Меркантилна кифла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Меркантилна кифла
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 9245 пъти
Здравейте. Искам да споделя следното:
Мъж на 46 съм, живея в централна Европа от 25 години. След като бракът ми се разпадна, се запознах в мрежата с една кака на 30, от най-Северозападнала България, живееща в София (каки наричам сега чувствително по-малките, докато като малък така наричах по-големите момичета ). С каката си говорехме и писахме по скайп около два месеца, после отидох в БГ и се видяхме на живо. Всичко се развиваше принципно както си му е редът, излизахме, забавлявахме се, тя не ми се бухна в кревата още на първата вечер, ами на 3-4тата. Естествено, че сметките по излизанията, ресторантите и баровете си бяха моя грижа. После започна да пренощува редовно при мен. Сутрин и носех кафе и кроасани от близкия Старбъкс и закусвахме, после се прибираше. Трябва да спомена, че каката не е тип "студентка с очила" или "домакиня", а по-скоро кифлее, облича се и се трюфи като такава, има чудесна секси визия, безкрайно дълги стройни крачета, които показва с удоволствие, сутрин като я изпращах, шофьорите по булеварда забравяха да гледат напред:-)
За да допълня картината, трябва да добавя, че каката работи за мизерните 700 лева месечно, но ходи на фризьор седмично, има домашни животни които се водят също на ветеринар редовно, купува им се най-доброто и постоянно си купува парцалки от мола и т. н. Аз съм в комфортната позиция да имам сериозни спестявания, които ми позволяват голяма свобода на движението, пътувам често по света за удоволствие и нямам финансови притеснения.

С времето започна все повече да ме харесва, да се прави на влюбена... като и същевременно започнаха разни "небрежни" намеци тип "ох, телефонът ми забива, трябва ми нов", " ах, как хубаво би било да имам кола", или "мечтата ми е да отидем в Дубай", които аз пропусках покрай ушите си абсолютно невпечатлен.

Когато разбрах, че пере на ръка защото нямала пералня, я поразпитах какво мисли за една такава... има за по 300 лева такива.. беше ми обяснено, че за нея само най-доброто ( Миеле за 2200 лева ) било достатъчно добро...
След известно време и след първите разногласия вече ми споменаваше, че съм бил "много практичен", като това очевидно заместваше израза "много стиснат".

Решавайки, че една малка пауза ще ми се отрази добре, заминах за Канада за две седмици, след връщането нещата продължиха в същия дух.

В сексуално отношение горката беше много зле- подмокряше се доста, но това е всичко. Орален секс: " не ме кефи", от моя страна "притеснявам се", очевидно сексът и харесваше, но се заключаваше само до най-основното, вкарай-изкарай, и не даваше да свършвам вътре защото се притеснявала ( при положение, че съм с вазектомия и абсолютно нищо не може да стане. Поне бях достатъчно умен да я заведа на изследвания преди да махнем гумата, че знае ли човек...

Както и да е, нещата приключиха вече, очевидноот мен няма какво повече да се вземе, нали съм "практичен":-)

Сега ще кажат повечето от вас вероятно "работата е ясна".
Така е. Просто исках да споделя.

Това момиче така и не разбра едно нещо: щом връзката ще да е меркантилна и ще е "секс срещу изгода", поне требва сексът да е на ниво. Или по-елементарно казано " няма свирка, няма Дубай".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 95

преди: 8 години, 7 месеца
hash: bc7b63ad21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей, не схващам какъв ти е проблема:тя е красива, секси, нищо, че е кифла, ти си й носиш закуска във леглото, тя е щастлива. Живейте си живота и хич да не ви пука.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b228a0fae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

3.   Авторе, ти от толкова емигрантски живот си забравил хубавите български поговорки като „Каквото повикало, такова се обадило“.

Ти като искаш качествена жена, да не си се занимавал с „кифла“. Въпросната мадамка дори не вярвам да работи за 700 лв., защото такива заплати в София отдавна няма за пълен работен ден, а просто е свикнала да „тараши“ разните господа и или не работи изобщо, или за удоволствие при някой бивш любовник (или настоящ) 2 часа дневно. Такива женички има навсякъде, между другото, но най-вече в развиващите се държави. Българките дори са скромни. Отиди в Китай или в Бразилия и директно ще ти искат бижута, почивки на Бахамите (не до един дрислив Дубай на 1, 5 часа път от София), коли, да плащаш наема на жилището ѝ и така нататък
Такава жена има нужда и от много време и пари за поддръжка - тя не може да работи 8 часа на ден, защото виси 3 часа във фитнеса или по козметици и фризьори, в СПА-ти и в МОЛ-овете. Ти такава жена искаш да ебеш и да показваш в обществото като „успял“ емигрант, но междувременно не си осъзнал, че не можеш да си го позволиш.
У нас стандартът на живот особено в София се е качил, а с това и претенциите на кифлите. Те имат ограничено време, за да „напреднат“ и го знаят. Твоята мадама иска пералня, която ще работи и след 15 г., иска най-доброто за показване.
И смях, че мислиш, че пере на ръка. У нас половината граждани носят цялото си пране на специални перални, но не са като на Запад с монети и асоциални, а имаш пълен сървиз - оставяш и взимаш след 4 часа омекотено и пакетирано прането си. Там най-вероятно твоята мадама е видяла перални Миле, защото те са за професионална употреба.
Наивник - защо да си губи времето с пране? Маникюрът ѝ сигурно струва повече от 10 пранета.
То и студентките си носят прането на пералня, ти за една кифла си се загрижил.
Виж, може би за пръв път в живота си имаш малко парици и мислиш, че ще впечатлиш кифлите, но и те не падат вече от небето. У нас има едни 24000 човека, които официално са вече в класациите на западните списания в горните 5% от населението на Планетата. В София само виж какви коли се карат, мръдни да видиш какви къщи има в Драгалевци - ей такива любовници е имала нашата мадама, ти за нея си бил беден и неперспективен - за една кифла от Старбъкс няма свирка просто. Нашите новобогаташи всяка събота и неделя са в Дубай на голф. Тя е била в Дубай много пъти или е чула от приятелките си. Освен това ти имаш с трудно изкарани пари настрана, а тя е свикнала да бъде с дащни бизнесмени, чиито парични потоци не спират и който въртят милиони и на ден изкарват хиляди - тя такъв господин търси да „закачи“, но явно не е успяла до сега и вече е станала старичка и затова изобщо се занимава с теб, но бързо е разбрала, че не си перспективен и се е преориентирала. Ти като типичният българин от старо време си искал да минеш метър. Е, не става така - метър сред невзрачните жени, но който иска кифла, той ще кеши и няма значение от къде произхожда една жена - кифли има навсякъде и който иска да бъде с такава ще кеши и то сериозно и постоянно.

И не само българските поговорки не знаеш, но и поговорки от Средна Европа не си научил също като например

„От нищо, нищо“ или „Видяла жабата, че конят си вдигнал копитото за подкова и вдигнала и тя краче“

Искал си да се покажеш в София като успял и замогнал се мъж, но няма как да ти се получи с тази нагласа, защото нямаш лайф стайла на този вид хора, а и възможностите им и не си щедър. Ти най-добре си живей като средна ръка човек какъвто си, но и със средна ръка жена на 40 . За повече - повече, но внимавай - ако не си готов да делиш стандарта си на живот дори със средната ръка жена, ти си стой сам - ходи си сам по почивките, защото дори западната жена очаква от партьора си поне това.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e2e3dcf733
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като си толкова отворен, защо си търсиш кифли в България, защо не караш на кроасани в централна Е? Търсил си лекото, а се оплакваш след това. Нима сега разбра какви са жените в Бг?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c17f169606
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Тя че е кифлa, то е ясно, но ти сaмият си толковa елементaрен, че дaже и зa кифлa нямaш мaт`риaл в глaвaтa.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0151cef87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз съм жена, 32, и искрено ти съчувствам, Авторе. Подобни жени са отвратителни. Имам позната роднина, която по необходимост се налага да срещам относително често и която всеки път имам откровеното желание да фрасна с нещо много тежко. Всъщност роднини сме, защото тя се омъжи за моя племенник - добро и чувствително момче, но явно слаб характер, за да вземе такава змия вкъщи. Явно се оказа и глуповат, защото не само, че се ожени за нея, ами и направи и две деца, за което трябваше да плати с тристаен апартамент за кифлата (обзаведен по неин вкус, разбира се), миялна машина и сушилня Miele (само последната е 2 бона) и пр. нещица, с които тя умира да се хвали. А иначе е посредствено момиче, едва завършила бакалавърска степен и работи за 400 лв. Ама самочувствието й е до небесата. Явно единствената разлика с твоята хубостница е, че вероятно прави по-задоволителен секс. Но какъвто и да е сексът се чудя, може ли човек да се обвърже трайно с такива меркантилни чудовища - всеки път се чудя на мъжката глупост, честно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: deb36287ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Съвременна златотърсачка с изтичащ срок на годност.. Е що пък да се занимава да разхожда кифлето по екскурзии, като може да си я поръча за вечер за 500 лв. , хем и свирка ще му направят, хем няма да се говори за перални за по 2200 лева...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d7e4891e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Ами, като искаш кифла ще си плащаш. Кифлите струват скъпо. А ти хем искаш секси мацка, хем ако може без пари. Е, сории, ама не става! Като си избираш приятелката само като трофей с цел да ти завиждаш, ще трябва да примириш, че поддръжката на трофея струва скъпо. Образно казано все едно да си купиш ферари и после да се оплакваш, че разходите ти по него са повече от разходите на някой с лада. Е? Същото е. Хвани си едно готино момиче с професия, пък бъди щастлив. Е, вярно дрешките и няма да са по последна мода, нито ще изглежда всеки ден като слязла от корицата на списание (то след 8-9 часа в офиса няма и как), но поне няма да ти се налага да даваш 1000 лева за нов телефон, нито ще купуваш скъпи електроуреди. Даже мисля, че няма да купуваш никакви електроуреди, защото едно работещо момиче ще си ги купи сама. Ама пък за сметка на това, няма всички шофьори по улиците да се разсейват. Така, че ти си избираш, но се примири, че кифлите не са евтини и който иска трофейна приятелка (ясно е, че е с теб заради парите, а не защото е лудо влюбена) трябва да си плаща за удоволствието. А ти хем да е красива като манекенка хем да не харчиш много за нея. Е, не става! Цялото това нещо (силикони, екстеншъни, маникюри, педикюри, грим, перфектно тяло и т. н. ) струва пари и то много!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8dd47494de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя ясно, че е меркантилна, но ти пък много се скъпиш. Заведи я в Дубай, купи и едно телефонче, пералня. Това не са големи разходи, щом се кефиш със стабилни спестявания. Но май не ти се харчат трудно изкараните пари, а? Е, само с едни кифли няма да минеш пред никоя жена.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1dec3835e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   да, авторе, има доста такива жени. работят колкото за социални контакти, хачрат доста над стандарта си и търсят някой да им плаща сметките. лошо няма, както сам си написал "секс срещу изгода", проблемът й ще дойде след 5-6 години когато вече няма да е толкова вървежна и ще не ще, ще й се наложи да свали летвата още повече.
3 не знам защо хейтва автора, той просто си споделя преживяванията. не съм видяла да мрънка или да се оплаква. не му харесала липсата на свирки, ами да потърси друга, по-добра в леглото.
Ж44

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2fd3ec5cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повръща ми се от такива мъже като вас, коите смятат парите за ценност. Ми много ясно че това 30 годишно момиче щте е при вас заради пари, за какво сте е, и 16 години разлика ало.... Вземете си намерете спътник в живота, който да цени вас като личност а не парите ви. че човек нищо не знае какво щте се случи с него. Днеска имаш утре нямаш. Добре че не ми е налагало да ходя с такива чичковци за пари, каквото имам съм си го купила сама и се гордея с това. Нямам пералня за 2000 лева, но моята за 500 ми стига, купена с мои пари и аз работа за 800 лева, но не ламтея за много достатъчно ми са. Не бих паднала толкова ниско. Успех с кифлите.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2fd3ec5cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Кифлата много добре е постъпила с вас, разбрала е че сте цънцар, за какво сте и за едно кафе и кроасан и дикотека ХАХАХХХА, та и дори някоя на вашите години не би обърнала внимание. Най добре си намерете някоя на 55 виж, може тя да ви води по заведения и ресторанти, ако разбира се сте добър с секс и оралната АХХАХАХХАХА

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 55d9838bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   аз не разбирам какво друго очакваш от млада и красива жена... даже се радвай, че ти е вързала. Ако не искаш "кифла", намери си той набор :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0d66fabb71
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Тези създания - кифлите, защото те винаги са меркантилни, то е част от разбирането за кифла, съществуват чрез мъже като теб. Така че "няма Дубай, няма свирка". Отношенията ви са били повече от ясни - секс срещу материално осигуряване. Но и двамата сте се правили, че е нещо друго.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6a1e3674b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

16.   "Няма свирка, няма Дубай" еее, това ме разби, честно.
Много як лаф.

Егати... колко почивчици в Дубай не съм се сетила да си поискам от съпруга си.. срамотАА :))) Досега наивно си мислех, че правя свирки, за да си зарадвам любимия човек - колко много имам да уча още :))))

Авторе, сега сериозно, какво да ти кажа. Попаднал си на парцал. Разбирам прекрасно желанието на всеки да се гласи, да има пари за дрехи, да не се притеснява за сметки. Свободата, която ти осигурява наличието на пари е нещо добро. Но в преследването й хората се извращават. Е няма да си купя дрешки от МОЛ-а при положение, че за три месеца, ще събера пари (без да ги усетя нали) за пералня. С мъжа ми живеем двамата на неговите "мизерни" 700лв, а аз успявам да прикарам допълнително по нещичко и си ги правим някъде около 1000. Не сме добре, но се справяме, имаме кола, правим си ремонт, пестим, разпределяме си бюджета, излизаме с приятели.
Та и с малко човек може да живее, стига да може да управлява правилно това малко. Разбира се скъпа козметика, фризьори и т. н. за мен са само мечта - сама си подстригвам и боядисвам косата, неговата също. И понеже все пак ми е важно, като на повечето жени, да изглеждам добре, вместо скъпата козметика, изучих всичко за билките и плодовете и мога да се похваля с кожа и здраве, които и най-скъпите витамини и мазила няма да ми предоставят.
Най-важното обаче е, че не ми е тъпо от това. Понякога завиждам на момичетата, които имат много обувки, понякога се срамувам от своите, но като цяло се чувствам добре, защото е победа в България да се справиш с 1000лв (понякога по-малко) за двама (без никаква помощ отстрани) И в тези 1000 да поддържаш кола, да ходиш на една-две почивки годишно, да правиш жилището си и аз уча още (което са пари за учебници, такси, мероприятия и т. н. ) и домашни любимци имаме.

И почти всяка вечер вкъщи е пълно с приятели. Забавляваме се... топло е. Защото е истинско. Днес сме свършили парите, друг има, утре ние имаме, приятел е в беда. Помагаме си. И постоянно вкъщи е пълно със смях, закачки.

Единственото ни притеснение е, че ако имаме дете... просто ни е страх как ще му подсигурим някакви неща, но затова уча и като и аз започна работа - ще се справим и с това.

И така... а меркантилните кифли... просто са прекалили, не са срещнали онзи човек, с който да се научат да управляват парите си. Повярвали са, че красивите крака предполагат някой да се грижи за тях и да ги глези. И търсят "чичко паричко". На мен такива жени са ми малко смешни, но и много ми е жал за тях, защото вътре в тях, в същината им.. те са самотни и нещастни, .

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 891ed4ce21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Тука половината разбрали-неодразбрали му се нахвърлихте на автора. Аз лично не виждам нито да се оплаква, нито да е имал някакви очаквания за любов им подобни. От самото начало и двамата са си подходили с ясното съзнание, че ще е секс срещу покупки.

Явно някои хора разбират връзките само като любов. Ами не, има и такива връзки и няма нищо лошо, щом никой никого не лъже.

Даже е по-добре така, отколкото да се лъжат взаимно и после жените да казват: "ето, виждате ли, знаех си, че мъжете искат само секс". Да, тя иска почивки и кола, той - секс.

Единственият проблем е, че мацката иска само покупките, а се свени за една свирка. Е, естествено, че той щеше да е идиот да и купува при това положение. И аз искам да си купя кола, ама при плащането да мина метър. Е, не става така.

А между другото прецаканата в случая е само тя. И то сама себе си е прецакала, но пък трябва да има и такива жени, тя природата не случайно ги е създала. Утре ще чукне 35 и после ще трябва сама да се оправя, ама лошото е, че тя може и да няма ден трудов стаж или да има, ама да го е направила само чрез дупе, без да има конкретни умения и качества.

Обаче съвсем скоро ще трябва да разчита на тях, защото вече номера с дупето няма да върви и тогава вече не я виждам. Или ще трябва да побачка като всеки нормален човек, или да си намери някой наивен бачкатор, който няма да и купува перални за 2 бона, ама поне ще си я държи вкъщи и няма да се налага да работи. Ще го върже и с 1-2 деца за по-сигурно.

А на теб, авторе, ще ти кажа, че компаньонката винаги излиза по-евтино и то без да се свени за свирка и без да се минават през всичките тия увъртания за перални. Просто плащаш, свършваш си работата и си заминаваш без много излишни глупости.

По-добре да си плащаш по 100 евро на сеанс, отколкото да купуваш всеки месец перални и почивки за по няколко хиляди.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3907b73d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

19.   Екскурзията в Дубай, трябва да се заслужи. Аз те подкрепям и ще ти кажа, че занапред трябва да продължаваш да търсиш такива меркантилни жени, за да ги унижаваш и да им покажеш, че стигат буквално дъното. Не ги карай само да ти правят свирки, а направо им реши бъдещите проблеми със затрудненото изхождане(Досещаш се). Бих казал, че ще е хубаво да документираш връзката си с тях, след което да я направиш обществено достояние, за да ги сринеш съвсем. Меркантилните жени са напаст, срещу която трябва да се действа крайно. Не знам дали са й дълги краката, но знам че и на нея и смърди задника. ако е открила как да живее на фотосинтеза, може да заслужи не само екскурзия в Дубай, но през 2022 може да я заведеш на почивка на Марс, а ако не успее да открие живот на фотосинтеза, ще я водиш най-много до с. Марково, защото човек, който се поти, смърди и храни като нас, няма право да иска да живее в лукс. Това да ви стане ясно на всички, които се припознавате в историята.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 73d6f20fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Еее, приятел, нямa Дубaй- нямa свиркa :))).
Пък и прaво дa си кaжем, друго щеше дa е зa нея, мъж нa нейнaтa възрaст. Решилa дa се котирa нa определенa ценa, дaлa е зa колкото си плaтил. Тaкa че, пито- плaтено.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 59c409647d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Кисело е сега гроздето май, а? Младото кифле да прави всичко, па после като я заведе "замогналия" се гурбетчия у квалитетния "Старбъкс" да примира от възхищение, че чичкото и купил туй-онуй... Смях в залата.
Бе, то е ясно, че всички ги недолюбваме тия кифли, ама и ти не знам защо се оплакваш, при положение, че си намерил каквото си търсил.
Не разбрах какъв е проблемът точно. То, да ти кажа, много млади жени си падат по по-възрастни мъже и не са кифли, ама това са вече друга категория мъже. Въпросът е ти какво искаш и какво предлагаш насреща.
Не си потърсил проститутка, но пък искаш ясни и точни взаимоотношения тип "клиент-обслужващ персонал". Малко си минал възрастта, в която все още да си задаваш такива въпроси и да не знаеш как стоят нещата от живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2dfaad22c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Хах, авторе, умрях от смях! Жив и здрав да си-оправи ми настроението!
Кифла, доколкото разбирам от коментарите, е вид проститутка. Уважавана от мен професия, между другото. Но тази явно е от тъпите. Прави се на труднодосъпна ( не ме кефят свирките, притеснявам се от френска и т. н. ), с очакване първо да получи от теб, а после, евентуално да пусне нещо повече в леглото. Ама ти нали си "практичен", та.. при намеците си се направил на глух, вместо да ѝ кажеш директно великото "няма свирка-няма Дубай". Разбирам, че си поместил историйката, за да споделиш, ама не споделяш, ти, аджеба, каква жена си искал до себе си? ! Ш'тото явно навреме си се усетил за тази, но не изглеждаш разочарован..

Номер 12, пиле шарено, моят мъж е с 19 години по-голям от мен. И-представи си-никога не съм била с него заради парите му! Моля те, не генерализирай!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 60b24d3d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Аз не знам какво искаш да кажеш с тази тема - да се оплачеш, че каката те е зарязала, защото си "твърде практичен", или да оплюеш поредната кифла. Ако е първото- значи си имал очаквания да не бъде изискваща кифла, тоест хем да си с доста по-млада от теб, хем да ти излиза евтино. Ако е второто- говори много лошо за теб - все пак е доста грозно да говориш така за човек с който си бил толкова дълго време заедно. Нали сте говорили 2 месеца по интернет, не можа ли мъж на години като теб да прецени, че е повърхностна кифла, защото това личи най-вече от разговорите. Или тя толкова добре се е преструвала, че ти си и повярвал, че е добро и скромно момиче, което говори че не е толкова тъпа като кифла, след като е успяла да заблуди мъж на години с опит. И след като секс не ти е харесвал, защо не си си намерил някоя с която да ти харесва. И края на историята - значи ако ти беше правила свирки, щеше да се бръкнеш за един Дубай така ли? Май те е яд, че момичето не ти се е хванало на номерата и сега си изливаш злобата тук. Може би ако беше толкова меркантилна колкото я описваш, щеше да се съгласи на всичко в секса за единия Дубай, ама май не е това случая. Комплексарска история на беден емигрант в чужбина, който се изкарва богаташ там и мие кенефи, и очаква да хвърли 2 комплимента и всички мацки да му се вържат на простотиите.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d7dc07cf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   20, в магазина първо получаваш стоката и после плащаш. С авансово плащане не се работи. Първо стоката, пардон свирката и после Дубай според зависи как се е справила.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b228a0fae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   24, в магазина да си видял да се продават жени?
Авторът никога нямаше да заведе въпросната дама в Дубай просто, защото е прекалено стиснат и тя го е изпитвала - той може да е спестил някое евро, но няма да се чувства добре дори в Дубай, защото просто не принадлежи към класата на успелите и богатите и това дори една кифла го е видяла много бързо и се е чупила, защото тези жени имат „антени“ за тези неща.
Но и нормалните жени не искат да бъдат със скръндзи и интересчии - дай ми куклите, на ти парцалките и затова Авторът ще си остане сам или ще си плаща за проститутки.
Никоя действително успяла и богата жена няма да се занимава с него, защото ще ѝ е интелектуално под нивото, но и никоя кифла не би се занимавала с него, защото ѝ е много стиснат и беден.
Остават нормалните жени - средни във всичко като него, но това на него не му стига. Той иска лъскаво да показва, но няма пари да си го позволи, а трудно изкараните му пари се харчат също много трудно. Интересното е, че у нас дори нормалните и средни във всичко жени имат избор ако са под 48 г., защото у нас има с 10% по-малко фертилни жени от мъжете в тяхната възраст заради емиграцията (70% от трайните емигранти са българки), така че Авторът и тук ще удари на камък - дори средната жена у нас вече си знае цената, а той предлага само огризки и лошо отношение.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2c252f8885
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ти сега какво търсиш любов ли не разбрах, ако ти я обичаше щеще да направиш всичко за да е щастлива например, макар, че всичко трябва да си има граници.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: efe7c621c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Авторе, от стиснат мъж по-лошо няма, не само кифлите, но и читавите момичета ще отблъснеш по този начин. Кифлата пак доста се е задържала и щом и визуално е отговаряла на очакванията ти за партньорка, може би е трябвало да направиш някой и друг компромис за да я задържиш.
Аз съм работеща жена, доходът ми макар и малко по-нисък от този на съпруга ми е висок за БГ - харчим заедно и с удоволствие, както и пестим заедно. Като се запознахме изкарвах повече от него. И двамата винаги и с желание сме си правили подаръци и изненади от самото начало. Ако бях дори и помирисала наченки на свидливост и пресметливост в него като се запознахме, щях да бягам надалече. Мъжът трябва да е щедър и щедростта трябва да идва отвътре и да доставя радост на самия даващ - и дали го има или няма това качество не зависи от това с колко пари разполагаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b0b5180e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Да, и аз не можах да разбера какво точно искаш да ни кажеш?
Да речеш "типичната история" - не е такава...
Май искаш да ни се похвалиш с финансовите си възможности, и че "който плаща - той поръчва музиката".
Защо си се захванал с тази кифла, щом си толкова печен? Какво повече си очаквал от нея? Хвани си жена на твоето ниво и с твоите разбирания за живота! Или май не става...

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b0b5180e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Да, и аз не можах да разбера какво точно искаш да ни кажеш?
Да речеш "типичната история" - не е такава...
Май искаш да ни се похвалиш с финансовите си възможности, и че "който плаща - той поръчва музиката".
Защо си се захванал с тази кифла, щом си толкова печен? Какво повече си очаквал от нея? Хвани си жена на твоето ниво и с твоите разбирания за живота! Или май не става...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2ce70efa06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Само да ти кажа авторе, че заплата от 700 никак не е мизерна. Иначе си прав за всичко. Личи, че си умен мъж. А на тази практичност ще се зарадва някоя добра жена. Защото благодарение на тая си практичност добре се опазваш от така споменатите каки. Иначе за свирките... ами и без Дубай няма по сладко от това да направиш любимия си мъж близалка. На мен поне ми харесва. И се чудя на жени разни-безобразни.... Един мъж ако не мога да го целуна по устните и по близалката с еднакво удоволствие значи не е моят мъж. Поздрав и любов ти желая. С добра и страстна жена :-)!
Ж-36

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 77073d976f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Прави ми впечатление, че повечето жени тук застанаха срещу човека, както и някои мъже, вероятно от по-младото поколение, което вече е дресирано че трябва да си плаща.... Твърдо съм зад автора - няма значение колко има, негови са си и той си решава как да ги харчи - ако искаш, трябва да можеш и да предложиш.... И още - кифлите съ в пъти повече от мъжете с пари, така че той друга ще си намери, ама нейният актив е до време, после от скъпото кафе в кварталната кръчма....

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2fd3ec5cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

33.   Номер 22 с 19 години разлика идете го разправяйте на друг, че не е за пари щтом ги има, беден и стар мъж никой не иска. мен няма как да убедите.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0664e1e1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Авторът
Благодаря на всички за коментарите, с удоволствие ги чета.
Интересно как бързо някои се нахвърлят върху мен на лично ниво, опитвайки се да ме изкарат беден гурбетчия който се прави на богат:-) Очевидно завистта като национална черта продължава да е дълбоко вкоренена в някои хора. Но аз не им се обиждам - на тях очевидно само това им е останало:-)
Както по-интелегентните вече са разбрали, аз нито се оплаквам, нито искам съвет. Просто споделих, нали затова е този сайт...
Защото беше интересен житейски опит за мен, в крайна сметка това "развитие" на обществото ( чалга културата, пропагандираща пари, коли, жени и съответно оттам произлизащо кифленско поведение при индивидите неспособни да успеят сами в живота и стремящи се към намирането на спонсор в някаква форма ) е минало покрай мен, когато 1991 заминах, беше съвсем друго. Ако въобще може да се говори за "развитие"...
хайде със здраве:-)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d7b41ec24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Пичът под № 19 направо изби рибата. Браво, подкрепям напълно!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b54e1e617f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Слава Богу, че още има жени като №16! Ръка ти целувам и шапка ти свалям, миличка!
А на клетници като автора и №8 мога само много искрено да им съчувствам, че няма никога да разберат нито какво е жена, нито какво е любов, единение, вдъхновение, семейство, деца, род... Такива консуматорчета смятат всичко в цифри, оценяват и себе си чрез тях. Но, мили момчета, най-ценното в живота е това, което не можеш да си купиш с пари.
№8, егати икономическия разчет направи - 4 вечери и половина с някаква блатна нимфа, срещу качествена пералня, която 1-2 семейства могат да ползват 20 години...

Плащайте, консумирайте.. това (ви) е животеца! Като не можете да създавате, какво друго ви остава?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b228a0fae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Авторе, не знам как сте живяли през 1991 г., но ти не виждам как реши, че си нещо по-възвишено от хората, които критикуваш - чалга обществото и така нататък. Ти нарочно си търсиш кифла, за да се показваш с нея най-малкото - е, извинявай, но кифлите са в глобален мащаб жени от един и същи тип, а който се занимава с такива жени, той знае, че струват нещичко. Отиди в Китай, в Бразилия, в Тайланд, в Русия, Украйна и така нататък, където хората не са чували за чалка-култура, но още в сепарето на хотела ти ще намериш кифли, който не се задоволяват с една тъпа пералня, а очакват на сутринта да ги заведеш в бижутерски магазин. Ти хем искаш да живееш лъскаво, хем не искаш да плащаш (нямаш пари за това).

В същото време у нас за това време се образува нещо като интелигенция и средна класа, включително и хора с много над средните възможности, за които нито пералните, нито вечерите или някакви си кифли от Старбъкс са кой-знае какво, по-скоро съпътстващо ежедневие или дори по-малко от това, а екскурзия до Дубай като цяло не е кой знае какво - това се прави събота и неделя за голф или малко за слънце.
С две думи за тези 25 г. у нас просто като цяло се вдигна стандарта се образува „каймак“ на обществото и не само в чист икономически аспект, но и като култура, вкусове, начин на живот, а тези кифли щъкат около „каймака“ като мухи с цел да се присламчат по някакъв начин. Хората с класа обаче не ги допускат до себе си и не се занимават с такива жени, а хората като теб се показват с тях, за да покажат, че са постигнали нещо в живота си, но реално дори простата кифла след 3 дни с теб ще разбере, че с теб не може да води начина на живот, който просто водят горните 10% в държавата.
Между другото това не е бг. феномен. На Запад е дори по-силно изразено, защото хората са нямали 45 г. комунизъм, през които направиха у нас жената багеристка, машинистка, кранистка и да работи на равно с мъжа, а после да ражда и деца, да му ги гледа и да го обслужва като в хан - е, ако това търсиш. И да не забравяме - да е красива и поддържана. Авторе, това у нас го няма вече дори в селата, освен сред жените 40-45 , но дори при тях се променя вече мисленето.
Днес сме равноправни, а мъжът ако иска жена, ще трябва да я ухажва и да дели стандарта си с нея, а ако няма стандарт да погледне малко по-непривлекателна жена, а жените с образование и висок доход съответно не се хващаме с мъжа на под нашето ниво. Тоест в София жените от горните 10% и като образование, и като доход никога не биха се занимавали с един емигрант без позиции (връзки, социален статус, мениджърска титла, бизнес) и със сравнително малко пари (щом мисли за перални и ядене в ресторант като кой знае какъв лукс).

Твоите дреболии и показно егоистично поведение можеш да го разиграваш сред жените от вашето време и то от село, но не и сред младите и образованите жени. Щом една елементарна кифла за 3 дни се е чупила, си представям що за странна личност си и какъв мачо. Защо ѝ е на тази кифла да се занимава с теб - в София има едни 10-15 000 мъже, за които е нещо нормално да играят голф в Дубай, водят жената на стилна закуска в Радисон или имат домашна помощница, която е приготвила сутрин всичко, който не само пералня ще вземат на въпросната кифла, а цял апартамент или кола, а и някакво студио за красота ще ѝ направят да се радва момичето. Тя такъв господин търси, а който търси, той намира.
Можеш ли да я упрекнеш? Има само красотата си и е решила да я осребри, а ти просто си бил грешният човек. Радвай се, че и 3 дни си се „закачил“ за красива жена и всяка жаба да си знае гьола - не си нито първа младост, не си нито особено богат, не си нито особено образован, нямаш нито позции в обществото (връзки, титла, бизнес) -ти у нас си никой. Какво очакваше изобщо?
Ако жената освен красива беше и по-умна тя нямаше дори 5 минути за едно кафе да ти отдели.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 817339f965
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   По всичко личи, че си комплексар и се комплексираш с момичето, което излизаш. Може би те е страх, че ти е обърнала внимание точно пък на теб, искам да кажа, че нямаш самочувствие да си с жена, която си обръща внимание на външния вид. И какво те бърка, че си купува "парцалки'' от мола, нали уж мъжете искат поддържани жени, а в един момент излиза, че дрехите били парцали. Когато тръгнете с занемарени жени с едва 5 чифта дрехи в гардероба, тогава се научавате да цените жените, които обичат да се грижат за себе си. Та, от цялата история разбрах, че автора е изключително комплексиран мъж. И която й да си хване, все ще й намери кусур. Ако си хване някоя занемарена, проблема ще е, що не ходи в мола и не харчи пари за парцалки, гримове и фризури. Гарантирам ви. Такива мъже като него не могат да бъдат с нито една жена.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 536017a52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

39.   Още на третия ред ме потреса думата "кака" за жена на 30г., с оглед на твоята възраст... И аз съм на същите години, и ако някой чичо на 46 ме нарече така или разбера че мисли за мен като за "кака", ще има такъв ***, че няма накъде.... Пък и тази дума звучи толкова обидно и мангалско, все едно някоя циганка улицата вика "Дай ми 10 стотинки, ма како! "
****....****....***


Moдератор - моля без лични нападки и обиди!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d7e4891e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Авторе, първо, това с кифлите не е само български феномен. В цял свят ги има, но им викат златотърсачки.
Второ, ти или си бил толкова наивен или невероятно скръндзав.
Сериозно ли мислеше, че 30 годишно момиче с такава външност ще е с чичко като теб защото е лудо влюбена? Още от първия ви разговор трябваше да ти стане ясно, че момичето си търси спонсор. В което няма нищо лошо. Както казах на всякъде по света има богати мъже, които "купуват" такива момичета и двете страни са наясно, че това си е сделка. Ти ме спонсорираш, за сметка на това аз съм твоето украшение за пред света. Чисто, точно и ясно. И няма обидени. Обаче ти не си бил съгласен със сделката или може би егото ти е било твърде голямо и си решил, че момичето е с теб по любов и съответно няма нужда да си плащаш. Е, не става. Като сключваш сделка с някого си спазваш договорките. Така, че сега няма защо да пишеш тук. Чисто и просто си нарушил договорките и сделката е била анулирана. Да, знам звучи грозно да говориш за интимните отношения между двама, като за сделка, но в случая си е било точно така и даже се учудвам, че човек с опит не го е разбрал, но явно си бил твърде наивен и си повярвал, че между вас има нещо повече от чист материален интерес. Е, случва се. Предполагам, че си си научил урока и ако друг път имаш взимане-даване с такива жени (без значение в Българя или другаде по света) приготви се да плащаш. Защото всичките ви взаимоотношения ще са изградени на тази база. В крайна сметка съответната жена се е трудила с години за да докара такъв външен вид (да не мислиш, че е по рождение) и съответно очаква адекватно заплащане (във вид на подаръци и скъпи екскурзии) за труда си. Просто бизнес, нищо лично!
А, ако не искаш да плащаш не се занимавай с такива жени. Намери си някоя жена около 40 и малко отгоре и с повече късмет ще сте щастливи заедно и тя истински ще те обича. Обаче няма да е с външност като кифла... така, че трябва сам за себе си да решиш какво търсиш. Приятелка, която те обича истински заради теб самият, но не прилича на манекенка или момиче с външност на миска, което обаче си търси спонсор и е готово да го напусне веднага когато се появи някой по-платежоспособен. Обаче ако избереш второто трябва да си плащаш и то скъпо. Защото тези жени не са евтини. Така, че ти решаваш, но ако направиш грешка, няма нужда после да пишеш и да се жалваш и още по-лошо да обиждаш останалите жени. Разбери, грешката не е била в момичета, а в теб, че не си разбрал какво търси и какво ти предлага тя. А то със сигурност не е било любов. Даже тя много деликатно се е опитала да ти намекне, че е време да си платиш за обслужването, но ти си се направил на разсеят и си пуснал покрай ушите си приказките, че "телефонът и все забива". Трябвало е веднага да се сетиш. А ти не си го направи. Не пишеш тя ли те е зарязала или ти нея, но не това е важното. Важното е, че не си бил готов за връзка тип спонсор-трофей и нещата са се прецакали и сега колкото и да го отричаш се чувстваш засегнат и наранен. Ако не беше, нямаше да пишеш тук, а щеше да си забравил цялата история.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: deb36287ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   Ми нормално е да се нахвърлят срещу автора, щото някои от коментиращите жени припознаха себе си в историята, неприятно е - разбирам ги.. Ама "модата" и начинът на мислене са виновни, които са формирани от българската действителност и така.. Сори ако съм засегнал някоя "дама", да не влизаме в безмислените клишета от типа "естествено, че жената трябва да подсигури и избере най - доброто за поколението си " и от сорта.. Истината е, че бива харесван кифленския тип живот - ако може някоя домашна прислужница да се занимава с домакинстването, докато тя неангажиращо се мотае с приятелки по моловете, като най - голямата й отговорност ще бъде евентуално в себеотрицанието да се навие да роди едно дете, което пак ще бъде гледано от домашна помощница и т. н... В същото време мъжът - банкомат трябва да си работи по предназначение и ако може много - много да не претендира къде ходи държанката му и какви ги върши, щото тя е еманципирана жена и трябва да е свободна и неангажирана по дефолт, нали....

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9e28d5a41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Номер 33, ела у нас да видиш, също имам с мъжа ми почти 20 години разлика, а сме бедни като мишки. Мога да ти дам адреса, не ме е срам-стига да го одобрят. Ела на нашата улица в София и провери, имаме и 7 год дете. Целия квартал предполагам, ни знае, с тия 20 год сигурно сме атракция.. Мъжът ми взема 500-550 лв, аз ок. 400-450.. Направо сме забогатяли..
Към автора. Не съм толкова интелигентна като преждепишещите, но мога да ти споделя само няколконеща с краткото време, с което разполагам и първото което ми дойде наум. Работя във фирма с доста хора, които не са българи. Много от моите колежки са с тези чужденци, било създадоха семейства, или живеят заедно, но забележи-почти всичките са с наднормено тегло. Само една е леееко закръглена. Изводът какъв е-тук мъжете искат хубавици, пък слабички да са, пък и свирки, да са скромни, пък и сами да се оправят, та домакини, пък и не знам-що-си. Много искате бг мъжете. Нищо не давате обаче-и то даже не като пари най-вече/за тях съвсем сте скръндзи, или наобратно-днес има-утре няма.. /, а като претенции и дори капризи бих нарекла. Не гледате душата на жената, не я чувствате, не я и търсите. Да е хубавка, с телце, с дупе и прочие. Все физическа красота, материя... Днес я има-утре я няма. Горе са ме преварили. Красота, хубост и бла-бла не са вечни.
То затова и доста време не ме забелязваха мъжете. Не особено хубава, леко свита и затворена.. Та с мъжа ми случайно се намерихме, и той като мен-грозноват, без коса, направо беден, с майка-змей-коя ще го вземе? !
Вече 8-9 год сме заедно.
Намери си обикновен човек, не толкова лъскава кифла и под некрасивата външност може да откриеш нещо безценно.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 61efb75572
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

44.   Ха-ха, авторе, гледам как няколко каки (или може би само една) се опитват да те убедят как тук стандартът все е вдигнал, жените станали по-скъпи и т. н. Тия да ги разправят на шапката ми. Напротив - мизерията става все по-голяма и това че някои хора все още са над повърхността нищо не значи за цялата маса. Жените може и да са станали по-алчни, но в никакъв случай не са станали по-скъпи, защото предлагането е голямо, а платежоспособното търсене намалява. Даже мъжете с пари не ги пилеят безразсъдно като мутричките през 90-те години.
Така че тия приказки ми приличат на поръчковите статии от 5-6 години насам как се вдигат цените на недвижимите имоти.
Твоята "кака" е играла ва банк и сега ще се задоволи да я лашка някой квартален селяндур. Има някакъв шанс са прилъже друг такъв като тебе, но ной-вероятният изход е след 7-8 години да се хвърли на първия мухльо, който ще се навие да и направи дете.
Изключенията от общата картина само потвърждават правилото.
Само ще ти вметна, че през последните седмици три мои познати работещи в банки ме помолиха да им търся работа. Служителите на този сектор вече са близо до мизерията, сещай се дамите от другите браншове колко висок стандарт поддържат.
Едно не може да не им се признае на българските жени - успяват с много малко пари да се обличат и поддържат в отлична форма.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e908c837cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

45.   Човек, наистина ми е неприятно като чета гнусотиите които си написал. Добре, че мацката те е напуснала, защото си гнусен!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7cf9c472c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   33, не съм се и замисляла да те убеждавам. Само дето вече 15 години имам щастливо, единно семейство. И просто съм щастлива от този факт. Живяли сме и с 2 и с 200. И пак ни е добре. Това, разбирай, че се отнася за "някой друг".

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7cf9c472c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   Драги авторе, от 20 години и аз живея в чужда страна. Не толкова развита, но тук живея нормално, защото също като теб и мен ме потриса същото това "развитие" в милата ни родина. Затова и нямам намерения да се връщам в България-не и на този етап. И не са само кифлите.. Ето, виж коментарът на номер 37: от твоята оскъдна откъм лична информация история, и от краткия ти коментар, тя моментално разбра:
а) че си бил с това момиче, поне, за да се показваш с нея (предполагам, че хората за нея сме музейни експонати)
б) не искаш да плащаш (нямаш пари за това), без обаче да каже какво точно да плащаш. Ш'тото, за да живееш лъскаво, не са ти нужни кифли..
в) че си човек без класа
г) че си емигрант без позиции (връзки, социален статус, мениджърска титла, бизнес) и със сравнително малко пари (щом мисли за перални и ядене в ресторант като кой знае какъв лукс).
О, авторе, та ти просто си НИКОЙ и не трябва да очакваш нищо по-различно от Квазимодо от женски пол..

Ей, много се дразня така..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b1e90e469b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   С две думи авторе си направил кофти избор. А човек обикновенно не се учи от грешките си, а ги повтаря :) Очакваме продължение...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 13d8f29d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Авторе аз те подкрепям. Такива меркантилни, алчни жени на 25-30 години не ти трябват! Ако ще и мис Свят да е! И за какво ти е! Ами тя дава цяло състояние да си поддържа външния вид! Всичко изкуствено по нея! Айде, да се грижи за здравето си и външният си вид, но всичко в граници, при нея има избиване на комплекси, докарва го на визия, но отвътре, куха, та дрънчи! Това просто е прекалено! Вярно има богати хора в столицата, но те са от сой, те са друга категория, не допускат до себе си обикновени хора до техния кръг. Търси си мила и интелигентна жена, с по-обикновена и скромна визия, приблизително на твоите години. И няма да имаш описаните от теб проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cac6bd4f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Ти си много зле, само да ти кажа, а и още нещо, добре, че е тая КАКА, може да е всякаква, ама те е използвала до последно хохохох, колко си комплексиран милия, само ти си знаеш!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4a2baeea79
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   Господине, явно и вие сте толкова "стойностен " човек колкото въпросната госпожица, която описвате. Иначе защо жена ви ще се развежда с вас, а вие ще ходите по кифленца търсещи някой да ги издържа и да им угажда на прищевките! Ж. 22

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b1e90e469b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Е, не го обърквайте автора. "Каймак" на обществото няма. Всички знаем кои и как се замогнаха. С честен труд няма как да стане. Кифлите си личат отдалеч, кифльовците също. Те също не стават за нищо. Не уважавам и тези, които са избягали преди 20 г., че е по-лесно. За мен са страхливци, но, разни хора, разни идеали.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3bbdb54c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

55.   44 го е описал изключително точно. Жените били станали по-скъпи - пълни глупости. Пълно е навън с евтини жени и като казвам евтини, това означава наистина евтини. Те пари за цигари нямат, тръгнали да ми обясняват за почивки в Дубай. Мога да дам много примери, които реално съм виждал, но няма смисъл да изпадаме в подробности. Колкото до това дали автора има или няма класа, не е толкова важно. По-важното е каква класа има въпросната му "приятелка", която вероятно няма нито образование, нито професия. Да не казвам и как са я взели на работа. Автора бил скръндза - нищо подобно, даже много е дал. Съвсем друг е въпросът, че такива жени изобщо не заслужават каквото и да било внимание. Човекът просто е бил дълги години далеч от България и не е свикнал с такъв тип отношения. Не, че и на Запад няма златотърсачки, но не са толкова разпространени като тук. Добре е всички да обърнем поглед към нормалните български жени, защото не са чак толкова малко, колкото си мислим. Вярно, не ходят с два тона грим и не всяка седмица са на фризьор, ама така са си много по-хубави.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1dec3835e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   съгласна с 44, предлагането е голямо, а все пак мъжете, предлагащи спонсорство срещу секс не са толкова много. и освен това има разллични нива в качеството на предлагането. ако въпросната кака беше от висока класа, както някои се опитаха да убедят автора, тя никога нямаше да започне връзка с него, щеше да го прецени на първите срещи. за нея авторът е изглеждал достатъчно надежден и платежоспособен, щом изобщо му е вързала.
а след 5-6 години ще се постарае да върже с дете който и да е, защото срокът й на годност изтича.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b228a0fae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

57.   Не съм съгласна с 44. Просто няма как да е прав - първо, „предлагането“ се е свило поради 2 причини
ДЕМОГРАФСКИ - все по-малко млади жени и момичета има и ЩЕ има у нас просто, защото не са се родили докато мъжете от всички възрасти искате жени до 40 - 45 г. и то красиви -е, това са много малко бройки.
ЕМИГРАЦИЯ - 10% от българските във фертилна възраст са омъжени за чужденци-западняци - 70% от трайните емигранти са емигрантКИ.
И още не е вярно, че има по-малко хора с възможности у нас и жените станали по-евтини едва ли не.
Напротив - за 8 г. средната заплата у нас се е удвойла, а минималната е нарастнала 4 пъти - това значи, че стандартът се е повишил и претенциите на малкото хубави жени също. Нарастнал е и броят на богатите хора, включително имаме в големите градове и нещо като средна класа и висока средна класа - тоест хора, които спокойно си покриват потребностите както и такива, които могат да си позволят и екстри. Доказателство са и огромните задръствания в посока Гърция при всякакви почивни дни. Особено хората от големите градове могат да си позволят почивка в чужбина, но и в малките градове (общински центрове) си има една прослойка от хора, които си живеят много добре докато броят на красивите жени се е понижил заради горните две причини.
В същото време нямаме мутри вече, които бяха десетки хора, а имаме едни горни 5-10%, които са 24 000 човека според „Икономист“ - има среден бизнес у нас и хора с възможности - това са 24000 действително богати хора у нас и според международните стандарти - милионери и мултимилионери, отделно си има едни заможни хора с възможности над средните, които са стотици хиляди.
Полети до Дубай има ежеденвни и директни или през Виена дори по 5 пъти дневно ако искаш.

 
  ...

1-50 от 95
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker