Още я обичам но ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още я обичам но ...
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2842 пъти
Малко над 30 -те сме. Живея в неособено голям град, работя, не са ми големи доходите, но достатъчни. Опитвах се да се възстановя, да превъзмогна едно нещо и изведнъж - сюрприз для вас. Предварително казвам, че не съм безгрешен спрямо нея. Всичо, което акъла ми е позволил, съм направил за нея, за да я спечеля, исках да прекарам живота си с нея, но тя просто се скри като плъх, не ме търсеше изобщо и се омъжи преди 2 години за друг. Каза че аз съм го допуснал, щото нищо не съм направил за нея. Какво можех да сторя, къде да я търся? Тя беше девствена преди него и му се отдаде. Предполагам е имало църковен брак и му се е врекла на въпроса "взимаш ли го в добро и зло". Очевидно той не е и няма да има въобще някой, правил и струвал за нея повече от мен. Сега се е присетила за мен. Нищо особено не било станало, просто един дълъг период от време не сме контактували и не сме се виждали, а тя просто е искала да живее, мислела за мен през цялото време, не могла без мен, едва ли не опора съм й бил. Увряла ли е щом от по- богат, иска мен, по - бедния. Като съм бил такъв и такъв преди, защо сега се сеща за мен? Не се е развела, моя отговор ли ще чака? Разбира се, че решението ще е мое, но ми трябва странична незаинтересована гледна точка - за и против. Нямат деца де.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 69633e350d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено съм ПРОТИВ да се занимава човек с такава хора по принцип.
Тя не знае просто какво иска, освен да изконсумирва мъжете - мъжа си за пари, положение, секс, а ти ще си ѝ за кошче за емоционални отпадъци, да ти се прави на Многострадалната Геновева, но такива жени дори не пускат на мъже като теб, защото ги е страх да не научи благоверният, а и да не загубят вниманието.
Какво иска от теб - ВНИМАНИЕ преди всичко, някой да се занимава с нея. Не иска секс и връзка. Може да ти пусне.... някога, но едва ли просто, защото ще си развали гъргарата с теб и ще те загуби като паж. Да се разведе заради теб - абсурд ако онзи е по-перспективен. Явно човекът се е усетил и затова не ѝ прави дете, но може и да е безплодна.
Не си ѝ баел между другото дали била девствена за мъжа си - често такива жени са най-опасните и тайно са преспали с доста хора, но не пускат на будали като теб де - ти си в зона приятелче, паж и за използване.
Имам приятелки, които въртяха така момчета като теб с години и „девствени“ били, а в междучасието се затваряха с хора от големите класове в разни съблекални или хранилища и правиха групов секс. Малко преувеличен пример, но често жените, които имат нужда от внимание и пажове си намират секса другъде, а от вас вниманието и ходенето зад задника.

Хубавото в ситуацията е само, че можеш да си Мъж и да покажеш топки като се реабилитираш пред себе си преди всичко. Ще си мъж като просто ѝ биеш една „М-на“ и не си губиш времето с такива селски пръчки по принцип.

Добрата новина е, че си се разминал - помисли малко - ако я беше взел днес ти щеше да си кандидат-рогоносецът.
Не се занимавай с две думи. Толкова ли ти е скучно, че вече си готов да се занимаваш с такива глупости?
Гледай си живота, работата, хобита, обърни внимание на хората, които го заслужават или след 2 г. ти самият ще ревеш тук сам и употребен.
Ти си мъж, който може да предложи доста на една жена - най-вече знаеш какво искаш и си много праволинейна личност и затова ти е трудно да разбереш хора като тази пръчка, но това, че ти си праволинеен и точен човек не означава, че другите са такива. Внимавай, защото хората разчитат на теб и те използват, но не те уважават. Бъди на ниво и отсвири ЗАВИНАГИ такива хора като въпросната госпожа и моля малко повече самочувствие!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 279a87656d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това момиче не е наясно какво иска. Най вероятно няма да се разведе просто иска и теб, вниманието ти да се чувства желана охажвана ама то от 2 стола се пада накрая на земята без нищо ако ме разбираш. Радвай се че не си се омъжил ти за нея щото сега 100% щеше да търси друг вместо теб.
Девствена била и ти сериозно, и повярва ами аз познавам жени дето са спали с по 8/9 поне и твърдят че са девствени също като една която неправи ана*ен самоче там може и двете ти ръце да се съберът. Далеч от тази да не си си го намерил на пътя!! Приятеля ми с колко такива е бил, лъжат-лъжат после като ти кажат бройката да се оплашиш.
С тази жена нищо хубаво няма да видиш дори и да се разведе кой знае след време може да прииска и друг въобще не се занимавай казва че те обича ама с друг си ляга ти резерва ли искаш да си? Авторе ако те е обичала щеше все да те търси не чак сега да се сеща, тя явно не е наясно с това което иска а за теб най добре ще е да намериш жена която въпреки всичко ще иска само теб, тази не е жената определено. Омъжила се и вече не го иска ми тя след 2 години, и теб може да неиска вече. Аз като жена имам връзка от близо 4 години в този период нито 1път не съм се замисляла имало е и доста по хубави мъже който са искали уж да са с мен но за мен винаги е имало само 1 и ще си е така за нея явно не е един обаче. Незнам какъв чавек е но щом неуважава избора си и едва след 2год. вече решава че не го иска ми е ясна що за жена е въобще не е за теб. Ти си мъж тя те е заебала как ще и прощаваш, и ще си с нея имай малко себеуважение няма какво да се чудиш да ходи където иска нали има мъж 2г. не те е потърсила въобще не и се връзвай има толкова жени който поне ще те обичат, и искат не като тази тая година един - догодина друг. Въобще нестава всеки бяга от такива до една възраст всеки ги иска после ги гледат и колко акъл имат твоята явно грам няма, и сега си мисли, че когато и скимне може да се връща при теб и пак да те оставя ако, и простиш и си с нея ще ти се качи на главата.
Няма какво да се чудиш мъж си стегнисе точно на тази ли ще се оставиш да те разиграва когато и скимне да ти бие шута, и после да се връща НЕДЕЙ! И като жена и като мъж небих се занимавала с подобен образ. Незнам въобще каква е тази нейна наглост да те търси след всичко но знам, че още по голяма глупост е да и се вържеш. Когато мъж прости жената си мисли че ще и прощава всичко, че я обича толкова много та може да си прави каквото пойска. Ако и простиш ти ще си този който ще разиграва това ще е най-голямата ти грешка бягай далеко въобще да не те търси, значи спи с ония обичала теб нещо не е наясно с понятията любов и обич. Тя и него го искала ама явно и той не е толкова тъп да, и се връзва само виж тя е омъжена а търси И теб това какво ти говори авторе? ами тя и други така може да търси. Бягай от тази жена колко други жени има не ти е нужен човек който не е наясно с това което иска. Имам позната омъжена за един втория също все е у тях, третия ходи като и 2мата ги няма а с четвъртия я тъ*че като излезе а има дори, и пети който не е в България но си мисли че само него обича и умника, и праща парички а твоята хубавица ми напомня точно за тази госпожица един за секс, втори за пари, трети за да се чувства желана и т. н. само търсят мъже дето да налапат въдиците и да ги използват.

И номер 1 също ти го каза авторе. Бягай тази неструва.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 297986f0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   не се занимавай с такива тя е к*рва по душа бягай на далеко от такива пак ще ти направи някой номер щом веднъж не те е оценила и втори път няма да го направи

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a90385ea74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   здравей,
според мен трябва да й дадеш шанс, особено ако си НЕсемеен.
Може наистина да се е променила. Хората грешат. не може да знаеш какво е мислела като се е женила за онзи.
както знаеш, жените по природа са меркантилни, но не всички може да живеят с един човек само заради парите - година-две става, но повече няма как. Може в твоя случай да е станало точно така. заради това ти предлагам да й дадеш втори шанс какъвто всеки трябва да разполага, освен ако не е извършил сериозно престъпление!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b92e43ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ex, първо ти не си я търсил, тя девствена цял живот ли да седи и да те чака? Оженила ли се е, ти даже не си сигурен! Защо те е обичала, дори и беден, защото обичта не пита, нито любовта.. Теб попита ли те любовта кой да обикнеш и да искаш?
Защо и докога няма да действаш? Какво и защо си чакал постоянно??? Какво искаш да стане, дете ли да роди и да порасне, че да я потърсиш??

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b17e1d225a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Що за гнусно и нагло изказване? Представи си жената, която искашс цялото си сърце, че си потъпкал достойнството и честта стотици пъти само и само да й покажеш и докажеш любовта си и не получаваш, хайде да не е съответстващото, но поне отношение базирано на елементарно възпитание, на някакво нормално човешко отношение. Представи си жената, която искаш с цялото си сърце, да ходиш да я търсиш, сигурно стотици пъти, където можеш, да и пишеш по фейсбук и да не ти отговаря, да питаш приятелките й на няколко пъти и те да се правят на луди. Представи си тя да знае къде живееш, във всеки един момент да знае къде си и какво правиш и да не потърси един път и да не иска една приказка да ти проговори. Не знам дали можеш да си представиш какво значи да живееш без ни кост ни вест от жената, за която ти мислиш първо за нея, после за себе си, а тя да знае къде си и да не иска да те потърси. Не ден и не два. И това не е и далеч всичко. Толкова тичане ама толкова много, просто ти е бедна фантазията. За всичко съм получил части от трохи. Разбира се, че човек трябва да е хлътнал сляпо. Какъв ход имаш ти в такава ситуация, с вързани ръце. От къде толкова сигурно се изказваш бе? Наглост с покритие е 100 пъти по - зле от самочувствие без.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ebc91b902
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти по - к*венски боклук не можа ли да намериш да обичаш. Предателка и к*ва. 99. 9% от жените биха били най- щастливите. Независимо как ще високомерничи, за да се оправдава пред себе си и другите, как ще извърта пред себе си и другите, тя е предала най - много себе си по този начин. Такава ли искаш да ти гледа децата, предателка и к*ва. Тя не те заслужава. Ти не си загубил човек, който те обича, изобщо не си загубил някого, който му пука за теб. Ако някоя те харесва, не обича, то тя никога няма да се хвърли на врата на друг, камо ли да се омъжи. Ти какво мислиш, че са го решили от днес за утре. Авторе, поне извини ли ти се? Как може толкова нагла и пропаднала к*ва да срещнеш, на всичкото отгоре да те обвинява теб. Аз разбирам, че обичаш истински, но мисли обективно. Ти си за някоя по - стойностна жена, не чалгарка. Ако е искала да сте били хиляди пъти до сега заедно. Тя все още ляга с другия нали! Даже и сега не е грам честна. Прекалява с добрината ти ужасно. Ти си вече на възраст, мисли с каква искаш да живееш. Тя му е дала най - ценното, което една жена има, отдала му се е като последен парцал, след като дори не се е разбрала с теб като човек. Ти искаш ли майката на децата ти да е един к*венски парцал. Човек, няма нормална, която да не иска да бъде обичана така с целия акъл. Понеже ти си струвал най - много за нея, а тя за теб изобщо, то ти ще си щастлив с всяка, а тя няма да е с никого. Забрави я по най - бързия начин и си търси истинска жена, а не като твоята - истинска к*ва. Ще видиш, че ще си щастлив без нея. Ако тее искала на една милионна от това, сега да сте заедно. Тя не засзаслужава твоята обич, не заслужава да я обичаш така истински, а и въобше никак. Нека легне в ковчега си к*ва и без човека, който я обича най - много, остави я на онзи дето я е баламосал и баламосва, да си я употребява. Ако човек предаде този, който го обича най - много на планетата, то той предава себе си най - много и на първо място. Бъди щастлив. Ти как си го представяш като тръгнете да се жените : теб ти е за втори път, трябваше да съм аз ама нищо, знаеш къде да застанеш нали! Това ли искаш авторе. Тя губи, ти не губиш осъзнай го и знай, че и сега тя бива употребявана от него, докато си губиш времето.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b92e43ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   авторе, слушай какво ти казва тя, че ти си го допуснал, защото нищо не си направил за нея. , затова е тръгнала с друг тогава. Но сега тя страда.. Девствеността й точно показва, че не е курва и че е стойностна, но ти си я разочаровал и тя затова е тръгнала с друг, но обича теб. Дайте си шанс, ако се обичате. Живеем един живот.

Не е толкова трудно, сдобрете се, все пак нямате деца от други и може да създадете свои.
А бедността, всеки почти е беден, богати да са ни сърцата!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e38b2f2199
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Жена съм и трудно намирам как да я оправдая, прави си сметка. Истинско щастие е първия път на една жена да е с този, който е с главно м. Твоята е изгубила прекрасната и неповторима възможност, постъпвайки много слабоумно и наистина като лека жена. Това петно си го е лепнала на челото сама и с него ще си отиде, независимо какво се случва насетне. Сега на теб ти се предлага нещо, духом и тялом втора ръка. Всъщност не е изключено да сте щастливи. Аз виждам, че искаш да я оправдаеш, но няма как, а и няма смисъл. По - склонна не. Ти можеш да направиш много други щастливи. Тя би ли те взела, ако се ожениш за друга и после се присетиш? Та тя сега не те е взела, камо ли после.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e38b2f2199
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти трябва да я приемеш само в един единствен случай. Тя трябва директно да дойде и ама най - най - буквално да падне в краката ти на колене и да иска прошка. Ако е честна пред себе си и пред теб трябва така да постъпи - или да я презреш или да й простиш. Ако е честна пред себе си, ако става чеп за зейе от нея, ако не е страхлива и може да поеме отговорност. Така се изкупва грях, така е редно, а и ти го заслужаваш. Ако ли не - да си живее залъгания живот. В никой друг случай.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5fa0ac00d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Отиваш на магистралата или в бардак. Първата дето видиш се жениш за нея, но не и за тази. Такъв нож в гърба, просто не може. Както пише по - горе жената прецаквацията й наистина е жестока.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b92e43ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Каза че аз съм го допуснал, щото нищо не съм направил за нея" - помисли над това.
Девствена е била, друг се е възползвал, направил се е на по-добър от теб.

Ти също си сгрешил според нея.
Човек живее един път и трябва да й простиш. Един живот живеем, не я съди, а се сдобрете, защото мисля че тя не го е обичала и е искала теб. И сега съжалява, че е спала с него без любов.
А тя е имала само 1, а ти колко си имал?
Свястна е, не си пропилявайте живота в мислене, а се сдобрете, съберете и живейти в мир и любов с едно, две деца... сладки..
НЕ мисли за отмъщение а за това, че се обичате! А грешките, те ще се поправят..!!! По-добре да живееш с обич и любов отколкото с друга където не обичаш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f82b9fd06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   съветът ми е да не се занимаваш с нея. мислела за теб, дръжки! изобщо не те е смятала за подходящ, но понеже нещата с другия не са се получили по някакви причини, е решила да си има още една сигурна резерва в твое лице. не допускай да бъдеш на резервната скамейка, потърси момиче, на което му пука за теб.
това дали е била девствена или не, няма никакво значение в случая (пък и няма как да се провери), важното е, че не е държала на теб. зарежи я, тя е направила избора си.
12, ти наистина ли мислиш, че се обичат??? човек, който обича някого, не се покрива и жени за друг, за да му просветне след 2 г....
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 73d9c81492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вярно е авторе, отстрани понякога се виждат нещата по - добре :" Каза че аз съм го допуснал, щото нищо не съм направил за нея" - това какво значи? !? - че не е сигурна в избора си и не иска да поеме отговорност за решението си, за което и обвинява теб.. А според теб си направил доста за нея - което какво значи, че или се прави на луда с подобни изказвания за да те тества докъде ще стигнеш, или не е оценила усилията ти! И в двата случая си мисля, че няма смисъл да се връщаш назад по пътя - някои неща трябва да си останат в миналото и това е! Мисля сходно с коментар 1 - липсва й вниманието ти, да не си си плюл на себе си, че искаш да се отзоваваш на всяко нейно щракване с пръсти - не й играй по свирката, живей си твоя живот.. Друго изказване, макар и грубичко също ми хареса "курва по душа " - за жалост има доста такива съвременни жени.. ти си прави изводите.. Животът си е твой както и решенията и последствията от тях, според мен не си заслужава да отваряш старата рана... Да не си кош за емоционални отпадъци?
М 36

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5a92e93566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какво има да му мислиш? Като бяга от любовта и е глупава нека онзи да си я използва и залъгва. След като се е прецакала и е изритала щастието си, нека друга да е щастлива с нейното щастие. Която те срещне ще е късметлийка. Ти нещо си не/направил обаче, та той се е възползвал от нея и я е преметнал, но все пак това е прекалено. Тя е изменница щом е с него. Не се обвинявай, на сила нищо не се дава. Ако все пак се съберете, да сте живи и здрави.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b92e43ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Представи си, че утре е последния ден в живота ви, примерно ще падне астероид. Какво ще направиш? Ще прекарате ли последния ден от живота си заедно или ще отидеш при друга?
Ако имаш чувства, загърби егото си и сгрешените ви постъпки, и започнете връзката си отново, ако се обичате.
Много е просто, но трябва да си над нещата..

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3ebc91b902
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Щом не може да прецени кой я обича най - много и най - много струва за нея, и се е отдала лековерно, значи не е стойностна, ако ще 300 пъти девствена. Нейното е признание на провал. Интересно ми е номер едно от къде знае, че авторът е толкова добър човек, номер пет, че не я е търсил, а номер 12, че е свястна и съжалява.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b17e1d225a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Абе човек, тя толкова долно и гнусно ппстъпва в момента, че няма до къде. Тя си е направила гнусната сметчица (дано грешна), че ще си поживее живота и ще се върне при теб. Решението да се омъжи за него си е нейно и не може да обвинява теб дали си направил нещо или не. Ами защо тя не е направила пък тя нещо за теб ами е чакала наготово и търси кусури? Който иска намира начин и го прави и търси и тича и се бори. Който не иска - винаги може да се намерят кусури и оправдания, но никога не признава собствения си страх и собствените грешки. Тя в момента постъпва като един женски епитет, започващ с к, че и много по - зле. Иска теб, но стои с него. Или приключва с него и идва при теб или се бори за теб или млък. Но я е много, много страх да се бори за щастието си очи в очи и мишкува, да й е сигурно поне нещо. Ако искаш нещо истински, режеш всичко зад теб, за да се знае, че за теб има само един възможен път. Тя значи е излъгана и употребена много брутално, емоционално и физически, че и още го позволява. Недей да я съжаляваш. Тя си заслужава живота на лъжата и фалша, на усмивка през сила. Като искаш семейство се замисли на какво може да ги възпита тя. На такова гнусно и отвратително поведение ли? Всяка уважаваща себе си стойностна жена, ако знае, че има мъж, който е бетониран НОМЕР 1 завинаги, и я обича безрезервно сляпо, и никой не можеда се сравнява с него, ще изяде земята на секундата и ще го върже насила с белезници за себе си, и на колене ще пада ако трябва, ще се влачи и никога няма да продължава грам минута с друг. Всеки мъж би постъпил така, всяко същество без да се замисля. А не да подпитва, да чака, да извърта, да опитва от тук от там, пък да се чуди, да губи времето. А твоята я е страх до безкрай. Искаш ли децата ти да бъдат възпитани в страх и да не поемат отговорност, да са плъхове, да чакат наготово и да обвиняват друг? Искаш ли да не могат да се борят за щастието си, за любовта, за каквото и да било? Номер 10 е прав, но трябва и да носи документ за насрочено дело за развод и сама да признае всичко, без да лъже, чак тогава да решиш дали да я презреш. Ти си готов да й простиш, щом се чудиш, усещам колко болно си я заобичал, сигурно колко много си дал и колко много си готов още да й дадеш. Тя е късметлийка. Трябва да разбереш, че инициативата трябва да е изцяло нейна, нищо че е жена. Позволявам да си прогнозирам, че тя няма да я поеме, няма да се реши на крачката, която се иска, ще те подпитва, някакви номерца, всичко друго, но не и каквото трябва. А тя е късметлийка, но глупава и страхлива и най - вероятно ще си стои измамена и ще се заблуждава до живот.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f9cea60107
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Човек обича истински, може би един път в живота, някои и толкова не обичат даже. Човек греши. Всеки човек греши. След като обичаш нея най - много, трябва да си с нея, пък ще поживеете и ще видите. Постъпете като големи хора, а не като 15 - годишни инати, на котка и мишка. Аз пък смятам, че семейството ви ще е много стабилно и завинаги, защото явно сте си един на друг най -, за целия ви живот. Не знаете колко много хора се обичат не по - малко и нямат възможност да са заедно по разни далеееч по - обективни причини. Направете ти като мъж, тя като жена, каквото трябва и не опускайте възможността да бъдете с човека, когото обичате със сърцето. Много хора се молят за такава възможност. Не съм видял до сега време да се връща назад. В момента и двамата сте пред нещо, което ще предопредели целия ви живот и постъпете разумно. Тя индиректно признава огромна грешка, щом даже и с друг покрай нея ти си оставаш човекът. Но и ти сам казваш, че не си безгрешен Помислете си! Искате ли сега да си простите и да сте щастливи в бъдеще или да постъпите като идиоти и след време да се ядосвате. Искате ли децата ви да са от половинки, които не обичате истински! Взимайте се докато можете, за да не съжалявате после. Не чакайте господ да слезе, да ви събере. Само смъртта не се поправя.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b9b90d6a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 20: 1. Авторе, ако ти продължаваш да й търсиш кусури, и тя на теб, или какво си, не си направил, или тя какво направила, просто до никъде няма да стигнете. Ако сега постъпите като детиняци, след време пак единия ще потърси другия. Ако и тогава като идиоти, то пак ще се търсите след това и така, докато единия не съжали, че има дете с друг, и чак тогава ще гледате като треснати и като последни дебили. Ти си мъж, поначало е ти да си по - мъдър. Трябва да оцениш, че тя би могла и да не се сеща за теб, защото явно има някакво осигурено спокойствие, сигурност, живот. А това не е ли и един вид похвала, признание за теб? Това е много висока оценка за теб. Все пак ти не си бил с нея от много време и не може да бъдеш надминат. Моята позиция е да си опичате акъла и двамата, а не заради колички и камиончета да съжалявате. Ще плачете като деца после!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b92e43ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Браво на номер 21! Авторе, докато нямате още деца, сега е времето да се съберете и да живеете щастливо! Направете си дете!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d593a715a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   И моето мнение е, че по - добре двама обичащи се и простили си заедно, отколкото залъгващи се с други. И двамата сте виновни. Теб грешката ти е, че си й докарал някаква криза, нещо си я ядосал, не си я търсил сигурно както казва. Тогава никак не е трудно да се намери кой да я лекува. Въпреки че сигурно има чувства, малко си е възползване. Който и да хванеш от улицата, ако е малко по - красива или си я хареса, всеки ще се държи добре, да не е глупав. Нейната е в лековерността. Всеки може да обича на лесното. Ако сте имали нещо един към друг преди или сега, то трябва да си простите. Дай й малко време, да се разведе като човек, цивилизовано, без да я притискаш. По - добре двамата да сте щастливи, отколкото да се лъжеш с някоя, тя да се лъже с някой, а да мислите един за друг. Не е коректно спрямо тях. Вие няма да се излекувате. Хванали сте си душиците и докато не сте заедно и след 10 години ще е така, както казва 21 и покой няма да има.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker