Как е най-разумно да постъпя ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как е най-разумно да постъпя ?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1436 пъти
Здравейте, много бих искала да публикувате моята изповед, защото наистина имам нужда от съвет. Аз съм жена на 25 и имам проблем с мъжа който е в живота ми той е на 28. Прекарахме близо 4 години заедно в който сме имали своите проблеми и леки раздели но винаги сме се връщали един към друг. Спокойно ни е когато сме заедно не се караме даваме си свобода един на друг, но въпреки всичко си личеше че копнеем един за друг. Дойде момент в рамките на 2 месеца, където усетих че има някакъв проблем между нас, аз започнах да се дразня от неговите постъпки той да ме отбягва.. Докато един ден не поставих въпроса на мястото му. Тогава разбрах от него че нещата не вървят. Разделихме се за близо седмица за да разберем какво искаме и аз и той. Като измина този период, аз лично бях съкрушена преживях го тежко, докато той мисля че не, каза ми че съжелява и толкова. Това което ме шашна е че ми предложи да се виждаме за секс. Въпреки че му отказах самото чувство да съм с него дори и за малко ме накара да играя по неговата игра. Но той също се промени коренно откакто почнахме държи се така все едно сега се запознаваме, сваля ме, убеждава ме че няма нищо лошо да съм с него и двамата сме сами.
Въпреки това му зададох въпроса не му ли липсвам понякога отговора му беше "да понякога".
Сега на този етап пак продължаваме да се търсим той мен аз него, дори и да не става въпрос за секс само. Въпреки това ми е странно защото сме сложили край, но не точно.
Не знам как да постъпя, искам го обичам го но ме е страх за мен си да не ме нарани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: bb71e2bc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би сте имали нужда да се преоткриете, да започнете отначало, все едно сега се запознавате, да усетите тръпката, когато сте били непознати. Мъжете са такива, поне повечето.. дават всичко за теб, преди да имате връзка, правят малки, забележими неща, на които жените се радват изключително, обещания валят. Станеш ли негова, обаче, според него битката е спечелена, имаш го - каква по-добра реклама за него. Та обвързаните и обвързаните дълго време, са загубили интереса си един към друг, познават се или си мислят, че се познават, метафорично казано, като английския език, който го учиш от 1-ви до 12-ти клас и накрая пак не го знаеш. Едно такова преоткриване е по-важно да се направи без да е съпътствано с раздяла и край, но ако това е решението при вас, не се вглъбявай. Влизаш в играта, щом обичаш играча е една моя любима фраза. Краят си е край, тръгваш си без уговорки "може пак да сме заедно", "ще се чуваме/виждаме". А това вашето не ми изглежда като край. Приятелят ти дори е предпочел отново теб, след като сте се разделили, вместо да потърси друга, нова тръпка. Това не ти ли говори нещо? Той иска теб, дай му времето, остави го да те пожелава. "Човек трябва да обиколи целият свят, за да разбере, че съкровището е скрито в собствения му дом. ", е цитат, който в ситуацията бих перифразирала - "Човек трябва да открие всички светове в половинката си, за да разбере, че съкровището винаги е било до него. " :)


Ж21

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4dffc442ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да го правите докъто не ви омръзне а после всеки да поеме по своя път и така, но през това време може да решите и, че искате да сте заедно но, всичко е въпрос на време и избор.
Знаеш какви са вариянтите ти избери дали искаш да продължавате така или всичко да приключи окончателно.
Сега сте просто "приятели за се*с" или "прияттели с привилегии" от една страна е по-добре и двамата може да правите това което искате, и сте свободни с времето може и от само за се*с да решите, че исакте да бъдете заедно и всичко да си бъде както преди, но не съм гадателка незнам какво ще стане.
Спред мен продължавайте така все пак били сте толкова време заедно може просто да иска малко време да си починете един от друг не сте и деца все пак вие решавате какво искате, и какво не.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d631b3b9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разумно?
Разумно е да се махнеш от тази игра, щом не ти харесва.
Разумно е да не изпитваш страх и да си кажеш открито какво искаш от него. Какво мислиш, чувстваш и какво искаш.
Разумно е ако нещата, които той иска и твоите не съвпаднат - да търсиш онзи, който ще ти ги даде.
Разумните постъпки означават да си смел да поемеш отговорност за тях.
Да можеш да действаш спокоен, воден единствено от желанието си за яснота и спокойствие в живота си.
Понякога разумните решения причиняват болка. А после тази болка, понякога бива полезна.

Животът е такъв, какъвто си го направим - не го забравяй и не му мисли много, много. Действай, така както те учи мъдростта на сърцето ти. Не, емоционално и прибързано, а именно с мъдростта на сърцето си. Как се прави?
Сядаш в самота (сред природата е най-добре) и много ясно и откровено пред себе си си даваш сметка какво искаш, какво чувстваш, коя си ти, какво обичаш, какво не харесваш. Когато почустваш себе си, когато си напълно убедена в избора си - го правиш смело, леко и зряло, което означава, че си готова, осъзнала, че изборите носят последици.

Без значение какъв ще е твоят избор. Няма универсален разум, нито морал. Всеки човек носи собствената си мяра за нещата.

Аз на твое място щях докрай да се насладя на моментите си с него (и съм го правила) А когато стане непосилно да нося товара на тази сладост, щях да застана и да си кажа честно какво искам (и го направих) Истината освобождава. Загубих го, но съм щастлива, защото както казах по-горе, понякога болката бива полезна.

Днес, толкова години по-късно се усмихвам на себе си и на силата си да бъда винаги честа със себе си. На това, че си разреших да бъда отговорна към съдбата си и смела да търся щастието си.

Успех и прегръдки

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5ed6027894
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора : Благодаря ви за добрината мили хора. Благодаря за съветите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker