Правилен тип отношение към жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правилен тип отношение към жените?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1959 пъти
Въпросът е към момичетата-как искате да се държат с вас? Нежно и галантно? Студено и твърдо? Питам ви, защото често приятелките ми ме изоставяха с довода, че не се държа правилно и така не разбрах какво искаха да ми кажат..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2c0785dfb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами те обичат лоши момчета, това не означава да пребиваш всеки срещнат, а да си мъжежствен и да можеш да си защитаваш мнението и жената до себе си. Няма да излезеш от приятелската зона, докато не спреш да си твърде добър с тях. Има един канал в ютуб гледай го казва се SimplePickUp.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ae97248f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм, гaлaнстностa не изключвa твърдостa, когaто се нaлaгa.
Пък и не може дa слaгaш всички жени под общ знaменaтел, рaзлични сме.
Примерно мен ме отблъсквa нa мигa фaлшa. A тaкa бързо го хвaщaм. С откровен човек дори и нещо дa не ми допaдa, ще му обясня, ще говорим и стигнем до някaкво средно положение, aко искaме дa сме зaедно. С лъжецa кaкво? ! Първо трябвa губя време, нерви и енергия дa го "рaзобличaвaм", той ще лъже до дупкa. Зaтовa с тaкивa дори не съм кaзвaлa зaщо нямa продължение, просто не струвa тaкъв човек дори и 2- те минути, които ще зaгубя дa му обяснявaм, че е фaлшиф, лицемерен, лъжец.
Човек трябвa дa е себе си, сaмо тaкa ще бъде привлечен и ще остaне прaвилният човек, a не връзкaтa дa се превръщa в бойно поле или губене нa време.
Инaче тaкивa "студени и твърди" също бих пропуснaлa, некa си студувaт твърдички без мен.
Гaлaнтни и нежни... зaвиси, дa не сa от тези чaк, дето ти остaвя вкус нa зaхaрен пaмук в устaтa всеки път кaто прекaрaш време с тях, пък и зaдължaвaт поведение нa чупливa, кристaлнa кукличкa, дето и дупето си сaмa не може дa обърше.
Привличaт ме огнени, стрaстни мъже, aмбициозни. Дa чувствaм силa и жaр. Предпочитaм дa ме нaгрaби жaдно пред товa дa ми трепери кaто лист и кaто нa зaбaвен кaдър дa изминaвa рaзстоянието от 3 см зa 3 мин.
Aко решим дa гледaме изгревa/зaлезa, дa ме остaви нa мирa дa гледaм изгледa/зaлезa, a не дa се гледaме сълзливо в очите.
Вместо дa ми купувa тaкa бaнaлните рози дa ме зaведе нa пикник сред полски цветя, aко и сaм е приготвил хрaнa/сaндвичи, зa мен товa е ромaничното. Дотaм. Обaче aко ми оплете и венче от цветенцaтa, съм чaо. Инaче ще ми стaне "приятелкa" и ще зaпочнем скоро и зa гримове дa си говорим.
Тaкa или инaче, те съветвaм съвсем приятелски и без дa се обиждaш, дори би трябвaло дa бъдеш блaгодaрен, aко се нaвие, дa говориш с някои от тези твои приятелки и ти обясни.
Често не кaзвaме истинaтa нa мъжете, дори бих кaзaлa, че сaмо нa. първите кaзвaме и след товa знaем дa не си губим времето и нервите, зaщото реaгирaте aгресивно. Питaй и изслушaй без нерви. Дaно се съглaси някоя от тях дa ти кaже истинaтa. Aко не си се пикaзaл твърде инaтлив или aгресивен, пресполaгaм ще се съглaси.
Но първо обясни, че рaзговорът не знaчи, че ще искaш дa се връщaш, инaче ще те отреже.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0296ae4fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Строго индивидуално е, няма универсален модел.
Преди минаваше клишето "дръж се като мъж", но сега с тая метросексуалност се оказа, че някои не одобряват и мъжкото държание.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 939346257e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва те да ти кажат какво са искали.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c8ed5cbced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нито едното, нито другото. По-скоро успешно да се лавира между двете в зависимост от ситуацията.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e6c7869a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Държиш се твърдо, не им угаждаш на разни капризи, показваш, че не разрешаваш да ти се качват на главата, ти водиш, ти вземаш решения. Имаш и други приоритети в живота си освен нея. Не мрънкаш, не се оплакваш, не хейтиш по другите. Това не пречи да си романтичен, да показваш, че я желаеш сексуално.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2c24b3464c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всяка жена си има различен вкус едни искат романтика а други искат страст.
Най-добре бъди себе си защото при дълги връзки или съвместен живот ти писва да играеш роли, започваш да си себе си и доста често жените казват не си като преди тогава беше друг, и т. н. за това няма какво да играеш роли бъди себеси и правилната ще те отцени. Значи на мен ми е писнало от романтици отвратително е 10мин да те гледат в очите жално като кученца за една тъпа целувка или да гледате романтичен филм на, който вместо да ядете пуканки и да ти налети той просто те гледа влюбено бих избягала, и затвъшнала вратата писнало ми е от такива женчовци. Не е ли мъж да те хване да усещаш че те желае да има страстни и дълги целувки да те награби, и да иска всичко с теб на момента нестава по мой вкус. Не е ли мъж да ти покаже твърдост все пак женски полов орган си имаме защо ни е и мъж с такъв характер. Аз обичам да бъда глезена но не постоянно искам да виждам и сила в мъжа до мен твърдост, и т. н. също обичам разнообразието писнало ми е от еднакви. Писнало ми е от тъпи подаръчета без повод от разни хора с който ще се натискате над 2 часа и само ще те гледат в очичките. Е аз кученце ако искам ще си купя не ми е нужно мъж да ми се подчинява като такова, все пак къде остава власта къде остава интересното? Вместо да те е награби той да те гледа като кученце на кайшка е мега тъпото. Значи какъв мъж е това като няма страст, желание и т. н. е не бих се радвала да ме бие, и т. н. ама не и да ми подгъзува нали уж сте по силен пол ако една жена може да ви командва е тъпо. Все пак това неозначава и да се държите гадно и когато пойска нещо да не, и одисате.
Аз искам мъж какъвто си намерих. Вечер да има бурен и страстен се*с а сутрин да те буди с целувка, кафе, шоколад и закуска или каквото обича жената като може да се добави и цвете обичам също да ходим в различни градове да бъде мил но всъщото време, и да се вижда желанието му към мен. Да иска разнообразие, да ме шляпа тук там по дупето пред хората ей така без повод да ми носи цветя и да ми се нахвърля от вратата с целувки да ме носи на ръце понякога да ми прави подаръци, и да ме води на интересни места. Просто да не му пука къде сме и с кой а да ме целува, да ме закача, да ме води по хотели, но от тези с големите градини където има барбекю животинки да е романтично и същевременно забавно докъто си печем нещо да ме закача да бъдем за миг като деца. Също да ходим на планина където да ме носи да ни отъркаля в снега и куп други неща просто от една страна да е добър, и забавен но и да се вижда че е мъж че ме желае и че той е власта.

Просто да се чувствам желана да ми казва колко секси изглеждам в тези тесни дрешки или колко добре ми стой това, как го подлудявам и как иска да останем за малко сами да ми напомня, и показва постоянно колко съм красива.
Когато сме си в къщи да ми разрошва косата и после да ме нацелува като ми каже дори така колко съм хубава, да показва пред хората колко ме обича а не да стоя в къщи сама.

Ж20

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e36a28f112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Харесвам момчета които да се държат мило да са забавни да ме расмиват с простотии по луди да са

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e256d13ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ключовата дума е НЕСИГУРНОСТ. Сметне ли, че си и гарантиран ти се качва на главата и от там дните ти са преброени. Избягвай да търсиш съвети за жени от жени, в повечето случаи ще ти кажат точно обратното на реалността.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a593989ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какви са тези глупави коментари... Ако има любов -всичко си идва на мястото, ако няма се прави на шут -все тая!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 72fab98a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Зависи, всеки човек си има определен вкус.
Бих искала да се държиш мило, да си внимателен, да ме уважаваш, зачиташ, да се допитваш до мен дори и за по маловажни неща, хубаво една жена да чува че е красива, но не прекалено често, бъди забавен, дори понякога е приятно да дразниш но по онзи сладък начин, по който една жена ще иска още повече да си говори/общува с теб. Ако сте в началото на връзката е добре да и казваш мили нещо но не само по отношение на външния вид, най важното е да го мислиш.


Защо те оставят не се знае... може би си твърде прям, честен или пък скучен или пък си прекалено мил, чак сладникав... не мога да кажа.

Следвай тези неща през цялото време на връзката, често мъжете започват да не обръщат внимание на нещата, като в началото и забравят дали на 17, 20, 30, 40, 50години.. всяка жена иска да знае че е желана, уважавана и зачитана.


Успех

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2fa1789c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въобще не ми харесаха повечето коментари :( Аз не търся мъж, който да наподобява животно, а човек. Избърза ли със секса, усетя ли че бърза да ме вкара в леглото е аут. Искам прегръдки, целувки и нежност. Аз знам, че съм секси и красива жена, всички ме желаят. Но търся някой, който да ме обича и да ме уважава.
Ж 26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ccf488d1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Съгласна с н. 4.
За да си отговориш на въпроса защо пропадат връзките ти, трябва / ако сте останали приятели и все пак с добър тон помежду си /, да попиташ съвсем дистанцирано и честно, бившите си приятелки, защо са те игнорирали. По принцип, когато започва една връзка, и двамата партньори са се избрали взаимно. Тоест- тя е харесала определени качества у теб, които имаш. Впоследствие именно тези качества са се оказали неналични поради нейна заблуда, или поради твоя непоследователност в поведението. Направете си приятелски анализ, разочарованието на хората един от друг е често срещано. И въпросът ти е "какво искат жените ", знаеш, че е с хиляди отговори и общо взето... Ако една жена знае какво иска, то това е изключение. Обикновено едно ще ти отговори, после друго ще се окаже, трето- накрая ще ти каже, че не си я разбрал. Анализирай провала на връзките си. Помисли какви момичета е привличат. Помисли какво тях е привлякло у теб. И после какво е развалило представата. Труден въпрос си задал, но успех в бъдеще.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a46ef468a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Подкрепям с две ръце номер 9 - НЕСИГУРНОСТ. Не играй играта по техните правила, или е въпрос на време е да я загубиш! Защо ли? Ами щото са такива същества - интересно им е докато не знаят дали си в кърпа вързан. Ако си много добър и отзивчив, съобразяващ се с нейните желания - нещо в птичия й мозък алармира, че не си мъжкар и после тя ИНТУИТИВНО и от само себе си губи уважение и ти се качва на главата, за жалост не на тая на която трябва! И да вярно е, че от жени трудно ще получиш адекватен съвет за това как успешно да се държиш с жени, за да създадеш привличане.. Ей номер 12 примерно - тя не ще животно, ама на приказки, всъщност ако си мил и добър с нея, след време ще каже, че нещо някак си "тръпката" й се е загубила, схващаш ли.. Та за това уж не ще животно, ама всъщност иска някой да й скъса гащите.. иначе другите приказки са за "пред хората".. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e53d500bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Има си златна среда. Не може да си някакво говедо, но не бива да си и мяучещ лакей. Даже по-скоро е по-добре да си някакъв цербер, отколкото мишка. Ако искаш просто секс бъди непукист, нахален и брутален. Вече за връзка трябва да се направят все пак някакви компромиси.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7845393fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   да ми помага, когато имам нужда от помощ, да ме уважава и разбира. по-натам студен ли щял да е, топъл ли, са разни допълнителни детайли, които може да си ги играе както му скимне. аз не го взимам за украшение все пак, а за разбиращ и съпричастен партньор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker