Има ли смисъл да се боря за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли смисъл да се боря за него
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3356 пъти
Всичко започна преди година и 3 месеца,когато с момчето което сме израснали заедно и нашите са цял живот приетелски семеиства,решихме че между нас може да се получи нещо....още от самото начало бяхме постоянно заедно,когато можехме,защото тои учеше в дгуг град и нямаше как да се виждаме поне 3-4 дни в седмицата....започнах да разбирам за много негови изневери,обаче му прощавах,знаех че тои ме обича,а и бях свикнала с него за да си позволя да го изгубя.....аз се промених и започнах да му давам всичко което мога,през ден ходих при него за да се виждаме по често......и така лятото решихме да отидем на море заедно с маика му и брат му,и точно там разбрах че сам бременна в 6тата седмица....и двамата не бяхме готови за това защото аз сам на почти 19 а тои на 17.....бях готова за това дете да се лиша от всичко но да се роди,защото наистина беше направено с много много лиобов.....на следващия ден след като разбрахме тои ми каза че баща му е звъннал и е казал веднага да направим аборт,защото нашите нямало как да разберат за това дете,а и неговия син няма как да стане баща на 17...на следващия ден направих аборт но ми беше мн тежко нямах никакво желание да го правя това нещо,бях се побаркала,незнаех каде се намирам,умирах от болка по моето бебе,за което цял живот сам мечтала...на другия ден седнах да говоря с него и тои ми каза че ми е нямал доверие през цялото време и не е бил сиг че детето е от него,че не е знаел какво сам правила докато тои е бил на училище и затова решил че не го иска затова е направил така....след аборта като чух това и започнах да се побарквам,нз какво става точно,никога не бях очаквала да чуя от него,беше ревнив,даже много,но не и детето да си убие заради някаква ревност,за която нито 1 пат не сам му давала повод....

реших че няма за какво да живея вече,реших да се беся,но един негов приятел доиде и ме спаси бях на болница и ме спасиха по някакав начин...на другия ден ме заряза и си трагна с някои друг а аз сама се прибрах за моя град...когато си доидох разказах на нашите и те ме разбраха,изпокараха се с техните,как са могли така да направят след толко години приятелство без да им кажат....обаче все още го обичах исках да сам с него.....техните не искаха да е с мен защтото докторите казаха че възможноста за 2ро е 50 на 50,и нз дали ще мога пак да имам дете.....започнахме да се крием и така вече 3 месеца,обаче от него слушам само ти си курва,не ти вярвам за нищо обаче те обичам и не мога без теб,не излизам никаде,без негово знание,обаче доверие пак ми няма.....вече нз дали щ е мога да сам с него и да понасям тоя тормоз,тая ревност без повод...не му дадох малко,не го лиших от нищо,не му простих 1 и 2 изневери и вече нз какво да правя....БЕЗ БЕБЕТО ОСТАНАХ,СЕГА И БЕЗ НЕГО АКО ОСТАНА,ВЕЧЕ ЖИВОТА НЗ КАКАВ СМИСАЛ ЩЕ ИМА....да се боря ли за тази вразка,заслужавам ли да се боря за такав човек????????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: b4d32a6a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   КАК МОЖЕ ДОРИ ДА СИ ПОМИСЛИШ ДА СИ С ТОЯ БОКЛУК?! ТА КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ДА ТИ ПРИЧИНИ?! "...СЕГА И БЕЗ НЕГО АКО ОСТАНА,ВЕЧЕ ЖИВОТА НЗ КАКАВ СМИСАЛ ЩЕ ИМА..."- МНОГО ПО-ГОЛЯМ!!! ДА НЕ БИ ДА Е ЕДИНСТВЕНОТО МОМЧЕ НА СВЕТА?! И ДА Е - ПАК ГО ЗАРЕЖИ!!!
Мъжете си падали по кучки. Но тук виждам и мн жени които ходят с такива боклуци, че просто нямам думи!!! А свестни и добри момчета си умират девствени?! На къде върви тоя свят???!!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 20cfa99e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   НЕ,не си заслужава да се бориш за този идиот.Барзо го зарязвай.Колкото по-бързо се отървеш от него,толкова по-бързо ще се въстановиш.Не си причинявай сама болка и унижения.Той е пълен малоумнк.Според мен ако те обичаше щтеше да е до теб,да ти помахне да се възстановиш,а най-малкото тяхните не искат да си с него заради аборта който ти си направила заради тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Махай се от тези хора,нищо хубаво няма да ти донесат
lo

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d320565872
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абсолютно НЕ СИ заслужава!
Събрала си се с абсолютен идиот - отговорните хора не постъпват така, дори на 17.
Животът е пред теб - ще срещнеш много нови хора - образовани, заможни,... повечето от които сериозни и отговорни - истински мъже, не палячовци.
Дете можеш да имаш от всеки - стига да го искаш достатъчно силно. Докато произвеждаш яйцеклетки, и с помощта на съвременната медицина, деца ще можеш да имаш винаги, дори нещо да се е объркало в геникологично отношение.

И престани да дрънкаш глупости, че животът ти без него няма смисъл! Той какъв е? Господ? Обикновен тъпоъгълен мухъл е... само че си СВИКНАЛА с него. Е, отвикни! Докато НАВИКЪТ диктува живота ти - все така ще е...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker