ВЪЗМОЖНО е млада жена да обича истински възрастен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ВЪЗМОЖНО е млада жена да обича истински възрастен мъж
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2211 пъти
Здравейте ..... в началото на 20-те съм , млада, хубава, общувам супер с представителите на мъжкия пол. Това , което искам да споделя, е че се влюбих - безумно, страстно ,силно.. така,както може да обича само младият човек. И ако има нещо, което боли най-много, това е невъзможната любов. Защото обектът на чувствата ми е много по-голям от мен. Не ме разбирайте погрешно, не съм се влюбила нито в колата му,защото няма такава , нито в къщата му- живее скромно, нито във възможностите му- безкрайно малки са. Влюбих се в човека, в същността, в душата му- в непреходното, онова, което не знае възраст. Позволих си да му кажа, защото зная, че няма семейство, и , очаквано, ми каза, не - били сме на различни етапи от живота. .. все пак, надявям се нещичко в него тайно да е трепнало и да се е зарадвал,защото всеки заслужава да бъде обичан, дано се е зарадвал... а вие не съдете за книгата по корицата, любовта наистина възраст не знае :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: f5c49613ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, възможно е да обичаш възрастен мъж, но в твоя случай е важно да разбереш дали той те обича. Аз самата съм омъжена за много по-възрастен от мен мъж, но чувствата трябва да са споделени. Имай и в предвид, че човек с възрастта вече добива опит, но и разочарования и мисли по друг начин. Отгоре на всичко при твоя човек е също под въпрос до сега защо не е създал семейство - има си причина човек над 40-45 г. да няма семейство, включително може да не може да има деца или пък да го е страх от обвързване, но може да има и материални причини във вашия случай.
За теб например може да не е страшно или проблемно да имаш „безкрайно малки“ възможности, но ти си на 20 г., тепърва ще се развиваш, ще се повишават и доходите у нас, ще трупаш някакво имущество все пак, а той ако е станал на 45-50 г. за кога? Как да си позволи деца, когато за себе си не е успял да натрупа някакви спестявания, някакъв имот за старини - тоест той трябва сега да даде газ, за да се подсигури за старините си, а ти мислиш за деца, така че ако искаш семейство с възрастен мъж то той трябва да има поне среден стандарт някакъв и спестявания настрани или имоти, защото ти с младия мъж можеш заедно да градиш и изплащаш жилища, коли, а стария ще трябва да го гледаш след 15-20 г. и изобщо не е предимство, че човекът е беден, а може би това ви е голямата пречка. Един заможен мъж има с какво да си гледа и деца на старини, но и е подсигурил себе си за старост и болест, а един беден И стар мъж може само да се бори за второто и не можеш да гледаш с него поколение. Ти си още млада и хвърчиш, но господинът явно си прави добре сметката и знае, че няма какво да ти предложи не само в момента, а по принцип. Отгоре на всичко не знаеш дали те обича или не гасне още по някаква стара любов например. Този човек има минало, а ти нямаш - нормално е той да е срещал 1-2 пъти преди теб големи любови, дори и по-често и да е преживявал това, което ти чувстваш и да има друг поглед вече над нещата.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2c1908d932
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Измислена история.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 798c230ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За възможно - възможно е, но не се среща често, а обществото не гледа с добро око на изключенията, което усложнява още повече и без туй деликатната връзка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e83ffdbe66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2- нямя защо да лъжа, вищо не печеля, ако си измислям истории тук, нали се сещаш... просто исках да споделя, че понякога се случват незазвисими от нашата воля неща, като това да се влюбиш. Интересно ми е, защо не ми вярвяш, От авторката

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b955c7930c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм на 44, а жена ми е на 21. Сигурен съм, че ме обича, защото не съм богат

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 20e2d451c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По принцип е възможно, но дали една такава връзка има бъдеще? А и не знаеш дали той изпитва същото, освен това е прав, вие сте на различни етапи в живота си и дори и да сте безумно влюбени сега, рано или късно това ще ви се отрази. Така, че не си прави големи планове, но иначе няма нищо лошо да го обичаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c2167af9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1, велик въпрос защо досега не е създал семейство - ами помисли си, че просто може да не е срещнал правилен човек, не защото му има нещо. Никой не е длъжен да спазва някакви измислени норми - ами когато тогава. Пък и мъжа може и на 50 да създаде семейство и...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker