Искам просто да споделя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам просто да споделя
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 3273 пъти
Имам чувството, че съм най-глупавия и неуважаващ себе си човек на света...И най-вероятно е така.
Съсипах си нервите, живота...И не, че не мога да го променя, мога само с една единствена думичка "Край", но това толкова ме плаши, че предпочитам да си стоя в сегашното положение и всеки ден да затъвам все повече и повече....

Историята е дълга, но ми се иска да я разкажа цялата, понеже всички тея неща ме тормозят и разяждат до такава степен, че не мога да мисля за нищо друго, не мога да спя...

Една седмица преди да си пренеса багажа при него разбрах, че ме лъже.Докато ме е гледал в очите и ми е казвал колко ме обича, как съм най-хубавото нещо в живота му, е имал друга.Случайно попаднах на едни телефонни разпечатки.Нямаше ден,в който номера и да не присъстваше.Все беше там, до моя, винаги когато е затварял с поредното "Обичам те", е звънял на нея, пращал смс-и....а на мен 1 не написа... Почувствах се много зле, имала съм съмнението винаги, все си мислех, че си внушавам, вярвах в това, че съм единствена....и дори в момента съм способна да мисля, че АЗ греша, че аз не съм разбрала правилно.

От тогава мина доста време, а аз така и не му казах, че знам.Всеки път щом го погледна всичко изкача пред очите ми, всяко следващо "Обичам те" ми се струва по-фалшиво от предишното...Всеки ден се събуждам с идеята, че ще му кажа,че знам....после си представям как се разделяме и предпочитам да мълча.

Колкото и болка да носи един човек, понякога повече боли когато се откажеш от него.И в този случай е така.
Все си казвах,че мога да простя всичко, но не и изневярва и се чудех на жените, които са с мъжете си въпреки, че знаят за лъжите им....Сега и аз съм една от тях!

Проблемът не е само в това...С него проблеми много, с лопата да ги ринеш, но не мога да прекратя всичко, сега, когато живеем заедно....А това си ми беше мечта, мислех, че така ше бъда спокойна, но дори това не помага.Нищо вече не помага.

Не искам съвет, понеже знам какво ще кажете.Просто исках да го кажа някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3a4cbb822a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   МИличка за мен изневярата не е най-страшното което може да се случи в една връзка.Не че съм за изневярата,но според мен на всеки се случва да се сблъска с това в даден етап от съвмесният си живот с даден човек.Мисля,че ще бъде добре за теб да му кажеш и да видиш какво ще ти обясни.Ако е имал връзка тя приключила ли е или продължава?Защото ако продължава и след като сте заживяли заедно е доста нагло.Всъщност истината е,че изневяра може да се прости стига виновния да реагира адекватно на ситуацията.Тъпо звучи,ама е вярно.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d21b19f145
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такъв е животът, момиче - свиквай! Или си намери човек подобен на теб, с когото споделяте едни и същи ценности и възгледи за живота. Има хора, които не кръшкат не защото нямат възможност, а защото са го надживели, нямат склонност/влечение вече към това, и то им се струва безсмислено и излишно.

Живеете заедно - голяма работа... предполагам, че не си прибрана от улицата, че да няма къде да отидеш.
Той лъже теб, но лъже и нея! Тя вярва в неща, които никога няма да се случат. Постави се на нейно място - да не мислиш, че й е лесно? И с нея да е, тя пак ще страда колкото тебе - той просто толкова си може! Ако смяташ, че си способна на по-стойностни чувства и отношения от неговите - отиди си и започни отначало с друг, по-подходящ. Мъже много, и е почти все едно с кого ще бъдеш, стига и на двамата да ви е добре.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d834dd4765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличка ... нито ще те упреквам... нито ще те съжалявам, най-малкото пък съвет мога да ти дам ...
Просто искам да те укоража... стегни се и не се самоизмъчвай заради чужди грешки. Усмихни се и продължи така, както ще бъде най-добре за теб ... в бъдеще...
Петя

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 083fbfd990
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще видиш как всички ще те нападнат! Не го правят от лоши чувства, а за да ти помогнат.
Имаш нужда от кораж да го зарежеш ли?! Сигурна съм, че няма да го направиш, дори и всички да ти го кажат. Не ти ли стигат съветите от роднини и приятели, които съм сигурна, че си получила? Не си щастлива с него, измъчваш се и страдаш?! Защо? Какво те спира да го зарежеш? Това, че живеете заедно е най-малкия ти проблем! Намери си квартира и когато нещата са сигурни просто си изнеси багажа и го напусни! Все едно е единствен. С такъв боклук няма смисъл да си пилееш времето! Той ще продължава да лъже и маже, не защото е такъв, а защото ти му позволяваш! Ти му позволяваш да се държи с теб като боклук, а не го заслужаваш! Осъзнай се и го зарежи докато не е станало по-зле!

Как може да знаеш толкова време за това и още да не си му казала?! Какво печелиш с това? Само и само да не си сама, така ли? Докато не си хванала другия клон няма да пуснеш и този. А замисляла ли си се, че никой няма да ти обърне внимание като си "обвързана"? Не чакай да срещнеш друг, за да зарежеш този!

Каквото и друго да ти кажа ще е без значение...явно обичаш да страдаш и да те лъжат. Да, наистина не уважаваш себе си! Наистина е глупост заради единия страх да се подлагаш на това. Че кой не го е страх? Мислиш ли, че мен не ме е страх, че нямам проблеми като давам съвети на другите? Всички тук имат проблеми и страхове, просто ги преодоляват и продължават напред.
Кажи ми, ти наистина ли виждаш бъдеще с този човек? То е ясно, че няма да се промени, дори и да ти го е казал. А ти? Ти мислиш ли, че ще можеш да останеш с него още ...Година? Две? Три? Ще продтлжаваш да се измъчваш, а той няма да те остави, да не е луд, щом му се връзваш толкова и все още си с него като кученце...След време ще ти писне и така или иначе ще го зарежеш, а като погледнеш назад нищо хубаво няма да видиш. само ще се питаш "защо не го направих по-рано?" Ще срещнеш някой, който наистина си заслужава и ще бъдеш щастлива, но първо трябва да го зарежеш, защото няма да е с него!
Това е моя съвет! ЗАРЕЖИ ГО! СТРАХЪТ НЕ Е ОПЦИЯ! СТРАХЪТ Е НЕЩО ВРЕМЕННО, КОЕТО СЕ ПРЕОДОЛЯВА. ПРЕОДОЛЕЙ ГО И ТИ И СИ ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА БЕЗ НЕГО!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 41e35224fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Знам какво ти е.И аз бях в твоето положение тия дни.Преди 2 месеца и аз попаднах на разпечатки.Звъняла беше на мен,а после на него УЖАС.Такава болка за пръв път изпитах в живота си.Питах я има ли си друг-отрече.На следващия месец пак проверих и като видях пак тоя номер,вече не издържах.Попитах я директно кога мисли да ми каже за другия.Каза,че й бил познат.Някакъв който бил влюбен в нея и я молел поне по телефона да си говорят,нямало нищо,било я срам да ми каже.Обеща повече да не говори с него защото държи на мен и още един куп мили неща ми изреди.Плака,моли ме,извинява се и пак сме заедно.Чакам следващата разпечатка.Съветът ми е да говориш с него.Най-добре е да знаеш истината,каквато и да е тя.Не,че аз повярвах много,поне й разклатих стола.Нека реши с кого да бъде.Желая ти успех !

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cf7a4805da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В същото положение съм. Не знам как да постъпя, не знам как да му кажа, не знам дори какви въпроси да задам. Знам само, че не мога да го напусна. Каквито и съвети да получиш, преценявай добре, защото всеки вижда нещата по различен начин. Ако държиш на него, бори се.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3695fb7a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъпа, съвет не искаш, но все пак не мога да се въздържа - събирай си багажа и го зарежи, защото иначе никога няма да си в душевно равновесие със себе си, а аз мисля, че точно това ти липсва. Като го оставиш, ще го преживееш и ще срещнеш подходящ човек, а ако останеш с него - все ще е агония от подозрения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker