Изнудват ме, не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изнудват ме, не знам какво да правя
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 5204 пъти
Аз съм момиче на 17. По принцип не съм от глупавите, уж разсъждавам и мисля какво правя.. Обаче направих една голяма глупост и има вероятност да се разчуе.
От няколко години си пиша с един женен мъж.. Той често ми се оплаква от жена си, как не правели секс, как не знам си какво.. От април съм му нещо като любовница и принципно никой не трябваше да разбира за това.. Този човек е интелигентен и, като изключим това че изневерява на жена си, е свестен. Винаги ми е било приятно когато сме заедно, дори по едно време бях влюбена в него.. Без той да знае, разбира се. И освен това, че съм му любовница, от време на време ми дава пари, по негово желание. И без парите щях да съм с него, харесвам го..
Преди около два месеца обаче се появи някакво богаташче. Писа ми във фейсбук, още в началото не ми хареса. Видяхме се в една дискотека и той там ми се нахвърли, аз го отрязах.. Нямам сериозен приятел, не искам и да имам засега. След тази вечер той ми каза, че бил знаел, че проституирам, знаел всичко за мен и би бил склонен да не казва на никого, само ако съм негова. Нямам представа от къде знае, но не мисля че е от женения, нямат никакви допирни точки. Предполагам че ме е видял да се качвам в колата му..
И аз съм в шок. От около седмица си пишем и се правя че ми е приятно да си пишем... защото ме е страх че ще се раздрънка. Никой не знае какво съм правила с женения мъж, ако се разбере, ще ме е срам много.. А ако тоя им каже, че съм и проститутка, не знам какво ме чака.. Този ми каза, че ще ми помага и финансово. Не му искам парите. Искам просто да се измъкна от него, без той да казва каквото и да е на когото и да е.. Не мога да кажа на никой, защото осъзнавам че е унизително за мен да спя с женен мъж.. и да приемам пари от него понякога... Нямам представа какво да правя. Ако отрежа богаташчето директно, може да си отвори устата. Не искам и да спя с него, не ми допада, ама изобщо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 80353e2a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението сама го знаеш какво е - спираш всякакъв контакт И С ДВАМАТА мъже. Жененият нищо не може да ти предложи освен голият си... и малко джобни, но ще ти съсипе името и може би бъдещето. Надявам се да си трила цялата ви кореспонденция, но така или иначе тази връзка трябва да я прекратиш.
Богаташчето пък го блокирай във всички социални мрежи, отиди в телефонната си компания и блокирай там телефона му -тоест той като ти се обажда ще чува, че е заето или номерът е грешен и го отреши отвсякъде - нека си разправя каквото иска, но той доказателства няма, а ако не спре да те изнудва го заплаши ще ще се срещнеш с майка му и ще ѝ разкажеш, че те изнудва и иска да прави с теб секс срещу пари.
Има и по-драстично решение - да спиш действително с него като кажеш, че обичаш грубият секс и видимо се съпротивляваш по време на акта. Просто снимай със скрита камера всичко и го изнудвай, че ще го обвиниш в изнасилване...
Можеш и да отидеш в полицията и да разкажеш всичко - че имаш връзка с женен и този те изнудва. Да имаш връзка с женен не е противозаконно, но изнидването Е. Можеш да запишеш разговор как те изнудва и да го използваш срещу него, но вярвай ми - такива момченца имат най-голям страх от мама и тати :) само го заплаши, че ще кажеш нещо на техните... а после се уговори с майка му да кажем, но без да ѝ казваш нищо и той ще насере гащорите. Можеш и да споделиш на женения, че са ви видяли и да оставиш нещата на него - той знае как да постъпи - не си му първата любовница, но едно да знаеш - който се държи като проститутка Е проститутка. Спри да взимаш пари и подаръци срещу секс, за Бога!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fbfb4ecd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Представи си, че след години се омъжиш и мъжът ти чука ученички. Даже и пари им дава. Хубаво ли ще ти стане? Жените уж мразят да им се изневерява, а всяка втора тича след сериозно обвързани мъже. Зарежи ги и двамата, тръгнала си по пътя на курвите, а веднъж станеш ли такава няма връщане. Опичай си акъла момиче, не си малка.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 43b5017490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом няма откъде да знае, те просто ще са вятърничави приказки, всеки е свободен да говори каквото си иска, дори и клевети. Все пак ако някога се наложи да избираш между срама и достойнството, избери срама... той се отмива, докато достойнството не се връща. Нищо страшно не е станало като цяло и запомни, че никой, ама никой на този свят не може да ти налага волята си или да те изнудва, в краен случай не си признавай, остави го да говори, но не прави нищо с такъв човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 097c1b5369
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уедини се веднъж с богaтaшчето, но говоря зa уединение СРЕД ХОРA, дa си зaщитенa все пaк. Примерно в колaтa му, но нa улицa пълнa с хорa. Включи си тaйно мобилният нa видео и некa говори и говори глупaкът. Вaжно е дa се види и лицето му.
Отрежи го пaк тaктично и се прибери у вaс. После му рaти по фейс/скaйп зaписa и му кaжи, че следвaщият зaпис ще иде директно в полициятa, при росителите му и новинaрски сaйтове.
Ще видиш кaк нaбързо ще те обяви зa лудa, грознa и че в същност не искa дa те виждa повече. И ще потъне вдън земя.
A инaче относно връзкaтa ти с жененият, кaкво те притеснявa, имaш доброволнa връзкa с мъж... Е, И?? ! Бил ти помaгaл с пaри- товa не е проституция. Ти си сaмо с него, a не се продaвaш нa рaзлични мъже. Имaш връзкa с един мъж, който вместо подaръци ти дaвa пaри. Товa сa си вaши отношения, нямa кaкво изобщо дa те тревожи.
A другa темa е, че можеш дa кaжеш и нa мъжa, с който се виждaш и той дa се опрaвя с нaглецa.
Но ТИ, точно ти нямaш и нaй- мaлък повод зa притеснение. Имaт богaтaшчето, aко се рaзчуе, че те изнудвa ( зaтвор) и жененият ( рaзвод). Твоятa е леснa, свободнa си и ще бъдеш с когото си искaш и при кaквито условия искaш.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3dc1fd607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   НАй-простото нещо, което можеш да направиш е да отидеш в най-близкото районно и да се оплачеш, че въпросния господин те изнудва. След което той ще бъде привикан от полицаите и ще бъде предупреден много да внимава. Ако след това не се е наакал и реши все пак да раздуха нещата, винаги можеш да кажеш че лъже и че ти отмъщава, защото си го отрязала, че не си легнала с него, че той е бил настоятелен, че чак си подала оплакване в полицията и който иска да иде да провери, така ще му съсипеш името и ще си жертва в очите на другите.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fe49436300
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Измислено 100% гаранция.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c02b6fa923
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега е момента да проявиш твърдост. Ти не си проститутка, а любовница на един мъж и това си е лично твоя работа. Ако сега от страх се отдадеш на изнудвача си, вече ставаш манипулирано зомби обречено на подчинение. Той утре може да поиска и да правиш тройка с негови приятели, за да не каже, че си спала с него и с женения. Няма излизане от това блато. Затова хич да не ти пука! Теглиш му един як сектир на тоя навлек, и своевременно казваш на твоя човек че имаш проблем и затова вече не може да се виждате. Изнудвачът и да се разприказва, и двамата ще отричате. Предполагам любовникът ти също няма интерес да бъде разкрит, но ако нещо се направи и той на интересен, веднага може да му свиеш сърмите, че ако се разчуе, ще кажеш, че си спала с него още от 15 годишна и може да го обвиниш в изнасилване и прочие. С това съм сигурен, че той ще пази мълчание. Оня другия нека да си дрънка, отстрани ще изглежда като един отхвърлен злобар. Неговата дума срещу твоята. Той казва, че си проститутка, ти казваш че ти се е пускал, но си го отрязала и затова иска да те очерни. Не му се давай! Млад човек винаги може да направи глупост, а твоята все още е поправима, ако не се изплашиш. Сега се решава каква личност си - дали можеш да отстояваш свободата си, или просто ще бъдеш парцал на някого.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cdffa64850
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей,
Мъж съм и според мен няма за какво да се чувстваш виновна и да се срамуваш. Влюбила си се, имала си връзка. Не е твоя работа да пазиш брака му, след като той си хваща любовница, явно нещата в семейството им не вървят. Няма нищо лошо и да ти помага с пари. Казваш, че не го правиш заради парите, а и така да беше, пак е личен избор и никой няма право да те съди.
Онова педерастче, което те изнудва, според мен в никакъв случай не бива да се поддаваш. Дадеш ли веднъж аванта на изнудвач, той ще продължи. Откажи всякакви разговори с него, блокирай го от всякъде. Сподели и с любовника си, ако държи на теб, редно е да те защити. А той какви доказателства има? Какво толкова може да изкара срещу теб? Имала си връзка с женен мъж, голяма работа. Че то всеки втори поне венъж в живота си е бил с някой обвързан. Няма как да докаже, че си вземала пари. Дори да има нещо, винаги можеш да кажеш "помолих го да ми даде назаем". Нищо странно няма в това. Не знам какви са отношенията с родителите ти, но ако смяташ, че биха те разбрали, можеш да споделиш и с тях и да потърсиш помощ. Даже ако онзи продължи да те тормози, това си е задължително. Можеш и към полицията да се обърнеш. Но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се поддавай на изнудването му. Не си пиши с него. И помни - нищо лошо не си направила, че да се срамуваш. Все пак ако смяташ, че има нещо нередно в това с парите, просто вече не приемай и толкова.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: efb4705c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прекрати веднага връзки и с двамата, за да започнеш да се измъкваш от тази бъркотия. И според мен е много вероятно точно любовникът ти да е казал на някой за вас, младо гадже - похвалил се е. А другия го заплаши, че ако продължава да се опитва да те изнудва, ще разкажеш за него на някой - майка, баща, полиция. Притисни го здраво и не показвай страх пред него - такива плазмодии обикновено са силни само пред по слабите от тях и като им скръцнеш със зъби, подвиват опашка. И внимавай занапред - много си млада да се забъркваш в такива истории.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a00468524e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много силно се надявам историята да е измислена, защото ако не е би било ужасно жалко за самата теб и за обществото, в което живеем. В момента ти мислиш само за двамата мъже, които са се появили в живота ти, за отношенията ти с тях и за реакцията на останалите в случай, че се разбере какви ги вършиш, но тези неща не са същината на проблемите в живота ти, те са просто последствие от твоето лично падение. В никакъв случай не ти пожелавам всички да научат за грешките ти, със сигурност това би влошило положението още повече. Но всъщност като оставиш настрана това дали другите знаят или не, не ти ли е обидно на теб самата от факта, че правиш секс за пари - дори другите да не знаят ти си го знаеш достатъчно добре? Няма по-ефективно решение на проблема от това да се опиташ да се измъкнеш от тази тиня, като прекратиш като цяло контактите си с мъже с цел финансови облаги. Решението не е да спреш да спиш с един женен и да започнеш да си лягаш с друг женен. Докато правиш такива неща винаги ще има вероятност да се разбере и винаги ще се намира по някой, който да те държи в страх, че ще те издаде. Трябва най-напред да осъзнаеш, че има много по-достойни начини да живееш живота си, защото си само на 17 и не си струва да застрашаваш не само настоящето си, но и цялото си бъдеще с постъпките си.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d1e8c67f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен "богаташчето " нищо не знае, само налучква. Малко вероятно е да те е видял да се качваш в нечия кола и оттам да вади изводи за проституция. Не се поддавай на шантажа! Това са плоски мъжки номера, за да те вкара в леглото си и не само, а да доминира над теб и страховете ти. Не го позволявай!
Номер едно доста изчерпателно е обяснил. Аз не бих препоръчала от всички съвети само грубия секс. Горе главата, отрежи го тоя изнудвач без страх и без апелации! Иначе- полицията. Но без инфо за връзката с женения. Щом е тайна, няма кой да знае за нея. Пази достойнството си и личния си живот. Смело, момиче!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ec363e36e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въпросното богаташче има ли доказателства? Снимка или нещо друго? Или да е казал директно за какво става на въпос? Да си наистина проститутка и да спиш с много мъже за пари? Ако отговорите са "не" няма за какво да се притесняваш ;)

Всеки може да си пусне какъвто слух иска на практика и как ще се предпазиш от това?? Щом няма доказателства, не се притеснявай, на никого не дължиш обяснение!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ab99dd7fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Чакай, чакай сега кой с какво те изнудва? Аз не виждам някой да те изнудва. Премисли ситуацията добре. Виждаш се с женен мъж (женен - едва ли иска да и жена му да разбере), който ти плаща (защото подаръците и парите, които ти дава са вид отплата за това, което правиш, независимо как ти го приемаш), който също така няма допирни точки до второто момче. Къде те е видял въпросния господин да се качваш в кола, като предполагам се криете все пак? Няма такъв филм, а дори и да те е видял, винаги можеш да твърдиш, че това е колата на Х човек, а той няма как да го докаже. Какво означава, ако се разчуе? Какво ще се разчуе? Как някое момче, подбудено от това, че не е се получило това, което иска, говори наляво и надясно глупости. Та, то ако върна лентата назад и аз бях лека жена, бавноразвиваща се, даже съм била във връзка с 5 човека едновременно, който даже и на снимка не съм виждала и какво ли още не, никой от приятелите ми и семейството ми не е повярвало на подобни измислици.
Въпросното момче си пробва "късмета", а твоята наивност му е най-големия жокер. Даже бих ти казала като приятелка, че ако си легнеш с него ще разправя, че ти бил платил Х сума, а тогава ще стане 3 пъти по страшно от преди, защото действително е бил с теб. Наивността ти е прекалено голяма и вярваш на всяка дума. Мисли реално. Не прави грешката да бъдеш с него само поради еди си какво. А, как да се отървеш от него: блокираш го във фейсбук и си продължаваш живота, ако искаш даже можеш да му кажеш, че не ти е приятен и толкова.

Merriyah

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0f4dc6e29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ъм... Номер 1 е доста екстремен и може до доведе до по-големи проблеми вкючително и легални. Пиша от мъжка, морална и леко легална страна.

1. Стегни се! Погледни ситуацията отстрани. Първата стъпка от оправянето на една грешка е да осъзнаеш че такава съществува. Не го карай на емоции защото замъгляват рационалното мислене, а то ще ти трябва за останалите точки. Не се оставяй на глупавата идея за това кой как ще си мисли за теб, защото само ти знаеш какво представляваш и видимо искаш да оправиш нещата.

2. Виж какво знае богаташът за теб. Питай го в контекст на шега (примери следват) - "По какви момичета си падаш по принцип? " "Това значи ли че и аз влизам в тази категория? " "Тогава как реши че аз съм такава за каквато ме мислиш(проститутка)? " "А ти би ли искал по-серизона връзка с момичета по принцип? "... "С приятели често ходим на... гора? ... дай примери с имена. А ти познаваш ли еди кой си (можеш да сложиш името на жененият тук)? " - - - Не задавай въпросите директно, вкарай ги в контекст който не е свързан директно с идеята за проституция. Ако пита, защото сигурно ще пита защо се интересуваш, направи се на заинтересована и че искаш да знаеш повече за него защото МОЖЕ БИ го намираш за атрактивен. Важното е да замаскираш въпросите за да не се усети.

2. а От това което написа, разбирам че и той както теб се страхува за репутацията си защото не иска да се разчува. Недей да спиш с него и да го записваш както номер 1 предлага! Това ще доведе до много по-комплексни проблеми. В момента в който разбереш от къде и какво знае за теб, ако не е свързано с жененият мъж, тогава можеш да го игнорираш. Ако тръгне да те заплашва, можеш да му припомниш че и той е в същата ситуация и че мъж който не може да си намери сериозна приятелка и трябва да си търси проститутка, е дори още по-лошо от социална гледна точка. Относно това че ще разпространи че си проститутка, нормално е едно отчаяно момче да направи нещо подобно за поредното момиче което го е отрязало.

2. б Ако нещата загрубеят, (това ще го ядоса) в зависимост дали ти каже или не това което искаш, припомни му че си на 17 и че това което се опитва да прави е трафик на жени. Това се наказва от закона. Последното нещо за което трябва да мисли е репутацията си. НО ТРЯБВА ДА НАМЕРИШ НАЧИН ДА СЪБЕРЕШ ФАКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ. Трябват ти факти, написани черно на бяло че той иска това от теб, и че те заплашва. Пази чатове и кореспондеция. Препоръчвам ти да го държиш на растояние така че да ти пише нещата, а не да ти ги казва в лице. Това е много важно ако смяташ да завеждаш дело срещо него!!!

3. В зависимост какво той ти каже и дали е свързано с жененият мъж направи следващата си стъпка.

4. а Ако знае за жененият и теб, говори с жененият.
4. б Ако жененият го е пратил при теб, ГОВОРИ С ПОЛИЦИЯТА!!!
4. в Ако момчето блъфира, можеш спокойно да го отрежеш и да използваш 2 "а" и "б" в твоя защита.

Късмет!!!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a99db8cbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Въпросът е ти какво правиш с женения мъж, а не, че някой щял да се раздрънка за това. На 17 години вече умееш да употребяваш хората, обаче винаги се намира някой, който е по-добър в това, нали знаеш? И когато ти на свой ред си употребена така че да не ти харесва, ще пишеш пак тук. Теб и в момента те употребяват, но тъй като употребата е взаимна си мислиш, че си спечелила Бог знае какво. Всъщност така губиш шанса си един ден да имаш пълноценна връзка. Повярвай ми, всичките пари не могат да заменят усещането от взаимната любов. А когато свикнеш да търгуваш със себе си, вече няма да си способна да обичаш безусловно и сърдечно. И не си мисли, че ще си изключение, напротив. Ти си поредното момиче, което яде трохите от тортата, която му се полага, мислейки си, че е велико. Ами успех в търговията!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a99db8cbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Въпросът е ти какво правиш с женения мъж, а не, че някой щял да се раздрънка за това. На 17 години вече умееш да употребяваш хората, обаче винаги се намира някой, който е по-добър в това, нали знаеш? И когато ти на свой ред си употребена така че да не ти харесва, ще пишеш пак тук. Теб и в момента те употребяват, но тъй като употребата е взаимна си мислиш, че си спечелила Бог знае какво. Всъщност така губиш шанса си един ден да имаш пълноценна връзка. Повярвай ми, всичките пари не могат да заменят усещането от взаимната любов. А когато свикнеш да търгуваш със себе си, вече няма да си способна да обичаш безусловно и сърдечно. И не си мисли, че ще си изключение, напротив. Ти си поредното момиче, което яде трохите от тортата, която му се полага, мислейки си, че е велико. Ами успех в търговията!

Весиана

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dd3141dc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Получи доста съвети.
Някои добри, други не толкова, но всички от сърце!
Изборът е твой!
Ще очаквам да споделиш развръзката.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 90aa728929
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От авторката:
Благодаря ви за отзивите и съветите, които ми давате! Говорих с женения, разказах му какво ми се е случило, според него всичко това са блъфове от страна на богаташчето. Затова и не иска да се меси, за да не се разбира за него. Човекът си пази гърба, аз да се оправям както мога.. От два дни почти не пиша на богаташчето, или му отговарям с 1-2 думи, мисля че няма да ми се наложи да вземам драстични мерки.
Към номер 1: не бих могла да се справя с това, а и груповият секс малко или много ще ме омърси, не знам дали си струва да го правя..
Прави сте, трябва да отстоявам позицията си и да не позволявам да бъда манипулирана толкова лесно. Може би съм прекалено страхлива, а не трябва. Определено не си помагам като му отговарям на съобщенията и като живея в страх, че може да каже на света каква съм. Мисля че в най-скоро време ще го блокирам и ще спра да се занимавам, пък каквото стане. Както номер 7 казва - неговата дума срещу моята.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d280f35137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Да ме извинчт гореписалите, но според мен тук едно к*рве просто си търси оправдание! Ако не е този, ще е онзи, само да плаща! Може и без пари, но само 1-2 пъти! Хайде да се не лъжем! Ако авторката иска решение - #1 го е дала! Ама авторката не иска решение, тя иска оправдание и да продължи по пътя надолъ към слагката и топла кал! А след 10 годинки, ще вика: всички мъже сте мръници!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 80353e2a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До Авторката
Ами сама виждаш колко „много“ може да ти предложи един женен. Ако сега не го отсвириш, та кога?
Спри да се занимаваш и с богаташчето и го заплаши с полиция ако не спре да те занимава... дистанцирай се от него...
Поне научи много важен урок - не се занимавай с женени - само ще те използва и накрая гол..

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3841368b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Така сега. Спираш всякакъв контакт и с двамата. Ама бил да се раздрънка, какво ти дреме? То за всеки човек се говори какво ли не. След това потърси любовта и си хвани някое момче като за тебе. Нали не искаш да си втора цигулка? Той обича жена си а ти си му за разнообразие. Къде си тръгнала да се буташ в семейство?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 01fe54b55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Според мен блъфира! Не знам кой нормален ще иска да си хване гадже за което знае че е проститутка (не казвам че си такава). Прави се на интересен само и ти щото не си от глупавите му се връзваш на приказките...
А пък ако искаш да играеш неговата игра не му прави мили очички ами му кажи "сутеньора ми ще ти счупи ръцете защото ме тормозиш" и ще видиш как бързо ще даде назаден :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2afe6f081a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Здравейте, също и мен ме изнудва момиче ако не дам 150 лв тя ще прати снимката в Фейсбук и ще ме съди

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker