Изневяра "жена и ръжда тръгнат ли няма спиране" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра "жена и ръжда тръгнат ли няма спиране"
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 5515 пъти
Здравейте, имам един въпрос към дамите, които са изневерявал и. Вярна ли е поговорката, че "жена и ръжда тръгнат ли няма спиране"Тоест, ако сте изневерили веднъж и половинката е разбрал, но все пак сте взели решение да останете заедно, обеща ли сте че повече няма да се виждате с любовника след това във времето, случвало ли се е да изневерите пак?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4372524815
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен поговорката е вярна не само за жените, но и за мъжете. Като цяло човешката природа не е да сме моногамни, но с разума си сме разбрали и ИЗБРАЛИ да живеем моногамно, за да отгледаме заедно деца и да образуваме семейство. Човек, който веднъж е изневерил (независимо от причината) знае, че върши нещо нередно и е изменил на партньора си - веднъж прекрачил тази граница, при следващ проблем във връзката все по-лесно ще му е да го стори. Така е по принцип при нарушаването на каквито и да е правила, а изнвярата е нарушаване на обещанието за вярност.
Много хора по принцип не са склонни да решават проблемите си и търсят как да се измъкнат - например не върви сексът или от самото начало партньорът ти не ти отговаря на темперамента и вместо да търсиш друг път, ти просто допълваш недостига с връзка навън. Такива хора по принцип постъпват така - гледат без особени конфликти да си задоволяват потребностите за сметка на другите и тук идва проблемът от една изневяра - не самият физически акт, а измяната към партньора, но и лъжливите обещания, които трябва да дадеш на третия човек, за да го примамиш на първо време.
И все пак хората са много различни. Веднъж спипан изневерникът ще обещае всичко, за да запази семейния си уют - отделно идва проблемът, че половинката едва ли ще прости напълно и без това ще натяква за изневярата... и изневерникът, който и без това всеки ден чува обвинения ще се почувства в правото си да продължи с изневярата, която му е носила удоволствие, защото и без това бива тормозен у дома, а и не вижда може би промяна в обстоятелствата, тласнали го към изневяра
Така се завърта един причинно-следствен кръг - проблеми водят до изневярата, после изневярата води до по-дълбоки проблеми, а те водят до... изневяра.
Такава връзка е обречена и болна и често самият изневеряващ се чувства дори в правото си и може би има право... в една връзка винаги има двама и от двама зависи дали ще успее или не. Изневярата е само симптом на една вече болна връзка, но да - често е началото на края, така както ръждата е началото на края на една метална повърхност, което обаче не значи, че не можеш да вземеш този метал, да го претопиш и да направиш нещо ново. Такъв е животът.... понякога раздялата е по-доброто решение.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 82ba79be4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Много философски №1, само че не винаги е така, по-точно - почти винаги не е така. Понякога просто човек има нужда от "глътка въздух", или да си помогне да преодолее ужаса, че е обречен до края на живота си да яде само една манджа, била тя и любимата... :) Понякога е решил да прекрати връзката си, но му трябва малко подкрепа и от новия партньор, един вид да се убеди, че болезнената раздяла няма да е напразно. И още много, много къде осъзнати, къде не причини.
И затова не е необходимо нито "да подлъгва някого с фалшиви обещания", нито пък след като веднъж е "предал партньора си" ще продължи да го прави, запълвайки някакви липси.
За щастие, или за нещаствие - сърцето не познава и не признава правилата на разума.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7cdbc69ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Автора пита конкретно дамите, за мъжете е ясно че те задоволяват животински нагон дали вкъщи или навън.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 16e818c3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочетох коментар 1, виждам че чакат още два. Не съм съгласна с крайното мнение на коментар 1. Лично мнение, не го налагам. Аз съм жена, но това няма значение. Ще ти кажа мойто виждане по въпроса. Хората са различни и вършат различни неща по различни причини. Никога не е възможно да се сложи всичко под общ знаменател. Може една жена да изневери веднъж и никога повече да не го повтори. Може и да изневерява цял живот. Зависи. От връзката с постоянния партньор, от личната ценностна система, от възпитанието, от образованието, от манталитета, от средата.... от каквото се сетиш. Същото важи и за мъжете. Всеки е индивидуален и неповторим. Няма някакви общи рамки.

Сега конкретно на твоя случай - всичко е във вашите ръце - твойте и на изневерилата половинка. Важни са както причината за изневярата, така и действията ви като двойка. Дали е моментно увлечение, дали е паралелна връзка. Какво я е подтикнало, от какво е лишена или просто е влюбчива... много въпроси, които чакат отговор. Говорете, говорете и пак говорете. Но най-вече, ако я обичаш, държиш на нея и искаш да продължите и дай правото /и, вярвай ми, тежката отговорност/ тя да реши какво иска. Прости и, ако можеш и и дай избора - да остане или да си тръгне - тогава всъщност ще разбереш кой на кого и колко държи. Кой кого обича и колко. Това е.

От личен опит :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4372524815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   n. 2 - лошо няма, аз самата съм дала всякакви свободи на партньора си, защото не искам да притежавам което и да е човешко същество, НО това можеш да го правиш, когато сте се разбрали и сте си дали свободи за „въздух“.
Когато човек обещава вярност, той я дължи или не почва такава връзка просто. Веднъж почнеш ли да нарушаваш правилата (каквито и да са те), след това при всеки следващ път ти е все по-лесно и по-лесно. Първият път изневярата в една монгамна връзка мисля, че е доста трудна, но всеки следващ път... не мисля, че има и разлика между мъж и жена тук, освен хормоните и физиката. При двата пола си има причина за изневярата и веднъж почне ли така...

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 79bb98fa08
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Аз съм жена която е изневерявала в началото на въската ми и приятеля ми разбра прости ми но не бих го направила отново защото загубих прекрасен мъж за една глупост всеки си е различен тя няма ли чувства съм тебе или ако не са толкова силни тя пак ще го направи,

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a08dc7da37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зависи.. ако е се случило веднъж, но ако се повтаря секса с един и същи човек това води към една и съща развръзка, проблеми.. задълбочаване-води към раздяла с партньора. Дори отношенията ви да се перфектни те на 100 процента ще се променят. Аз съм обвързана в момента, от 3 месеца имам връзка с много сериозен и добър човек, но ще ти призная нещо-не бих му изневерила с някого просто ей така. Ако се появи най готиният и красив мъж пак не бих го направила. Но при мен има и нещо друго, за съжаление обичам друг въпреки този с който съм. Може би бих му изневерила само със него и най вероятно няма да ни се отрази защото ще е да речем само веднъж, изобщо няма да се разбере.. всъщност ще го направя така че да не се разбере.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7cdbc69ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз знам едно, ако не знам за изневярата всичко е ок, но ако ми споделят или сам разбера, няма как да е както преди, никого не упреквам или пък поучавам, такъв е живота всеки от нас има различни нужди и различни ценностни системи. Иначе автора сам трябва да прецени дали може да живее с подобна мисъл, че жената до него е била с друг, апропо всяка жена преди мъжа си е била с други, така че дали и след това ще бъде с още няколко и мъжа и не знае е все тази и за предните не знае, така че лошото е когато знае.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7c3a7be791
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Въпреки че не съм жена, ще си кажа мнението. Може и да не се хареса. Жените според мен изневеряват каради някаква причина, но продължават да го правят по друга. Жените обикновено влагат чувства, за оправдание на собствената съвест. Често се влюбват, заа да не е точно "изхевяра", а по скоро "любов". Това залъгване продължава до гроб, за разлика от мъжете. Според мен не нагона е важен, а чувството за ръководно начало. Жените началници, изневеряват като мчже, завоюващо!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 274f700649
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко е много индивидуално и си зависи от конкретния човек и случай. Можеш да изневериш само веднъж и след това цял живот да имаш угризения, можеш с години да поддържаш паралелна връзка и да не ти пука. Освен това си зависи и от причината за изневярата. Едно е да се напиеш на купон и на пията глава да преспиш с някого и после да съжаляваш, друго е съзнателно да си търсиш някой за извънбрачна връзка. Освен това много си зависи и от отношението на партньора ти. Ако е някой насилник, бие те и те унижава, нормално е да ти писне и да потърсиш любов другаде. За мен такава изневяра даже си е оправдана, но пак казвам много си зависи. Между това да преспиш 1 път с някого и да имаш паралелна връзка с години има огромна разлика.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 00e65dcb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   подкрепям напълно с всичко написано номер 1 но има и много истина в номер 4 общо взето изневярата не е само при жените даже е повече при мъжете но като цяло там където тя съществува просто по-добрия вариант е раздялата след като я има веднъж ще я има и втори трети път и така

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 213ec05b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Забавно, винаги съм я тълкувала тази поговорка в прекия смисъл, т. е. ако жената напусне мъжа, не се връща :) На тоз въпрос не съм в състояние да отговоря, тъй като съм прекратявала връзките си ако се е стигало до такова нещо, изключение е само една връзка, в която изневерих съвсем в началото, признах си, беше ми простено и толкова, бях му вярна до края на връзката. Но всеки е различен... ако се съмняваш в половинката си, и вече се е случвало веднъж, може би е време да се разделите. Връзка без доверие не се гради...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 213ec05b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Забавно, винаги съм я тълкувала тази поговорка в прекия смисъл, т.е. ако жената напусне мъжа, не се връща :) На тоз ъпрос не съм в състояние да отговоря,тъй като съм прекратявала връзките си ако се е стигало до такова нещо, изключение е само една връзка, в която изневерих съвсем в началото, признах си, беше ми простено и толкова, бях му вярна до края на връзката. Но всеки е различен... ако се съмняваш в половинката си, и вече се е случвало веднъж, може би е време да се разделите. Връзка без доверие не се гради...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: db9e4b0038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Напълно вярно!!!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 819523e499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не винаги изневярата се повтаря. Имам познато семейство при които съпругът изневери. Това се разбра-поговорих със съпругата и разбрах че тя е имала някакъв проблем, и през това време не са водили полов живот. Естествено е мъжът да има нужда от секс-това е нормално. Стана така, че съпругата му направи всичко възможно да започне да води полов живот със съпруга си и сега са едно мога да кажа щастливо семейство. Важно е да се разбере причината която е довела до изневяра, да я осъзнаят двамата партньори и ако се обичат могат смело и щастливо да вървят напред.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b865e3bd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   e, въпрос на време е д се повтори, какво ще стане следващият път, когато на жената не й се прави секс?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f850c67859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към автора - ти командировки не ходиш ли?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5047213b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравейте! Тъкмо щях да питам жените, може ли тази поговорка да не е вярна? Имах съмнение от няколко месеца, поразрових се и открих много тревожни факти. Поетапно си признаваше, но повече притисната от фактите. Заедно сме от 18 години с три деца, доколкото може да се вярва това е за първи път. Винаги съм смятал, че изневяра не бих простил. Причина - липса на внимание. Във връзката ни, секс и пари има достатъчно - по нейни думи. Липсвало внимание, а защо не си го получи и дотам? Флирт, влюбване може да се понесе, ама другото... И въпреки че не мога да го понеса, реших да опитам да простя. Исках да умра, просто ми се стори прошката разумна алтернатива. Но има ли следващ път... Би било чудесно поне една жена да каже, че й се е случвало само веднъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e165f73bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Няма такава жена.Нито мъж.
Има руска поговорка
Один раз не педераз...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9a14cdad53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Възможно е, разбира се! Аз се поувлякох по друг мъж, изживях прекрасни месеци с него в паракелна връзка, която ми помогна много да се съвзема от някои неща. Неговата намеса спаси брака ми и сега всичко е приключило. Не мисля, че отново бих направила такова нещо! Обичам мъжа си, но съм безкрайно благодарна, че съдбата ми изпрати този човек в много тежък за мен момент. Без неговата намеса сега щях да съм разведена самотна майка. Успях да се стабилизирам, помогнах и на него и сега сме само приятели. Мира в нас е възстановен, мъжа не знае, децата са добре и аз обичам и се грижа за семейството си. Изневярата ми не беше продиктувана от желание за допълнително секс, а желание за конкретния човек. Нямам влечение и интерес към други мъже и не мисля, че ще изневеря отново.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c191350028
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   18, не е нужно нито да умираш, нито да прощаваш, просто изхвърли боклука от живота си и ще ти олекне. Осигурил си прекалено много свободно време на... не знам как да я нарека, нямам идея как на майка на 3 деца и остава време и за хойкане, предполагам и на козметик, и на маникюрист ходи редовно, вероятно и с приятелки се събира. Изобщо не си втълпявай, че проблемът е в теб, ако и липсваше внимание щеше да намери начин да поговори с теб, да те провокира, да те подтикне - на нея очевидно не и липсва твоето внимание, липсва и чуждото. Сам си стигнал до извода, че ако беше само вниманието можеше да го получи по много други начини. И изобщо не се заблуждавай, че е било само веднъж и само за една нощ, аналогична на горната приказка е и "Едно кучИ, като се научи да си яде л@йната - няма спиране" - не съм го казал аз.
Това хоро съм го играл вече, няма прощаване, има затваряне на очите, разликата между мен и теб е, че не съм ровил и търсил доказателства, просто замълчах и ми се отблагодариха със следващи забежки. Предполагам се досещаш как приключи всичко, не казвам, че е лесно, но само след 2-3 месеца си като нов.
В крайна сметка обаче всичко е въпрос на личен избор, можеш да продължаваш да седиш и да се гризеш, да трепериш дали и кога ще има следващ път, дали сегашното положение не продължава, нова любов ли се задава. Ако се шашкаш за децата, бъди спокоен, те са по-мъдри от нас, всичко разбират и оставиш ли ги в сегашното положение ще им направиш лоша услуга.
Помисли и действай - боклуците трябва да си знаят мястото!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5f66330a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравей Авторе. Минал съм по същият път - уж всичко наред, малки деца, пари, секс и изведнъж приливната вълна те залива. И всичко това с обяснението - от липса на внимание. И това би трябвало да обясни и извини адът в които бях запратен, запратени всъщност, аз, децата, родителите. А на мен ми се искаше да умра, така или иначе, от тогава, след 5 години, вече не съм същият. Нищо не може да ме зарадва, станах циничен... или просто реалист. Дали ще има следващ път? Това никой не може да знае, но пък съмнението остава. Зависи и от двамата партньори. Моята съпруга така и не ми каза истината, нито се извини, нито съжали, даже след като се разбра, продължи паралелната си връзка още 5 месеца - докато не поисках да се разделим. Върна се, защото и беше по-лесно. Аз останах заради децата. Дали ще се повтори? Не знам и никой друг не знае. Пък и не е важно. Има и по-важни неща - здравето, децата. Но съмнението остава.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8f968f6ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Клишетата и поговорките не се появяват случайно. Че не са верни във всички случаи е ясно. Въпроса е като удавник за сламка ще се хващаш за изключенията на правилото или ще си отвориш очите и ще видиш картинката в по-голям мащаб. Подобно клише иначе си важи както за жените така и за мъжете. Ако се приеме изневярата за грешка, което реално си е, може да си помислите реално колко хора се учат от грешките които правят. На приказки са много, но всъщност са доста малък процент. Та горе долу същия процент ще се поучи от тази си грешка и няма да изневери повече. Естествено не говорим за изчерпани или проблемни връзки - там изневярата е просто въпрос на време.
А дали една връзка е изчерпана или не, няма кой да прецени по-добре от вас или от близките ви познати/приятели. Ако не е, отново си е до лична преценка и доверие дали ще дадеш шанс на другия да покаже че това е било инцидент и няма да се повтори повече. А тази поговорка си е измислена понеже в повечето случаи изневярата се повтаря, потретва и т. н. Не е и като да няма такива при които не се повтаря, но са доста малко.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1456289fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   За мен е така:ако сме се разбрали за моногамна връзка ( друга не бих приела) да ми изневери означава абсолютна и безвъвратна загуба на доверие.
Излъгал ме е
Не е предупредил за промяна във връзката ни като по този начин неми позволява и правото да реша дали искам да продължавам с него. Също така ми иззема правото за същото, възползвайки се от моята коректност.
Подигравка с мен като жена, личност, коректност.
Възможни болести.
От момента в който ми се потвърди изневяра, за мен този човек е аут! Ако на всичкото от горе и лъже обаче, това Не просто вече е обида, а вие подигравка. И тогава ще ( правила съм го)му покажа как се "играе" с всички екстри на женските възможности и начин на мислене...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 096e381ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От 18 (възобнових старата темата). Здравейте отново! Благодаря, че сте ми отговорили. За 21, много ме е страх, че може да си прав, иска ми се да вярвам, че има и друг път. Така или иначе, нямам бърза работа дори да съм убеден, че след няколко години ще бъде отново същото - изневяра и много лъжи, мисля, че си заслужава да опитам. Дамата от 20 много ме обнадежди, дано става на реч за вече няколко години, а не предположение, че вече не би го направила отново. Има разлика, аз съм разбрал и не вярвам онзи да е някакво "лекарство". И както казват: "Гладна кокошка, просо сънува" - ще заложа на това, че възможно еднократно, а не само начало. А най-големият ми страх е, че тази поговорка - "жена като тръгне... ", е вярна! И в смисъл, в един момент това се "отключва" след първия път и както алкохолизмът, почва се и няма спиране. За алкохолизма съм се интересувал и разбрах колко е сложно и не не се наемам да мога да различа алкохолизма от пиянство. Интересувал съм се точно за моята жена (аз въобще не пия), дали просто е любителка на пиенето или е зависима от него. И при алкохолизма например жена може да пие само един два пъти годишно (за 1-2 пъти наистина), но това пиене продължава с дни. Признавам може да силно да пресилвам за алкохола и моята жена. "Колега" 22, в първите часове, ден-два наистина се държеше подобно, казваше, че не е сигурна дали съжалява? ! Като това се измени след няколко дена на - много съжалява и би искала да върне времето назад. Смятам че в момента е искрена и ми отговаря на повечето въпроси и не намирам разминаване между думи и действия. По този начин можем да започнем да изграждаме доверие, което беше изцяло разрушено. Малко ме притеснява, това че до последно преди да си признае (и малко преди аз да разбера сам), тя е продължаваше по същия начин тази връзка предимно телефонни разговори 4-5 на ден по 1-2 часа общо. Като единствената промяна е била след като й поисках разпечатка на телефона, тя да му призвънква и той да я набира (разпечатката е само за изходящи разговори) и старателно да си трие историята на обажданията, както и да го премахне от указателя. А твърди, че не са имали интимни срещи четири, месеца преди да разбера. Което потвърждавало нейното мнение, че приятелство между мъже и жени имало! Ако ви се струва много нагло това твърдение, много по-нагли неща съм слушал напоследък. Ние винаги сме разговаряли с нея по много и дълги телефонни разговори и скоро ми казваше, че не можела по повече от 20 минути на един път да говорим, заболявало я главата, а в същото време със "залязващата" връзка си говори по 30-40-50 минути единият разговор. Както и да е, въпросът и страхът ми е: Въпрос на време ли е да се случи отново или има шанс да е последно (надявам се и първо)?

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 595869ddc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Въпрос на време. Хората имат стереотип на поведение, който трудно и рядко се променя. Лъжец веднъж, лъжец завинаги.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7dca43c528
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До 25(18).
След 10 месеца има ли промяна, още ли се мъчиш с страховете си.
Какво приятелство може да има м/у мъж и омъжена жена.
Освен секс, другото е ала бала за заблуда!
Ти сляб ли си бил, не знам.
Спираш финансите , плащаш минималното за децата.
Казваш , че си бил до-тук , щом има по-важен "приятел" от теб.
Повече наблягай за себе си , спортувай, а бе с една дума
Гледай ти да си добре!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0acf8b7e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   "30. До 25(18).
След 10 месеца има ли промяна, още ли се мъчиш с страховете си. "

Номер 18, 25 съм. Мислех да споделя изводите до които съм стигнал и съвпада с въпроса. На въпроса - заедно сме. Изводът до който стигнах: ЖЕНА КАТО ТРЪГНЕ, ДОБРОВОЛНО НЯМА ДА СПРЕ!

Сега нямам време, ще споделя нататък подробности как стигнах до този извод. Страховете са основателни - доброволно не спира жена един път започнала. Оптимистично под натиск - може и да стане!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker