Раздялата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздялата
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте, момиче на 18. Приятелят ми (бившият вече) е на 19г... 4 г бяхма заедно. Близо от 1 г. живяхме заедно. Моите родители не знаеха за това, техните знаеха всичко. Беше голяма любов. На всякъде обикаляхме заедно. Сега изведнъж ми каза, че иска да се наживее. Смисъл да ходи по дискотеки, да обикаля насам натам с приятелите си. Събрах си багажа и се преместих при приятелка. (Случи се преди 4 дена) И на тръгване ме прегърна, целуна. Каза, че ме обича, и че не ме оставя заради друга. Аз не можах да повярвам какво се случи с нас. Не знам какво да правя... Много ми тежи тази болка, ужасно е... Не искам да се върне, но искам да го накарам да страда, да съжали за това което направи. Какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 359a9e98b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма смисъл да отмъщаваш, наистина няма. По - добре се хвани в ръце и внимавай с какви хора се обвързваш. Пълно е със селянчета особено сега без никаква култура и концепция за обвързване слушат си чалгица, обръщат внимание на текстовете и се вживяват, и не заслужават обичта, с която можеш да ги дариш. Просто се оглеждай за качество, преценяй селтака овреме. Объркала си се веднъж, имаш още много време така че не е фатално. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a344d975ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е, защото е бил млад не се е наживял не е опитвал до толкова с други и т. н. Това трябва да ти е било ясно, че в даден момент ще иска да навакса изпуснатото все пак той е на 19 млад е живее му се.
Затова авторке момичетата си търсят мъже на към 23/24, който вече са си поживяли и вече им се върти къща, искат стабилна жена и бъдещо семейство.
Радвай се, че ти е казал какво иска, защото много мъже биха спестили това и просто да си изневеряват а той поне е бил честен към теб.
Няма за какво да съжаляваш станалото станало живота е пред вас след време като си поживее може да продължите наново докъто ако ти изневеряваше всичко щеше да приключи окончателно.
А колкото до теб какво има да му връщаш? Момчето е било искренно с теб млад е нормално е да иска да опита жалко е ако го търсиш остави го просто той ако те обича ще те намери.
Не се излагай няма какво да му връщаш той не ти е изневерил да тъпа постъпка е, но той е дете бе авторке не е зрял мъж ти какво очакваше няма смисъл не се занимавай с "деца" по акъл здрава връзка е малко сложно.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4061888d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нaй- голямото отмъщение би било дa си щaстливa. Честно, види ли те щaстливa, ще се чувствa гaдно, дори ще искa дa се върне или поне дa "подишa" от твоето щaстие. И тогaвa дa му кaжеш "нее, откaк се мaхнa от животa ми, рaзбрaх що е то щaстие". Вaжното е нaистинa дa си щaстливa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e2e5687259
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съвсем правилно ти е казал - аз не виждам къде е проблема. А това, че теб те боли, ами и това е нормално. В една връзка няма гаранция за нищо, а партньорът не е собственост. Връзката се гради на личен избор и интерес от двете страни. В момента, в който едната страна не вижда себе си във връзката, тя се разпада. Всеки има право да вижда собственото си щастие както намери за добре. Хвани се в ръце и си намери нещо интересно и полезно за правене, и си живей живота. Това може да ти вдигне акциите. Но ако почнеш да се сърдиш, цупиш и отмъщаваш (не е ясно за какво) със сигурност ще паднеш в очите на много народ наоколо и най-вече на бившия ти приятел.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: aaf96dedf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хей момиче, вие сте още деца, разбирам че те боли и че се чувстваш супер зле, но това не означава че никога няма да бъдете отново заедно-нищо не се знае, може след години пак се съберете обаче като по зрели хора. Радвай се че причината за раздялата ви е била такава, нямаше ли да ти е по тежко ако те беше лъгал със друга, оставил заради друга, или ако ти беше давал напразни надежди за брак и за деца.. но на момчето просто още му се живее, което е нещо нормално, сега ви е времето! Има много по гадни начини да бъдеш зарязана от някого, да бъдеш използвана, да се чувстваш като парцал без стимул за живот, но ти си още млада.. гледай напред и да не ти пука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker