Не съм изпитвала подобно нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм изпитвала подобно нещо
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2127 пъти
Здравейте,
искам да използвам този сайт, за да споделя историята си и да получа някакъв съвет как да постъпя.
Казвам се Габриела, момиче съм на 22 години. Неотдавна, преди няколко месеца, се запознах с момче на 19. Той е, как да ви кажа, изключително красив, висок, с атлетична фигура, светла коса, сини очи, много красива усмивка, изобщо изпълнен е с очарование, магнетизъм, има някакво привличане. Скромно момче е, въобще не се самоизтъква или нещо подобно, държи се, сякаш е обикновен и няма нищо специално в него, а не е така. Запознахме се, допаднахме си и в началото по-рядко, сега по-начесто, започнахме да се виждаме. Повечето пъти го търся аз, но и той също. Не искам да звучи, че се хваля или нещо такова, но аз също съм много красива, мъжете имат интерес към мен, но това сега не е от значение. Та, до това момче се чувствам много приятно. Той е от онези момчета, срамежливите, по-неуверените, по-притеснителните, което направо ме побърква. От известно време изпитвам нещо към него. Нещо, което не съм изпитвала до сега. По принцип не се давам лесно на никой, не допускам мъжете лесно до себе си, но както вече казах това момче ме побърква. Както казват "Всеки си намира майстора. " Обичам, когато се разхождаме, когато ме гледа или когато заблести усмивката му. По принцип трудно изпитвам нещо към някого, трябва ми доста време, за да се влюбя, ако щете, но с него е различно. Аз сякаш вече съм, едва ли не, влюбена. Без да ме е целунал, докоснал, прегърнал. Знам, че той изпитва също нещо към мен, но е несигурен, срамува се да си признае, да ми каже. Виждам как иска да ме гушне, да ми каже колко му харесвам, но не го прави, а колко искам да ме целуне.


Последният случай, преди около 3-4 дни, бяхме излезли заедно. По принцип рядко ми прави комплименти, а когато прави, така хубаво му се получава. Просто виждам, че се страхува от нещо(знам ли да не каже нещо грешно, да не се изложи или не знам от какво), а няма от какво да се срамува, толкова е сладък, елегантен, красив, просто няма от какво да се притеснява. Винаги е много мил, много внимателен, сякаш отмерва всяка крачка, която прави, обмисля всяка дума, която казва, не оставя нищо ей-така по течението или каквото стане или просто да се довери на инстинкта си. Беше прекрасна вечер, накрая, когато ме изпрати му предложих да седнем и да поговорим. Той беше така притеснен, просто виждах това, а толкова да е сладък. Казах му "Притесняваш ли се от нещо? ". Той ми отвърна "Да, може би, малко". Попитах го от какво, а той каза "Не знам... ". Попитах го "Има ли нещо, което иска да ми сподели", а той почти веднага каза "Не, всичко е наред. " Хванах му ръката и леко я погалих, той не си я дръпна, но не гледаше към мен, а към земята. Тогава вдигна ръката си и ме погали по лицето. Чувството, което изпитах, когато ме докосна не мога да го сравня с никое друго до сега. Каквото и да съм си мислила, че е тръпка, такова усещане не бях изпитвала. В този момент умирах да ме целуне, не че не можех аз да го направя, но исках той да го направи. Наклоних си леко главата на една страна, докато ръката му ми галеше ту косата, ту лицето. И тогава му звънна телефонът и всичко отиде по дяволите. Каза, че ще тръгва, целуна ме по бузата и тръгна. Прибрах се и се зачудих как да постъпя с него, не трябва да го притискам все пак той се чувства малко некомфортно. Не знам следващият път как да постъпя. От една страна искам той да ме прегърне, той да ме целуне, той да ми сподели, че му харесвам, че му липсвам, но не го прави. Знам, че всеки момент ще изплюе камъчето, ама уви. За мен не е проблем да му кажа и да го нацелувам, но искам той да го направи. Не е глупав, знае, че и аз го искам, но просто не иска да си признае. Моля ви, помогнете ми, как да постъпя с него. Искам това зайче за мен, но не знам, може да не иска нищо с никого, макар да го виждам как се бори със себе си и иска да ме най-малкото гушне. Какво да направя?
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 58b6b2e8f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На мен ми се струва, че ако се ожените, ти ще си младоженеца а той булката :)))

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9a6507ef85
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Вземи това което искаш, не позволявай на егото и предразсъдъците да попречат на това, което извира от сърцето ти. Той е нерешителен защото няма твоя опит и това може да е първото му влюбване, не знае какво прави и го е страх да не те засегне а това трябва да те радва. Поеми инициативата, след като той разбере че всичко е на ред ще се отпусне и ще видиш един още по-невероятен човек. Може пък това да се окаже любовта на живота ти, би ли я рискувала? !

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8d97cc5e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не се занимавай с деца.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ae77cd732a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно си описала мен, авторке. Само гледай да не го уплашиш, срамежливите мъже не им е лесно. Карай бавно и внимателно докато пича добие самочувствие.

Кажи коя зодия е (залагам че е водна зодия).

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c742447898
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Неотдавна, преди няколко месеца, се запознах с момче на 19. "
" Без да ме е целунал, докоснал, прегърнал. " - защо не го напишеш в раздил измислени? Няколко месеца заедно и няма нито една целувка!? Вие нормални ли сте? А всичко било наред!? На това ли казвате-всичко е наред?

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3c9ef98ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хе-хе, ами просто си се влюбила :)

Действай! Няма какво да чакаш!

Ако още не си го разбрала, много скоро ще разбереш, че в реалния живот страшно много от нещата не отговарят на предварителните ти представи за тях. Ако чакаш - изпускаш влака...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9957221549
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уфф, твоя човек още не е бил с момиче затова се държи по този начин, казвам ти го от личен "опит". Да не говорим, че ти си по-голяма от него и това допълнително го напряга относно това как ще се представи, класика. Ще се отпусне когато те опознае по-добре,

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b66f455cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   аххх милата тя, колко си влюбена. радвам ти се.
Въпрос....
Защо чакаш той да поеме първата крачка?
кажи му всичко което мислиш и чувстваш. кажи му всичко което си написала тук. Ти си започнала от части да правиш това но не си го довършила.

Момчето е срамежливо, най вероятно е нямало до момента приятелка, най вероятно е девствен, най вероятно го е срам да сподели тези неща пред теб. Не знае какво да каже и да направи, случва му се за първи път.

Ти си свикнала като хубаво момиче теб да те свалят и охажват, смени ролите :), говори му, кажи как се чувстваш, какво искаш.

Ако чакаш той да поеме първата крачка бъди сигурна че няма да се случи така като ти го искаш. и ако продължиш да чакаш той да поеме нещата това твое хубаво чувство може да се изпари и нещата да се провалят.

Говори му, кажи му всичко, в началото ще е многопаниран и няма да знае какво да прави, но след време ще се отпусне (може би след като почнете и секс да правите) :)
Успех мила.
Чувството е много хубаво нали...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3d4e86f0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момче съм на 20. Да можех и аз някой ден да имам щастието да харесвам някое момиче и тя да изпитва същото към мен, но уви... :( Направо се размечтах от историята ти! :)
Съдейки по написаното от теб, мога да кажа, че характерът ми наподобява този на това момче. Ако съм прав, значи това негово поведение се дължи на две неща. Първо, срамежлив е и вероятно няма голям опит с жените. Не е изключено и да е бил отхвърлян немалко пъти, при което самочувствието му да е паднало, а страхът му от пореден провал да се е увеличил. И второ, което е по-важно, разчита на теб, харесва те, иска те! Затова е толкова страхлив и несигурен! Интересува го това какво ще се случи. Не е от момчетата, които действат на принципа "ако не стане, голяма работа". Да знаеш, има какво да ти предложи като чувства и емоция.
Вероятно, както бе споменато в предишни коментари, не бива да го чакаш изцяло да направи крачка напред. Дай му тласък чрез някакъв сигнал. Ситуацията през онази вечер е била добра възможност. Няма нищо, че не е станало. Съвсем близо сте до това, да бъдете заедно.
Пожелавам ти успех, дано се получи, защото според мен той би направил какво ли не, за да те зарадва и да те накара да бъдеш щастлива! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 040f6fcf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката :
Благодаря Ви за мненията. Като се замисля, повечето сте прави. Мисля, че наистина съм влюбена. Просто толкова ме радва присъствието му, а очите му, погледът му, невероятни са. Обичам да гледам тези очи и не мога да им се нагледам. Когато го гледам в очите, сякаш те ми крещят с ясен глас онова, което устните му не признават. Виждам как умира от желание да ме гушне, да ми каже колко ме иска само за него, колко иска да ме хване през кръста и да ме целуне. Искам го, да, искам го много. Не искам "опитни", "уверени" или "стабилни" мъже. Тези не ми харесват. Искам си моето, срамежливо, стеснително, страшно красиво момче. Много се надявам да си е нямал приятелка и да е девствен, да не е докосвал друга. Това още повече ме кара да го искам и желая. Искам да съм му първото момиче, искам да се влюби в мен, аз да съм първата, която нежните му ръце галят и прегръщат. Искам да потъвам в прегръдките му, да му шепна в ухото колко е сладък, да го оставя да ме нагушка. Не знам все още какво да направя. Всъщност обмислям да го поканя вкъщи, искам да се почувства добре, да се отпусне. Искам да го накарам да каже колко му харесвам и как мисли само за мен. Според вас добра идея ли е да го поканя вкъщи, да сме само двамата в приятна обстановка?

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ff6e1b94bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, добра идея е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker