Много съм сериозен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм сериозен!
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2964 пъти
Здравейте, ще пиша направо по същество - млад мъж съм, на 20 години, и не изпитвам никакви емоции и чувства! Уверен съм, имам достатъчно самочувствие, точен и директен съм. Умен съм, знам какво искам - спокоен, стабилен и улегнал живот. Жените ме харесват и се радват когато им обърна внимание. Казвали са ми, че имам мъжкарско излъчване и походка. Но съм прекалено сериозен - не се усмихвам, не се шегувам, лицето ми е като камък. Не говоря празни приказки и ако не ми харесва какво си говорят хората около мен си мълча, и си мисля за по-интересни неща. Ако правят нещо което не ми харесва си тръгвам. Не мрънкам. Не пуша, не пия и не ходя по заведения. Предпочитам тихи и спокойни места сред природата или някой празен плаж само с приятели. Като робот съм - няма тръпка когато си с мен. Имал съм връзки с хубави момичета, но не за дълго. Искам сериозна връзка, но ако съм свободен може и само за секс ако момичето е симпатично, и иска същото. Много харесвам прегръдките - обичам когато тя се сгуши в мен. Не харесвам целувки, дори и по тялото. Не говоря мили или сладникави неща. Не съм асоциален или някой темерут, просто съм винаги сериозен. В секса държа най-много на съществената част, но ми харесва да я лижа преди това и да я галя. Правя мощни тласъци и харесвам по-груби неща като шамари по дупето или да я дърпам за косата на задна. Обичам когато тя пъшка! Бавният и нежен секс не е за мен. Но не искам темата да става прекалено сексуална. Никога не бих ударил или наранил момиче, но не съм нежен или романтичен, примерно ако й купя подарък със сигурност няма да са цветя. Свети Валентин за мен не съществува.
Това е, искам да чуя мнения на жени, знам че повечето се влияте много от настроенията си и сте чувствени, емоционални - точно обратното на мен. Противоположностите се привличат, но често се отблъскват. Бихте ли прекарали живота си с такъв мъж като мен? Сигурност и защита са ключовите думи, за сметка на емоция и развлечения. Няма как да се променя, такъв съм и така се харесвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: a8ccabc3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти си просто земен човек и имаш нужда от повечко време, за да се отпуснеш. Напомняш ми на съпруга ми с изключението, че той се смее много на разни комедийни програми и обича stand up комедията, но като цяло е като теб. Не мисля, че си ненормален, но и не търси връзка с много емоционална жена, защото в случая не е вярно, че противоположностите се привличат - емоционалните жени няма да се чувстват разбрани от мъж като теб, няма да се почувстват взети насериозно и най-вероятно в 90% от времето ще са разочаровани - все ще си забравил някой повод, няма да си разбрал някой намек и така нататък- трябва ти жена, която се изразява директно и без емоция за важните неща.

На теб ти трябва земно, рационално, стъпило на земята момиче, което ще те приеме такъв, какъвто си без да желае да те променя. Всяка жена иначе обича да получава цветя, да бъде глезена на Свети Валентин и това ще трябва да промениш и за най-рационалната жена, но ако забравиш например, такава жена няма да го приеме лично, докато емоционалната ще направи нервна криза. И споко - за всеки влак си има пътници. И за теб има подходяща жена. Такива мъже като теб дори са доста привлекателни за жените, защото излъжвате сигурност и стабилност, а по-романтичките, емоционални мъже често са вятърничеви, разпилени, замайчени и така нататък. Дълбоко в себе си ти си също чувствителна душа, но имаш нужда от повечко време, дорверие, за да се отпуснеш, но повечето жени ценим по-скоро твоя тип мъже, защото пък може да се разчита на вас и не сте всеки ден в различно настроение, държите на думата си. Освен това чувството за хумор е надценено - често хора с голямо чувство за хумор без да искат нараняват с шегите си или се правят на клоуни.
Успех и умната

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a2f87edb50
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Искаме мъж, който ще полудее ако не ни чуе гласа цял ден и не знае как сме, искаме мъж който знаем че ще ни защити и ще ни кара да се чувстваме обичани. Не обичаш да говориш сладки и мили неща? Добре, браво на теб, но това кара нас по-нежния пол да се чувстваме искани, желани, секси, красиви и най-важното СПЕЦИАЛНИ. Според мен или не си се влюбил още или си бил толкова наранен, че си затворил сърцето си. Относно шегите - виж всички искаме мъж който да е сериозен и амбициозен, много е важно. Но искаме мъж, с който да се веселим като другари, да се отпускаме и да се лигавим заедно, да създаваме такива хубави специални и радостни моменти. - Ако това наистина не го можеш, не знам какво да ти кажа.
В крайна сметка не съм тук да те критикувам, само изказвам своето мнение. Ако не искаш да се променяш, няма лошо. Намери момиче, което също гледа така на нещата, но да знаеш според мен ще е нещастна. - съжалявам. Каза, че си бил с красиви жени, нали? Според мен ето тука ти е била грешката, чувствали са се неоценени. За секса не мисля, че има нещо много лошо, но те може да са останали с впечатлението че гледаш на тях повече на сексуален обект или приятел с привилегии. :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6a5a009dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Зодия телец си, нaли? :)))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bca488c1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   " Не харесвам целувки, дори и по тялото. Не говоря мили или сладникави неща. Не съм асоциален или някой темерут, просто съм винаги сериозен. В секса държа най-много на съществената част, но ми харесва да я лижа преди това и да я галя. " - ти си противоречиш. Не обичаш целувките, а обичаш да лижеш!? Я се уточни, кое от двете не обичаш, нима целувките са по гадни от лизането? Та всичко започва от целувката, тя е запалката на страстта. Без целувки и сладки думички, за какъв секс говориш. Дори кучетата и другите животни се ухажват и целуват преди същинският секс. Това, че си сериозен, няма нищо лошо, но, че се гнусиш да целунеш жена, е вече много лошо. Ако е пушачка, наистина е гадно, такива вонят като циганки. Или, ако имат развалени зъби. Но ако са нормални, добре поддържащи се жени, целувките са по сладки от секса.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b5e6b255b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами зависи от човека. Аз например с такъв като теб не бих тръгнала никога. Сигурност и защита не са нещата които търся в един мъж. Най-ценното нещо, което съм научилата от баща си е че стабилността и сигурността трябва да си осигуряваш сам за себе си, никога да не зависят от друг човек.

Виж емоциите, тръпката... това е друго нещо. Ако нямам тръпка с даден човек, да се провокираме взаимно, и най-вече да се предизвикваме един друг да опитваме нови неща заедно... нямам какво да правя с него. Досега връзката в живота ми, която ме е обогатила най-много като личност (макар че в случая визирам едно приятелство) е именно с едно момиче, което ме вдъхновява просто да опитвам нови неща, да погледна на нещата от друга гледна точка понякога, да не мисля толкова за себе си. Приятелството ми с нея ме променя до някаква степен, значи страшно много за мен и никой друг не съм обичала по толкова особен начин.

Искам мъж който да е на моя ъкъл, луда глава, енергичен, спонтанен, да е отворет винаги за всякакви идеи. Да му предложа нещо откачено от днес за утре и той да е навит. Да се забавляваме заедно, нои да се подкрепяме.

Но всеки търси различни неща. За някоя друга ти си мъжът-мечта.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a512e94f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   На такива като тебе дядо ми им казваше "Самутест човек".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f137d6c9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момиче и имам почти същия характер. Не се променяй, сто пъти по - добре така, а не някой лигльо! Аз много харесвам такива мъже като теб, но са рядкост

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f137d6c9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От номер 7 допълнение. Това, че не обича целувки и не е лига не означава, че не му пука за момичето с което ще е или не би я защитил

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e581fee83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От автора:
#1 Ти ме разбра, харесвам точно такива жени! Пожелавам ти много любов с мъжа ти.
#2 Никога не съм бил влюбен за съжаление. Разбирам какво искаш да кажеш - скучен съм, а такива мъже не сме предпочитани.
#3 Да телец съм! Как позна?
#4 Не съм казал, че ме е гнус от целувки - просто не съм добър с устните. Но задължително преди проникване й облизвам котето като върха на сладолед.
#5 Ти явно търсиш пълната противоположност. Наистина с мен ще ти е скучно.
#6 Ако "самутест" значи мълчалив - такъв съм.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65a3eb0aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, не бих била с мъж като теб. Точно се разделих с такъв наскоро. Винаги съм търсела сериозни и отговорни мъже, но тази постна манджа откъм чувства и забавления в рамките на нормалното не е за мен. Но все пак всеки според вкуса си. Има доста безчувствени и сухи жени с които може и да си паснете.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 58fe6d5843
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   От 3, aми зaщото описa типичният телец :)
Нaй- ще ти пaсне момиче от твоятa зодия, вие сте нaй-"темерутите" в зодиaкa, не го кaзвaм с лошо чувство де. Просто сте тaкивa, супер прaктични, не се отмествaте и сaнтиметър от вaшaтa си сигурност, a гушки и тем подобни нужди зa другите, зa вaс сa излишни "лиготии".
Единствено момиче от същaтa зодия ще те рaзбере и дaже ще се чувствa добре и нaй- вaжното зa вaс- сигурнa.
Хaресa ми обaче, че ти сaмият си толковa нaясно със себе си и си се хaресвaш тaкъв, товa е вaжното.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 74de4683b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ами и аз имам такъв характер, какво толкова. То ясно, че повечето харесват мили жестове и т.н, ама ако се появи един такъв директно го разкарвам, много мразя такива хора. Не харесвам и другата крайност, да е някакъв гадняр и да ме обижда, но не бих понесла и някой лигльо. Такива романтични работи не са за мен :д нищо ти няма, ще си намериш някоя като тебе, по-добре така, отколкото да си като другите мъже дето искат да привлекат внимание с романтични жестове. А и до номер 11, не само представителите от тази зодия са такива :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9b95483058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Твърде различен си от всички мъже, които познавам, не бих казала като цяло по-лош или по-добър, просто различен. И в това си има някакво очарование. Харесва ми, че звучиш като интелигентен човек с добродетели. Но идва но- не се усмихваш. Не бих могла да бъда с такъв човек. Да, може би изразяваш щастието си по друг начин, но за мен е незаменимо да виждам усмивките на хората, които са ми скъпи. Поне понякога... Каза, че обичаш да прегръщаш. Е, няма нищо по-хубаво от това любимият ти да се усмихне и да те прегърне. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 33d7b59133
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Пак е авторът:
#7 и 8 Трудно допускам хора до себе си, но някой ако спечели доверието ми го ценя и подкрепям.
#10 Доста грубо звучи - "безчувствени и сухи"... все едно са някакви плашила.
#11 Не съм фен на хороскопите и астрологията, но ще се радвам ако напишеш кои зодии са съвместиминс мен. И да - наясно съм със себе си и мисля, че съм супер готин ;)
#12 Май има доста жени като теб, с характер като моя, аз такава искам. Само със сродна душа може да се изгради стабилна връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a8ccabc3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От номер 1 - Е, как така заключи, че си скучен?
Със съпруга ми например никога не ми е скучно - можем да говорим по всякакви интересни теми. Ти пишеш като начетен, образован човек - най-вероятно четеш, имаш мнение по много въпроси и човек може да говори доста време с теб по различни теми без излишни емоции. Някой, който се прави на палячо не е по-интересен и още - ако си добър слушател също не си скучен.
Просто ти трябва повечко време. При нас трябваха 3 г., за да ми каже „Обичам те“, но поне знаех, че е истинско и от тогава не е спрял да ми го казва всеки ден.
За празниците - тази година дори пропусна рождения ми ден, но какво от това? Миналата седмица имахме гост и ми подари букет цветя, какъвто мъжът ми никога не ми е подарявал, а вечерта бяхме канени на рожден ден и беше вече късно и всичко беше затворило - букетът беше ополотворен двукратно ха-ха, а понеже рожденият ден беше на леля му... на следващата сутрин части (роза) от него ми бяха подарени обратно от братовчед му, който бяхме поканили на закуска :) - цялото семейство май сме такива, но за сметка на това не са повърхностни и вятърничеви, а на тях може да се разчита.
Имам стабилен мъж до себе си, който е до мен 365 дни в годината и това, че за Св. Валентин или дори рожденни дни не се сеща да ми купи един букет не е болка за умиране. Минали сме през всякакви трудности заедно и в най-трудните моменти винаги е бил на 100% с мен без да се съмнява, без да се отклонява и да поставя интересите на други хора (родители, приятели) пред нашите. Да, в началото с мъж като теб е по-трудничко, но е защото ти никога няма да почнеш да лъжеш, да сваляш звезди на една жена, за да я спечелиш по-лесно, а жената която не може да оцени искреността ти просто сама губи.
Аз не съжалявам изобщо, че съм със съпруга си. Какво ми дреме за някакви си цветя и празници, софри, когато имам стабилен, сериозен човек до себе си - истински мъж, не плюнка да се разтяга според хората, за да им се хареса и да няма конфликти.
Романтичните, вятърничевите мъже, които в началото обещават много, глезят жената и на втората седмица предлагат брак накрая се разкриват като мамини синчета, използвачи или просто са свикнали да са център на внимание и на компания и не стават за бащи и съпрузи.

На мъж като теб поне може да се разчита, защото имаш и ясни принципи, ясни виждания за живота и цели, различни от това къде ще отидем да си прекараме добре тази вечер.
Такива мъже като теб жените започват да ги ценят след 30-те, след като са се опарили с няколко вятърничеви. Аз имах късмет сама по себе си да съм рационален и стъпил на земята човек, така че от 19-годишна съм със стабилен мъж, но приятелките ми с малки изключения избраха вятърничевите и на 30 г. са самотни майки, а всичко беше в началото супер - караха ги на училище, цунки-гунки, големите партита, огромни сватби още под 25 г. възраст, бързо станаха майки и бързо... бяха зарязани от сладкодумните си мъже, които са явно сладкодумни и за другите жени.
Моят мъж в началото не го харесваха и роднини, и приятели, но бързо го опознаха и днес по-ценен от него няма.
Да, в момента ще ти е трудно, но като минеш 30-35 г. масово жените ще почнат да те оценяват, защото им е дошъл акълът в главата. В някои неща озряваме по-бързо от вас, но не и в избора на мъже - до 27-28 г. възраст жените масово предпочитат сладкодумците, лъскави като опаковка, но кухи вътре.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e581fee83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   #13 Наистина съм различен и преди са ми казвали да се усмихвам повече. Аз си харесвам сериозното изражение, миловиден съм, а не страшен или тъжен.
#15 Благодаря ти за коментара, много ми хареса начина ти на мислене!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9ed30edffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И какво точно значи „не изпитвам никакви емоции чувства“. Да не би да е „нямам израз на никакви емоции и чувства“? Щото ако не изпитваш – много зле.
От там нататък текстът е като самореклама. Само дето не завършва с онова от вица „Нищо не търся, просто искам да се похваля“
И за какво ти е сериозна връзка, щом не изпитваш емоции и чувства?
Ще ме извиняваш, ама качествата, с които се описваш, не се връзват много едно с друго. Последно, скучен ли си, или сериозен? Човек може да е забавен и без да се лигави.
Откъде идва самочувствието ти? Интересно ми е просто – щото нали си скучен, не изпитваш емоции и чувства, не искаш/или не можеш да се целуваш, не говориш мили неща, с теб няма тръпка, в секса държиш на най-съществената част, бавния и нежен секс не ти харесва.
Ако приемем все пак, че си точно какъвто се описваш – мисля, че ще се намери момиче, което да те обикне, обаче дори тя ще очаква, че точно нея ще приласкаеш, и точно с нея ще бъдеш нежен. Ако никога не го направиш, навярно ще се опитва да те промени, но накрая ще те намрази. Ако си добър човек, което не казваш, но няма и как да знаеш – имаш поне някакъв шанс.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c6cfb8edfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От 3 отново, зaповядaй aвторе, прочети според Линдa Гудмaн зa себе си :
http://www.chudesa.net/p1745/
Мен ме е описaлa нa 99%, стaрaтелно крия тaзи информaция от половинкaтa си, че цялaтa ми aртистичност ще отиде по дяволите:))) Челa съм от нея зa зодиите нa всичките ми близки и вaжни зa мен хорa, остaвaм с чувството, че е живялa под прикритие около нaс и ни изследвaлa във всеки момент от животa ни. И aз не вярвaх в зодии преди...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 33d7b59133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторът:
#17 Благодаря за поправката, наистина грешно съм го написал - имам чувства, мога да обичам, но не изразявам никакви емоции, сякаш 24/7 физиономията ми е сериозна. Добър човек съм, даже много добър и добронамерен, но още като малък научих, че повечето хора гледат да се възползват от това и да ми се качат на главата, затова трудно допускам хора до мен и се отнасям добре само с близките и приятелите - тях ценя много. За другите не ми пука, както и на тях не им пука за мен. А това, че съм скучен са ми го казвали често, но хора за които забавление е да се напият, напушат, изчукат и подобни простотии. За тях съм скучен, но и те на мен не са ми симпатични. Имам самочувствие защото познавам себе си и се харесвам такъв какъвто съм, не съм казал че летя в облаците.
#18 Благодаря и на теб, и аз не вярвам в зодии, но ще се поинтересувам. И дано твоят човек не те "хване" :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9ed30edffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   17 съм. Ми не знам, едва ли чак никакви не изразяваш, по-скоро си по-обран, не си шут като повечето. В което няма лошо. Аз харесвам сериозни мъже, и жените като цяло /имам предвид сериозните, нормални жени/ харесват сериозни мъже. Сега... няма как да преценим степента на твоята, да я наречем 'темерутщина' /не се обиждай, моля/, но имай предвид, че жените обичат да са единствените слабости на сериозните, мъжки, формални, делови мъже. Ако и с жената, която избереш не покажеш слабост, както съм написала по-горе, ще и опротивееш. Общо взето другите качества, които описваш, са положителни, не отрицателни, и е голяма вероятността да те хареса и заобича момиче, но трябва да и открехнеш мааалко от малко врата към емоциите си.
За секса исках да кажа също нещо. Не ги обичаш, или не намираш за необходимо, или нещо те е гнус - целувките. Питам, защото на пръв поглед е странно, обаче, моят мъж примерно, никога не е бил някакъв сладострастен, виртуозен любовник, дето да ми покрива тялото с целувки и да обръща твърде много внимание на любовната игра, но по-скоро бих го описала като "сухар". Ти и по-устата ли не обичаш да целуваш момичето? Би трябвало да ти харесва, ако харесваш да се прегръщаш, навярно би обичал да целуваш и устните и.
Ако си добро момче, ще намериш момиче, но като намериш, гледай някакъв компромис да направиш донякъде, за да я задържиш. Всеки иска нежност, бъди нежен и любезен, дали си сериозен или мъжкар, или дори скучен, няма значение. Връзките се развалят от много страст и подскачане, от грубост и невъздържани думи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker