Имам връзка с женен мъж (бисексуално момче) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка с женен мъж (бисексуално момче)
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2134 пъти
Здравейте на всички! Тъй като наистина имам нужда от съвети, а предишният път историята ми не беше одобрена сега я публикувам отново.

Аз съм момче. Бисексуален съм. Харесвам мъж на 26 от 3-4 години. Имах възможността да се запознаем преди 1 година. След запознанството ни си писахме няколко месеца, а след това излязохме. Понеже не бях сигурен за ориентацията му се задоволявах само с неговата компания, но след 4-5 ни среща той направи първата крачка като ме целуна. Скоро след това правихме секс и така няколко месеца опитвахме всичко и преоткрих секса с него. Понеже не сме от един град той идва почти всеки уикенд при мен. Веднъж случайно разбрах, че е семеен с дете. Бях много наранен, но като го попитах защо е премълчал такова нещо толкова месеци той ми отговори, че бил видял нещо специално в мен, както и да е.. Поддържахме чисто приятелски отношения. Скоро след това си намерих гадже и в началото на връзката ми той се държеше ужасно-обиждаше гаджето ми, преследваше ме дори ми предложи пари, за да спя с него. Спряхме да контактуве докато не ме потърси изцяло променен. Помагаше ми със съвети и т. н.. От 2-3 седмици съм необвързан и го преживявам адски тежко, но само той е до мен и ми помага да се оправя...

Чудя се дали да продължа да правя секс с него и т. н. или да продължим да поддържаме приятелските си отношения, или пък изцяло да го забравя, което ще е адски трудно и болезнено.

Както казах по-горе този път наистина моля историята ми да бъде одобрена, защото имам нужда от съветите Ви. Извинявам се за евентуалните правописни грешки, но пиша от телефон.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9b3e39c6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да спреш всякакъв контакт с женения, защото само губиш. На път си да загубиш партньора си/партньорката си, а той ще си остане със семейството и те използва само за своето удоволствие и краста. Освен това вече са се появили чувства, големи драми следват.
Ти няма обаче какво да спечелиш от тази връзка, а голият секс ще ти излезне през носа. На път си да останеш и абсолютно сам - гаджето ти няма да търпи дълго това положение, а все някога госпожата ще стегне каишката на своя съпруг или той ще намери друго момче за забавление - какво правиш тогава?
Идват празнични дни. Жененият ще ги прекара със семейството си, с децата, с родата си, а ти - ти ще си сам.
От този господин можеш да получиш само един гол.... и то само като му е удобно, но заради него можеш да загубиш себе си, сърцето си, много енергия, но и доброто си име, защото може да се разчуе за връзката ви или съпругата да тръгне да си отмъщава да кажем и да станеш за смях.
Не се занимавай
Раздели се с добро без да съжаляваш за станалото - вземи добрите моменти и спомени, но ако не скъсаш сега рискуваш да завърши всичко в уродлива балканска фиеста, да бъдеш отхвърлен от обществото и да подкопаеш шанса за свое семейство
Като цяло си вземи поука за себе си. Като бисексуален ти най-вероятно ще създадеш някой ден семейство с деца и жена. Бъди честен в началото за връзката си и нека който те обича да те обича такъв, какъвто си и да не живееш като любовника си в лъжа. Вече сме по-свободни в мисленето и която жена те обича ще те обича такъв какъвто си, но никой човек не обича лъжата, кринето по ъглите, пренебрегването заради скрити любовни връзки и така нататък. Навън има доста високо образовани жени, които биха те приели и биха живяли със сексуалността ти, но без лъжа. Виж до какво води лъжата - прави всички хора нещастни и накрая се разпадат семейства и деца растат без баща.

Не участвай в лъжата на този човек - ти просто не си такъв, а и заслужаваш добро отношение и си повече от секса с теб - например да не те беше лъгал и да ти беше дал шанс ти да си вземеш решение дали да бъдеш с мъж. Така е излъгал и съпругата си -тя си няма хал-хабер за сексуалността на собствения си мъж и без да знае се излага дори на риск от ХИВ или други полово предавани болести, защото вие няма как да знаете колко и КАКВИ още сексуални партньори има този лъжец.
Който 1 път те е излъгал, ще лъже...заслужава ли си за такъв човек да си съсипваш връзката, ежедневието, ИМЕТО и живота?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ed0c8a40cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е по-добре да го забравиш. Играете си на котка и мишка. Той не е наясно какво иска, ти май също. При мен е нещо подобно но в случая аз съм омъжената с детето, а той с приятелка и властна майка. Гадно ми е че ме крие от всички, и че лъже за подаръците които съм му правила за някой повод. Щом е от друг град по-добре ще можеш да се откъснеш от него. При мен не става от един град сме..
Остави го да бъде със семейството си, или да избере някой друг мъж. Едва ли на жена му ще и стане хубаво като знае, че мъжът и ч**а мъже, по-добре да разбере за някой друг вместо за теб. Аз ако разбера че мъжа ми изневерява с жена няма да се притесня, защото и аз изневерявам, но да го хвана с мъж и хората да ме сочат с пръст, че и детето ни ще лудна сигурно.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0246ac744d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, викаш - ако не беше женен можеше и да се омъжи за него? :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker