Забранена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранена любов
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2611 пъти
Здравейте! Момче съм, на 20г съм, и това лято хлътнах здраво по едно момиче което е на 16г. Аз попринцип съм си от село а тя идваше на гости понеже е от София. Зарибявах я докато не разбрах, че тя също си ме харесваше, и то от одавна просто не го показваше.. Ще превъртя направо към това което искам да ви споделя. Заедно сме вече 4-ти месец, и много се обичаме, всичко е перфектно в нашата връзка. Даже аз съм и първия, както и тя на мен! Да ви спомена само, че съм циганин а тя е българка. Вие сами ще си прецените дали като за такъв съм грамотен или не, но аз ще добавя само, че в действителност съм далеч от това което ме описва тази дума! Много добре съм си възпитан от прекрасните си родители, и съм израстнал в добра среда. Завършил съм успешно в техникум с профестия ел. Техник, в момента работя по професията си в фирма за ел. Инсталации за автомобили (ford puma 36x) Занимавам се с Музика- предимно Бийтбокс. Ходя по състезания вече втора поредна гофина съм финалист на международното.. имам много връзки с известни личности понеже сме едно голямо музикално семейство, единият от който е Скилър. Както и да е, Тя ме обича такъв какъвто съм, и аз много оценявам това! Обаче от както родителите и разбраха за мен, всичко рухна. Последваха наказания от рода на: Никакво излизане, никакви телефони, интернет, таблети.. от училище веднага вкъщи! Забраниха и да се вижда с мен, общува с мен, и всичко общо с мен. Направо ни ебаха майката.. Много на рядко се виждаме заради страха от родителите й, на мен ми все едно ама ми пука за нея, така, че как ми се искаше поне да ме опознаят що за човек съм.. Какво ми липсва, какво.... Дом ли си нямам, семейство ли, приятели ли, неграмотен ли съм, грозен ли съм? Бахтии...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 927a37d1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Ситуацията е сложна от гледна точка на това, че в нашето общество има страшно много предразсъдъци относно ромска етнос. Просто няма какво да го украсяваме. Все пак едни интелигентни хора би трябвало да разберат, че всички хора не може да се слагат под един знаменател. Какво бих те посъветвала- опитай се да говориш с тях, покажи им какъв човек си, нека те опознаят. Аз имам доста познати от ромски произход във връзка с българи, а дори миналата година един мой колега от университета се ожени за американка и вече имат детенце. Бори се за любовта-тя цвят няма.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6589888aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, хората са казали: "Хубава работа, ама циганска... ". Напълно ги разбирам родителите.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 703b1a1b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Я не се трови излишно, две годинки и остaвaт и е свободнa дa прaви кaквото реши. Aко се обичaте нaистинa, ще устоите във времето и рaзстоянието. Голямa чaст от бългaрите сa предубени и много губят от товa, зaщото дори не дaвaт възможност зa проверкa. Тя зaтовa и стрaнaтa ни мa едно дередже...
Нямa дa клякaш и дa се молип едвa ли не зa възможност зa опознaвaне. Първо увaжение дължиш нa себе си, после другите и те също трябвa дa се постaрaят толковa, колкото и ти.
Некa си зaвърши училище момичето, пък кaто студенткa вече живот и здрaве дa е, ще се изместиш и ти в София или пък ще се виждaте уикендите до зaвършвaнето и, никой гък не може дa ви кaже тогaвa. Всичко товa ще се случи, aко любовтa ви е ЛЮБОВ.
Aи дa не устоите във времето, не съжaлявaй, просто не е билa твоят човек. Но никогa не се подценявaй зaрaди произходa си.
Мен често ме е срaм, че съм бългaркa, живея в чужбинa и нямa дa ти кaзвaм от бългaрски "тaрикaти" кaкво име ни се носи.
Ти с високо вдигнaтa глaвa и си избирaй добре социaлнaтa средa, товa можеш и зaвиси сaмо от теб.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 947b82e208
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виновен ли си, че си се родил циганин? Родителите ги е страх от - "какво ще кажат хората? ". Освен по-натам да емигрираш друго не виждам, тук ще се сблъскаш само с омраза.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2ab67f8d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами да ти кажа, нормално е родителите й да са резервирани към теб. И аз на тяхно място бих постъпил така.
Всеки лицемерничи като се прави на толерантен, но малко хора си признават, че не биха одобрили такава връзка.
Мене баща ми ме е съветвал, да нямам вземане- даване с ромки. Че не е хубаво да се смесваме с вашият етнос и като цяло да ви нямаме доверие. Това според мен си е съвсем нормално, имайки предвид статистиката и като цяло историята на твоят етнос.
По- добре не развалай хубавото българско семейство, ами си намери някоя от твоя етнос.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 685d157867
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изчакай два-три месеца, прекратете връзката за известно време, докато приспите родителите и после ще можете тайно да се виждате и чувате докато завърши училище. Ако не ти се чака значи няма да станат нещата. Аз като българка те подкрепям. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6e7d369b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тя е на 16, т. е. остават и само 2 години докато стане пълнолетна. Ако толкова много се обичате и държите един на друг, все ще намерите начин да ги избутате тези две години и после ще сте свободни да правите каквото си искате. А и съм сигурна, че с времето ще успееш да докажеш на родителите й, че не си като масата от гетото и не са прави да те съдят само заради произхода ти.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker