няколко месеца,хорските думи придизвикват разклащане в вашите отношения,то какво ще правите по натам.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 98643198ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не трябва да ви пука от хорските приказки......Те всинаги си говорят и с повод, и без повод.....

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b1beb57b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До №13-ти
Не съм изоставила първият си мъж само за това че е по-
голям от мен.Не послушах родители,приятели,познати,
беше пияница,болестно ревнив,не ме пускаше сама никъ-
де...НЕ ГО ОБИЧАХ.....Апропо как се живее без любов?
И не съм се хванала с по-млад,както пишеш а с 5 годишна
р-ка.Със сегашният ми партньор има тръпка,любов.....
Лара не е частен случай и тя е човек от народа.
Росирос

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4d2655fb30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   №16, а каква е гаранцията, че и някой по-млад от първия ти съпруг не може да е пияница, ревнивец и т.н.?
Баш частен случай си е Лара!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b1beb57b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   № 17-ти Няма гаранция.....Така е ...
Но според моят житейски опит сиреч от това което съм видяла около мен,наистина като че ли голямата разлика в
годините си оказва влияние/рано или късно/,интересите
се разминават,по-младият иска едно,на по-улегналият да
му замирише на ВЪЗГЛАВНИЦА,ЗАЩОТО СЕ Е НАЖИВЯЛ,и
от там започват разногласията. ЕДИНЯТ СЕ Е НАЖИВЯЛ,а
на другият тепърва му се живее.Извинявай за повторения
та.Но има и много хора,които се раждат ПЕНСИОНЕРИ, И
такива като мен купонджии и на тези години. Много е тру
дно да си паснеш с партньора.Това имам в предвид.Росирос Поздрави

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 06e6863ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Предлагам РосиРос да си направи бюро за жалби и оплаквания и да раздава безвъзмездно съвети-тя знае всичко за всеки и моля,не спорете с капацитети като нея!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 334dd3b07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Най-щастливото семейство, което познавам имат 17 години разлика.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1e67c5a1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не трябва да ти пука от никои. Недей да мислиш какво ще стане след 10 години живеи за мига. Ако сте щастли сега просто живейте за мига. Аз сащо сам влюбена с 20 години по голям мъж от мен и съжалявам че не сам с него. Защото той се притеснява но аз не.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 65040fead4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Наистина живей за мига! И аз съм с 21 години по-голям от мен мъж и се чувстваме отлично! Да не ти пука за след време, важното е сега да си си добре, пък след време ще му мислиш. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 69cfb90ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Обичай го и от нищо да не ти пука, но не очаквай много от тази връзка, просто един спомен :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 617ac62149
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Здравейте, аз съм на 28г, на скоро се разделих със мъжа ми от когото имам момиченце на 7г. Нашата разлика беше 7г. Сега живея с мъж на 48г. от когото имам момченце на 4 месеца. Двамата се влюбихме много силно, всичко беше като приказка, и все още е. Работим в болница и се наслушахме на обиди и подигравки, дори неговата дъщеря от първия му брак която е на 25г. беше против връзката ни. Когато се роди бебето тя го заобича много, мен също станахме близки. Тя сега също е бременна и стана много интересно. Ние двамата доказахме на всички че можем да бъдем щастливи имаме общи интереси, дори общи мечти, обичаме да пътуваме по различни места и да изживяваме назабравими мигове. Много съм щастлива и той е много щастлив че му родих син, много ми помага за бебето и за другото дете, много често сутрин намирам бележки с любовни послания и благодарствени слова които идват директно от душата му. Аз съм много мнителен човек, винаги съм твърдяла че любов няма, но съдбата ми показа че греша. Когато има любов всичко изглежда различно и трудностите се преодоляват по лесно. Предпочитам да съжалявам за нещо което съм направила отколкото за нещо което не съм успяла да направя. Заради хорското мнение няма да се откажа от щастието си а и никой незнае аз може по рано да си отида от този свят. Искам колкото живот ми остава да го живея така както ми се иска. Пожелавам на авторката да бъде толкова щастлива колкото аз

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f822640923
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Здравей! Много добре те разбирам защото аз имам връзка с 26 години по - голям... много се обичаме и няма да го оставя никога. Повечето ще ми кажат че се заблуждавам и че ме има само за да ме използва, но аз виждам че не е така...

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1e8f8e7fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ами много се радвам за теб, ами той имал ли е друго семейство или ти, за да можеш да сравниш. Важното е и двамата да сте на ясно какво точно искате от живота възрастта няма значение, дори и за секса. Първия ми мъж беше само 7 години по голям, а го мързеше да правим секс. С новия ми мъж идеално си пасваме, дори свършваме едновременно в повечето случаи, което беше хубаво само докато бях бременна. Зас мен секса има значение, затова родих и секцио разбира се, казвам го защото много жени се страхуват да се обвържат с по възрастни мъже само заради стах че секса няма да бъде същия след време. Това не е задължително а и има много други начини по които жената да получава удоволствие нали така. Обичам го до смърт, той ме боготвори и дъщеря му ме обича и родители те му нищо друго няма значение

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: def8d09b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Моето е една невъзможна любов... женен е и има 2 деца. Виждаме се тайно, познавам и жена му и дъщерите му и дори сме приятелки. Разбира се те си нямат на идея че с него се обичаме. Никога няма да можем да сме като другите - няма да се събуждам до него и да го целуна за добро утро, да го изпращам на работа и да го посрещам, да му хвана ръката докато се разхождаме.... винаги ще се крием и ще дебнем за да можем да се целунем или докоснем.... на никой не пожелавам такава любов...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4dad8e4e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Здравей! Имам връзка с мъж 15 години по-голям от мен. Аз съм на 28г. Искам да споделя и съответно да те окуража, че никога до момента не съм била по-щастлива, по-желана до сега! Чувствам се истинска. Съвсем различно е всичко с него. Разговорите, отношението, всичко. Нямам думи да го опиша. Не живей заради хората - днес са с теб, утре ги няма. Хората около теб са променлива величина. Никога не го забравяй. Те не само, че не трябва да са критерий за теб в тази връзка, ами не трябва да са критерий и в живота ти, въобще. Бъди смела и се бори за мечтите си. Винаги ще коментират с когото и да си, на колкото и години да е той. Радвай се на времето си с него. Ако ти емоционално си ок с този човек, не позволявай на странични неща да се отразят на връзката ви. Голяма грешка! Хората говорят от злоба и завист, никога не го забравяй. Бъди щастлива! Желая ти го от сърце. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 19a0a1ff0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Не се страхувай.. Най-голямото щастие ти пожелавам. Няма значение,какво говотят хората.
Не живей за тях,а за себе си. Аз също имам вразка от четири години.
С мъж по голям от мен 17 години
годините не мущличат.. Това е мъжат който наистина ме прави повече от щастлива.
годините са без значение за мен. нито хорското мнение ще ме спре да го обичам.
напротив искам да го покажа на целия свят..
и да изкрещя колко го обичам.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 088ef9fb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 27, предполагам си авторката на темата - с това трябваше да започнеш! Разбира се, че връзката ви е невъзможна и продължавам да се дивя на момичета като теб, които си пропиляват младостта със семейни чичковци. Има доста такива теми като твоята - само до сега не съм срещнал някой да си признае как е завършила такава авантюра. Спасявай се докато е време!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6adc7942ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До 30 не не е от авторката този коментар (27), аз не бих се занимавала с женени/обвързани мъже. :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 27e7d5745f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   31, ако ти си авторката значи все още следиш темата си - сподели как се развиха при теб нещата, все пак са минали доста години откакто си писала за пръв път. Не е само любопитство от моя страна, мисля си, че можеш да помогнеш на други в твоето положение, а това си заслужава в днешно време.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bc97106ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   При такава разлика освен "Приятели с екстри" друго няма как да се получи, поне не и нещо свястно. Опитай се да си представиш връзката ви след 20г.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e8f8e7fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз съм номер 24 и продължаваме да сме щастливи почти три години и се радваме на бебето си и на любовта си. Преди 4 месеца дъщера му роди бебе и сега сме баба и дядо и е още по весело. До авторката- всичко е много индивидуално, не слушай никого само сърцето си, желая ти много щастие

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a0b954de2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До номер 7 : Жалко, че сайтът е анонимен, имам нужда от приятелка като теб, с която да споделяме сходната съдба... Малко хора ме разбират, а от близките ми почти никой. Той е по-малък от мен с 19 години... Успех на теб... Всичко е безнадеждно да, животът е жесток и суров... А на авторката ще пожелая само да е щастлива с този мъж и ако може да съхранят любовта си!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ddd35d86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   Страшно много благодаря на авторката , помогна ми да си отворя очите и аз съм хлътнала по един, с 20 и няколко годинки по - голям, ама да ми викат бабо на 21 няма как да стане . Животът е изпитание , не трябва да се спираме пред такива спънки. Пък крайна сметка младото си е младо ще срещна някой по-млад , който ще ме обича повече. Въпросният ще го прежаля спирам всякви контакти с него, млади сме няма да се излагаме със стари обувки. Авторке тези мъже няма да замръзнат на тази възраст , в която сме ги харесали , те увяхват всеки ден . Нормално е да искат по-млада плът , накъдето тръгваме ние , те от там се връщат. Бъди с по- високо мнение за себе си , искай повече от живота . На нашите годинки тези мъже са си правили кефа с млади и готини момичета, а сега искат нас . Не аз не мога да гледам как баща ми и мъжът ми ходят заедно за пенсията. Стоп!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4e51395f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   36, ти хората само по възрастта ли ги оценяваш? И само за едното хорско мнение ли живееш? Я си представи, че хората открият някакъв начин да бъдат физически безсмъртни - същата ли песен ще пееш тогава? То както е тръгнало продължителността на живота да се удължава- като нищо това може да стане! 20 или 200 няма да има никакво значение, значение ще има само съдържанието на човека отвътре - какво има в главата и в сърцето!
И какви са тези малоумни и егоистични изказвания - мечтаели млада плът, на техните години си били правели кефа с момичета?! Ами я си представи, че тези хора, когато са били на твоите години е било социализъм и тогава за тези работи трудно се е говорело дори, да не говорим накой "да си прави кефа" като сега - разюздана работа! И въобще - от цялото ти изказване излиза, че късаш с човека за да се не минеш случайно! Да не "изкяри" някой от тебе... А ти замисляла ли си се що за куха лейка си? Дали си награда за някого или проклятие? Общо-взето - радвам се за човека, че се е отървал от повърхностно и посредствено същество като тебе, дето цял живот ще смята, че някой му е длъжен само защото е по-младо от него. Ходи си с малоумните си връстници, дето утре ще ти надуят корема и ще си хванат гората, понеже са безотговорни консуматорчета като цялото ви изгубено поколение, и си свиркай!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ddd35d86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37 Може би не съм права в разсъжденията си, съгласна съм , че прекалявам с изказванията си, но това го правя, за да подтисна емоцията си. Може би се опитвм да обедя самата себе си, че това е правилно-буквално се боря със сърцето си. Що се отнася до това дали съм била проклятие за този човек, според мен със сигурност съм била и продилжавам да съм -точно заради това, не искам този човек, заради мен да разваля семейството и почтенното си име. Защото ако остана с него ще се срине цялата му репотация, заради същите тези хора, на които казваш, че нетрябва да се обръща внимание. Да искам да го отдръпна от себе си, за да е щастлив, за да не рухне всичко, което е създал през годините. Сега ако съм проклятие -то ако съм с него ще бъда като цунами затрило живота му - няма да си го простя.
До тук съм съгласна, но да казваш, че цялото ни поколение е изгубено и е безотговорно не съм съгласна , че има такива хора има както млади така и ВЪЗРАСТНИ. Не е редно да слагаме всички под общ знаменател, защото някоя мадама е решила да тръгне с човек на годините на чичо си или направо с дядо си. Всеки иска или неиска да го признае знае, че такива неща не са редни и общо приети. Ское право и морал, МОЖЕШ да съдиш младото покоение, при условие , че темата е за връзка с 20г. разлика. Такива случай, могат да се разглеждат и като педофилство(пример: той е на 45, тя на 21 -какво става -бащата тръгна с дъщеря си). Незная ти на колко години си, но ако можеше да питаш : баща, майка, дядо, баба дали им е приятно, че ти имаш такава връзка "какъв ли би бил отговорът им? "
Ако си някакъв авторитет в очите на изброените, ако те обичат и държът на теб, ако си изградил някакво име и уважение , съвеста ти няма да позволи да им забиеш нож. НО САМО АКО СИ НЕЩО! Ако си едно нищо -нищожество , което няма любовта и уважението на близките си, то значи, че този индивид не умее да уважава първо себе си, а след това и другите. МАКИАВЕЛИ е казал: :Първо трябва да се научим, да уважаваме себе си, а след това другите".
А и за изказването ти, че съм "куха лейка" ми ти бъди "пълна лейка ", щом си решила, че на първия чичага, ще отваряш краката- понеже е казал, че те обича(съвет: как му се викаше, а да околовръсно-не ходи там с тия разсъждения ) ти решаваш.! Още нещо ЕГОИСТ, е човек, който мисли само за себе си а, аз като гледам за всички мисля! :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 516c144c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   хората се харесват и обичат подсъзнателно. Какво значи чичковци и лелки? Влюбването не става по план график. Имаш ли привличане с заден индивид, нещата се получават спонтанно. Хората е нормално да говорят, защото повечето връзки са по сметка и всяка една истинска любов ги изкарва от равновесие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6ce1185188
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Нека и аз да кажа нещо. Със съпруга ми имаме разлика 13 години, аз съм на 37, той на 50 г. Оженихме се преди осем години. Откакто се помня, винаги съм си падала по възрастни. И сега мога да кажа, че не съм била кой знае колко на погрешен път. Да, има си минуси една такава връзка, но плюсовете като че ли са повече. Обича да налага мнението си, но това може и да е характер (баща му е такъв). Но и дава много от себе си, грижи се за мен и ми се обажда по много пъти на ден, когато сме на работа, не за да ме контролира, а да ми каже например, какво сладко котенце или тигърче давали по телевизията и как го хранят (защото знае, че много ги обичам). Всеки ден ме пита какво да ми купи. Имаме общи интереси и ценности, такива, каквито с връстниците си никога не съм могла да имам. Е, имаме и различия по много въпроси, но то не може съвсем да няма такива. В тези случаи всеки си пази мнението за себе си и така загърбваме различията. А що се отнася до секса и купоните, също нещата са субективни. Тук всеки сам за себе си преценява, от какво може да се лиши и от какво не. Аз също не съм във възраст, която да ме тласка към луди купони, по-скоро предпочитам семейните празници и събиране само с най-добрите приятели. Е, да, нашата разлика в годините не е от най-големите, той по-скоро ми е батко, отколкото чичо. Ако беше повече от 20 години например, не знам как би било. Според мен най-важни са любовта (зрялата и осмислената обаче, не мимолетното влюбване и прищявката) и общата ценностна система (какво, като са различни поколенията? ! ). Има ли ги тези две неща, всичко останало се напасва от само себе си. Но напасване в характерите и компромиси има във всички връзки, независимо дали партньорите са връстници, или не. Това, че обществото не приема двойки с голяма разлика в годините, си е лично негов проблем. Това явление не може да се определи като педофилия, защото и двамата партньори са все пак пълнолетни. В миналото дори много родители са женели дъщерите си за доста по-възрастни мъже и семействата са били стабилни. С този коментар не казвам обаче, че връзките между връстници са нещо лошо. Всяка една връзка е подходяща, стига човек да си е намерил сродната душа. Авторката трябва да прецени сама за себе си, дали е пораснала за една такава връзка, каквато е нейната, защото в тези случаи все пак компромисите са повече. ЖЕЛАЯ УСПЕХ И РАДОСТ НА ВСИЧКИ!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e6b09bc3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До №48 Ти сега си на 28 той е на 48-Ок -всичко е розово. Но помисли ли - ти като станеш на 48-жена в най-активната възраст да имаш до себе си мъж на 68 години? Какво ще се получи. Ти ще имаш нужда от секс а той няма да може да ти го даде и ще тръгнеш да търсиш такъв извън семейството. А как ще се чувства детето ти в училище като вижда млади татковци и ще го питат дали това е дядо му? -Помисли си хубаво и тогава давай съвет

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 235112a74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   41 има мъже които и на 68 са активни, това с дядовците е велика глупост, всеки може да има дете на каквато възраст пожелае, не ти влиза в работата, а младите татковци обикновено са беднички....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 27b8e16848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Здравей и аз като теб съм авторке, не слушай хората въобще, слушай сърцето си щом се обичате, останалото не е важно, това са ЕДНИ ТЪПИ ЦИФРИ! На моят не му личат и годинките, изглежда 10г по-млад.
Но не се влияйте от едни цифри, а от самия човек!
Относно секса, има бабки и дядовци които и на старини го правят, защо си мислите че след 60 няма секс? някои са си сексуално активни, а и като се обичат защо не.
от всички отрицателни коментари САМО ЗА ВЪНШНОСТТА и секса мислите, как щяло да бъде... щом има любов ТЯ е сила към всичко останало, НЕ СИ РАЗВАЛЯЙ ЩАСТИЕТО И МНЕНИЕТО заради други мнения и хорА, ти няма да живееш с клюкарите и злобарите, а с този човек.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 23eeaeace6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Физиологичните изменения, при различните полове протичат по различно време. Например един мъж на 48 години е много по-млад от една жена на същата възраст. Жените съзряват много по-рано от мъжете и от там се получават тези разлики. Така, че мъжете на тази възраст, гледат не с едното, а и с двете очи към по-млади жени. 10-15 години разлика не прави хората от различни поколения. Все пак жените, в края на миналия и началото на този век не раждат, когато навършат 12-13 г. възраст! Също така няма гаранция, че мъж на 45-55 годишна възраст, ще бъде полово активен. Както и няма гаранция, че мъж след 55г. няма да може да си изпълнява съпружеските задължения.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7b16795f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Аз съм 24, вече съм на 32, мъжът ми на 52 и всичко продължава да е розово :-). Има голяма доза истина в думите ти 41, но мисля че всичко е индивидуално. Дядо ми до 78 години можеше да прави любов, възможно е и мъжът ми да може, а и има други начини за удоволствие това не ме плаши. Възможно е и да не достигна 50 въобще с този рак навсякъде. Относно това, че ще се подиграват на детето не го вярвам, съпругът ми е всепризнат лекар, скоро ще стане доцент съживявал е много хора и има огромен принос за нашата университетска болница и за цяла южна България. Най-важното е, че ме боготвори, получавам безгранична любов, внимание и уважение което считам, че е най-важно. Цял живот съм била далновидна, все мислих за напред, но вече спирам. Никой неможе да каже кое е най-правилно, аз съм щастлива и обичана, както и децата ми и нищо друго няма значение.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 235112a74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   стига с тия дядовци... всеки може да има дете когато поиска, личен избор...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c38151fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Хора, леля ми и свяко ми имат 16 години разлика. Толкова са щастливи, благородно им завиждам. Тя на около 35 му роди детенце, сега е на около 40. Той е изключително активен, запазен и свеж. И всеотдаен. Който каквото иска да си говори...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b33ac508da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

54.   Със съпруга ми имаме 22 г. разлика и сме вече 15 г. много щастливи заедно. В това време повечето мои съученички се разведоха 2 пъти

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 44ee3e4962
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Ей тъй като почнете за бъдещето и ми става смешно. Всички сте потомци на баба Ванга, всички се научихте боб да хвърляте. От ей такива плануванки построихте двуетажни къщи на село, дето сега са празни и населени с цигани. Спестявахте детски в дск за да може един ден децата ви да имат нещо, а те сега ви пращат пари от чужбина и ги виждате един път в седмицата в скайпа. Направихте си къща, голяма, със стаи за гости а гости не сте имали в последните 2години, а с комшиите сме на здравей здрасти.
Действителността е тук и сега. Живейте си живота така, че да сте щастливи, защото не се знае колко ще се живее.

От 18 години си търсех сериозна приятелка. Все доникъде не стигах. 8ги смених, за което се чувствам като парцал.. Сега съм с момиче, 17години по-малка. Еми друго е. Караме се, но е безобидно. на нея й минава бавно, защото е малка, но това е най лошото. Никога не съм имал по стабилна връзка. От 2години сме заедно и с нея минах през какви ли не трудности, с които с друго момиче даже ме мога да си помисля как би се случило. Така че ако някой тук тръгне да ме убеждава какво било щастието за мен... Моля задръжте си мнението. Да, всички знаем колко добре сте наясно с хорските правила и стереотипи за правилността. Щастието, мили другарчета не е универсално, а индивидуално за всеки.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1d9ec5d593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Всеки има право да бъде с когото си поиска..въобще не обръщай внимание на това,какво казват хората.Ако искаш да бъдеш с него и го обичаш,бъдете заедно и вървете само напред.За любовта граници няма.

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker