Уговорка за секс с бившия - надежда ли е за любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Уговорка за секс с бившия - надежда ли е за любов?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 9976 пъти
Имах приятел, когото обичах и той мен, но се разделихме - по негова инициатива. Каза ми, че не съм жената за него, че не съм това, което търси. Това се случи преди 7 месеца. Въпреки раздялата ни, ние продължихме да се виждаме и да правим секс. Това предложи той. Аз исках да съм с него, до него, просто да го усещам и се съгласих на това общуване. В началото ми беше много трудно, във всяка наша среща виждах надежда да се съберем отново, после за малко бях като машина - правихме секс и всеки по пътя си, но това не продължи дълго. Чувствата ми се оказаха по-силни. Често плачех след него, а понякога не успявах да се сдържа и заплаквах пред него това го влудяваше. Тези "срещи за секс" бяха много мъчителни, заради горчивия вкус СЛЕД тях.

И вчера пак искаше да се видим, аз отказах, имах работа наистина. Малко по-късно през деня, той ми изпрати смс, предложи да ми плати таксито в двете посоки. Отново казах "Не". Почувствах се като момиче на повикване. В крайна сметка, 7 месеца неангажиращ секс 1 - 2 или 3 пъти месечно и след това нищо, има ли смисъл да продължавам? Аз наистина имам нужда от обич, не само от секс. В същото време ми е тъжно да кажа не. Не знам с друга ли е, не е ли...

Да продължавам ли в този кръговрат? Или да вървя сама напред? Много е трудно да се довериш на някого в днешно време и направиш ли го веднъж, после ти е трудно, мнителен си. А и аз далеч не съм перфектна.
Ще оценя разумните мнения, благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: d8c398476c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За тези 7месеца щеше да си свикнала без него, не да си спряла да го обичаш . Сложи край твърдо, ясно е , че той не те обича а само се възползва от теб. Човек който обича , при вида на разплаканата си половинка едва ли би се влудил, по скоро ще се натъжи. По добре сама за да си дадеш шанса да обикнеш отново някой друг. Ще го превъзмогнеш, времето лекува. Успех

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6b21539c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересно, аз съм в подобна ситуация с разликата, че съм мъж. Интересното е, че се чувствам по същия начин, като някой бик. Адски е неприятно да виждат в теб само един голям член. Чудя се защо продължавам да се виждам с нея, след като имам доста ухажорки за сериозна връзка и аз не зная. Има нещо в нея което ме привлича много, че е красива красива е, но не е само това, просто е магнетична.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f51091c28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Мисля, че имаш съвсем ясна представа за това, което е, макар, че ти се иска да е друго. Е, не е. Съжалявам. Надеждите ти са напразни.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7b6728554b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Лелееее, аз ако съм на твое място и някой така ми каже, колкото и да го обичам, такива цветни псувни ще отнесе и повече няма и да се сетя за него. Не знам как можеш да се унижаваш така. Направо нямам думи. Я се стягай и си подреди живота както на теб ти харесва и не се занимавай с глупости, щото накрая ще си много прецакана. То ти вече си доста прецакана, поне спри навреме тоя жалък театър.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c7e387840f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В никакъв случай не продължавай агонията си с това момче!Няма завръщане след края!Удобна си му и се възползва от твоята още незатихнала любов!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fa78f14f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Няма шанс да се съберете,бягай от този кръговрат както си го нарекла,защото и мен ме използваха така и накрая ми го набиха..поздрави :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a11d578fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка,давай смело напред ... Много хубаво мислиш, давай напред и не се обръщай. Зарежи го този, не заслужава дори да размишляваш за него. Имах 4 годишна връзка, няколко години и аз като теб се самозалъгвах, срещах се с любимия въпреки, че той имаше вече сериозна приятелка ... и всеки път едва ли не очаквах пак да се съберем ...

Няма никакв смисаъл ... Най-много след време да осъзнаеш грешката си и да се мразиш за това, че си позволила на някой да те ползва като секс играчка ... успех каквото и да решиш.. аз съм с теб :)
Петя

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 44536837b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Миличка, режи и тръгвай по пътя си.
Аз съм с предната изповед преди твоята - "Може би е краят..."

В момента и аз се чувствам горе-долу като теб, макар, че между нас няма уговорка за "просто секс"...
Само, че макар, че не е устно изречено, фактите са точно такива...

Когато се видим всичко е чудесно, след това - всеки по пътя си и аз трябва да чакам на господина кога ще му дойде кефа, защото се виждаме вече почти само когато на него му се прииска, а това става все по-рядко, както вече казах в изповедта - веднъж на седмица или две...
Започвам да се чувствам все по-празна.

Вече съм на път да приключа нещата, но преди това мисля да поставя картите на масата, а преди да ги поставя ще го поударя малко с неговите камъни по неговата глава.
Смятам да го отрежа следващия път, когато се обади и да му кажа, че съм заета и не мога да се виждам с него сега.
Ще му кажа, че има време да се видим - утре, вдруги ден, по-други ден... /това са негови думи, сега ще си ги получи обратно/ А когато се обади следващия път - пак така...
Няма как да не се усети - рано или късно ще се светне за какво става въпрос и когато това стане ще му кажа, че просто си сверявам часовника по него и каквото е неговото отношение към тази връзка, такова е и моето и щом на него не му пука за мен, защо на мен трябва да ми пука за него?

Е, след това нещата или ще се приключат или той ще започне да се съобразява с мен...
Което и от двете да стане, ще е по-достойно от това да си мълча и да му позволявам да ме ползва като кукла от секс-шоп.

Ами успех мила, дано съм ти била полезна.
А в твоя случай нещата са още по-зле, защото този ти е казал право в очите, че за нищо друго не му трябваш, освен за секс. Късай и хвърляй!!! Това е моят съвет. Не се надявай, че нещо ще се промени. Само се изчерпваш емоционално в напразни надежди и очакване...
Като го изриташ, ще видиш как ще ти олекне.

Тогава като се освободиш от тази неравностойна връзка, ще може да се огледаш за нещо по-читаво около теб.
Можеш да откриеш нова любов и да започнеш начисто... :)
Но докато таиш напразни надежди, че тоя използвач ще те заобича, това няма как да стане...

Той не те обича, миличка, не те обича И НЯМА ДА ТЕ ЗАОБИЧА...

Просто го изхвърли в коша за боклук, за да можеш спокойно да продължиш напред и да потърсиш човек, който ще те обича и ще те цени. Този е загубена кауза.
Не си губи времето с човек, който те ползва като салфетка, в която да се обърше и после те захвърля.

Вземи правилното решение.

Още веднъж успех... И прегръдка. :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3979611c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   А, така може да си я карате с години, даже и един от вас /или двамата/ да създадете семейство. На господина му е удобно така, защо да си разваля кефа. Само че за танго са нужни двама и ти си единият, твоите чувства имат също значение - колкото и да боли, постави точка и си гледай живота, докато не е станало късно.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: aa809c1748
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8 - ти нали си жена, та как може да говориш на друга жена с "миличка". Аз ако кажа на друг мъж "миличък" ще ме помислят за обратен, ти лесбийка ли си, та й говориш така?????

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: af1cb1a352
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   била съм в абселютно същото положение,то4но 1 към 1.бяхме гаджета,не вървеше,разделихме се,и после само секс.беше дълга и мъчителна агония.чуствах се и мислех точно като теб.знаех,че съм използвана,дори сама се използвах,защото и аз го търсех,не само той мен,но нямах сили да спра.всеки път когато си тръгваше,болката която изпитвах беше ужасна,а надеждата,че този път може да се оправим с която го очаквах да доиде за пореден път разбита на прах.но като се сетех,че преди ми е казвал че ме обича,че е плакал за мен,все ми даваше някаква напразна надежда,че мога да си го върна.но не,той просто ме използваше,нищо повече.а аз глупачката,нямах сили да го спра.докато един ден когато вече може би му станах не удобна,той просто си смени номера,и не се обади повече.не че нямаше как да го разбера,а и имахме много общи приятели,но чак тогава разбрах,че това е трябвало да го направя аз,и то много отдавна.защото когато спряхме да подържаме контакт,аз много бързо си стъпих на краката и го забравих,и до ден днешен се там само едно,за какво ми беше тази дълга агония.така че мила сложи край веднага,ще си спестиш много болка и страдание,и един ден ще се чудиш какво си търсила с такъв самовлюбен индивид който е способен да използва така човек който го обича,повече от всичко.дори ще те е яд на тебе си,бъди сигорна.успех.................симба

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: adaf198cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей,преди време аз правех същото.Бях с момчето 2 години и нещо.Обичахме се,беше първата детска любов.Разделихме се защото аз бях в лоша компания и търсех нещо ново и малко по-голямо,а той беше колкото мен,беше много затворен не обичаше кафетата ,обичаше да стой пред компютара си.На мен това ми писваше а и тогава ми се подиграваха,че такова хубаво момиче ходи с мухльо.И не знам може би много неща повлияха.Разделихме се.Доста време може би година се плюхме на ляво и надясно.Минаха още 2 години и започнахме да говорим ,сдобрихме се.След още 1 година,реших че искам да бъда с него макар и за 1 час,ей така да видя дали нещо ще ми трепне.Макар и след толкова време,аз търсех детската си любов.Беше горе долу хубаво.Моите чувства се повториха,макар че бяха различни и за кратко.След 2 години нещо ми прещрака и пак се повтори всичко,аз знаех че той ме обича,а аз вече не.Исках просто да се почувствам отново малка,знаех че го наранявам,преди тези 2-ти той искаше да излизаме не заради секса,а аз не исках,защото знаех какво прави моята поява.И след толкова време той още е сам,не иска постоянна приятелка,само секс от някоя друга,поне така твърди, а аз смятам че и това няма.Все пак не си празната му тиква,че да знаеш защо точно теб търси.Нали знаеш далеч от очите далеч от сърцето са казали хората на времето :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d9939c1168
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До номер 10 (въпреки, че не е свързано с темата).
Аз не съм номер 8, но също съм момиче и се обръщам към повечето си приятелки с ''миличка'' (особено в подобни ситуации). Момичето, постнало коментара, за който ти се хващаш просто е съпричастно към проблема..и това е нейния начин да покаже, че тези неща не са и чужди..не знам и аз точно как да го обясня. Исках просто да кажа, че такива обръщения не значат непременно, че едната е лецбийка и не знам си какво..толкова си тесногръд явно!! А това да кажеш на друг мъж ''миличък'' е от ясно по-ясно, че няма смисъл да го коментираме!! При мъжете е едно, при жените - съвсем друго!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: af1cb1a352
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   xa `че какво му обръщаш внимание на номер 10.смешко.много ясно,че миличка е просто обръщение,и то доста често използвано от жените.и аз го използвам когато разговарям с приятелки,но не съм лисбийка.а и какво да не би когато кажа,миличък на мъж това да значи непремено,че го харесвам или,че искам нещо от него.децка му работа

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7467848d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   от авторката: Много ви благодаря за коментарите! Хубаво е някой да ти каже нещата такива, каквито са, без да те щади. Чувствам се по-добре, по-добре в кожата си. Трябва да си държим на достойнството и да ценим времето си... Благодаря ви още веднъж!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 63bad13fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До №10 - Аз съм №8 и не, не съм лесбийка, абсолютно хетеросексуална съм и нямам никакви лесбо - наклонности, но просто ние жените сме по-различни от вас мъжете.

Да, ако ти кажеш на някой мъж "миличък" ще те помислят за педал. :) Но при нас жените нещата са по-различни.
В думата "миличка" аз не влагам това, което ти би вложил в нея,

аз влагам съчувствие, съпричастност и разбиране на проблема, който се разисква - нищо повече. :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ea41b2216e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Първо така говорят само лиглите няма нищо по-противно от пренесена жена. Второ тук сме непознати и трето, не трябва да се делим на мъже и жени, в 21 век няма мъже и жени. Много сте старомодни. Има еманципация и тя налага такива лиготии, присъщи за жените от миналото да отпаднат. Разликите между половете трябва да се заличат. Смешни сте вие, живеете с миналото.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ea41b2216e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   А как трябва мъж да покаже съчувствие и съпричастност към свой събрат?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 91850a7716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Я по-мъжки ! Казваш не и това е. Не е толкова трудно.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 03cc53e742
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Само тъпа овца може 7 месеца да прави това. А за такива - стрижене доене и...едикакво си

 
  ...

...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 8330252991
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Искам и аз да споделя моята история. Имам сериозна връзка от 3 години и половина, но преди година и половина срещнах другия Б. Той беше най-милият с когото съм била най- търпеливият. Година и половина той чакаше да оставя сериозния ми приятел, за да бъда с него. Но аз така и не го направих, защото той ми даваше всичко от което имам нужда, само не и секс. Не изпитвах към не го любов а бях свикнала и точно това другия Б не можа да издържи и ме изостави. Миналият месец, когато Б ми каза, че повече не иска да е с мен и иска да е сам ми дойде като шамар, осъзнах че искам да съм с него, но вече е късно. Колкото и да се опитвах да си го върна не ставаше той казва, че незнае дали ме обича, че не му липсвам освен в сексуално отношение. И за това вече втори месец се виждаме само за секс през седмица. Лошото е че аз продължавам да живея със сериозния ми приятел и се разкъсвам, защото не мога да взема решение да остана напълно сама без подкрепа без нищо. Не спирам да се надявам, че Б отново ще поиска да сме заедно, но всеки път той ми показва с действията и думите си, че няма да стане. Моля да ме посъветвате какво да направя;( Не мога да си обясня как човек, който доскоро тее обичал вече не иска да е с теб и какво би го върнало. Да спра ли всякакъв контакт с Б? Защото смятам, че с правенето на просто секс ще събудя в него старите чувства, тъй като аз бях неговото първо и дългогодишно гадже... Моля ви за съвет... :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 15 дни
hash: a38999ae68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Тази история ми е мнооого позната... едно знай от мен, никога не си засложава да продължиш да се виждаш с бивш след като ти е казал не си за мен, но хайде да правим сеь... ти да не си му надуваемата кукла? !!! Ако и двамата вече не се обичате и сте свободни разбирам, но при това положение той да си прави кефа, а ти да страдаш... не си го причиняваи, мило момиче. Аз бях така преди с едно момче... и аз след срещите ни плачех, и аз се надявах всеки път да стане чудо и да ми каже, че е сгрешил, че ме обича, но този момент така и не настъпи... няма смисъл. Ти си млада, животът е пред теб, не се подценчвай! Продължи напред, да не е лесно, но със сигурност ще ти мине много по-бързо ако не го виждаш въобще и след време, когато чувствата ти към него изчезнат ще видиш, че всичко без него е по-добре! Човек, който вижда, че те наранява и продължава да те използва за мен е комплексар, доставя му удоволствие, може да си кажеш " не е вярно, тя не го познава" но след време ще се увериш сама в това. Пожелавам ти успех и много сили да издържиш на изкушението, мила. Направи го за себе си и му докажи колко силна и независима си всъщност, нека го е яд какво съкровище е изпуснал! :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8330252991
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   В крайна сметка се оказа, че той се върна при мен, но за кратко:( Осъзнах, че чувствата са изстинали и е останала само празнина. Не изпитвам чувства когато съм с него, но ми липсва адски, когато го няма и когато не го чувам.

Искам просто да разбера защо ми търси сметка за всичко което правя, а всъщия момент ми казва извинявай няма да ти държа сметка, така или иначе няма да се върна при теб, и ми е по-добре сам?!??? И в следващия момент защо продължаваш да живееш с В? А като го питам Б ще бъдеш ли с мен ако съм сама ми казва - Не или Не знам? А аз ако остана сама как ще се справям с наеми, работа и т.н, тъй като В ми осигурява всичко, което поискам и ме гледа като принцеса, а аз дори нямам желание да го целуна, но съм свикнла с него.

Офффф наистина не знам какво да правя искам да съм сама но поради факта, че нямам на кого да разчитам освен В си стоя макар и насила. Искам Б, но знам че всичко е свършило и не искам да го проумея и се съсипвам от подозрения, ревност и въпроси за човек, който знам, че не обичам, а просто имам някаква нужда да присъства в живота ми за да го разведрява. Не знам............

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4a59bbe7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторке, много си зле, моето момиче. Не стига, че действително се превръщаш в кукла за секс на мъж, който иначе сигурно не може да те понася и е предпочел да скъса с теб, но си си намерила и мъж, който да използваш за пари, но когото не обичаш и дори не желаеш. Хората (не без основание) си мислят, че проблемът в нежеланието е, че нямаш пари за едно такси. Срам.
Ще завършиш зле.
Този човек, който те гледа като принцеса, в момента е влюбен в теб, заради чудесния секс, или защото си хубавка за показване. Може дори да се ожени за теб, но като те види в истинската ти светлина, ще има пак рев и писания. Дано не си му родила детенце, че ще има още един мъж с любовница.
Не заслужаваш днешния си приятел. Ще бъдеш ужасна съпруга на когото и да е било, защото само гледаш себе си и търсиш любов и чувства у мъже, които иначе искат само да те ч.. т, а лъжеш глупавите влюбени ей така, защото нямаш кеф с тях, ама е хубаво да има парички, нали? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8330252991
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Нека ти разясня нещата. 1-во аз вземам 2 пъти по-висока заплата от него и съответно поемам всички разходи и сметки. С него съм не заради "пари", а защото ми дава сигурност, уважава ме и ме подкрепя. За това, че аз съм изстинала към него не е виновен той, просто се появи човек, който ми взе акъла, но е егоист и мисли динствено за себе си и поради тази причина стоя с В. Не ми се стои сама, защото ако недай си боже се случи нещо няма на кого да разчитам. Защо всички си мислите, че когато някой се държи с теб като принцеса трябва да е напременно с пари??? Еми не е! Човекът до мен ме приема каквато съм, уважава ме, обича ме безрезервно съобразява се с мен както и аз с него, просто чувствата ми към него изгаснаха и незнам кой би бил по0добрият вариант- да стоя с него ей така или да се махна!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: be829a7293
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Честно и аз преживявам това.
До преди няколко дни се чудех дали да започна да правя опити отново да се съберем,или да се откажа.
Отказах се от желанието ми да се съберем,защото знам какъв ще е неговият отговор,затова сега просто се наслаждавам за 4-5те пъти,в които се виждаме през месеца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker