Толкова я обичам, а тя мен не - какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова я обичам, а тя мен не - какво да правя?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 3179 пъти
Здравейте, приятели!
Искам да ви споделя своята... леко тъжна за мен история от живота си. Аз съм на 19 г. и обичам много едно момиче (по-малко от мен).. обичам я много и винаги бих направил всичко за нея, дето се вика просто за да е щастлива..! Но има един проблем, че ние сме просто приятели... , пишем си всеки ден, излизаме често, понякога се прегръщаме и т. н. и това все.. все ме кърти някак си отвътре, че знам че тя не иска да бъде с мен (понеже сме го коментирали неведнъж). Исках на няколко пъти просто да забравя всичко това, помислих че като се занимая с нещо друго може да спра да мисля за нея, но уви.. не става. Всяка сутрин започва с мисъл за нея, всяка вече преди лягане - също. Тежко ми е, че знам че няма да бъде с мен. Исках да се отдръпна от нея, но докато ме срещне или ми се обади.. всичко остава някъде там и така постоянно всеки път и вече просто не знам какво да правя.. Дайте идеи, мнения, споделете подобна своя случка/история. Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: da1c45577c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не можеш да сториш - твоето е мания, не е любов. Истинската любов може да бъде само споделената любов - когато я срещнеш, ти ще я разпознааш

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 28744712ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отдръпни се за известно време - повече от 2-3 седмици. Ще ти мине. Опитай се да опознаеш някое друго момиче, което би ти допаднало.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8add519614
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   бил съм в същото положение, и искам да знаеш че с постоянство всичко си идва на мястото един ден, такива момичета са малко като тях те се инт. най вече от харатера на момчето до тях, такаче бъди сериозно момче към нея и тя един ден ще бъде твоя, само нея притискай защото насила нищо няма да стане :) успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 34dc7c1062
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   " Исках да се отдръпна от нея, но докато ме срещне или ми се обади.. всичко остава някъде там и така постоянно всеки път и вече просто не знам какво да правя.. " - нищо друго не можеш да правиш, освен това което и в момента. Щом я обичаш, обичай си я. Но какво е това, говорили сте за чувствата си, тя ти е казала, че няма чувства към тебе, а продължава да ти се обажда? ! Тук има загадка, явно има чувства, но не смее да ти ги покаже, защото е още малка и се плаши от по сериозна връзка, затова иска само приятелство. Не се отдръпвай, след време любовта ви ще пламне, сега само се разпалва. Докажи й това което пишеш тук, че си готов всичко да направиш за нея и тя ще отвори душата си.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8d8a9ba315
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 1 ще ме скъсаш от смях.. Не било истинска любов.. Ама нали и ние сме обичали и знаеме как става. Винаги първо се влюбва единия, след това може би и другия.
Аз ще ти кажа едно: преследвай си щастието момче!
Аз съм момиче на 22 години. Имам приятел от 4. Този приятел ми е детската любов. Какво ли не съм изтърпяла, докато реши да бъде с мен. Бях свидетел на негови връзки, бях отрязвана десетки пъти, но отказах ли се? Не. Преследвах си щастието и си го получих! Сега съм с него, щастлива и влюбена.
Не спирай, но и не настоявай прекалено много. Дай и време да разбере какво иска наистина. Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 46cc2533ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Насила хубост не става. Противно на това, което са ти казали останалите, аз не смятам, че имаш бъдеще с това момиче. Дори да си до нея постоянно и след 5 г. да имате връзка, която е резултат от постоянството ти, това нищо не означава. Ако не си й тръпка сега, няма как да стане безумно влюбена след 5 години. :)
Повечето мъже/жени, които се обсебват от някой и накрая успяват да го спечелят, печелят това да са с партньор, който им изневерява, защото нещо не му достига. Един човек или иска да е с теб от самото начало, или не. Ако не иска да е с теб днес, а утре си смени мнението, означава, че си втори, трети, пети или десети избор.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8b8d212c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Стига сте давали празни надежди на човека. Момичето не иска да сте повече от приятели. Харесва характера ти, но просто не я привличаш. Ако продължаваш всеки ден да я виждаш, няма как да я разлюбиш. Номер 5- И откъде разбра изобщо колко е голямо момичето? Може и на 17 да е. Аз имах една, която само си играеше с мен. Започна ли да я игнорирам, веднага тръгва да ме търси.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fe37e0eed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На 19 г. всяка сутрин трябва да ставаш с мисълта къде ще продължиш образованието си.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1d7af49406
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абсолютно подкрепям номер 7 и 8. Не знам как е при момчетата, но аз съм била е подобна ситуация. Няма ли я тръпката при момичето в началото, колкото и да пресилваш нещата е малко вероятно да се влюби. Може да имате връзка, но тя няма да е основана на взаимна любов, а на някакви други интереси от нейна страна. Ако искаш продължи да си я обичаш-ти си знаеш. Само недей повече да го показвал или да се натрапваш, защото ще изгубиш приятелството и.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker