Влюбих се в по-млад от мен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в по-млад от мен мъж
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 7272 пъти
Здравейте, казвам се Кристина. На 28 години съм. Животът ми до сега никак не е бил лесен, минала съм през доста изпитания, но сега ми предстои още едно, което не знам как да преодолея. Не знам как да постъпя и се нуждая от съвет.


Не знам от къде да започна, като за начало млада се ожених и млада се разведох. Мислех, че имам щастлив брак, щастливо семейство, мъж, който да ме обича, ама не. Сега сама се грижа за дъщеря си, която е на 2 годинки. Забременях нежелано, но исках детенцето, а той ме караше да направя аборт. Разбира се, не направих и той ме заряза и после стана ясно защо - имал е паралелна връзка. Отиде при любовницата си и не е особено заинтересован нито от мен, нито от детето си. Единствената му грижа е да плаща издръжката, което не го възприемам за нещо съществено. Не искам да изпадам в подробности, той е една огромна грешка в живота ми и няма значение за мен. Най-важното нещо в живота е детето ми.


След като се разведох и останах сама, само сестра ми и родителите ми помагат с грижите за детето. Нито ми беше до мъже, до връзки, до нищо, реших, че ще посветя живота си да си отгледам детето. Запознах се с едно момче по фейсбук, той пожела да се видим и макар да нямах огромно желание реших да опитам. Беше на 32, но още след първата среща вече не исках да го виждам. Невъзпитан, надменен, само говореше как едва се въздържал да не ми скочи, едни заучени думички говореше. Повече не се и видяхме, макар да ме търсеше. Въобще не намирах за нормално да говориш такива неща на жена, която дори не познаваш. След около месец друг ме добави и също започна да ме увещава да се видим, да се запознаем. Беше симпатичен, на 35, изглеждаше добро момче. Знаех, че с дете на ръцете трудно ще ме хареса някой мъж и реших да изляза и с него. Но той бе същият, в главата му само да ме води на дискотеки, кръчми, купони. Аз имам дете, за което да се грижа и не мога да ходя по нощите наляво и надясно. Няколко пъти му отказах да излизаме на подобни мероприятия и той се отказа. Разбрах, че едва ли някога ще срещна човек, който да ме обича, а и вече не търсех. Никой няма да ме иска, макар че се поддържам, грижа се за фигурата си, красива и привлекателна съм, но никой не иска жена с дете.

Преди 10 месеца обаче се запознах с него. Момче на 24(дори не мога да го нарека мъж). Запознахме се напълно случайно в супермаркета. Беше ми паднала обицата, без да усетя, а той е бил зад мен в този момент и ми я подаде. Още първия момент, в който го погледнах
беше специален. Но той въобще не приличаше на 24 годишен, по-скоро на 18, 19 годишно момче в 12. клас. Имаше страхотна усмивка и много красиви очи. Изобщо, момчето си беше много красиво. Дори за секунда си помислих "Само да бях ученичка. " После ми помогна с препълнената количка и се запознахме. Беше много приятно момче, много усмихнато и особено красиво. Впоследствие, той ме откри във фейсбук, добави ме и видях, че е на 23 тогава(вече 24) години. Останах изненадана, това момче си приличаше на абитуриент. Предложи ми да се видим и аз приех. Още първата ни истинска среща беше много приятна. Той имаше различен подход от този на тези преди мен. Не говореше как едва се въздържа или, че ще ме води по кръчми и събирания. Не, отидохме на кино, на обяд, разходихме се. Изкуших се да го попитам на колко години е, а той се усмихна и ми каза "Да не мислиш, че съм на 17? " Аз определено точно това мислех, до него се чувствах все едно съм с дете, макар държанието му да бе напълно нормално и зряло. Да, наистина беше на толкова, на колкото се представи, макар и до сега да си мисля, че е едва ли не дете. Продължихме да поддържаме контакт, да си пишем, да се чуваме, да се виждаме. Той се държеше много романтично, винаги беше много усмихнат, носеше някаква положителна енергия със себе си, казваше ми, че съм много красива, винаги забелязваше, когато съм с различна прическа или червило, ако съм с друга гривна или нещо просто съм променила. Винаги забелязваше това, не знам как го прави. Просто като го погледна и се зареждах с позитивна енергия, толкова позитивен и красив човек.


Но, макар да ми беше изключително хубаво с него, усещах, че все повече се влюбвам в него, все повече ми липсваше, когато не ми се обади или пише, все повече го исках. Но знаех, че между нас не може да има нищо, той е младо момче и ако му кажа, че имам дете ще се отдръпне от мен. Все пак един ден просто реших да му кажа, че имам дете и май ще е по-добре да не се търсим. Разказах му накратко какво се е случило с бившия ми мъж. Той сякаш не вярваше на това, което чу. Очаквах да се съгласи с мен и да си тръгне, но той направи нещо корено различно. Искаше да види снимки на детето, искаше да го види, питаше на колко е годинки, как се казва и все такива неща. Останах изненадана от реакцията му, очаквах да избяга, както може би бих направила и аз, ако бях на негово място. На другия ден го поканих вкъщи на обяд. Той дойде и видя детето. Дори му беше купил подарък. Играеше си с него, радваше му се. Аз гледах и не можех да повярвам, че това е истина. С мен се държеше повече от мило, усмихваше ми се, гледаше ме много сладко. Аз вече бях и съм влюбена в него. Почувствах се много поласкана, когато беше седнал на дивана, а детенцето беше седнало в краката му. Той го гледаше и му се усмихваше и малката много му се радваше. Сякаш децата усещат хубавите хора. Докато я гледаше той и каза "Много си красива кукло, точно като мама нали? " Той се радваше на детето, сякаш е негово. Всичко мина много добре, но така и не му споделих чувствата си. Усещах, че той изпитва същото към мен, но и той не предприе нищо.



Преди около 2-3 седмици детето ми се разболя, беше много късно след полунощ, а детето плачеше и направо гореше. Много се уплаших и му се обадих, той дойде веднага и предложи да ни закара до болницата. Отидохме, а аз цялата треперех, стисках му ръката и много се притеснявах за детенцето ми. Той ме успокояваше, че всичко ще е наред, че децата са така - вдигат температура, разболяват се. След прегледа, лекарят ни успокои, че всичко е наред, детето ще се оправи и ни предписа разни неща. Слава богу, детенцето ми се оправи и е добре сега. Страшно съм му благодарна, че дойде и беше до мен в този момент. Много се бях притеснила, а той веднага дойде и ми помогна.


Преди около седмица отново се видяхме, беше прекрасна среща, както всички между нас. Накрая ме изпрати и ми сподели чувствата си. Каза, че е влюбен в мен и иска да сме заедно. Понечи да ме целуне, но го спрях. Макар че, бях изключително щастлива да чуя тези думи му казах, че не съм сигурна и не знам дали ще се получи между нас. Отвърнах му, че е много сложно и не знам дали ще можем. Много исках и аз да го целуна, да го прегърна и да му кажа, че го обичам и го искам за себе си, но осъзнавам, че не знам дали ще се получи. Той е още младо, хубаво момче, а аз едно, че съм по-голяма и друго, че имам дете. Ще е адски трудно да имаме връзка. Видях, че го заболя от това, което му казах. Само ми каза "След като така си решила, добре. " Стана му неприятно, а като го видях и аз се почувствах зле. От тогава не ми се е обаждал, нито ме е търсил и адски много ми липсва. Много го искам, влюбих се страшно много в него, но не съм сигурна, че ще се получи. Ще му писне от мен и детето ми, ще е се появи някоя 20-годишна красавица без дете и ще отиде при нея. А аз ще страдам без него. От това най-много се страхувам и не знам как да постъпя. Много го искам, умирам да съм с него, да го гушкам и целувам, когато поискам, но възможно ли е да бъдем заедно, не знам? Ако евентуално се получи нещо между нас, едва ли родителите му биха ме приели, това също много ме тормози. Не знам дали да го потърся и не знам като цяло какво да правя. Какво бихте ме посъветвали Вие, какво да правя с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1cf4e92c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз като майка на 28 годишен син в момента съм на 45, родих на 17 години и си изгледах сина сама. Никой мъж не пожела да се живее с мен естествено заради детето, имала съм приятели разбира се помага ли са ми много, но... Моя съвет като препатила жена е да си намерите стабилен мъж, по голям от вас който да ви стане опора да приеме детенцето а и може и друго да си направите. Не се занимавайте с деца. Мъжете на 24 още са дец, . не може да се разчита на тях освен за секс. Е може да има и изключения разбира се, но едва ли. Вие сама щте решите, успех и да ви е живо и здраво детенцето...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 33a4dfd725
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам да ли би се получило помежду ви? Само времето може да покаже, на това че си сгрешила веднъж не значи че винаги ще е така. Просто не пренасяй грешките с бившия върху настоящият партньор. Харесваш го, но е по-млад и неопитен, и зависим от мнението на родителите си. Сега се изгражда като характер и мъж на място. В дадена възраст обаче, възрастта между партньорите няма значение, когато той те е приел такава каквато си и с грешките си, ти защо не го приемаш? Поговорете за чувствата ти-ти трябва да знаеш какво искаш, ти си по-опитната и ти го води тогава. Поговорете- не се познавате още, има и бракове в които жените са по-големи от мъжете си, но това не е пречка да имат семейства и деца. Важното е да имате общи интереси и планове, щом ти го уважаваш като човек и той е приел теб и детето ти, не го отблъсвай само заради възрастта му. Потърси го - така ще разберете дали е временно увлечение или е нещо по-сериозно, като основа за съвместно съжителство. Мисли положително, в живота хубавите неща, се случват когато не ги очакваш.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 972fa6ec00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти си му казала, че имаш дете, той не си е променил отношението, а ти продължаваш да се притесняваш... Извинявай, тъпа ли си или на такава се правиш? Колко такива момчета си мислиш, че ще срещнеш? Че може да се появи някоя и той да те остави си е факт, но не значи, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се случи.
За родителите му няма смисъл да се притесняваш. Те щом са го възпитали така, явно са свестни и разбрани хора и няма да имат против.
Имай в предвид, че такива момчета са сериозни и искрени, но няма да търпи да му се дърпаш като ученичка. Когато вложиш чувства, търпение и желание в нещо и накрая това нещо ти каже, че не е сигурна, че Марс е в тригон с Венера или че леля Гинка й е препоръчала да не се впуска във връзки... няма да те чака.
Оправи си ла*ната докато не е станало късно и давай смело. И стига с тоя тон сякаш си на 50 с 3 деца... На 28 едва ли изглеждаш по-зле от 20-24, а детето е още малко и лесно ще приеме човека до теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9757ac145c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   За мен лично никога възрастта не е имала значение за каквото и да било - приятелство, любов, съвети, обучение. А това, че една жена има дете не я прави по-малко привлекателна в моите очи. Даже ако наистина я обичам, бих гледал детето като мое собствено. Не се подценявай, децата са нещо прекрасно и това, че имаш едно, не те прави по-малко пълноценна като жена. С момчето явно имате чувства един към друг - изживейте си ги. Може и да не се получи, но така е с всяка връзка. Остават си хубавите моменти. След като си го отблъснала, реакцията му е съвсем нормална. В днешно време ми се струва, че от прекалено много предразсъдъци у хората се провалят нормалните взаимоотношения.
М: 29

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 287f2c709a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма какво да се чудиш и да се вайкаш, бързо му пиши и му кажи че го харесваш обичаш или там квото е.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4f9f65cee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Писнало ми е от скапания манталитет на задръстеното ни общество!!!

Значи, ако си с мъж 4 години по - голям от теб всичко е нормално, а според доста хора дори правилно. А ако си с 4 години по - малък - та тва.. та онва.. та такова.. та не може.. ама как така.. ама олеее...

Свържи се с него и му кажи дума по дума абсоютно всичко, което си ни написала на нас тука. Той ще прояви разбиране на 100%!!!
Още сега действай - не губи време!

Другото което е никаква гаранция няма да имаш дори и с 40 годишен да се хванеш - пак може да те зареже след 10 години за 20 годишна! Това е до човек, до характер все пак!

А след няколко години защо да не му родиш едно детенце, та и две дори. Ти на 28 си още момиче! Осъзнай го това.

Относно на какво мнение ще е семейството му за теб не трябва да ти пука ама хич, защото той все пак вече цели 6 години е пълнолетен!!!

Хайде действай за щастието си!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5252b983d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Приятелят ми е на 21, а аз на 27. Нямам дете, но имах същите притеснения - ще загледа някоя младичка, необременена от живота. Да ти кажа това може да се случи и с мъж на 50 години, така че няма смисъл да го мислиш и да се вкарваш във филми. Никой никога не е застрахован, каквото стане!
От страх си постъпила доста глупаво. Човекът се е държал страхотно и е очевидно влюбен в теб. Няма как да знаеш какво ще стане, ако не опиташ. На твое място бих му се извинила моментално, бих му споделила страховете си (но внимавай, мъжете не обичат несигурни и комплексирани жени) и ще си живея живота с тоя човек, колкото и да ни е писано. Освен това не знам защо трябва да те притесняват родителите му, той не е малък в никакъв случай, че те все още да имат влияние над него.
Отпусни се малко, не си вързана за детето си - имаш роднини, които ти помагат. Можеш да си позволиш любов.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fd4018cbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Абе ти луда ли си бе, жена? ! Съжалявам, че ти говоря така, но ти си открила щастието и си го захвърлила и защо.. от страх. Ако беше помислила малко щеше да разбереш, че от твоето щастие зависи и това на детенцето, което има нужда от бащинска фигура в живота си... боже. Ти си на възраст, на която би трябвало да си осъзнала, че годините са само едно привидно определение... всичко зависи от умствения капацитет и развитие на един човек. Може да си на 90 с акъл на 10, ако ме разбираш, и обратно естествено. По-добре побързай да си върнеш любовта, за да не стане прекалено късно. И уверявам те няма да тръгне "след 20-годишни", защото човекът търси очевидно нещо различно... би трябвало да си го осъзнала тц тц...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fd4018cbed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 1- Извинявам се, госпожо, но сте в голяма грешка. Нямам навика да споря с по-големите, но просто няма как да се сдържа и да не отбележа, че сте в голяма грешка. Сега има мъже на 40-50 с манталитет на 10 годишни, а Вие казвате, че момчетата на 24 са още деца и търсят само секс. Да, може би повечето са такива, но има и такива, които искат пълноценна връзка, както вярвам е в случая. Към авторката -по-добре звънни на момчето и си оправете отношенията, защото е много вероятно да не откриеш друг такъв като него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1cf4e92c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Моля ви какъв стабилен мъж на 24 глупости, добре е постъпила като го е зарязала момичето, те 24 годишните още са до полата на мама и само секс и дискотеки съм им в главата. Н нея не и трябва друго дете а мъж стабилен, който немога да кажа че е въпросния господин.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 17737b7d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не се страхувай от нищо! Четири години са никаква разлика, а детето е само плюс в една връзка, ако и двамата знаят какво искат. Аз лично не виждам никакъв проблем да бъдете щастливи заедно. Че вие сте толкова млади, бре, хора! Сега ще започвате да градите живота си! Ще имате, дай Боже, и друго дете, че и второ, че и трето... Очакват ви и предизвикателства, и щастие, и трудности, и успехи.... Давай смело и не изпускай шанса си!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b15d67d937
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Сестра ми е на 42 години(няма пари). Приятелят и е на 28 години(няма пари) и се грижи за дъщеричката и. Това "няма пари" съм го написала, за да не си помислиш, че някой използва другият за пари. А ти ми говориш, че на 28 си стара за него, той е на 24, не е на 14 все пак. Аз съм в шок от начинът ти на мислене. Идва ми да ти оскубя косата. Или нещо премълчаваш в историята, или си садист и изпитваш удоволствие от това, че си го отрязала и наранила. Просто няма логика в начинът ти на мислене. Страх те е дори да опиташ- ти си една страхливка за мен. Сега страдаш, а те е страх да не страдаш, ако те зареже... По-малко ли страдаш сега? Как измерваш страданието, с везна? Извинявай, че ти говоря така, но ме е яд че не оценяваш какво имаш. Страдай си сега като ти е толкова акъла.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d3857a7444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Имам познати- Момче и момиче. Бяхме в едно училище, те бяха с година по- малки от мен.
Момичето когато беше 12-ти клас като забременя от някакъв тип, който не се интересуваше от детето.
След време се залюби с тоя нейния съученик и сега си живеят заедно. Това са хора на по 22 години и момчето гледа чуждо дете като свое, за което му правя чест.
Аз пък съм на 23г. приятелката ми е на 29г. Верно, няма дете от друг, но си се разбираме и връзката върви вече втора година.
Така че не се отчайвай. Ако е свестно и искрено момчето, какво като е на 24г. Има някои хора и на 50г. не са готови за семейство.
Аз те подкрепям.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6c5064b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз съм потресена от коментарите :( това Не е нормално бе хора, разберете го "мъжете" на 24 години нямат достатъчно опит. Миличка я недей да се лъжеш тука някакви пикльовци са тръгнали да ти пишат глупости, потърси си сериозен и зрял мъж, това момче може да те зареже след като ти направи второ дете!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 082de96a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Така както го описваш тоя младеж ми се струва, че е човек с главно Ч и няма никакво място за притеснение от твоя страна! Аз съм на 26, и да ти кажа откривам огромни прилики с него, така че не се самозалъгвай.. някои хора съзряват много по-рано, видяли са много повече от други и т. н.
Разбирам те напълно относно твоите притеснения, но това момче ти е показало и доказало, че всичките твои предразсъдъци не са на място. Никой не може да ти гарантира, че той няма да те напусне, както и ти него, но разликата във възрастта ви е минимална и ако просто се опиташ да игнорираш всички негативни мисли, ще бъдете много щастливи!
А ми се струва, че ти заслужаваш това щастие, не го изпускай!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ba06c23d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Прекалено млада си, за да налиташ на момчета. Обикновено това започва след като жените минат 40.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 58703bfdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Едно мнение от мъж на 30.

1. Значи това, че мъжете на 24 не са били зрели са пълни глупости. Зрелостта въобще не е във възрастта. Има мъже и на 60, които са пълна скръб, има и такива на 20, които са адски зрели. Мога да дам хиляди примери сред познатите си.

2. Като мъж ти казвам, че ако един мъж е готов да те приеме с дете, то той ще преобърне планини за теб и за любовта ви. Точно такъв мъж ти трябва и друг подобен шанс може и никога повече да нямаш.

3. Ти си адски нерешителна, може и това да е една от причините ти за развода. Все мислиш какво ще стане, какво няма да стане. Не го мисли толкова, просто го потърси и каквото стане това е. Никой естествено не може да ти гарантира, че ще е любовта на живота ти. Но ти и така страдаш, нищо не губиш, просто ако пробвате, пък нека вече времето да си покаже. Според мен ще си пълна идиотка, ако поне не опиташ.

Дори и да не се получи, поне ще знаеш, че сте пробвали. Иначе цял живот ще се питаш дали наистина нямаше да е любовта на живота ти.

4. А за разликата в годините пък нямам думи. Обществото ни е пълна скръб. По-тъп "аргумент" здраве му кажи. И какво като е по-малък от теб? Та тя разликата ви е 4 г., което е нищо. А да не говорим, че възрастта е само цифри. Ако си допадате и си имате еднакви разбирания за живота, не виждам възрастта какво ви прече в случая. Айде той да беше на 20, ти на 40 примерно разбирам, но това са 4 г. за Бога, какво са 4 г. на фона на цял един живот от 70-80 г. Хората се женят с по 10-20-30 г. разлика и пак са щастливи.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5ff77d39a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм на 42 и имам връзка с мъж на 26. Ние да се притесняваме от разлика в годините, да, но вие? И двамата сте много млади. Живей живота си днес и сега.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 451c387fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Моите наблюдения са, че точно такъв тип жени/разведени с 1-2-3 деца/успяват да започнат връзка с млади, необвързани добри и перспективни момчета. Скоро след това сключват и брак.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f5473b6f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Само помисли ти за четири години какво толкова имаш като житейски опит повече от него, за да правиш въобще разлика в мисленето. Страхотна грешка си направила. Господ ти го праща, а ти го игнорираш....

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 007ccd0e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторка вие имате само 4 години разлика и сте позволила това да ви раздели, този комплекс за външния вид о по младата мацка сякаш вие сте стара, боже това е страшна глупост, за 4 години разлика и сте се отказала от любовта

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 007ccd0e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторка вие имате само 4 години разлика и сте позволила това да ви раздели, този комплекс за външния вид о по младата мацка сякаш вие сте стара, боже това е страшна глупост, за 4 години разлика и сте се отказала от любовта

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6c5064b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз също съм била привлечена от по млади мъже, забелязала съм че има такива които наистина биха могли да бъдат сериозни, но това трае само докато имат чувства, когато тръпката изчезне започват да се вразумяват. Не знам за теб авторке но аз ще ти кажа защо не бих избрала по млад от мен за съпруг защото ние жените остаряваме по бързо от мъжете. Грозна гледка е да видиш сбръчкана жена до изпънат млад мъж и не бих допуснала аз да бъда тази жена, някак си ми изглежда странно и нередно. Хората казват годините нямат значение, но ако си майка на момче, не били искала да го видиш със момиче което повече му подхожда? ! Избираме своя партньор с идеята че той е правилният човек за нас, но ако се съмняваме в това какъв е смисълът да се задълбочаваме. Има жени които изглеждат добре и поддържани на 40-50 години, но кой знае дали аз ще съм от тях, ти знаеш дали ти ще си от тях? ! Много е гадно това но на всеки ще се случи, всеки от нас ще остарее но по различно време.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 18be313a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Здрасти,
писнало ми е от нерешителни хора в този сайт. Ми хубаво, измъчвай се като не можеш да събереш смелост да му се обадиш, да се видите и да се изясните. Ако момчето е поне малко ерудирало, това, че имаш дете няма да му попречи да бъде с теб. И ти какво си очаквала да направи? Много ясно, че ще се отдръпне като вижда, че отсрещната страна не му отговаря. Обади му се, излезте, излейте си сърцата един пред друг и се разберете веднъж завинаги. По-добре ще е да сте опитали и да не се е получило, вместо цял живот да си задаваш въпроса: "какво би било ако... "
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1cf4e92c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Глупави и по глупави коментарии и съвети все на млади жени и мъже. Истината обаче е съсвем друга, ако я иска това момче нямаше да остави, щте я търси пък каквото щте да става, няма да се отказва толкова лесно и да правилно е че младежите не стават за семейсто, кой знае дали работи въпростия господин, има ли жилище щте иска и негово дете а гаранция че няма да я зареже НЯМА, така че не питайте старило а патило. Нека авторката сама прецени, за мен от такава връсня няма смисъл освен няколко приятни моменти и изживявания а тя н търси това Попадала съм в същата ситуация с тази разлика че сина ми беше на 12, а мъжът когото обичах на 23, е походихме 2години и замина в чужбина да работи. и така 15 години. Знаете ли кое е най чудното, сле 15 години се разведе и сега с мен живеме заедно, но е вече улегнал мъж е сина ми отдавна порасна и не живее при мен. ж 44

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 48ddb7ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Чета и недоумявам наред ли сте? - откъде накъде "Знаех, че с дете на ръцете трудно ще ме хареса някой мъж", а и съвет от рода да си намери някой по-голям от авторката даже има - това са пълни глупости, които нямат общо с реалността. Все пак се раждат повече мъже, отколкото жени, а и е пълно с жени с деца, които са сами в днешно време, което не ги прави прокажени или по-лоши от жените без деца. Ако случайно все още има глупаци, които си търсят жена без дете, значи просто ще си стоят сами.
А това, че бил по-малък пък хептен не виждам да е някаква пречка - важни са чувствата - ако ти е добре с даден човек и се чувствате щастливи заедно има ли нещо по-важно от това?
Ако пък някой ден те изостави и си намери друга уж по-подходяща, здраве да е, трябва ли заради тази мисъл да си опропастяваш живота с някой, който не харесваш или да си стоиш сама? Изживей го и грабни всички щастливи мигове, които ти се изпречват на пътя... не ги пропилявай.

(жена на средна възраст, видяла и изживяла малко повече от теб)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 48ddb7ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   №13, как реши че възрастта има значение за стабилността на един мъж? Който си е мухльо си остава такъв и на 60 години, който е стабилен си е стабилен и на 24. Всичко си е до конкретния човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 58703bfdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Авторке, има ли развитие?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6c5064b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Аз не познавам сериозен мъж под 28 години, единственият с който съм била във връзка-най млад беше на мойте години и в крайна сметка постъпи много лошо с мен. Той сега си живее добре със друга жена а аз дори се разболях.. и няма да се оправя :(. За това казвам че трябва да се внимава със тези които се правят на много сериозни.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 58703bfdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   34, разболяла си се, защото си ходила с млад, така ли? Или защото се е правил на сериозен? Ти шегуваш ли се?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6c5064b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35, не обвинявам никого заради това че съм се разболяла и да.. напълно съм сериозна! Не искам да изпадам във подробности за това което имало между нас, но той ме остави и аз приех много тежко нашата раздяла. Ами какво да ти кажа той изобщо не се интересува а много добре ме познава какъв човек съм, по емоционална и чувствителна. Няколко месеца след това взех да се оправям и всъщност наскоро се разболях, доктора ми каза че болестта е на психическа основа, преживяла съм някакъв стрес или тежък период.. нещо подобно. Хронично е, но ще оцелея просто трябва да се лекувам когато се появи и всичко ще е наред иначе може да има много лоши последствия. Аз още имам чувства към този мъж, но така става когато човек не мисли на време.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dd0208dc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   36, , да, обаче какво общо има между твоя и този на автора? Това, че си случила на някакъв, нищо не означава за авторката, че да и даваш такива несериозни съвети. да не говорим, че това не праив и твоя несериозен, може пък ти да си лепка, кой знае.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6c5064b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 37, а трябва ли да има нещо общо, като какво например.. роднинска връзка ли имаш в предвид? !? Дано не случиш на такава жена за каквато говориш, аз винаги съм била далеч от това определение и точно поради тази причина съм в това положение сигурно. Аз нищо не съм му направила :D този мъж си живее щастливо и спокойно в момента.. просто реших да споделя а ти се заяждаш без да ме познаваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6c5064b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   а и не мисля че има нещо лошо в това да си лепка, по добре отколкото скромна и нерешителна жена като мен, ха ха :D то аз даже се разболях...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ccbcada44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Нека се включа и аз, но не съм чела коментарите да поясня. Разликата ви не е голяма, но ти трябва за себе си да знаеш, че той някога ще поиска детенце, а ти си имала преди това семейство.
В нашия приятелски кръг имаме такава двойка, но с 6 г. разлика. Разликата е, че жената не е била омъжена преди това и имат семейство. До скоро нямаха проблеми, но ето - днес жената е на 60 г., а мъжът на 54 г. Децата им си поеха по своя път и на мъжа ѝ му се живее - купи си мотор, от години лети с параглайдинг, иска да пътува поне до Столицата (те са от там, но живеят в едно градче, където той е личен лекар)... , а тя не иска -стои си у дома, купи си Мопс куче и никъде не ѝ се мърда. Веднъж годишно ходят в едно село в Гърция на почивка, но СКУКА
Мъжът почна вече сам да си ходи на гости, в Столицата да си свърши работата, а там са вече и децата им, а жената си стои при кучето на село. Така е от години. Не вярвам да се разделят, но ще е заради удобството. От поне 10 години си личи възрастовата разлика и не само физически, защото той изглежда много по-млад, но и най-вече като идея за начин на живот.
След 40-45 г. вече почват големите различия - на мъжете им се живее, а ти ще си заета с критическа и тем подобните. Отделно мъжът ти ще почне да се заглежда по младички, което прави всеки мъж на тази възраст, но ти няма да имаш самочувствието да се засмееш и да махнеш с ръка - нека си гледа - а ще си комплексирана, че си по-стара от него.
И все пак всичко си зависи от вас. Ако се обичате, не бива това да ви пречи. 4 г. не са толкова много

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ff048abef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

41.   н40, виж, всичко си е индивидуално, до човек.

Може например 25 годишна да се хване за чичак на 45. А след 12 години, той да е на 57 и супер много да му се живурка и лудеевсе още, а дамата ще е на 37, но да иска да лежи и да гледа сериали и да плюска по цял ден и да не иска и да чуе за никаво социално общуване камо ли пък за полов контакт.

Както казах има всякакви хора и всичко си е до човек, индивидуално. Включително и за остаряването ако става на въпрос. Има мъже, дето на 30 и нещо изглеждат като на 50. Имат проблеми с простата, имат и много други проблеми. Независимо от възрастта.

Всичко си е индивидуално, до психика.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 47375babf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Здравейте на всички! Темата е много обсъждана, защото напоследък зачестиха подобни разлики в двойките. Аз съм на 31 години жена, без деца свободна и т. н. Срещнах мъж на 24г. Той много силно се влюби в мен, дори говореше за брак и семейство. Накратко аз го оставих, макар много да го харесвах. Просто не преодолях страховете си, че един ден ще срещне по-млада и ще ме остави. Затова аз го направих първа. Страх, страх и страх! Пожелавам повече смелост на авторката.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0717bfa657
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   По вашата логика мъжът също следва да се страхува, че след време ще го оставите за някой по-улегнал мъж. Моите наблюдения са, че поведението на мъжа, ако щете и на жената има тенденция - ако харесва по-възрастни от него жени - ще си намери друга на 31, която не е толкова страхлива и е по-вероятно да те остави за друга по-възрастна, а не за по-млада. Вие се водите по общоприетото, но то не е общовалидно. Поинтересувайте се от предишни връзки на тези мъже, дали са били с много по-млади от тях жени? Ще останете изненадани. За себе си мога да кажа, че почти всичките ми връзки са били с мъже 1-2 години по-млади или по-стари от мен. Имам ясно изразено предпочитание към мъже на моята възраст, което не се променя с годините и надали утре ще се плесна по главата и ще изляза с някой на 50.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 47cfe39839
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Авторке, аз на твое място щях да взема момчето и да изживея всичко което можем да си предложим един на друг. Ти все така ако мислиш, изобщо не си и търси мъж. Какво искаш- някой да ти доведе своите деца, да се примириш с някой, който мислиш, че "заслужаваш, защото си разведена с дете" ли? Възрастта няма значение, важно е до колко сте узрели един за друг, пък и ти не си 170годишна мумия. Щом той приема съществуването на детето ти и се искате, взимай го. Обади му си, обясни му страховете си и го помоли да опитате. Рискувай. И не се спирай, защото видиш ли, намало да е завинаги. Нищо не е завинаги. Ами ако с това момче те чакат най-щастливите ти месеци, години... десетилития? Вземи си ги.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 48ddb7ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   №40, що за разсъждения? - защо на 45-50 на жените да не им се живее и да зарежат по-младия си мъж за още по-млад? Не разбирам за какъв смях и махане с ръка говориш? Не знам също защо я споменаваш тая критическа - ако въобще я има, я имат и мъжете, някои даже ги хваща на 35 още и само вкъщи киснат и нямат желание да вдигат самолета, познавам много такива. За справка мога да кажа, че моите 2 баби така и не ги хвана въпросната "критическа", майка ми също никога не е била спохождана от такива симптоми - не знам, може би е до организъм или до привлекателен мъж до тях, че някои мъже само като ги погледнеш и може да те хване критическата и на 20 да си. Както и в случая за който споменаваш - или жената е по-затворена по характер или вече не харесва мъжа си и няма желание да припка покрай него - все пак и той е бая поостарял, може би има нужда от по-млад да я стимулира, но за да спази благоприличие си е взела кученце вместо младеж.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dfbf071b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   От авторката :
Здравейте читатели,
първо искам да благодаря на всички, които се интересуваха от историята ми, на всички, които коментираха и определено мога да кажа, че много ми помогнахте. Ще ви разкажа развръзката.


Да започна от там, от където приключих. Дните минаваха един след друг, не се бяхме виждали, нито чували. Той все повече ми липсваше с всеки изминал ден, не спирах да мисля за него, бях разконцентрирана, въобще не ми излизаше от главата. Колкото повече минаваха дните, толкова по-зле се чувствах, исках да е до мен, да ме гушне, да видя онази красива, успокояваща усмивка, онези зелени очи, онзи поглед, който ме побъркваше, исках го много, но го нямаше. Все повече осъзнавах, че това не е животът който съм искала за себе си, а и за детето си. Вредях си, а с това вредях и на детето си. Не се чувствах добре, нищо не ми се получаваше, просто той ми липсваше ужасно много. Говорих с майка ми няколко пъти, тя самата ми каза, че не изглеждам добре, разказах и какво се е случило и тя ми каза горе-долу нещата, които и вие. Реших, че така не искам да живея повече, да ми липсва, да мисля за него постоянно и да не мога да го прегърна и целуна. Един ден просто му се обадих, казах му, че искам да се видим. Той прие.


На следващия ден той беше там на уговореното място в уговорения час. Изглеждаше невероятно, елегантен, красив, както винаги. Още като го забелязах отдалеч много се зарадвах. Все повече ускорявах крачката към него, а той гледаше наляво-надясно, но не и към мен. Като го приближих се затичах към него и го прегърнах, не можех да се сдържа, това лице, тези очи, целия ми липсваше. Отидохме да обядваме, разходихме се. Той не беше същият и разбираемо. Не ме гледаше с онази усмивка, беше малко по-студен. Разбирах го. Така и не успявах да го накарам да поговорим за нас. Питаше ме за детето, как е, добре ли е. Срещата не мина така, както си я представях. Гледах го постоянно в очите, усмихвах му се, опитвах да го хвана за ръката, но не се получаваше. Накрая ми каза, че ще ме изпрати и ще се прибира. Не можех да оставя нещата така. Виждах, че е тъжен, че не се чувстваше добре, не знам, сякаш искаше да каже нещо но си премълчаваше. Закара ме до вкъщи и слязохме заедно от колата. Той ме хвана за ръцете и каза "Виж, Криси, мисля, че ще е по-добре да не се виждаме. " Като чух това сърцето ми се скъса, виждах, че сълзи му напираха в очите, а моите не можех да ги сдържа. Попитах го "Защо? ", а той ми каза "Знаеш, че изпитвам чувства към теб, не мога така, не издържам, липсваш ми много, но ти... " и го прекъснах. Тогава му казах през сълзи "Не съм спирала да мисля за теб, липсваш ми, исках да те видя, затова ти се обадих. " В този момент майка ми се обади да си взема детето. Казах му, че ще отида до майка ми и после ще говорим, но той ми предложи да ме закара и ще се върнем заедно. Отидохме до майка ми, тя ни покани, запознаха се и той като видя детето, веднага го взе на ръцете си, гушна го, зарадва му се. И малката много му се радваше, стоеше при него, не плачеше или нещо, напротив. С майка ми отидохме в другата стая и му казахме да дойде при нас, той каза, че ще дойде след малко и остана с детето в другата стая. Докато бяхме само с майка ми тя ми каза "Ти не си добре, това момче те обича и теб, и детето ти. Престани да го тормозиш, не го заслужава. " Върнах се в стаята, в която беше той с детето. Вратата беше отворена и само леко прекрачих. Той стоеше прав до прозореца и гледаше през него, с детето на ръце. Тогава погледна детето и му каза "Ако знаеш колко ви обичам теб и мама.. " и я целуна. Аз стоях и не знаех какво да му кажа, той не знаеше, че съм зад него на вратата. Страшно много се разчувствах. Попитах го "Наистина ли? " Той се обърна рязко, погледа ме и каза "Да, Криси, наистина. " и ми се усмихна. Отново видях тази красива усмивка, която ми липсваше толкова много, отново видях искрата в очите му. Стояхме един пред друг, той с детето на ръцете. Гледахме се в очите и никой не казваше нищо. Беше прекрасен момент, който никога няма да забравя.


Тръгнахме си от майка ми и ни закара вкъщи. Казах му да се качи с мен, че искам да поговорим и той го направи. Качихме се, аз седнах на дивана и го дръпнах за ръцете. Той седна до мен и му разказах всичко, споделих му от какво се притеснявах и му помолих да ми прости за всички глупости, които казах и направих. Той само ми прошепна "Не разбираш ли, че ще направя всичко за теб и за нея. " Казах му "Обичам те. " Той се усмихна, погали ме по косата и аз го целунах. Беше прекрасно, целувахме се бавно, но много страстно. Никога не съм се чувствала така, такава силна тръпка, такова усещане, беше невероятно. Не спирах да го целувам, беше толкова сладък, толкова усмихнат, толкова красив. Не можех да му се насладя. А той, той ме галеше, казваше ми колко съм красива, казваше точно това, от което имах нужда. Беше толкова внимателен и нежен с мен, накрая ме гушна и стояхме така не знам колко време, нямам идея. Не исках да ме пуска и за секунда. Толкова силно чувство не бях изпитвала, толкова да искам някого.


От тогава до сега всичко е прекрасно, той се държи страхотно с мен, просто не мога да повярвам, че заради глупостите си щях да го изпусна. Той в момента учи магистър е и работи, доста е зает, но намира време за мен, за детето, живее с приятел на квартира. Казах му да не се притеснява, че не е длъжен да се ангажира с детето, но той настоява, иска да се научи да го къпе, преоблича, храни. Не знам, но винаги когато той е с малката, гласът и не се чува, нито плаче, нито нищо, а понякога какво не бих дала да я накарам да спре да го прави. Чувствам се страхотно до него, той не спира да ме радва, да ме успокоява. Запозна сме със сестра си. Тя е много добро момиче, същата красавица е като него, по-голяма е на 30. Има същата красива усмивка, изобщо много си приличат. Много приятно момиче е, поговорих си и с нея. Сега съм много щастлива, че съм с него, надявам се всичко между нас да върви добре. Той е много добро момче, обичам да го виждам усмихнат, да го виждам щастлив и ще направя всичко той да е такъв. Обичам начина, по който ме гледа, начина, по който се усмихва. Целият ми харесва. Аз от своя страна не мога да му се нарадвам. Щастлива съм и няма и помен от ужасните чувства, които ме бяха обзели. Надявам се да сме заедно колкото е възможно повече.



Отново искам да ви благодаря за коментарите и за мненията. Определено мога да кажа, че критиката към мен е напълно основателна. Заради страховете си, щях да го оставя просто така. Прави сте за повечето неща, свързани с притесненията ми. И, когато прочетох вашите мнения, останах сама, без него и се замислих, нещата се промениха. Чувствах се зле, объркана и изобщо не на себе си, но той дойде и преобърна всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ccbcada44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   n1, нищо лично, но като човек, който очевидно в личния си живот не е успял и не е взимал правилните решения, защо си позволявате изобщо да давате съвети на Авторката?
Авторке, да не ти пука - като във всяка връзка е - или ще се получи, или не. Остави човекът до теб също да си взима неговите решения. Аз съм пък с 20 години по-възрастен мъж, който се пробва поне в началото да ни развали връзката, защото бил стар за мен и глупости, но хубаво, че се обичахме прекалено много, за да скъсаме. От 15 г. сме заедно, от 6 живеем заедно, от 3 сме семейство и всички, които бяха против нашата връзка се убедиха, че не бяха прави, а и при повечето се разпаднаха техните връзки с хора на тяхната възраст. Не казвам, че възрастта няма значение и не прави проблеми, но кажи - има ли перфектно в този свят? Има ли перфектен мъж или жена?
Избери любовта - да, гаранция няма никъде, но по-добре да умреш опитвайки от това да не опиташ никога!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f73c63580b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Здрасти, Авторке, номер 7 съм.

Мерси, че ни писа развръзката :)

Супер много се радвам, че нещата са се развили положително :)
Пожелавам ти и за напред да е така - само позитивизъм и смелост за всичко!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a6c5064b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Просто има мъже които си падат по старичко.. а не по младичко в което разбира се няма нищо лошо, но така си е :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 804c1084d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Искаш ли истината. Искам кола, нова от магазина, а не втора употреба. Ама нали съм, , баровец, , не мога да си го позволя. Карам стари изхвърлени брички. Китвам, боядисвам, лъскам ама са стари. Звучи грубо и безпардонно, но това е истината. Има шанс ако се съберете да приеме детето ти. Тогава ще имате и свое. Ще стане още по-сложно, винаги ще прави разлика между тях. Ще си омръзнете след време, ще се отегчите един от друг както в повечето връзки. Тогава страданието и болката за ВСИЧКИ ще са още по-големи.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 48ddb7ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Ха, какво съвпадение, №50- и ние жените искаме същото от вас: да сте като нови джипове от магазина, и с повече екстри, ако може. Или поне да не са празноглавци, които не се сещат, че жените не са предмети и истинска любов с пари не се купува. И нали се сещаш, че колкото са разведените жени, толкова са и разведените мъже (освен ако не са се женили сами за себе си). И колкото децата са на единия, толкова са и на другия. И ние може да искаме мъж без деца, ама няма. А мъжете, които са истински, имат сърце и душа и не гледат на жените като на предмети, ги има. Но за съжаление ти не си от тях. И точно какъвто си, това ще намериш - жена, която да гледа на теб като на предмет или портмоне. Жалко за теб.

Приятелят на авторката е от категорията златни, истински мъже. И какво ако си омръзнат един ден, също така си омръзват и "новите".

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e61e9ecddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   И аз да кажа една истина :):)

Хайде появиха се комплексираните незадоволени 49, 50.. нали женичките-момичета не им връзват на тях и за това тайничко в нета злобейкат на момиче намерило щастие в младо перспективно момче. Иначе ако това момче бе някой като тях - един презрял вече плод, щяха да кажат: браво, браво мила, желаем ти много щастие - дано има повече свестни момичета като тебе..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7555ee1f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Младите мъже имат нужната сила и енергия, но нямат опитът. Друго си е, както си на 28 да те прасне зрял и опитен мъж на 49, 50

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 48ddb7ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Айде пак самореклама. Нема нужда, зрелостнико, знаем ви колко струвате "зрелите и опитни" мъжкари... без пари и положение нищо не струвате. :))) Хубавото праскане го оставете на по-"силните и енергични" младежи. И да не им го оставите, то си е тяхно по природа. ;)

Жена

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 775dbb9092
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Хммм, аз мисля, че най-големият проблем може да дойде от неговите родители. Едва ли има майка, която да се възрадва, ако синчето й, което е само на 24 години, иска да създаде връзка с разведена жена с дете, която на всичко отгоре е и по-голяма от него. (Сори, но това са редразсъдаците на обществото)
Ти обаче в никакъв случай не се отчайвай и не се предавай.
Разбери се с момчето и бъдете заедно. Ноо, придърпай си го при теб, не се показвай пред родителите му, поне на първо време. Говори с него и по този въпрос, дали добре е осмислил положението, дали наистина иска тази връзка и дали си дава сметка, че всичките му близки и познати ще гракнат срещу това и ще направят всичко възможно да разрушат връзката ви? . Готов ли е той да застане до теб и да се бори срещу всичко това? Това го попитай и ако каже: "Да, искам тази връзка и съм готов да се боря за нея с всичко и всички", то тогава не се колебай и давай смело напред.
И моят съвет е да си придърпаш момчето при теб и да стоиш коолкото се може по-далеч от родителите и роднините му и ако случайно се запознаеш с негови приятели, му кажи да ги предупреди да си затварят устата и да не издрънкат нещо пред техните!!! Това е много важно, ако искаш да си живееш спокойно с мъжа, когото обичаш.
И още нещо, за да успееш и да се чувстваш добре, не се отдавай на мисли и комплекси, че с него сте неравностойни, защото ти имаш детенце и си с някоя годинка по-голяма. Изобщо не си мисли, за тези неща, а се наслаждавай пълноценно на връзката си. За да се бориш за щастието си, не трябва да си нерешителен и разколебан, а трябва да бъдеш малко егоист, да обичаш себе си и да вярваш, че ти заслужаваш най-доброто. Искаш ли нещо - вземи си го, не плащай данък обществено мнение и не позволявай на никой да те мачка и да ти казва как да живееш живота си. Бори се, момиче. Бори се за себе си, за своето щастие и това на детето ти, не се отказвай и н не си мисли, че си втора категория човек, само заради няколо години възрастова разлика и защото имаш дете. Ти си чудесен човек и заслужаваш най-доброто, не го забравай!!! Вземи си го!!! Успех!

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker