Влечение към момиченца! Помогнете да разбера защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влечение към момиченца! Помогнете да разбера защо?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 4210 пъти
Срам ме е от това което ще ви призная, наистина и ви моля за честни въпроси без подигравки и каквото да било, мисля че знам причината, но не съм сигурен.
Аз съм младеж, казвам се Милен, на 20 години, Януари месец ще правя 21. Не знам защо обаче, но имам някакво влечение към малки момиченца, но влечението ми Не е нещо за връзка любов или секс. Попринцип харесвам момиче което е на 17 години, и ако ще имам любовно или сексуално влечение към момичета, това ще е към момичета от 16 години на горе, но въпросът ми е защо имам влечение към малки момиченца? Влечението ми е добронамерено, ако мога така да се изразя, не знам дали ще ме разберете но просто искам така да бъда като добър приятел и да им помагам или нещо като батко да бъда. Обикновено като видя 13-14 годишно момиче и ми става нещо странно, вътре в мен, но не знам какво точно е то, и като видя някое момиченце и просто искам да се сприятеля с нея и да си я уважавам като добър приятел или като сестра, знам че звучи страно но не знам какво е това и на какво се дължи, а не искам да споделям на никого защото не знам как биха реагирали мойте приятели, за това искам да ви споделя тук и да ми помогнете да си обясня това.
Иначе нямам никакви сексуални влечения към тях, и дума да не става за това!!!
Аз просто си го обяснявам така, че може би искам брат или сестра, но тей като нямам, а все пак аз съм момче, за това може би искам нещо като сестра, но дали греша?
Просто не знам, наистина!!!
Какво ли е това влечение? Моля помогнете ми че се побърквам,
Моля Модераторите да одобрят темата, няма на кого да споделя, а точно тук е мястото някой да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: d658b8f5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, но за какви малки „момиченца“ става дума при над 16 годишните малки госпожици? Не говори така, че някой ще те мисли за педофил, а не си. На 16 години, а често и преди това момичето е чисто физически вече зряла жена.
Ти си само на 20 годинки - ами нормално е да си падаш по по-малки от теб жени, а това в случая са тези.
Падаш си не толкова по физиката, защото тя си е женска като при 20 годишните, но най-вече си падаш по отношението към теб - за тези момичета ти си „големият“ батко, важният, случат с внимание какво казваш, обръщат ти внимание, кефят се на Голфа ти и така нататък, докато жените на твоята възраст се отасят с теб като към равноправен или направо си въздух за тях, защото си падат по по-зрели мъже с работа, бизнес и така нататък, не по студенти (като теб в момента предполагам).
Всяко нещо с времето си. Няма нищо лошо, осъдително да си „падаш“ по 16-18 годишни момичета.
В интерес на истината и по-възрастните мъже се заглеждат къде по-тайно, къде открито по тях. Мисля, че това е копнежът към младостта от една страна, но и към наивността, чистотата в тези момичета. Не се срамувай от интереса си, а просто си хвани приятелка на тази възраст като толкова искаш и сам ще видиш, че на никой няма да му направи впечатление освен на родителите ѝ, които ще издивеят, защото малката е порастнала и от страх, че ще им я заплодиш и откраднеш :) особено бащите на такива момиченца са доста агресивни, но това не се променя и при порастналите жени, така че... нямаш проблем

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 472e799f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе човек, това е съвсем нормално. Аз съм на 24 и харесвам много една 18 годишна.. 6 години ни е разликата.. Ама според мен това е нормално..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 80ae210ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Tотална измислица и провокация!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1d4c2ae09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно си искал да имаш сестра. Хвани си някое гадже около 20-те и се грижи за него. Някои мъже се грижат за половинките си като деца, сестри, в което няма нищо лошо. Предполагам ще ти мине мерака. Вземи си домашен любимец, например. За деца ти е рано, така че няма да ти предлагам този вариант.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 164204a09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм Автора!!!
Не, нещо Не сте разбрали, явно съм го написал грешно но ще се опитам да го кажа повторно.
Имам влечение към малки момиченца, да кажем деца между 9-14 годишна възраст, истината е че нямам никакви сексуални намерения към тях, ако бях Педофил щях веднага да потърся помощ или да посегна на живота си, но истината е че нямам сексуално влечение към малките момиченца, а просто един вид, влечението ми към тях е все едно са ми сестри. Не знам защо, но винаги съм искал да си имам сестричка, но съм единствено дете и за това като видя някое малко момиченце на вън, бих искал да се сприятеля със нея и да си я уважавам като сестра, но пак казвам че нямам никакви лоши намерения към тях и никога няма да им посегна.
Ако става дума за секс, любов или за гаджета това ще е със по големи момичета, не със деца. Само поради тази причина си обеснявам че Не съм педофил, щом нямам сексуално влечение. Както казах харесвам 17 годишно момиче, но Не знам защо ме привличат малки момичета (деца), влечението ми към тях е един вид добронамерено, нямам никакви намерения да я докосвам или каквито да било.
Ако мога да се изразя по друг начин по който да ме разберете, представете си че съм имал сестра, която съм я изгубил и ме боли, и сега като видя момиченце и искам да я обичам и уважавам като сестра.
Това ми е болката и Не ми дава мира и искам решение и се моля да ми помогнете. Обикновено като видя малко момиченце към 12-13 годишна примерно и искам да се сприятеля със нея и да си я уважавам защитавам и обичам като сестра, без да я докосвам.
Според вас какво е това нещо, какво е това влечение към момиченца без сексуално влечение, а влечение все едно всяка една от тях ми е сестра и искаш да се сближиш със нея за да сте един вид като брат и сестра или най добри приятели.
Според вас какво е това влечение и на какво се дължи?

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 04c1eaad8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   За твоят проблем има психолози. Консултирай се с тях, ако искаш да имаш успех. Тук никой няма да ти помогне. Само внимавай как се държиш с децата, по добре стой по далеч от малки момиченца, защото ще сгазиш лука.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ca1302e456
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, понеже ти самият си енергийно слаб и си пасивен, естествено търсиш момиче, което да е по-пасивно от теб. Такива са малките "момиченца". Ти явно ги възприемаш като момиченца, които имат наивна нужда от опора до себе си (твоята опора). Естествено, всичко опира до секса на подсъзнателно ниво, дори и егото ни да не ни позволява да възприемем истината и само да усещаме някаква непозната "нужда" от общуване с малки момиченца.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 29904db5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Значи слушай сега за тези които са на 16 и на горе ти като си на 20 не е такъв проблем даже и е нормално. ОБАЧЕ да не си си и помислил да се приближиш до момиче под тази възраст, дреме ми на шапката дали влечението ти е сексуално или не. Просто не се и доближавай до такова момиче, защото да сте "приятели" няма да стане. Не само не е законно, не само не е добре по никакъв начин за момичето, но и какво ще те направят родителите и ако резберат за "другаря" и да не ти се мисли. Може много неща да искаш ама няма да ги получиш пък. Аз съм 16 годишно момиче и познавам поне 10 момичета, които имат такива като тебе дето ходят след тях и за съжеление те им се връзват, обаче аз ако някой ден имам дъщеря и разбера за 21 годишния и "другар" знаеш ли на какво бихте направила. Ти въобще за момичетата и семействата им мислиш ли??? Просто не бъди идиот, лекувай се при психолог и да не си и погледнал момиче под 16-17 години.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f0332c927d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Aвторе, явно имaш прекaлено силно рaзвито чувство зa протекция. И мaлките момиченцa естествено сa приемaни особено зaрaди полът си кaто съществa, които трябвa дa бъдaт пaзени/зaщитени.
Зaтовa и ти е нaсочено внимaнието именно към тях, освен aко нямaш трaвмирaщa случкa в детството лично или кaто свидетел.
Проблемът обaче е, че обществото нямa дa приеме нaмерениятa ти зa чисти. Не зaщото сме циници, просто всички родители пaзят децaтa си със зъби и нокти, нямa дa тръгнaт дa те проверявaт дaли пък си с чисти нaмерения или не, просто ще те отхвърлят дори нaсилствено, което е нaпълно рaзбирaемо- "по- добре дa предпaзиш, отколкото дa лекувaш".
Aко действително съществувaт минaли животи, може дa си бил момиченце, което не е било предпaзено от нещо...
Не ти препоръчвaм дa се сприятелявaш с децa нa подобнa възрaст, нямa дa бъдеш рaзбрaн. И aз кaто родител бих те отхвърлилa нa мигa от чист стрaх зa детето си.
Можеш дa пренaсочиш тези чувствa към покровителство нa мaлки животинки примерно, нуждaещи от осиновители.
Честно кaзaно, не съм съвсем сигурнa кaкво дa те посъветвaм, при положение, че рaзбирaм кaквото кaзвaш, но ти вярвaм, зaщото сaйтa е aнонимен и нямaш причинa дa лъжеш. Обaче нaвън, знaм, че не бих позволилa дa бъдеш приятел нa мaлкото ми дете.
Товa е, трябвa дa приемеш, че нещaтa сa тaкивa и нямaш кaк дa докaжеш добрите си нaмерения. Хм... колко е жaлко е товa, което ти пишa, нaли? ! Тaкивa сa временaтa...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 164204a09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, нямам сексуално влечение към тях, а просто като приятел или батко ако ме разбирате.
До №8, какъв ти е проблемът че казваш да не падам под 16 годишни, някои 16 годишни ходят и със по големи, а за 15 годишните какво, забранено ли е пак? Нищо че харесвам 17 годишна девойка, въпросът ми е друг, но вие го приемате грешно.
Автора!!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 164204a09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автора!!!
До №8
Какъв ти е проблемът? Все има причина за да разсъждаваш така, защо не я кажеш на открито за да събера парчетата на пъзела и да го сглобя.
Ще цитирам част от текста ти!!!
1-Просто не се и доближавай до такова момиче, дреме ми на шапката дали влечението ти е сексуално или не
-Отговор-Защо да не се доближавам, значи ако е 15 годишна и нямам лоши намерения да не я доближавам дори и като приятел ли? Защо и какъв е проблемът и каква е причината за това?
2- защото да сте "приятели" няма да стане. Не само не е законно,
Защо да не сме приятели и няма да стане? Каква е пак причината за това, и до колкото закона, закона няма нищо против да сме приятели и би ли ми казала къде и какво точно пише в закона за приятелството?
3-аз ако някой ден имам дъщеря и разбера за 21 годишния и "другар" знаеш ли на какво бихте направила
Отговор-да имаш дъщеря и тя си има приятел на 21, какъв е проблемът да са приятели? Не казвам да са любовници, а приятели, защо пък не? поясни че не ми е никак ясно!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a75476cfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За коментиралите, които не могат да четат!
" като видя 13-14 годишно момиче и ми става нещо странно, вътре в мен, но не знам какво точно е то, и като видя някое момиченце и просто искам да се сприятеля с нея и да си я уважавам като добър приятел или като сестра, ... "

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a75476cfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За коментиралите, които не могат да четат!
" като видя 13-14 годишно момиче и ми става нещо странно, вътре в мен, но не знам какво точно е то, и като видя някое момиченце и просто искам да се сприятеля с нея и да си я уважавам като добър приятел или като сестра, ... "

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7492b4b674
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ужасното и непростимо чувство което изпитваш е... любов към деца.
Стига си се притиснявал и паникьосвал. Аз съм същия. На 18 съм и много обичам деца, особено момиченца. Момчетата са ми леко неприятни. Имам малка сестра на тая възраст. Отново както при теб нищо сексуално или злонамерено. Чисто и просто любов към деца. Усмихвам им се, разбирам се много добре с тях и ми е приятно. Едно от най важните нещата което ми се иска да постигна в живота е да имам съпруга и дъщеричка които да обичам безгранично. Същото е и при теб. Изпитваш нещо като майчин инстинкт, което не ни прави гейове или хермафродити а просто емоционално ориентирани към създаване на семейство.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 164204a09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автора!!!
До №14, напълно си прав и те подкрепям, обаче са малко хората които ще ни разберат (нас младежите) и всеки възрастен ще на мисли за педофили, което е смешно. Аз постоянно виждам татковци които прегръщам момиченцата си и ги целуват и казват колко ги обичат.
Преди да се родя, щях да имам сестра, но поради някаква си причина трябваше да отстранят детето и за това сега съм единствено дете.
Просто ми е мъчно и мисля че това ми е проблемът, Не ми трябва психолог, нито съм педофил. Няма и да обърна внимание на някои потребители по горе които заплашват какво щяло да ми се случи ако съм обичал деца или съм щял да се сприятеля със тях. За мен това са глупости.
Да, ако ставаше въпрос за педофилия и сексуално влечение към деца, щеше да е различно.
Просто искам да си имам сестричка ако ме разбирате, а майка ми е на 46 години и това няма как да стане, за това проявявам някакъв интерес към деца, но Не е със лоши намерения!!! Какво толкова е лошото ако сме приятели и да си я уважавам, или пък ако се сприятелим. Ако беше да харесвам деца и да искам да ходя със деца разбирам, но като Не е това защо сте толкова против?
Щото 13 годишната ви дъщеря примерно има познат или приятел който е на 20-21 някъде, това ли ви притеснява? Ако Не познавате момчето е нормално да ви е страх защото има всякакви идиоти, но ако познавате момчето, или ако вашата дъщеря ви запознае със него няма от какво да се притеснявате така ли е?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8dbd6d75d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Прочети номер 14 поне 5-6 пъти :))
Ако искаш да закриляш деца, стани учител, обществото има нужда от загрижени млади хора в тази сфера.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8d5b75035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не е честно. Преди 2 седмици публикувах тема с подобно заглавие и не беше одобрена. Нищо де сега ще използвам твоята.

На 27г. съм също имам влечение към непълнолетни. Като тези под 14г. не знам и аз как точно ме привличат.
Разбирам те как се чувстваш. Но не знам защо - ще прочета коментарите с отговорите.

И дума да не ставало за интимни отношения - друга песен ще запееш когато това момиче на което си дал само уважение и приятелство реши да получи и прегръдки. Е хайде де какво толкова има в прегръдките ще си помислиш в началото, ей така приятелска и само толкова, повече нищо. И после ако тя ти се натисне повече ами може би целувка по челото, по бузката. Ей така само приятелски като как се изразяваш ти брат към сестра - нищо особено, никаква интимност. Ами после ако надигне глава и вместо челото поиска по устните. Е вероятно няма как да се съгласиш и ще избягаш, ще ѝ обясниш мило, но насточиво, колко е нередно, и тя ще се направи че разбира, после със сълзи на очи ще започне да те търси и иска да сте просто приятели, а добре де само приятели може - ами ако пак подложи устни и този път те притисне, така че да нямаш възможност да бягаш. Ще я отблъснеш ли грубо? Ще се съгласиш ли?
Ами ако възрастта спадне.

Хайде да не се лъжем бе приятел - там където има влечение, за просто разговор казваш се стига до крайност. Борим се, но е по - силно от нас.
Ти само приятелски и сестрински чувстваш момичето. Но това не е лесно да се остане така. Мислиш че ще издържиш, и аз така мислих.
Особено пък на 20 - когато дори не осъзнавах влечението си.
Мина време сега съм на 27 - и знам от опит. Там където има силно желание било то и само за разговор там се стига далече.

Ти ги чувстваш сестрински - аз пък бащенски и това е тголямо мъчение - когато желанието влезе в противоречие със съвестта, чувството е ужасно - хем имам желание за нещо повече, хем се отвращавам от това. Но това ми е една от най - големите дроги и е по - силно от мен. И нищо не може да ме спре. Дърпах се, отричах, ама пак се стига до мисли за това. И аз ей така абе невинно, само да поговоря с тях. Ама така се почва.
Нямам притенции и към 20г. но по - малките по ме кефят и незнайно защо само на такива попадам.

В началото си още човек - бори се неистово - защото тръгнеш по пътя - не ще се завърнеш. Инак лесно се върви по него. Но връщане няма.
И решението което аз приложих - което не те съветвам да прилагаш и ти. Е да си намериш непрестанен източник. Тоест не си хващай никоя непълнолетна - за да си задоволиш желанието за приказки. Дори и не се сприятелявай и недей говори с тях.
Инак от разговорите ще отидеш далече.

Какво толкова - само раговори, приятелство, уважение, разбиране, държане като с равни.
Е да де нищо - само дето от това се стигна до опит самоубийство (не от моя страна).
От това се стига до пълен контрол над момичето. До живеене на два живота.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8d5b75035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 1 - Автора посочва възраст 16г. но също така посочва и 13 - 14г. а сигурно са и дори по - малки. Само че го е срам да го каже.
Но аз останах с впечатлението, че говорим и за по - малки от 16 - 18г. които са много близки до неговата възраст вярно е.
Прав си - за държането на по - малките и за копнежа.
Тук обаче по правилен въпрос е защо влечението е по - силно от разума?
Съветът да тръгне с 16г. не изглежда толкова лош. Само че разликата между 16 и 15 е много малка, а пък от 15 на 14г, се слиза и с времето възрастта пада. Ей това е страшното.

Тук според мен говорим, че е възможно да премине границата, защото влечението за разговор с 13 - 14г е силно и може би по - силно от общественият натиск да не го прави.

Номер 4 - оценявам варианта да си хване някоя на 18г. за приятелка, да се грижи за нея, като по - ценен от това да си хване някоя на 16г. Само че това не винаги е лесно. Поне може да се опита.

Авторе на твоите коментари ще отговоря в отделен коментар.

Номер 6 - да той захващайки се с по - малки ще сгази лука. Макар да не знам какво разбираш от това.
Мен пък не ме съдиха, те и не могат понеже минавах възрастта от 14г. Одумваха ме за кратко, после родителите ѝ просто не знаеха.
Но пак сгазих лука, защото се наложи да живея два живота. Защото тя не може да ми даде съвет, а само може да ме изслушва, като дори не ме разбира.
Имало психолози - и аз съм го мислил много пъти - но ме е страх, защото в случай на нужда психолога има право да издаде лекарската тайна. А това си е обществено опасна дейност. И няма как да съм сигурен, че непознатият психолог няма да ме изкара и да ми навреди.

Номер 7 - може би си прав

Номер 8 - ти пък почна със заплахите. И да не си помислил за по - малки. Хоп готово спрях да мисля. Това да не ти е ей тъй. Ти що не спреш да мислиш, че огладняваш, че си жаден а? Не може така - хоп готово, и теб не те интересувало това, но на мен ми е все тая дали ти ни разбираш или не. Това си е много - много силно влечение и да се налагаш не можеш да спреш мисълта на човек.
Родителите какво щели да направят. Това много зависи от ситуацията. Те също имат начини за борба, но пак си опира до закони. Мен нито ме биха, нито ми викаха, мърмориха, отдалечиха за кратко дъщеря си от мен, но нищо не направиха. Защото и влечението на момичето е прекалено силно, не можеш да си представиш колко при това самото непълнолетно момиче не може да се контролира във същата степен като пълнолетното.
Аз ако бях майка какво бих направила? - Какво ще направиш, ще ме пребиеш, може да оживея, ще ме убиеш, може да те съдят. Ще повдигнеш обвинение, ако дъщеря ти е 14г. лесно ще се измъкна. Какво точно ще направиш. Хайде като си толкова уврена - предай на родителите на твоите познати, какво правят дъщерите им, разкажи на някой възрастен хайде. Ма освен омраза друго няма да постигнеш.
Дали мисли за момичетата, за семействата им. Ами може би все още мисли и се бори с това, още не се е предал.
Аз пък съм се предал, за семейството и какво има да мисля, те се притесниха, взеха мерки, защото разбраха какво прави дъщеря им. Е вече не знаят, сигурно проблемът им се реши. За нея мисля, но не според твоите очаквания. Мисля си, че да мога се разделя с нея, но това как ще и се отрази. След като вече аз съм нейният живот.
Трябва да ти кажа обаче, че само защото ти заповяда какво да се прави, независимо какво ти обясних, ще се съобразя напълно с твоите желания г - жо. (Сарказъм).

Номер 9 - права си - родителят ще се нахвърли върху приятелят на дъщеря си, ако той е по - голям, без да се интересува от намеренията му. С едно кратко, но важно уточнение - ако знае какво става. А често разбира, но късно.

Номер 14 - Ти описваш твоите чувства, като да кажем родителски чувства. Докато автора посочва, че е склонен да интимничи със 17 - 16г. и да разговаря със 14 - 13г. Не мисля, че еднакво. Тъй като при теб дори и по - малките да поискат нещо ти не би го допуснал, би свел разговорите до единични без последователни срещи, а за автора не съм сигурен, че той няма да се съсредоточи върху едно лице, с което ще доведе до по нататъшни взаимоотношения.
И учителките в детската градина имат любов към децата. Но те никога няма да заговорят само едно лице продължително време, ще се съсредоточат върху групата и ще са единични разговори. Има разлика.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8d5b75035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към Автора.

Аз те разбирам, минал съм това което казваш, знам какво усещаш, знам и какво ще усещаш в бъдеще и може би те разбирам по - добре отколкото ти разбираш себе си.
Да кажем към каква възраст изпитваш влечение за разговор - посочваш някаква, но това е сега в бъдеще е много вероятно да падне докато накрая границата изчезне.
Говоря ти глупости - хайде върни се след 5г. и пак го кажи.
Нямало нищо сексуално - ти не си педофил - ако си ще отидеш на психолог, ще се самоубиеш. С времето обаче ще се появят мераци, и нито на психолог ще отидеш, нито ще си посегнеш. Дори и когато видиш как невинното момиченце посяга на живота си заради теб, ще съжаляваш, съжалението няма да изчезне, съвестта ти няма да спре да те мъчи, но въпреки това ще си продължаваш. Не подценявай силата на това влечение. Защо говоря така - при теб ще е различно, не като при мен. Но именно защото виждам зародишът на прекалено силното влечение. И аз се борих, и то прекалено, но бях победен. Премирих се, но съвестта не изчезна и пак се боря и пак неуспешно.
Да бе и аз имам бащински чувства към тях и искам само да се сприятеля, да си поговоря с тях е какво толкова лошо има. Да си уважавам все едно е мое дете, да се грижа за нея
Никога не бих посегнал - за бога кой извратен баща посяга на дъщеря си?
Е да бе - но точно ей тука е проблема казваш някое - конкретизираш едно лице не като номер 14 който говори в множествено число. Именно защото говориш в единствено число. Приемам, че ти си склонен също като мен да се съсредоточиш върху едно лице, да му обърнеш повече внимание именно на него. Вероятно това което се опитва да ти се хареса. И тук ти подценяваш силата на желанието и чувствата на самото момиченце. Именно тези нейни чувства, ще те накарат да отидеш далеч. Защото ти разглеждаш въпроса само от твоя гледна точка и казваш, аз еди какво си, не изпитвам. Но забравяш, че срещу теб стой също човек който има своите емоции, чувства, желания и личност.
Защото за бога кой нормален човек би посегнал на дъщеря си - пълна отврат. Но колко бащи си виждал да отказват прегръдки на именно малките си дъщерички. Ами не са много и ги прегръщат и целуват по бузите по челото. Но знаеш ли разликата колко е малка - едва няколко сантиметра. Само че истинските бащи чувстват отвръщение ако дъщерите им посегнат да ги целунат по устните. Но защото това не е в действителност собствена дъщеря е прекалено възможно да настъпи миг колебание, и после се мъчиш да убедиш и себе си и нея, че е неправилно, че няма да се повтори. Но следващият път е по - лесно това да се случи.
Ти подценяваш силата на несъзнателното която в момента те отвръщава и мен същ ме отвръщава след 3г. - преди 3г. осъзнах до тогава скритото желание, скритите намерения. Като се замислих на 20г се появиха тези симптоми и то тогава изобщо не си давах сметка за тях. Не казвай в мен ги няма - ти не ги разбираш още.
Харесваш момиче на 17г. не дете - аз също харесвах момиче, вече жена с 5г. по - голяма. И тя ме харесваше. Ама именно защото бе жена на друг с дете нищо не се получи. Все още не се интересувам момичето на колко е. Може и да е по - голяма. Но към по - малките изпитвам по - голямо желание, а именно само по - малки ме харесват мен. Ти и това подценяваш, че повечето момичета на твоя възраст ще търсят по - зрял, а по - малки ще се интересуват от теб. Ти не слагаш в уравнението - другата страна, а трябва, защото говорейки за взаимоотношения говорим за най - малко двама човека. За две личности, за два характера, за желания и действия на двама. И когато другата страна не се интересува е лесно, просто ще си говорим. Но ако другата страна започне да се бори за теб и тази борба нямаш още на идея колко може да е силна. Тогава твоята защита ще премине в може би, и накрая ще рухне. Не подценявай другата страна. Не омаловажавай и твоето неосъзнато желание.
Мисля че още в коментар 1 - беше обяснено - защо се чувстваш така.

Остави я тая номер 8 - сигурно си има някаква скрита причина която няма да ни сподели.

Разбрах те бе - как ги виждаш сега. Като приятел, като сестра. Надявам се и ти да разбереш, че това необяснимо чувство (то не може да се обясни). насочено само или предимно към едно - единствено лице. Ще предизвика последствия за който мислиш, да посегнеш на живота си.
Ти можеш да се държиш приятелски, братски със по - малките момичета. Но въпреки, че тези момичета ще имат различно отношение към теб, ти не трябва да се държиш различно с никое от тях. Независимо какво правят, не бива да имаш фаворитка, и ако усетиш, че си по - склонен да приемеш повече вниманието на едно момиче. Трябва да изчезнеш безследно от там. Всяко застояване, ще отключи последствията.
И аз изпитвам любов към децата и номер 14 също. Но се различаваме по това, че аз имам предпочитания. Обикновено това е към момичето което търси моето внимание всякак, и се бори да го получи. А номер 14 никога не би допуснал това. Той се съсредоточава върху групата, докато аз върху едно лице.
И докато при мен нещата са стигнали до там, че момичето опита самоубийство, че сега живея два живота, че аз определям съдбата ѝ, че оставам не разбран, че ме мъчи съвестта.
То номер 14 би бил много успешен детски възпитател.
И докато номер 14 определя като божия благословия това да има дъщеричка.
Аз го определям като най - страшното дяволско проклятие.
Защото сега аз виждам като дъщеря моята приятелка, но тя не е моя истинска дъщеря. А ако имам моя истинска дъщеря не знам какво би се случило. Много се страхувам от това. И макар да обичам приятелката си като дете - факта че тя не е мое собствено дете, не е моя кръв. Има огромна разлика.
Докато номер 14 - ше има здраво и хармонично семейство.
Аз никога няма да имам това - аз ще бъда диктатор в моето семейство, като неистово не желая това, но няма да имам избор. Съвестта ще ме мъчи до край, докато съм жив. И ще живея в непрестанен страх, аз или увредената ми жена да не посегне и на детето, детето не израсне и то увредено.
Да мечтаем си да бъдем чути, харесва ни да сме обичани. Но при мен това ще бъде в такава доза, че ще увреди цялото ми същесвуване и да аз си мисля, че имам много, имам, но толкова прекалено много, ще се отрази прекалено отрицателно. И фактът че аз съм слаб и не мога да се преборя с това е моето голямо проклятие. А страшното е, че го осъзнавам. И ако ме е страх от сега, какво ще стане когато това случи. Ей в такъв момент ми се иска да се убия. Успокоявам се, че това не е станало, надявам се да не се случи. Но основите са положени. Защото аз избрах да задоволя своето желание със постоянен източник. Но както и наркомана не може да се излекува с непрекъснати свръх дози. Така и аз не биваше да пробвам да лекувам желанието си с непрекъснат източник. За мен е късно. Аз тръгнах по пътя и вече не мога да се върна.
Ти си още в началото и не си още тръгнал по него. Но имаш избор.
Аз ти обяснявам за тъмната сила, която ти не виждаш още в себе си.
За това брат - никога, ама никога не отделяй повече внимание само на едно лице - попадаш в моето положение. И не си мисли при мен няма да е така. Усетиш ли, че проявяваш интерес към едно определено непълнолетно лице - бягай, изчезни безследно.
Имаш само и единствено добри намерения - също като мен. Но нали знаеш, че именно добрите намерения ни носят най - големите беди.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8d5b75035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Какво толкова ще стане като сте приятели. Ами момичето ще се влюби в теб. И прочети някой коментар от номер 17 до номер 20 включително после какво. Защото някой вече е бил в състояние подобно на твоето, но при него са минали още 7г и нещата са се развили.
Да имаше кой да ме запознае с последствията в началото.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bccaf1ec8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От номер 8: така слушай сега, отново ще повторя, защото изглежда не си ме разбрал. В тази ситуация няма абсолютно никакво значение какво искаш ти, ама никакво. Разбираш ли това са непълнолетни момичета със съвсем различен манталитет и поглед на нещата от теб, чиста приятелска връзка няма как да стане по много причини, но няма сега да ги изброявам. Тези момичета имат родители които, ако са със всичкият си по какъвто и начин да е няма да допуснат да се въртиш около дъщерите им. И просто не става разбираш ли ме, да си ходиш по улицата и да видиш двойка "приятели" 22 годишен мъж и 11-12 годишно момиченце. И, ако пак кажеш "Ами какъв е проблемът в това" тогава просто ще приема, че наистина си летиш в облаците и нямаш, и капка понятие какво е морално и какво не е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d658b8f5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Вижте хора с този проблем и Авторе - ЛЕКУВАЙТЕ СЕ.
Просто под 14 г. у нас е повече от забранено да се занимавате, а освен това и самите жертви на вашето внимание са незряли физически, но и психически за вас.
Не се занимавайте и се терапирайте, защото имате проблем и то огромен.
Две неща са забранени в секса във всички нормални държави - секс и блудство с лица под 14 и дори 16 г. секс насила. Тези забрани си имат своите причини. У нас дори кръвосмешението и сексът с животни не е забранен (в смисъл няма изрично наказание за това), но с вашите влечения вие вредите и на себе си, и на хората около вас, а и са признак, че имате големи проблеми.
Имате достатачно свободи, но оставете малолетните лица да се развиват нормално. Има достатачно хора над 14-16 г., с които можете да общувате

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0e1836af8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не знам доколко ще е адекватно включването ми, но със сигурност ще е по на място от горните. Повече от половината не можещи да четат елементарно написан текст на български език... Както и да е. Аз съм жена на 24 и доста често съм се заглеждала по 14 годишни момичета, или 9 годишни момчета, както и 3-4 годишни сладурчета. Естествено не с мръсно подсъзнание. Толкова са сладки и хубави някои от тях- искаш да ги щипеш малките фъстъци. А имах си едно приятелче на 9 години. Няма такъв гъзар, държеше се като пич и си бяхме приятелчета. На 14 годишното съм му гледала стегнатите крака и чак съм му завиждала, защото моите са като козунаци. На мен ми се струва нормално да обичаш децата. Не знам как си с животните? Кучета, котки? Не зная и дали наистина не влагаш сексуален подтекст в това и дали не го отричаш за пред себе си. Това ти си знаеш и ще прецениш. Но това е, което аз разбрах от историята ти.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2d3e33ac33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 8 ти добре ли си :D aз съм нa 16 и имaм приятел нa 23. Винaги ми дaвa съвети и ми помaгa с кaквото може. И кaкво му е лошото нa товa?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7b61f48ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Това в секса е нормалната разлика, а за по-малките, ти казваш, искаш да се грижиш и да ги закриляш. Милене, какво да ти кажа момче, звучи ми като бащински инстинкт. Малко ти е раничко, но както един баща иска да закриля и съветва дъщеря си, твоето "влечение" ми звучи точно така. Може би, това е момента на осъзнаването ти. Късмет ти желая и момиче на твоите години, което може да ти даде децата, за които да си бащата, който мечтаеш да бъдеш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 07893b2397
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До скоро и аз се заглеждах по малки момиченца и исках да се грижа и съветвам подобно на автора. Вярно е това привързва непълнолетните момичета, както казва номер 20. Иска ми се да кажа нещо по въпроса, сигурно не е задължително да се зароди любов. Не знам, а и не искам да говоря защото не знам на коя страна да заема. Дали е възможно момиче под 14г да е само приятел с мъж над 18г.? Просто не знам.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bc33ae8feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Като бях малка имахме един съсед няколко години по-голям. Един ден ме гушна и ме сложи в скута си. Усетих под дупето си пакета му. Нереза се отърка. Махнах се възможно най - бързо. Почувствах се гадно използвана. Бях малка, имах му доверие. Дори сега ако го засека изпитвам отвращение. Приятелката ми каза, че и нея поставя в скута си.
знаех че е нередно и ме отврати. Нищо че едно време не ни образоваха сексуално, нямаше и секс по телевизията. Инстинктивно знаех, че нещо не е наред. Един миг като погледнеш, а остава травма за цял живот.
Убедена съм, че авторът смята че той не е такъв. Надям се. Но ако някой докосне дъщеря ми по този начин мъжът ми ще му счупи краката.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 14e7c4c04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз не знам какво се залъгват някой хора. Това е като да си гладен и да искаш да ГЛЕДАШ храната... Фактът е, че момичетата в днешно време на 12 започват да приличат на малки жени и си привличат погледи. На 14-15 имаме почти напълно развит женски индивид. Дали е редно - не е, дали е законно - по-скоро не, макар и да има вратички, дали е нормално - по-скоро да. Авторе, гледай си ги, не си само ти, ама си остани с гледането, ако нямат ПОНЕ 16 години. А това с грижите... няма да мине.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: be031c5c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Здравейте.
Първо, ще кажа, защо съм в темата. Момиче съм, на 25, но въпреки това, винаги съм изглеждала по-малка, дали заради височината ми, лицето, поведението... не знам, но винаги съм попадала на доста по- възрастни мъже. Коментар 1, е логичен, беше първият извод, който си направих преди години, за тези мъже, за желанията им... всъщност, с времето ми се струват нормални, защото ги разбирам, но... искам да кажа и гледната точка на момиче, което е било, и е... с такива мъже. Първо ще кажа, че не съм искала вниманието на по-големите момчета в училище, за разлика от мои приятелки, които правиха всичко възможно, за да изглеждат по-големи. В първи клас, значи съм била на 7 г., един мъж се опита да ме отвлече... няма да го забравя, рисувах си заек върху стената на един блок до училището и чаках майка ми, а той дойде, взе тебешира и започна да рисува по заека ми... след това ме дръпна, нямах идея... видях майка ми и я викнах, а той избяга, буквално. Идея си нямах какво стана, но с времето - разбрах. Тази случка, макар и малка, определено повлия на доверието ми към мъжете, да не говорим, че израстнах и без баща, което е повлияло в същата насока, а и в много други... Това съвсем не е единственият случай на непознати мъже, по- възрастни, да се възползват. Спомням си един чичко... , който ме спря, беше в кола, аз се бях загубила из Гео Милев... бях на 14г., а той на... не знам, към 50 г., спря, за да ме упъти.. уж, след малко слезе и започна да ми обяснява разни неща... какви пари имал, колко къщи.... колко съм красива.. Никога не съм се имала за красива.... и това, именно заради такива мъже, защото за момчетата на моите години - не бях интересна... и си мислех, че нещо ми има. След време, стана постоянно. Дори си намерих работа в един театър... няма да кажа кой, където ситуацията беше същата, режисьорът си беше извратеняк, към мен, към моя приятелка, след откази се насочи към друго момиче. Беше към 60-те, аз на 15г. Имаше деца... , големи мъже, които живеят в чужбина и жена, с която е разведен, защо ли... Друг случай, в който са ми предлагали пари за секс, буквално, в заведение - кафене, през деня и отново от по- възрастен... Всякакви такива, единични и повтарящи се случки са ми се случвали, но идеята ми е, че с времето АЗ се увредих, защото нямам нормална връзка, искам/ исках нормален мъж, вече дори и в това не съм сигурна, защото самата аз, харесвам мъже над 40г. , вече... , а съм до болка наясно, че с такъв мъж няма да имам семейство, защото е стар за баща, свикнал е да е сам и едва ли ще ми предложи брак, има други идеи за връзка, такива мъже обожават да командват... и т. н. Лошото е, че въпреки разликата в годините, с тях имаме повече общи теми, привличат ме като хора, определени мои познати мъже... не всички на тази възраст., разбира се. Друг проблем ми е и фетишът към синеоки мъже, след години разбрах, че е заради режисьора... той имаше такива очи... Ще спомена и друго, пак заради тези мъже, започнах да ставам по-лоша ( зла кучка) каквато не съм, поне си мислех, че успявам, но уви, нито мога да съм, нито да изглеждам така, идеята ми беше да ги отблъсна с поведението си, колкото по-големи ставаме с приятелките ми, толкова по-малки искат да изглеждат те, сега, а аз - обратното, няма как обаче, а се надявах, мислех, че с времето, но... Дори се бях отказала от мъжете като цяло. Имах приятелка, но не ставам за лесбийка... Написах всичко това, с цел да покажа вредата от вашия нездрав интерес, нищо лично към автора.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8bb7cea819
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Изводът е, че на "малките момиченца" трябва много отрано да им бъде обяснено и напълно предотвратено да не се заговарят с каквито и да било любящи батковци. Явно последствията може да са много страшни, самоубийствени даже. То на тая възраст с тая тотална липса на акъл нищо чудно да си изпати детето.

Мерси на автора, че повдигна темата и на другите със същия проблем, които дообясниха нещата. Още от утре ще проведа една разяснителна кампания на 8-годишната ми дъщеричка въобще да не разговаря с батковци, поне докато стане на 18, след това с 2 години по-големи най-много, понеже пък моите лични убеждения за възрастови разлики са такива

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8d7a2f78be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Номер 29 - ти представяш възможни последствия от взаимноотношения между зрял мъж и младо момиче.
Но гледната ти точка е повлияна от лоши случки.

Още първата случка която описваш е много нещастна и още тогава ти си изградила някакво мнение - разбира се отрицателно. Следващите случки само са засилили убежденията ти.
Добре е че повечето педофили не знаят как да подходят спрямо малолетните. И с това формират отрицателна нагласа в малолетните която ги кара да избягват подобни контакти.

Има един вид сред педофилите които са много различни от останалите видове подобни.
Те играят ролята на добрият батко, чичко. Обръщат внимание на детето, прилагат активно слушане и се държат с тях като с по - големи.
Не знам какво отношение спрямо мъжете щеше да имаш ако бе попаднала на подобен тип.
Той не те насилва по никакъв начин - поне не в началото просто разговаря с теб и то нормално както с пълнолетно момиче, но все пак се съобразява със възрастта си.

Аз твърдя че винаги има отрицателни последствия от подобен вид връзка. Но във вторият случай не знам дали момичето осъзнава колко е пагубна връзката.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c34242b27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Здравейтее та като си говорите на тема аз съм момиче на 13. Защо половината се нахвърлихте върху момчето. # 8 направо ми изкара акъла и други хейтъри. Само да знаете че всяко момиче можеби дори и по малко от мен ИМА НУЖДА ОТ ЗРЯЛ ПРИЯТЕЛ!!! Аз лично бих искала да имам такъв приятел ще е като сбъдната мечта. Ако някой от родителите ми ми направи забележка че ИЗЛИЗАМ с него аз подробно бих му обяснила. Нямаш нужда от психолог и понеже аз спадам към тази група бих казала че в днешно време се момиченцата (това умалително страшно ме дразни)имат нужда от такива приятели.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5bcda131f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   - Значи авторе тя майка ти и на 46 може да ти роди сестриче или братче, ако иска - едни и естествено забременяват на тая възраст, други с помощта на съвременната медицина, проблемът е, че няма да тръгне да ти угажда на акъла. Имам близка, която е имала неродено братче и пак е едно дете, но не е тръгнала да се захласва по въображаеми по-малки братчета, на други пък са им умирали братчетата/сестричетата като бебета и пак така. Това твойто е нещо извратено, а ако беше сексуално - още по-зле. Сега имам дъщеричка 3 клас, не знам какво ще ме притеснява, но появи ли се някога някакъв такъв батко като теб така ще го отнесе, че ще хвърчи с 200 км/час и няма да се сети да си проявява братските чувства към детето ми повече, за които и без това никой не го е молил.
Ай си сядайте на парцалите такива като теб и ти си кротувайте със силните ви чувства към малките момиченца, че това са деца и мнооого зле може да си го отнесете сбарат ли ви родителите им.
Както и оня откаченяк по-горе, дето зарибявал момиченца, че и до самоубийство ги докарвал. Тоя па падне ли ми, така влюбено ще заговори и загледа... от дъното на някой язовир, че няма да се уаети даже колко бързо ще му се случи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bccaf1ec8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Номер 8 съм и към номер 33 евала най накрая здровомислещ човек. Къде ми се сбрахте тука дузина педофили братче.
Какво е това?? Просто това са най-долните "хора" на тая земя -педофилите. Наистина не знам какво да кажа, вие тука не осъзнавате всички какви боклуци сте до един.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker