Зарязан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зарязан
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1452 пъти
Здравейте,
Реших да разкажа историята си, тъй като в последните месеци се чувствам отвратително: зарязан, прецакан, използван...
През април месец тази година станах гадже с жена 9 години по-голяма от мен. Аз съм на 29 години, тя на 38 години. Всичко започа като в приказка, излизахме всяка вечер, правехме любов, ходихме на екскурзия извън страната. Помагахме си взаимно. Постепенно се влюбих в тази жена-много силно. Не ми пречеше, че е по-голяма, че има малко дете. Чувствах се страхотно с нея, не ми излизаше от главата. Тя не спираше да ми повтаря, че ме обича, че държи на мен. Че съм много по различен от всички останали, с които е била.
През лятото заживяхме заедно. Аз и помагах, включително финансово. Плащах и някои сметки, давах по 1000 лева на месец, а всяка вечеряхме в най-хубавите ресторанти на София. Тя също се грижеше за мен. Започнахме дори да планираме бъдещето.
Към края на лятото резервирах един от най-хубавите хотели по Южното Черноморие. Исках да си починем, тъй като и двамата работим много. Но няколко дни преди да заминем се случи най-лошото: баща ми почина неочаквано.
Разбира се, почивката пропадна. След пет дена, тя ме заряза. Без никакъв повод. Каза ми, че просто вече не и е хубаво.
Няколко месеца по-късно не спирам да се измъчвам. Опитвам да спря да мисля за нея, но се получава. Каквато и да правя, където и да изляза, все тя изплува в съзнанието ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2d20f89fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Така са златотърсачките приятелче. Проблема е в теб, че си много доверчив и се раздаваш на макс от самото начало. Карай в началото по-леко да усетиш работите, като ги усетиш и разбереш, че този човек си заслужава тогава започни да се раздаваш. В противен случей ти се качват на главата и те зарязват след време.

Гената 24.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 96c7f1af40
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всяко зло за добро е казал народът и аз се радвам за теб. Защо - ще ти е гадно 2-3 месеца, но после ще си стъпиш на краката и ще продължиш, а ако беше останал с тази не само щеше да те изцоцка финансово, да те изцоцка емоционално и сексуално, но можеше и на теб някое отроче да ти тупне и цял живот да имаш само ДРАМА.
Жена съм. Не искам да съм крайна, но просто е факт, че когато една жена е имала много връзки, много разочарования в живота, проваленИ бракове и дълги връзки, просто такава жена е циник. Не случайно мъжете на 38 г. не ходят с жени на своята възраст, а търсят млада и неупотребена жена - просто животът оставя своите следи, а колкото и да ни се иска да вярваме, че една жена 10 пъти е нямала късмет с мъжете, който доброволно реши да е номер 11, него го очаква само съдбата на предишните 10 мъже.
Твоята приятелка или из самото начало е жена-хищник, която е използвала и изплювала мъжете след употреба, или е станала такава. Най-вероятно е намерила някой с по-дебела банкова сметка - тя е била с теб заради кефа, защото си ѝ угаждал, за toy boy, но при първияпроблем те е зарязала. Смятай какъв човек е и защо на 38 г. е самотна майка, вместо да има брак или поне сериозна връзка с бащата на детето или пастрок, смятай защо се е занимавала изобщо с теб.
Не тъжи, спасил си се.
Съвет за напред - не се занимавай с толкоз по-възрастни от теб жени, защото просто не си порастнал за тях. Занимавай се с момичета, които ще те харесват такъв, какъвто си и не носят огромен багаж с тях

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9bbd3fa34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Вие май нещо не сте разбрали същността. Тя не го е цокала финансово, а той да е страдал от това. Той си е прекарвам добре с нея, за това страда. Тя също се е забавлявала. Ако й беше за парите, тогава нямаше да го остави. Според мен тя се е забавлявала, така както и вие мъжете се забавлявате с жените, а като ви писне се отдръпвате и се насочвате към друга

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ef941b0e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпрос към автора, какво толкова им харесвате на по големите? Ако жената е по голяма със повече от 2 години ама хич не ти трябва да се занимаваш. Търси си някоя по малка или колкото теб, и за какво да страдаш.. по добре че си се отървал. Аз познавам млади момчета които се излъгаха със по големи, не бъди глупав. Според мен само глупавите или тези които не могат да си намерят момиче се хващат с много по големи жени, такива връзки нямат бъдеще!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9793faa0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А аз ще ти кажа, че имайки предвид днешните млади момичета, още в училище на 14-15 г започват полов живот, и то не какъв да е!!! А секс с всичко що е по-настроено за разкрепостени преживявания! Пият, пушат, дрогират се и правят секс до припадък!! Познавам момичета 16-17-18 г, които ходят с мъже, от тяхната възраст до 60-65 годишни! Забърсват всичко що има член в панталоните си!!! Било за кеф, за материална изгода или поради други причини! Просто са под всякаква критика! Но иначе се правят на света вода ненапита! Внимавай и не се лъжи от невинния им и лъскав външен вид!!! С тях те дебнат множество зарази!!!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 728b1270e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм на твоите години, и също се занимавам понякога с жени на тези години, че и по-големи, но само за секс. Реално шансът за връзка между момче на под 30 и жена на близо 40 е почти нулев, пък и замисли се - какво можеш да спечелиш ти от една такава връзка? Надали ще ти роди деца, понеже е в напреднала възраст за бременност, ще трябва да гледаш неините, и не на последно място - когато станеш ти на неините години все едно ще си с някоя бабка, понеже тя ще гони 50-така, а твоите набори ще имат млади и свежи гаджета.

Съветът ми към теб е ако ще се занимаваш с по-големи от теб жени, то нека да е само за секс, че иначе сам виждаш какви усложнения се получават.

За съжаление, като ти чета историята оставам с впечатлението, че си глуповат, и съответно много имаш още да патиш, но колкото по-рано си отвориш очите за връзките със зрели жени, толкова по-добре за теб. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker