Травма от минали лъжи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Травма от минали лъжи
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1387 пъти
Здравейте! Много ще се радвам, ако ме посъветвате нещо по темата. Преди 8 месеца в интернет се запознах с едно момиче, в което се влюбих четири седмици след запознанството. Месец и половина след това й признах, но резултатът бе несподелена любов. Не спряхме да си контактуваме, а напротив - станахме по-близки, което за мен беше нещо хубаво. Кой човек няма да се радва да си говори с човека, когото обича, и той да знае за това и да няма против, ами да му харесва? Беше наистина хубаво, но с времето започнаха и съмненията. Посъветвах се с мои близки приятели и тяхното мнение беше, че тя ме използва. Четири месеца, след като й признах, чувствата ми вече бяха изчезнали и много вероятно е да е станало това от безсилие. Вече имах доказателства за това използване и бях много наранен от всичките тези месеци тежки мигове. Определено почувствах как ми олекна и ми беше хубаво.
Наскоро отново научих за една нейна доста голяма лъжа... (Вече от "мразя" минах на "от омраза по-мразя", когато ме лъжат).
В същото време стана "магията" на любовта с друго момиче, с което сме приятели от около година, но също и тя е от интернет. Преди да се влюбим един в друг сме се виждали два пъти на живо, един от които беше на гости за пет дни. Интересното е, че се влюбих в нея за по-малко от 15 дни, след като се бях отказал от другата. В момента сме гаджета, родителите ни знаят и нямат нищо против. Връзката ни вече кара втори месец. Гадното за мен, а понякога и за нея, е, че съм много ревнив. Едно от много гадните неща също така е, че държим връзка от разстояние. Виждаме се веднъж-два пъти в месеца, иначе всеки ден си говорим по скайп с видео чат. Ревнувал съм я няколко пъти, а и се притеснявам от това да не направи нещо в областта на изневярата. Може би това е травма от миналите ми две силни влюбвания с последвалите несподелени любовни драми. Искам да спра тези притеснения, защото така аз си тровя мозъка. Не искам да има моменти на съмнения, които автоматично да намалят доверието ми към нея. Обичам я, искам да съм с нея, но колкото я обичам, толкова се и притеснявам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: ba403ce114
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не рaзбрaх зa кaкво си бил използвaн според теб.
Тa нaли нито сте свиждaли, сaмо рaзговори и то по твое желaние. Е, кaк и зa кaкво те е използвaлa?
Или сaмо си прaвиш филми в глaвaтa от скукa или дa се почувствaш достaтъчно знaчим, кaто дa имa нещо у теб зa което можеш дa бъдеш използвaн, имaйки в предвид, че още мaмa и тaте ти одобрявaт връзките... :).

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 04be005a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами виж, според мен, първо трябва да разбереш дали се съмняваш, защото тя ти дава реална причина за това или просто си въобразяваш. Под "реална причина" имам в предвид да си я хванал в лъжа.
Ако няма причина, трябва да преосмислиш разбиранията си. Ревност не се получава от любов, а от страх. Трябва да разбереш, че това, че ще заедно, не значи, че тя ти е собственост. Тя е човек със свободна воля, като теб. Какво толкова страшно ще стане, ако ти изневери?
Ще значи просто, че не е момичето за теб и ще се открие шанс да срещнеш друга :)
Не си трови живота, живей спокойно и се наслаждавай на всеки един момент :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e13c974916
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря за съвета!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker