Той и онлайн запознанствата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той и онлайн запознанствата му
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1727 пъти
Здравейте,
С приятеля ми сме заедно от 5 години. Винаги съм знаела, че има регистрации в сайтове за запознанства, но не съм обръщала голямо внимание, защото ме е уверявал, че влиза там, когато няма какво да прави и просто си търси комуникация с нови хора. Дотук добре, но по едно време стана подозрително потаен, когато беше с мен звуците на телефона му винаги бяха изключени, а когато трябваше да ми го даде по някаква причина, първо виждах как отделя време да трие нещо. Естествено за нищо от това не получих логично и задоволително обяснение, на което си струва да повярвам. След няколко дни разбрах (сама, не от него), че е излизал няколко пъти с едно от момичетата, с които си пише. Без да му казвам, че знам, го попитах директно дали се е виждал с някоя, а той ме гледаше в очите и отричаше. В последствие, когато видя накъде отиват нещата, всичко си каза. Изскочиха и други лъжи, но не искам да задълбавам толкова историята. Сега твърди, че просто са излизали и са си говорили и това било всичко, но пък и нали първоначално обясняваше как уж "само си пишели"... По принцип той не помни дълго какво е казвал и лесно се издава, когато е казвал неща, които не са истина без да се усеща, засега няма признаци, че лъже за това, но никога не се знае, все пак вече знам, че веднъж си е позволил да прави неща зад гърба ми, с което да потъпква и мен, и връзката ни. Все пак държа на него, изградили сме прекалено много заедно, че да може се захвърли с лека ръка и съм по-склонна да пробвам да му дам шанс да докаже, че заслужава да си върна доверието в него. Но... дали си струва вторият шанс? Дали няма да е грешка да му го дам? Дали не е просто загуба на време и няма примерно след година да се стигне до същата драма? Дали въобще е възможно да се запознаеш с някого онлайн, да започнете да си излизате и всичко между вас да си е само приятелско? Все въпроси, на които намирам много отговори, но всъщност нито един... Не очаквам и че някой тук ще може да отговори със 100% сигурност на някой от тях, само времето ще покаже... Но имах нужда да споделя поне кратката версия на историята, за да се отърся от нея... поне малко...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ad03124e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От такива неща, дето "сте изграждали прекалено много заедно", знаеш ли колко бързо и лошо се пада по гръб? 5 години нищо не са... Хората по 15 градят и пак вяра си нямат... Изобщо си нямаш и на представа с какви хора може да те сблъска живота.
А сегашният си приятел направо го зачеркни - нищо добро не те чака повее с него.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5f0c17afa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете може да са си просто свине по някой път, но обикновенно има причина. Надявам се да не се обидиш че го защитавам, но замисли се дали сте щастливи. Обикновено мъж прибягва към такива неща и особено към интернет запознаства когато се чувства като под чехъл. Може и да не го осъзнава действително а просто да се чувства така без самия той да го е определил. Защото в интернет може да се покаже като мъжкар, като нещо повече... тоест той да бъде мъжа буквално и в преносен смисъл. Макар и само писане, то го кара да се чувства добре. Пък вече излизането с нея предполагам още по добре. Не е нужно да прави нещо повече, самата комуникация му е приятна. Обикновено това се случва във връзки в които жената е малко по доминантна и повече "мъжа" във връзката от колкото е той. Замисли се дали това е така, и дали не го караш да се чувства под чехъл.

Ако не е така и съм в грешка много се извинявам. Другите коментари ги оставам на другите потребители. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f8dad99db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Once a cheater, always a cheater...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2c3f0feb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Аз съвет няма да ти давам, всеки решава сам за себе си. Просто ще ти разкажа моята история, а ти си направи изводите. Със съпруга ми бяхме 10 години заедно. Бяхме зедно в радост, в болка. Брак без сътресения, имаше любов, разбирателство.... До последните 3 години. Той започна да виси на компютъра денонощно. В началото, казваше че просто играе. Реших че, има нужда от това и оставих нещата така, чакайки да му премине "мерака". До момента, в който се прибрах от работа и видях забравен включен скайпа. Все едно някой ме удари с тухла по главата. Оказа се, че човека има 8 месечна онлайн връзка с жена. Изчетох цялата им кореспонденция. Няма да описвам болката, която изпитах, четейки, колко много се обичат, как искат да остареят заедно и т. н. За да не ставам многословна, ще кажа само, че дадох втори шанс. Той плака, уверяваше ме, че това е само за забавление и прочие, и прочие. Бързо си възвърнах доверието, все пак толкова време сме заедно, брака ни беше перфектен, дотогава разбира се. След този случай, той стана още по-внимателен, още по-грижовен, с една дума това ни сближи. Мина време, той отново започна уж да играе. Имал нужда от това. Аз отново постъпих като човек, оставих го отново, нали доверието е важно... До този август, когато той просто един ден не се прибра. Какъв беше моя ужас, когато видях, че последната година, той е писал с над 400 жени и е свалял всяка, която му е отговорила. От януари до август се оказа, че е бил "влюбен" в две от тези жени. Докато се появи последната - третата. Той скочи в тая връзка, без да се замисля. Захвърли на боклука 10 годишна връзка и скочи в нова. Без да ми даде обяснение, без да се извини, без да съжалява за стореното. Все едно аз и той сме били съквартиранти, а не семейство. Няма да ти описвам, какво се случи с мен. Буквално се сринах, бях опустошена, разбита. На-вероятно съм прекалено тъпа патка, щом не съм забелязала индикациите, но все си мисля, двама човека когато се обичат, не би трябвало да има място за съмнения, подозрения и т. н. Три месеца бях между ада и пак ада. Той не искаше да говори с мен, просто излизаше и отиваше при нея. Не издържах. Събрах си багажа и го напуснах. Това беше най-доброто решение. Да, още страдам, да, рева постоянно, но и се опитвам да изплувам, защото знам че вече съм дала един шанс и той не го е оправдал. И защото, когато един човек, започне да търси забавление, различно от някакво хоби, спорт, а казва че забавлението му е като пише с разни хора... БЯГАЙ!!! БЯГАЙ МОМИЧЕ!!! Какво от това че сте изградили много, ние също, какво от това, че го обичаш, аз също. Ти за него, вече си собственост и не си интересна, той си търси друга. ДА, много е трудно да вземеш крайно решение, но по-добре сега, отколкото, когато се появи другата. Така няма да си предадена, няма да се чувстваш унизена. Пожелавам ти успех и дано вземеш правилното решение.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f493d24df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще направиш голяма грешка, ако му дадеш шанс. Дори и сега да спре да го прави, е въпрос на време да започне отново. А тези негови забежки със сигурност не са били приятелства или запознанства. Може и да не е спал с тях, но със сигурност поне се е надявал, което означава, че при условие, че е сигурен, че няма да разбереш, няма да се поколебае да го направи, дори и да не е през сайт.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b020b9bafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Излизах дълго време с едно момче, което по подобен начин лъжеше, отричаше, но не помнеше лъжите си. 90% от думите му бяха лъжа. След като се разделихме осъзнах колко ме е натоварвало това.
Според мен, ако за теб е важно човек да е искрен, помисли си добре дали си заслужава да бъдеш с него. Не губи твърде много време, безмислено е. Той няма да се промени. Явно му харесва да живее по този начин.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c201c09920
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " само времето ще покаже... " - какво очакваш времето да ти доказва? Той щом още от начало е започнал със залитания, по нататък ще си стоиш самотна в къщи, особено ако ти направи и деца. Щом си усетила, че не е читав в отношенията ви, по добре си намери скромен и сериозен мъж. Времето лети, намаш време да даваш напразни шансове, на човек който не ги заслужава. После да не пишеш други теми, за пропиляното си време и убитият живот.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 080eeb4394
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке почти същото преживях преди 4 години доло/горе ако искаш опитай да простиш. Ти нищо негубиш дори и да го направи пак може да го оставиш тогава, поне няма да се чудиш '' ако бях простила какво щеше да е?''.
Тъпото е че има теб уж те обича и държи на теб а се вижда, и с други. А дали е било само писане и виждане?
Ако съжалява авторке опитай да простиш и само времето ще покаже дали си направила правилния избор или си си губела времето.
Моя бъдещ съпруг понеже триеше първо за една разбрах просто бях у тях той имаше работа и небеше при мен отворих фб. от компътъра, и не след дълго една му писа една позаплаших я и си каза всичко само за да не яде бой. В този момен го мразех не ми пукаше за глупавите му оправдания само месец по късно разбрах за още 2 и те си изпяха всичко неисках да ми се мярка пред очите наредих го хубаво, и исках да си тръгна тогава за първи път го видях чак да реве мъж и да ми обяснява че никога повече няма никога да го направи. Минаха ден, два и ми мина простих но постоянно навсякъде всичко следях. Простих да, но до днес аз му нямам никакво доверие това ме побърква постоянно просто постоянно в главата ми е това че той искаше да ми изневери твърди че никога е нямало да го направи че просто така им е писал и т.н. но мен ме боли, защото на разни грозни момичета им е говорил че какво като е с мен как като има възможност да ме няма ще се видят и т.н. никога не му повярвах. За много неща не ме е лъгал, но аз винаги се съмнявах и до днес не му вярвам немога. Просто прощаваш спира да ти пука в даден момент, но доверието трудно се печели. Вече е постоянно с мен освен на работа няма начин да прави нещо, но не му вярвам. Избора си е твой дали да простиш аз успях,но спомените не ме оставят намира доверието ми към него също незнам дали някога ще се върне. Колкото и да ми обяснява, и показва че иска само мен, все пак мъж е щом веднъж го е направил колкото и да обяснява какъв глупак е бил не му вярвам. Личи си когато ме лъже и когато не но просто винаги си имам едно на ум. Твой е избора аз ти казвам от опит какво е да простиш първо е гадно после не ти пука но вече не му вяраш.
Ж.20

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 080eeb4394
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо всички сте толкова критични? Сгрешил е, но защо да не се поправи? Да подхлъзнал се е веднъж да, но ако я обича може да осъзнае грешката си и да се промени. Никога не бъдете толкова категорични в мненията си, тя ще реши какво да прави сама защото го познава заразлика от нас. Авторке ти знаеш най-добре какво е момчето и дали искаш да продължиш с него тук никой не го познава, и никой не е гадател за да знае дали пак ще го направи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d8b18a5ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, аз имах същия проблем, само че с мъжа бяхме 2 г. заедно. Моят съвет - бягай надалеч!!! Такива мъже не знаят какво искат и все приятелката им е лошата, търсят утеха при друга и т. н. С бившия ми имах шанса да видя какво става и от едната, и от другата страна. Видях как се държи с приятелката си и я лъже, за да прекара 30 мин. с мен. Видях как пренебрегва жената до себе си заради една кратка среща в парка. Лъжи, лъжи, лъжи - само на това са способни такива мъже. Моят имаше регистрации в гепиме, елмаз и всички други възможни сайтове. Идиотът се беше регистрирал с един и същи ник навсякъде, иначе никога нямаше да се сетя, че е той.
Откакто не сме заедно смени поне 20 жени. Май има сантимент към мен само защото аз му бих шута, а не той на мен. За поне 2 момичета знам, че са правили аборт от него, а уж много искал деца. Иска, докато не влязат във 2-3 месец и изведнъж се опомня, че с девойката не се разбират. Аз си разбих хормоналната система заради няколко хапчета за контрацепция, които предпочетох да изпия, вместо да забременявам от него... заради уж неволни гафове.

За сведение - при мен нещата започнаха да се разкриват случайно, в началото дори не подозирах за цялата онлайн активност. По природа бях доверчива и смятах, че след като сме заедно, едва ли се занимава с други. Затваряше се в другата стая на апартамента уж за да работи, а аз никога не го проверявах. Боже, каква глупачка съм била! Особено като знам как в момента е способен да ми пише с часове, използвайки пред приятелката си предлога, че работи. Боли, когато разбираш по колко много начини си бил лъган, но аз исках да знам всичко и исках да му простя. Донякъде успях... и се простих с наивността си завинаги.
Подозренията ми той винаги отхвърляше с насмешка, а се оказа изпечен лъжец. На всичкото отгоре беше трудно да скъсам с него, защото ме преследваше. Такива мъже се интересуват предимно от егото си, те искат да са с трофейна жена, под трофейна нямам предвид някоя плеймейтка, а красива, интелигентна, да знае 2-3 езика, да има хубава професия и да става за фукане. :)) Ако авторката се вписва в профил, значи отговаря на критериите и може да е официална приятелка дълго време. Друг е въпросът дали ще е щастлива. Нека да реши за себе си, но според мен такъв мъж не е способен да подари щастие на друг, освен на себе си.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 09d0e1077f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз да кажа, мъж съм на 40 и при мен се случи това с изневярята, а аз бях сляп и верен. Простих, но не мога да кажа, че доверието ще се върне някога. Всеки един скандал в къщи го свързвам с извънбрачната връзка, но какво да се прави, съдба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker