Какво мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1109 пъти
Здравейте! Бих искал да ви споделя една скорошна ситуация под формата на казус и да ви попитам какво смятате вие. Студент съм в София, първокурсник. Знаете, че новите колежки в университета бързо биха ти разпалили интереса. Това ми се случи и на мен, за съжаление с неуспех.
Ето и казусът:
В една скорошна ситуация имаше буквално нещо като чужда намеса... Бях планирал да поканя едно момиче на среща, бях намерил идеално събитие, на което да присъстваме и което щеше да се състои 3-4 седмици по-късно. Даже се свързах с персонала и се канеха да ми дадат подробна информация след 2 дни. Точно тогава - на следващия и по-следващия ден, се случи с това момиче по косвен път, но рязко, да застудим отношенията - малоумен скандал с нея и с много близка нейна приятелка. Бях разочарован доста... Както и да е... Това, което ме изненада още повече беше следното: Седмица-две по-късно реших просто да видя в Интернет за това прословуто събитие и се оказа, че то даже е отпаднало и въобще не се е състояло. Това ме накара да се замисля много и се чудя какъв точно е изводът, тоест какъв "знак" точно трябва да бъде - "Не сега му е времето! " или "Не бива да се случва въобще! ". Питам ви, защото момичето много ми допадаше, доста сме си писали по-рано, говорели сме си доста... В началото, след като се скарахме, почти не си говорехме. Сега "заздравихме" отношенията (ако може така да се каже) на ниво колегиалност - поздравяваме се просто, разменяме по 1-2 думи за лекциите и упражненията и това е... И освен това: прав ли съм, че сбърках, тъй като някои хора, включително и споменатата по-горе нейна приятелка, знаеха за интересите ми към това момиче? Възможно ли е да е имало и някакъв "саботаж", за да се скараме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2a11c86965
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Жена на 43 години съм. Откакто преди 15-20 години прочетох "Селестинското пророчество" и за първи попаднах на понятието "синхронно събитие", ми се е случвало десетки, да не кажа стотици пъти, да се убедя, че т. нар. случайности в живота изобщо не са случайности!!! Това че сте се скарали преди срещата, а и самото събитие е отпаднало, може наистина да е знак, че въпросното момиче не е ТВОЕТО момиче!! Наблюдавай развитието на отношенията ви и в бъдеще - ако нещата не потръгнат естествено, не ги насилвай - това е от мене като съвет! Наистина насила хубост не става, а продължението на поговорката гласи, че и да става - не бива!!! Понякога, когато губиш нещо или не успяваш да го постигнеш, вероятно ти се спестява нещо много неприятно, така че не съжалявай! Всичко добро и успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker