Писмо до теб (Холи) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писмо до теб (Холи)
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3373 пъти
Скъпа Холи (ще запазя анонимността ти)

Загубих още преди години следите ти, знам много малко неща за живота ти след края на връзката ни. До вчера. Да, вчера попаднах на този сайт и видях името ти под много коментари.Като "Холи" може да се подпише всеки разбира се, но аз познавам и кътните ти зъби, знам как мислиш и още с първия прочит знаех, че си именно ти!

Пак вчера, съвсем случайно попаднах на нашата обща позната "К". И нея не я бях виждал с години. И от нея неучих м ного за теб, скъпа моя, първа и последна любов!

Първо искам да ти честитя първата рожба (наистина не знам дали вече си родила)! Желая ти много, много щастливи моменти с рожбата ти, да ти е жива и здрава. Не крия че винаги съм мечтал заедно да станем родители, но....

Също така съм уверен, че ще си прекрасна майчица!

Много те обикнах, Холи! Много те обичам! За това и на времето не реагирах както би се очаквало, когато си тръгна. Виновен бях и съм виновен и сега. Но именно защото много те обичам, те оставих да си тръгнеш. Не успях да те направя щастлива! А ти го заслужаваш! Оставих те защото исках да си щастлива, исках да си добре, исках да имаш всичко онова, което аз не ти давах. Проклет да съм! Проиграх шанса си. Получих втори - нещо, което е необичайно за теб имайки предвид принципите ти. Проиграх и него. За трети, нямаше смисъл изобщо да говорим. Дни след като си тръгна от мен тънах в алкохол, мизерия и самосъжаление - все неща, които ненавиждаш. Все неща, които ме отдалечаваха от мечтата ми да те спечеля отново. Явно, любов моя, не съм достоен за жена като теб! Не съм дорасъл още. Вятър ме вее на бял кон, а наближавам 40те. А ти, ти през това време си създала семейство, кариера.. и всичко това - без мен!

Ще прозвучи, скъпа моя като поредното плитко оправдание, от онези, които също ненавиждаш, но след теб така и не успях да създам нормална, сериозна връзка. Винаги ги сравнявах с теб. Винаги им изневерявах, защото не откривах нищичко твое, нищо от връзката ни, нищо, което да ми напомня з атеб. Себеично копеле! Много точно ме определи - такъв съм! На ми прави чест, но наистина не искам да се променя. Не и без теб!

Няма да досаждам повече на читателите на сайта с излиянията си, нито на теб. Радвам се, че си добре, че си щастлива, че си силна и борбена както преди. И...последно Холи, и 10 деца да родиш, ако някога се почувстваш нещастна аз ще съм тук за теб. За теб ще променя и днк-то си ако се наложи. Но само с и за теб!

Дано годините не са изтрили от съзнанието ти спомена за мен, за нас.
Целувам те!

Вечно твой Д.

П.С. Тъй като Холи едва ли ще обърне внмание на писмото ми, моля за съветите ви! Как бих могъл да си я върна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2724177259
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   да си я върнеш.ти маи си бил пиян,когато си писал това.момичето те е напуснало,тогава нищо не си направил.минали са години,през които тя не е изпитала нужда ,нито да те чуе ,нито да те види.започнала е нов живот,с друг човек,от когото чака дете или вече има такова,а ти питаш,как да си я върнеш.казваш,че си я оставил да си тръгне,защото си искал да има всичко,да бъде щастлива,а ти не си бил способен да и дадеш това.ок.кое те кара тогава да мислиш,че сега можеш да и го дадеш.кое те кара да мислиш,че години по късно има шанс тя да ти прости,и да се върне при теб,защо мислиш,че би наранила човека с които е сега,че би оставила детето си без баща,само защото ти чак сега си се сетил,да правиш опити да си я връшташ.стегни се,пожелай и да бъде щастлива,и я збрави.започни да живееш в настоящтето ,а не с миналото,спри да се самосъжаляваш,и се огледаи за човек с които можете да имате общо бъдеще,защото след време може да е късно,както сега е късно да си връщаш холи...........................................................симба

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b22aeec76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще си я върнеш. Напиши още 15-20 такива истории.. Може пък и да ти обърне внимание..
Ей, хора не се занимавайте с глупости!

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5dd942262f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За съжаление никак. Първо е твърде късно - жената си има съпруг и бебе. И второ дори да предположим, че нещо се случи с брака й и тя се окаже свободна - тя си е тръгнала, тя е била разочарованата и как по-точно ще повярва, че ще се промениш? А не на последно място е и това, че ти я обичаш, но тя - не. Щом си е тръгнала, щом нещата са се провалили и втори път, любовта при нея я няма. От опит мога да ти кажа /жена съм/, че счупеното не се лепи! Едно е раздяла поради капризи или недоразумения, а друго е, когато жената си тръгне и си е изградила друг живот. Съветът ми е да запазиш хубавите спомени и толкова.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6cdab15d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опровергаваш поговорката за акъла - дошъл ти е, но късно. Няма какво да върнеш вече, недей и рови - просто си окачи обица.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f633e99c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Драги Д.,
Хубаво е, че има същества като Холи, които да осветяват пътя на слепците в мрака.
Пламъкът й обаче е твърде непоносимо изгарящ за хора, които все още не са се научили да светят със собствена светлина.
Все пак - поздравления за куража, че си се осмелил да й напишеш всичко това.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f633e99c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Човек рядко се връща от гимназията в старото си училище, за да учи старите си уроци. По-скоро продължава напред към университета.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a159800aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Последното ти изречение е в противоречие с написаното от теб преди това. Хубаво е, че си запазил любовта си и хубавия спомен, но... остави всичко да бъде просто хубав спомен! Няма смисъл вече от нищо друго. Както ти каза.. друг шанс нямаш. Пропилял си имащите твърде отдавна. Продължи напред и не наранявай другите, ако се научиш на това и теб няма да нараняват и тогава ще срещнеш твоята половинка.. някаде там във времето...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker