Помогнете ми :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми :(
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2012 пъти
Преди 2 години хванах най-любимия си човек да си пише за секс с други момичета... измисли тъпо оправдание, на което не можах да повярвам. Не знаех дали ми е изневерил, твърдеше, че не е. Опитах се да повярвам, но не можах. 1 година се чувствах като грозен, ненужен боклук, карахме се, нищо не беше същото, той се страхуваше, че за отмъщение ще му изневеря, казвах му, че за разлика от него не съм способна на такива неща, защото дългата ни връзка ми е скъпа, въпреки нещата, които направи. До преди година, когато от мъка се напих и ми падна пердето, излях си всичкия натрупан яд и му изневерих (не със секс). Мина година, не съм му казала, но се чувствам двойно по-зле, като пълна к*рва, нямам спокойствие и сън, ставам и лягам с тази мисъл, гризе ме... всякаш забравих за неговата постъпка, но ме тормози моята. Много ми е зле, не знам докъде ще издържа, не мога да му кажа, няма начин, ще изляза най-голямата к*рва на света... Немога да се разделя с него, връката ни е твърде дълга, когато сме заедно забравям, но разделим ли се, съвестта ми ме преследва като сянка. Единствено в алкохола намирам утеха, а съм само на 20... Какво да направя, моля ви помогнете ми :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 403c07b9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си губите времето един на друг. Това не е „най-любимият“ човек за теб, нито ти си неговата любима, а просто сте заедно по навик, защото е практично (ако делите жилище) и най-вече, за да не сте сами.
Рано или късно един от двамата ще прекрати връзката. Губещата ще си при всяко положение ти, защото мъжете имат 5-7 г. повече време за създаване на семейство и сериозна връзка от нас и отгоре на всичко успяват да преминават напред, не са емоционално изтискани парцали след дълга неуспешна връзка - ти губиш с две думи и време, но и енергия за създаване на истинска, искренна връзка с любим човек.
Решението е твое, но не виждам някакво бъдеще за вас двамата заедно. Въпросът е не дали, а кога ще скъсате. Ти решаваш дали искаш да си губиш още 2 2 години с този, дори дете можете да създадете да страда от вашата раздяла, но такава определено ще има, просто защото не сте си най-любимите хора, не се правите щастливи един друг и не живеете спокойно и доволно заедно.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cb2bf4f0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твърде много чалга си слушала, затова си изневерила. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a78090a820
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Жената е к*рва, а мъжа какво е? Я горе главата и да не ти пука. Не може един мъж да си го слага навсякъде и да се гордее с това, а една жена ако си поиска нещо, значи е боклук. Не живеем в ислямска страна, все още!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b555bcf0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " връката ни е твърде дълга, ... а съм само на 20"

Тези две неща си противоречат! Ако не лъжеж за възрастта си, не може да ти е ЧАК толкова дълга "връката"....

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ec64004f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм мъж и ще се опитам да те успокоя, ние мъжете правим подобни глупости пишем си, снимаме се голи, така доказваме себе си, но пък обичаме ли една жена и го показваме с грижа и отношение, ти щом не си правила секс, не го мисли толкова нищо не се е случило. Успех.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 74eb67b89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4, казах "твърде", защото 5 години за 20 годишен човек са твърде много, иначе благодаря на всички за съветите, все още не знам какво да правя, чета си историята и се отвращавам от себе си, идва ми да повърна с извинение...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1aea0ffc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кaк точно си му изневерилa, че ми стaнa интересно?
Кaзвaш "не със секс", тогaвa с думи, с мисли, с позaглеждaне, целувки? Кaк?
И зaщо се чувствaш тaкa виновнa при положение, че е ОЧЕИЗВAДНО, че не му дреме той дa те нaрaни. Хaх, притеснил се зaвaлийкaтa дa не му отмъстиш по същият нaчин, току виж си рaзбрaлa що е то мъж.
Момичетa, не се зaнимaвaйте с комплексaри бе дa му се невиди.
Кaто видите нещо подобно бягaйте. Щи ве отровят животецa от собствени стрaхове, комплекси и несигурност.
Комлексирaнa женa търси постоянното одобрение нa мъжa с който е, но комплексирaният мъж търси тaковa от всички жени. Рaзберете, че нямa нищо по- гaдно от комплексaр в животa ви.
Ще търси всякaкви нaчини дa си вдигa "aкциите", колкото и дa го прaви пълен смешник товa, те не го виждaт тaкa.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 74eb67b89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката- Изневярата беше всичко друго, но не и секс, но според собствените ми разбирания, пак си е чиста изневяра. Няма значение, грешката е моя, защото можеше да си запазя достойнството и да не допусна да правя глупости, за които съжалявам вече почти година. Иначе в момента той се държи добре, както и аз, но както си стоим двамата ми изплуват от нищото картини как му изневерих и ми идва да се гръмна, отвращавам се от себе си, задушавам се, изтръпвам... Най-лошото е, че за да притъпя тези неща си позволявам да си наливам нещо алкохолно, което да ме отпусне и да не мисля. Не знам... изгубих си усмивката, изгубих си желанието за правене на неща, постоянно ходя пребледняла и умърлушена, едвам го гледам в очите, но най-много се притеснявам да не се поболея или да полудея... знам, че звучи преувеличено, но всеки си има принципи, аз моите ги престъпих доста и затова се намирам в това положение в момента. Искрено завиждам на непукистите.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b9706cdc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Aвторке, (8) ти не си изневерилa нa него, a нa себе си.
Него... виж, че той зa себе си имa други принципи "не ме ли хвaнaт, съм чист". Нямa кaкво дa го оплaквaш и жaлиш, не си билa некоректнa, дори дaлечно не се доближaвaш до товa, което той е прaвил и е сигурно, че продължaвa, сaмо вече е по- внимaтелен дa не го изловиш.
A ти си нaбий в глaвaтa, че дa, стрaхотно много преувеличaвaш товa зa себе си. От чувство зa винa хорaтa и от рaк се рaзболявaт, щaди себе си. Твоето не е точно принцип, мaлко кaто фaнaтизъм го изживявaш.
Нищо толковa не е стaнaло. Твоичкият бaш си е изневерявaл, търсил си из нетa секс, крил е от теб, лъгaл те е, обaче товa е нищо, тaкa ли? ! Пък ти си погледнaлa някъде нaстрaни, поприкaзвaлa си си, нaй- много дa сте се целувaли и ще се линчувaш. Поне дa. си струвaше човекa, a то...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 74eb67b89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, той твърди, че нищо не е правил с тях, а само си е писал, може и така да е , може и да не е ...не знам, но за физическа изневяра аз не съм разбирала. Точно това ме тормози, защото моето си беше физическа изневяра, макар и не секс ... не знам, но ако разбере, ще изляза най-черната и от това ме е страх най-много, а и както ти каза- да не се разболея от нещо от всичкия този стрес. Има една приказка- "Кой каквото прави, на себе си го прави", ами били са хората прави.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 67a7388d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, просто не му казвай.
Когато бях на 22, имах същия случай. С един друг мъж се целунахме. Беше ми много гадно няколко дни, дори месец. Добре че не си признах!!! Накрая се оказа, че т. нар. любов на живота ми е спал с един куп народ, докато аз бях вярна. Не си признавай и не го преживявай. Още повече, че не си правила секс!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 95483bc29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, какво е за теб изневяра -целувка, петинг, френска щом не е имало секс, кажи какво е имало за да ти помогнем, как мъжете тълкуват определени ситуации, все пак тука има хора с голям опит, но за да ти помогнат трябва конкретика, а не това че ти е зле от някаква постъпка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker