Раздвоена съм между двама! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздвоена съм между двама!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 4098 пъти
Здравейте! Имам си сереиозен приятел от година и половина, обича ме много и аз него също, но има едно голямо НО.. Раздвоена съм! В живота ми има едно момче, в което започнах да се влюбвам. Ужасно трудно ми беше да го призная пред себе си, но това е факт. Постоянно търся неговата компания, той моята също. Според приятелките ми той ме харесва. Флиртува с мен, говорим си много на всякакви теми, използва всеки един момент да ме докосне. Но и той има връзка и също обича приятелката си, поне така казва. А той се дъжи като женкар, по принцип с мен вниманието му е особено, но все пак не мога да бъда сигурна.. Много съм объркана. Искам да бъда с приятеля си, страхувам се да не го загубя, но не спирам да мисля за другия. Дори понякога си мисля за изневяра, макар че напълно осъзнавам колко е нередно това. Но какво да правя, да се отдам на изкушението или не. Дали всичко с това момче не е моментно увлечение или е нещо повече? Тези въпроси не спират да ме измъчват! Ще съм благодарна да ме посъветвате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: c339cddaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ми е смешно това с разбирането за "изневярата". За мен е важно човек да е верен на себе си - на желанията, плановете и вътрешните си импулси, отколкото да "е верен" на някого.

Всичко на този свят е експеримент - проби и грешки, които правим (дори и да не го осъзнаваме) с една единсвена цел - трупане на преживелищен опит и (духовна) мъдрост.

Ето - ти знаеш "колко е нередно това", но не знаеш ЗАЩО е толкова нередно? И ако не пробваш и не го преживееш - никога и няма да разбереш. Ще си се ръководила по чуждото, "обшественото" мнение, дори и то да не е меродавно в твоя случай.

Знай, че сегашния ти приятел не е "богоизбрания" за тебе, нито с нещо е по-специалне от другите. Просто ти си си избрала един от обкръжението си и толкова! Ако се беше родила в друг град, или дори в съседния блок/къща, то любимият ти щеше да е съвсем друг, но ти също толкова много щеше да го "обичаш", колкото и този. Знай, че можеш да имаш успешна връзка с много хора, като от нея ще научаваш различни неща в зависимост от конкретния човек. Разсъждения от рода на "този и никой друг" са дълбоко погрешни.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 826b49072e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В един момент от живота си всеки има нужда да провери дали още работи чара му.И двамата имате връзки,но ви харесва флирта,непознатото и забавното.Не преминавайте границите на флирта,защото понякога ни се иска да сме останали просто на прага и да копнеем по илюзии,за да бъдем щастливи.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8be2c82fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Помниш ли цитата "Най-добрият начин да преодолееш изкушението е да му се отдадеш..!!"

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 99169ab115
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали знаеш че м/у два стола нe се сяда? Помисли си добре с кой се чувстваш по-добре.. Ноо имай едно на предвид че ако тръгнеш с въпросното второ момче не се знае дали след време няма да постъпи с някое друго момиче по-същия начин както с теб сега цитирам "Флиртува с мен, говорим си много на всякакви теми, използва всеки един момент да ме докосне." (щото нали сега си имал приятелка) ... Ако с твоя приятел не сте си омръзнали и се обичате не виждам причина да го зарязваш или нещо такова .. :) Само гледай на края да не останеш в пръст в уста ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker