Да повярвам или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да повярвам или не
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 4856 пъти
Здравейте, имам връзка с момче (27г) от 6г. Вече съм на 20г т.е от съвсем малко ме е взел. Преди 2-3 месеца получи смс на мобилния си телефон : "Мило обичам те, вече не издържам". Това се случи в отпуската ни на морето, полудях започнах да крещя на плажа, исках да се разделим, а той вървеше след мен и плачеше и ме уверяваше, че няма нищо и ме обича.

Донякъде му повярвах. Но не след дълго видях телефона му просто от любопитство (дори сега съжалявам) и видях смси, за които не знаех. Бяха изтрити, но седяха в хронологията на телефона. Попитах го, отново започнаха скандалиите и т.н . В същия ден към 22ч получи смс: "гушкаш ли я оная дебелата, сигурно и друго си правил с нея".

Отново скандали, започнах да си събирам багажа, но не ме пусна. Пак плачеше и ме молеше, уверяваше ме , че не е имало нищо и никога няма да има. От този миг на татък аз изтинах към него, не искам да ме докосва и настоявам да прекратим всичко , но не иска. Звънях на номера след като разбраха кой се обажда ми казаха: "Ей малката не ме занимавай" и ми затвориха.

Минаха 2 месеца, но аз продължавам да мисля за случая. Отново се обадих на номера и започнах с думите: "умолявам ви да ми дадете само 2 мин и да не ми затваряте, - кой се обажда, -какво общо имате с В" - отново ми затвориха.

Поисках подробна разпечатка да си направи, но той отказваше след молби от 1ч каза, че е звънял, за да види кой е бил. Каза, че ще си смени мобилните номера, но каква е гаранцията. Какво да правя. Да му повярвам ли или не. Учертаваше се догодина да купуваме жилище, предполагам след това и сватба. Мога ли да очаквам нещо от него. Незнам какво да правя. Моля дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4697a8a359
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   че те лъже,лъже те.това е лично мое мнение.ако бях на твое място бих разнищила тази история до край,и разбрала кое е това момиче.ясно е че тези смс не са случайни,така че го принуди да си признае.принуди го да си изкара разпечатки,за да видиш,кога и колко често е зв.на този номер.и дали все пак е прекратил отношенията си с нея,когато си разбрала,или продължава да те лъже.ако трябва напиши и смс от неговия тел.и и определи среща.помисли има начини да разбереш,но все пак така бих постъпила аз,защото мразя дволичниците,и дори и да съм последната която разбира истината,все пак бих искала да я знам,а не да си живея в заблуда.ако пък не ти се занимава да ги разкриваш напълно,просто го напусни.незнам какво значи,ама той не иска,ако ти го решиш никой не може да те спре.никой не заслужава да бъде лъган по този начин.знам че 6г.трудно се загърбват,но ти си още малка,и имаш много време да намериш човек ,който те заслужава.успех...........................................................................симба

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c2a0567d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля,че е направил грешката да ти изневери и..сега оная напомня за себе си.Вужасно положение си наистина..след толкова години и толкова общи планове,за сватба,за жилище,не знам..какво да направиш не знам..на първо време не бързай със сватбите и жилищата,то тея работи не остават скрити ..щом веднъж заека е тръгнал да излиза..то все ще се разбере и тогава..ще си напълно наясно какво да направиш-по добре сама,от колкото зле придружена !
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 571728e6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не само е елементарен лъжец, но и ревлив. Прави си тънки сметки момченцето или не е готов / на 27 / за обвързване след 6 годишна връзка.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1d5b774219
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога, никога, никога не си позволявай да надничаш в чужди пощенски кутии, телефони, тефтерчета и лични вещи. Пошло е, издава лошо възпитание и е грубо погазване на личното пространство.

А от такива чути-недочути, видяни-недовидяни, шпионирани-недошпионирани "факти" е най-вероятно да си нарисуваш погрешна картина. Я си представи, че тия СМСи ги праща някой, който иска да накара момчето да страда. Че те може изобщо да не са изпратени от жена или интимен партноьр. Не живей с максимата "Виновен до доказване на противното".

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 22e912402f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мило наивно момиче,... забрави приказките за принцове и принцеси които "се оженили и заживели щастливо до края на дните си".

Повечето ми познати и приятели (включително и от женски пол), които се изпожениха на по 18-20 години в момента са... щастливо разведени, по подобни на твоите съображения.

Много е рисковано човек да пристъпва към дълготрайна връзка, камо ли брак, ако няма някакъв минимално натрупан житейски опит.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c882ac58b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разровиш ли се,може и да няма сватба!Може да ти е изневерил и да съжалява сега,може би тази жена нарочно да прави номера,за да разруши връзката ви.Преди да правиш каквото и да било,поговори с твоя човек за вас и бъдещето ви.Тази жена е простичка и повърхностна щом прибягва до такива елементарни трикове.Не се връзвай!Постави условие на твоя човек-или ти или тя.Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0d83a38b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Същият кошмар изживях с тая разлика, че връзката с приятела ми беше 8 годишна. Бягай далече. Такова предателство, подлизуковство и лицемерие не се забравят, не се свиква с тях и не вещаят нищо добро или по-различно занапред. Не вярвам в думите "подхлъзнах се инцидентно, няма вече да правя така". Всеки уважаваш себе си човек преценява действията си и последствията от тях, и следва да поеме отговорност. Търси човек, който няма да те наранява с постъпките си, ами ще те прави щастлива.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6a5f335873
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   1 съвет,мъж съм, на 30 г. Понякога се случва от скука да се заиграя с някоя в интернет,но нищо повече.накарай го да обещае офицялно ча спира с глупостите .оженете се.недей разплита тоя случаи,защото ще го загубиш.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: eb395be9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много прибързани заключения, много. От написаното, могат да се извадят десетки вариянти - от изневяра седмица преди случката, до обсебена бивша приятелка отпреди 6-7 години. 6 години сте заедно, а не можете да изясните нещо подобно? Аз лично смятам, че дори и да е кръшнал те обича, все пак сватба гласите, ако не те обича и не те иска няма да го прави.

Авторке, най- добре седнете и поговорете като зрели хора, 6 години не са малко време. Представи си, че някоя иска да ви раздели, без да е имала нищо с него. В любовта правила няма.

Ale

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 90fd8f4898
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 8,ти като мъж си много солидарен.не разплитаи ще го загубиш,и накараи го само да обещае....чудя се ако твоята приятелка те постави в това положение ти това ли би направил.

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 00196dd42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Изненадах от някои от отговорите тук. Анатемосахте човека и го изкарахте боклук. Въобще не ясно какво е станало. Как може да съдите така???

До авторката: Информацията, която имаш, не е достатъчна за изводи и решения. Седни с приятеля си и го помоли за честен отговор. Кажи му, че не можеш да живееш с него, ако имаш съмнения. Всеки може да сгреши, но ако си признае грешката и се разкае, може да получи прошка.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f77c643f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11 - Ми да, анатемосаха го, щото има за какво явно, я си помисли мъж на място как би постъпил - щеше пред авторката да се обади и да проведе сериозен разговор, и тука може да се каже "то може да е изценирано и да се правят, че не се познават". Е да, ама не и след тия смс в продължение на месеци. Егати и малоумната работа. И не съветвайте авторката да говори сериозно с него, защото файда няма да има, пак ще се разреве и ще и се моли, т.е. това което е правил досега. Вие па все едно живеете в някоя американска романтична драма...
До 8 - гледам на тебе 30 години не са ти били достатъчни да се научиш да бъдеш мъж, за това другия път като се определяш като такъв, тури едни кавички. Какво да изгуби момичето бе, освен времето си след като е на 20 години и животът за нея тепърва ще става по-пъстър и интересен.
До 4 - и ако не се разрови как ще разбере истината?! От разговор с ревльото ли?! Или ще се стои в неведение. Имах доста високо мнение за теб (не, че ти дреме особено де ;-) )

За останалите, които защитават автора - няма жена на тоя свят, която да иска да развали нечия връзка, ако не иска дадения мъж за себе си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 90fd8f4898
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   до номер 11.да,че го заклеимихме на бързо така си е.но тези смс,не са случаии,и ако приятелят и нямаше никаква вина то и тои би искал да знае кой му погажда такива номера.а колкото до признанието,до сега нищо не и е признал,минали са месеци и ако сега пак говори с него,и чак сега си признае,че е допуснал грешка това брои ли се за признание,което заслужава прошка,не е ли малко късно.все пак ако е сгрешил,защо е допуснал нещата да стигнат до там,и тя да намира не 1,2 смс,а повече.и защо оствя нештата така неизяснени,незнам сложничко е малко.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 90fd8f4898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   браво номер 12,мисля че беше доста изчерпателна.до някаде разбирам мъжете те са солидарни един с друг,както казва номер10.аз лично съм съгласна с теб в случея................................симба

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 857ed8001e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Авторката:
Здравейте на всички , които ме посъветваха или дадоха мнението си. След 1/2 месец нещата продължават по старо му.Аз се опитвам да измъкна едно гък , но е безмълвен.Известно време не звънях на номера. Получих ммс. Не искам да цитирам какво пишеше и моя снимка на плажа. Изумих сеее. Започнах с обидните смс, опитах се да я подразня, за да ми вдигне , но не стана.Започна да ми връща смс : "отдавна се отказах от него". "Споко вече нямам нищо с него". Той беше на работа отидох при него без да го предопредя и показах въпросните смси. Казах му до тук, опитах се .., но няма смисъл. Ням ада казвам какво направи той, вие вече разбрахте , че е ревльо. Сега 10.11.2010 г. аз съм доста далече от мисълта да съм с него. Ще чакам вашите коментари . Благодаря на всички

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 721f4d6f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вие двамата не можете ли да водите нормален диалог и да си изясните нещата. Без караници, сълзи и глупости. Просто седни и го попитай, накрай го да ти обясни за какво става въпрос. Да каже от коя и защо са тези смси. Какво се случва? С истерии до никъде няма да я докарате. На мен ми е почти ясна ситуацията, но аз на твое място бих си задала въпросите и бих анализирала отговорите му съвсем спокойно. В крайна сметка не е единственият мъж на света. Не е незаменим. Май не е и много "мъж", но това е друг въпрос. Съветът ми е да се успокоиш и да седнете да си изясните случката нормално. след това да го оставиш и да наблюдаваш реакции. Ако наистина съжалява и няма друга, ще се постарае да си те върне. Късмет, моме. Не се депресирай заради чужди грешки. Животът е пред теб и ще живееш още много неща.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5c4da2f43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Осъден и екзекутиран по подозрение. Класика, виновен до доказване на противното, да ти се връща моме :D.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4e35a0a494
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Точно така авторке. Не прибързвай! На двадесет години животът е пред теб, а и нямате общи деца още да се налага да търпиш в името на тях. Както се казва в едно любимо мое тв предаване- понякога е нужно да сложиш край на нещо, макар и болезнено, за да отвориш път на ново по - добро начало за теб. Аз имам 12 годишен брак, преживяла съм твоите съмнения, накрая стигнах и до истината. Мъжът ми и до ден днешен отрича, но продължава да ме лъже. Аз оставам при него защото е много болезнено за детето, но повярвай ми след като се прокрадне съмнението и се случи грешката от там нататък нещата не са същите, любовта изчезва, чудиш се жив ли си и защо. Колкото и да се мъчиш да простиш, винаги изплува унижението на което те е поставил.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 810cd7dad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До №18 от авторката. Права си.Опитвам се да преглътна, в момента в който го допусна до себе си си спомням за смс-ите. След повече от 2м, близо три го допуснах до себес и /сексуално/ и когато той беше "готов" аз започнах да плача. Не е от щастие определено. Незнам до къде ще стигна. Искам да си тръгна сякъш имам смелост , той ме спира и аз пак съм при него. А като си представя в следващия момент , че няма да се будя вече до него .... сякаш нямам нищо. Говоря с него всеки ден по този въпрос, твърди, че няма нищо. Не исках да го стресирам , но му припомних, че майка му страда от абсолютно същото като мен. При тях вече има преследване бой по улиците. Толкова е страдал за майка си и накрая същото и на мен да ми го причини. Дали ще се окаже права поговорката "Какъвто бащата, такъв и сина". А и аз му предложих няколко пъти нека си отидя, бъди с нея. Какво търси при мен или какво не му дава тя, че не иска да си ходя. Дали е станала грешка, дали иска някои да ни раздели?-кой , кой може да е. Защо?Какво ще спечели. Той спи спокойно, а аз съм като зомби.От стреса започна да ми капе косата и други по-сериозни последствия.Ще се побъркам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker