Може ли да се има доверие на жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да се има доверие на жена?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 4575 пъти
Здравейте, аз съм едно младо момче на малко над 20 години. Проблемът ми е, че не мога да се доверя на жена... аз съм много чувствителен, искам едно момиче, да се обичаме и завинаги да сме заедно. Уж жените искат същото, но има хиляди истории за изневери, предателства и винаги си измислят оправдания, изкарват се жертви. Със сигурност има и добри, свестни момичета, но нямам представа как да позная една такава когато я срещна. И откъде да знам, че след време няма да реши да "експериментира" или да "усети нещо ново"? Не вярвам в женската моногамия, а аз съм абсолютно моногамен. Правил съм секс няколко пъти и свирки са ми правили, но не ми хареса защото нямаше чувства. Предпочитам да стоя на сухо отколкото пак да си легна с някоя само заради секса. За мен сексът е сливане на две сродни души и тела, а не просто чукане. Знам, че и сред нас мъжете е пълно с изневеряващи боклуци, явно проблемът не е само в жените или само в мъжете, а в хората като цяло... май няма щастие за такива като мен в този свят. Имам чувството, че хората нямат сърца...
Когато бях малък майка ми ходеше по мъже зад гърба на баща ми, а когато растях съученичките ми се хвалеха коя на колко момчета е духала. Като цяло опитът ми с нежния пол досега е много лош, мисля че искат някой който да ги издържа и да се води за "съпруг", но задължително трябва да имат и няколко любовници с които да развратничат. И периодично да ги сменят, за да "не се губи тръпката"...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: bad52dc0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "искам едно момиче, да се обичаме и завинаги да сме заедно"
Същият като мен си в това отношение.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e6ab2a1895
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен може да се има доверие на една жена, но всичко зависи от това как е възпитана и какво е нивото й на интелекта. Ще цитирам една мисъл на съпруга ми, че само истинските мъже правят любов, а простаците се чукат. Когато една жена обича един мъж силно, тя никога не би му изневерила с друг. Но трябва да има взаимност, мъжа трябва да я обича толкова, колкото тя него, за да може връзката да е пълноценна. Като чета писмото на автора, имам чувството, че все едно моя мъж го е писал. Както има стеснителни и романтични момичета и жени, защо да няма и такива момчета и мъже. До такъв извод съм стигнала и мисля, че за всеки влак си има пътници рано или късно.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b89c21276e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А сега с момичетата, с които си бил виждате ли се? Смисъл ако се засечете на улицата поздравявате ли се или всеки гледа надолу? Приятелство поне имаш ли с тях или...
Интересно ми е, понеже щом е имало интимност предполагам се запазват добрите взаимоотношения или греша

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5e427e02e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ооо, я не се прави на ходещата съвест! Откъде накъде всички трябва да бъдет мерени по твия аршин? Подобни глупости са характерни за млади девойчета, странно е да ги чувам от "малко над 20" годишен мъж. Първо се научи да сваляш мацки, после да ги чукаш като хората и чак тогава ще придобиеш разделителната способност да разбереш коя трябва да е жената до теб. Нея я има някъде там, обаче за да я намериш и разпознаеш ти трябва опит, а пък да я вземеш и задържиш ти трябва много повече опит. Така, че не подсмърчай, че светът не е такъв, какъвто смяташ, че би трябвало да е, а се хващай здраво за да постигнеш това, което ти е нужно..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c52369f3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз и на мъжете не вярвам. Исус също не е вярвал на хората, не само на жените. Не съм вярващ, но в библията има и мъдрости. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7186e6f5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Тъпото е, че аз съм момиче с абсолютно същите виждания като теб, но едва ли може да се свържем от тук. И за мен сексът без чувства е нещо идиотско, всички гледат външния вид в днешно време, как да те вкарат в леглото и как да изневерят без последствия.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0d21ae9b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 935430a12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм авторът:
Номер 1 и 2 - супер, явно има и други мъже като мен. Често се чувствам като последния вълк единак :)
Номер 3, бяхме приятели преди това и сега сме така. Ако беше някоя непозната едва ли бих се навил въобще за секс. Сигурно звуча доста странно за мъж :)
Номер 4, какъв е този "опит" за който говориш? Опит в какво? Ако ще е зарибяване с цел секс - не съм добър в това, не ми и трябва. Идеята да ги чукам и зарязвам докато не намеря любовта не ми допада. Ако въобще така може да се намери любов. С теб сме различни, затова и "мерим с различен аршин".
Номер 5, така е. На хората я днешно време трудно може да се вярва...
Номер 6, спокойно, един ден такива като нас ще сме най-щастливи :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 01ff201e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Може ли да се има доверие на мъжете? Кой си мислиш, че ги е създал така да се държат, когато мъжете се държат по този начин с тях им дават пример.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4fc8b7a36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до Автора, гаранция няма в нищо може 20 години да не поглеждате настрани, но на 21 първата може и да се случи, ние не можем да живеем с мисълта за негативното, а трябва да акцентираме върху позитивното.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6c7d18e2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   момиче на 17
Здравей! Радвам се, че все пак има момчета като теб колкото и рядко да се срещат. При момичетата е същото, добре де поне при мен и аз искам да бъда с някое момче за дълго време без да имам притеснения, че той ще ми изневери или пък, че е с мен само заради секса. Може би и затова не съм правила секс още :D. Но все пак рискувай, живот без рискове какъв живот е?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7cae70b1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Дали може да се има доверие на жена? Не знам, може би не. Днешните български са малко меркантилни, но и животът ги направи такъв - доходите ни са много ниски и те предпочитат по лесния начин да карат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ad67d2344a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Момиче 16.
Интересно...
Мнението ти за жените идва от това, че си израснал в среда с изневеряваща жена, а след това и сред боклуци... Мозъка ти е приел това като основна преценка за нежния пол като цяло.. Но не се безпокой, не е така. Ще ти дам един съвет, който винаги работи.... С каквито хора искаш да се събереш, трябва да станеш като тях. Например ако искаш стабилна жена, трябва да станеш стабилен мъж. А относно на какви места може да намериш такива предани жени... ами определено не е по барове, не по дискотеки и подобни места... Аз например тайничко си мечтая да срещна мъжът на моя живот докато излизам от библиотеката... или на някое културно място или в бъдещия университет(още по-хубаво ако се сблъскаме на вратата, но това вече е някак нереално)... но това, разбира се са мои представи... та не се отчайвай или нещо подобно, ще я откриеш!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 738cbe0bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мило момче, мъчно ми е за теб. Какво ли те чака? То свине има и сред жените и сред мъжете. Дано извадиш късмет! Междувременно се упражнявай, както те съветва коментар #4.
Когато дойде голямата ти любов няма да може да разсъждаваш, тя просто ще те погълне.
Възможно е да доживеете заедно до старини, а може и да те смаже. Но това е животът. Не се плаши, а го живей.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ce8357b79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Аз съм момиче няколко години над 20 и мога да ти кажа, че искам същите неща, но не мога да намеря мъж, на който да омже да се вярва. Доверих се на няколко, които просто ме използваха и си заминаха, въпреки, че не го заслужавах. Вече все имам едно наум дори когато чатя с някой, те погубиха доверието ми, а така искам да се доверя. Аз също искам любов, привързанст, приятестло, искреност, уважение, взаимност... всичко това, но удрям на камък. Отдавна спрях да търся, защото не зная къде мога да открия някой. Чувствам се много самотна и отчаяна, защото аз все се раздавам, а не получавам нищо в замяна...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 699135b671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Всичко е до човек и никога не е гаранция, че когато сега се обичате, така ще бъде до смъртта. В една връзка трябва и двете страни да правят отстъпки, да се грижат за връзката си, да не примат другия за даденост, особено, когато имат брак, защото всичко може да се промени за един миг. Отначало на всяка връзка е обичта, любовта, с*кса, но трябва и уважението, доверието, приятелството, а не само нагона. Важното, че си осъзнал какво търсиш! Има такива хора.
Аз съм също на твоето мнение без чувства, не се захващам, дори да е милионер, не всичко е пари. Имала съм възможност да тръгна с човек, който има големи възможности, но като човек не ставаше и се отказах.
ж27

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 93b73e5f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Не. И на мъж не може. Абе изобщо човек ли е, не може да му се вярва.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4a088d7ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   А мога ли да имам доверие на мъж?
Разбери важен е характерът на човека, а не пола му. Има страхотни жени и страхотни мъже, но има и големи боклуци както сред мъжете, така и сред жените. Така, че ти намери правилното момиче и ще разбереш колко глупав е въпросът ти в същност.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a8b9a49cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Доверие - не! Тук не става и само въпрос да сте си верни един на друг като партньори, а затова да може да се разчита при нужда. Жена винаги може да ти се разсърди и лекомислено да гледа да те прецака, защото си я засегнал. Малко са такива, които ще гледат да имат диалог с теб и да търсят логически да разрешат някаква ситуация. Никакво доверие, винаги едно на ум и резервен вариант. И не забравяй, че винаги при една жена от номер 1 можеш да станеш номер 2.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6307070691
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ти на сянката си не можеш да имаш вяра, моето момче :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 085230d560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Само ако има поне едно, , чаве'' от теб тогава би могло да и имаш доверие но не много сигурно

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8b008b41d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Да, може да се има доверие на жена (кратко, ясно и точно)! По принцип! Но не на всяка и не с всеки, с когото е! Проблемът ти се крие в детството и поведението на майка ти. Работи над него. Това далеч не означава, че веднага ще срещнеш точната. Не е и нужно. Но не се отчайвай и винаги помни, че каквото и да става - животът продължава! :) Бъди щастлив със себе си през целия път, по който вървиш! ✌
Ж 27

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fccb17a094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   На някои жени - да, на някои - не. И зависи от отношението на мъжа - ако се е държал/държи като прасе, няма как да очаква нещо различно в замяна.

Ж 44

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3e57d6729a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   То, доверието се печели. Когато се запознаеш с един човек, нямаш основание да му вярваш, но нямаш основание и да не му вярваш. Времето показва на кого може да се довери всеки един от нас. А не по презумпция и не съобразно пола му.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 51e23a6d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Зависи от жената пич....

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8b88559ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   За да стигнеш до някаква истина си задай въпроса -Кое отличава един мъж от една жена? Изобщо отличава ли ги нещо? Не е ли казано "ЧОВЕКА -и създаде ги Господ Бог мъж и жена(под общото име ЧОВЕКА) - мъжа по-силния да ръководи и жената по-слабата да му помага.
Всичко е в ценностната система на човека, какво цени, какво цели, какво ТОЙ САМИЯ ДАВА преди да поиска от другия.
Първо ти дай, после търси от другите това, което сам не предлагаш.
А колкото до хвалбите в леглото - жените не се хвалят, защото СА ВИНАГИ ПОТЪРПЕВШИ.
А мъжете, как защитават жените - не ги ли излагат директно на осъждане(чрез хвалби, демонстриране на богатство и възможности, кариера и т. н., ръководни длъжности)
Еманципацията го доказа през всичките тези години(не че оправдавам това), но за всичко са си виновни мъжете и жените. А ЧОВЕКА е щастлив като си намери своето второ "аз" и не се делят на на мъже и жени, а са приятели, и биха дали живота си един за друг, и никой не поставя себе си над другия и всички решения взимат заедно и така до края.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker