Към дамите: Какво мислите за обяснението в любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към дамите: Какво мислите за обяснението в любов?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2608 пъти
Как бихте реагирали ако мъж ви се обясни в любов, било то директно или в интернет? Не говоря за някакви намеци, а за истинско обяснение. Ще го помислите ли за някакъв олигофрен или по-скоро ще се зарадвате? Интересно ми е защото в днешно време никой не прави това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 00b9c1ebb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако се обясниш в любов по интернет(чат) наистина трабва да си олигофрен да го направиш. Това е нещо което трябва да направиш очи в очи, и на човек, който си сигурен, че и той те обича, а на някоя мацка, която не си я целувал даже. Иначе няма нищо лошо да кажеш на жена/гадже, че я обичаш. Напротив, олигофрени са тези които не го правят.
Мъж30г

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: aabf192291
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този въпрос трябва да го зададеш към мъжете, а не към жените. Защото жените самите не знаят как биха реагирали в подобна ситуация. По-голямата част от поведението на човек е несъзнателно. Много хора си мислят, че биха реагирали по някакъв начин, но на практика реагират по друг начин, защото в действителност се намесват инстинкти, несъзнателни модели и др., които често отстъпват на рационалното решение.

Неслучайно жените казват "не знам как стана, но се озовах в леглото му" или "той е много мил и умен, но някак - не знам защо - не го възприемам сериозно като мъж", или "знам, че нямам никакво бъдеще с него, но все пак нещо в мен не ми дава да се отдалеча".

Като мъж ти казвам, че директното обяснение почти никога не води до положителен резултат. Да, трябва да заявяваш интереса си към жената, но не и прекалено директно. По-скоро с жестове, уж неволни докосвания, внимание, неангажиращи комплименти и такива неща, отколкото с директни думи. Последното обикновено ги кара да се отдръпнат като от натрапник.

Например един подарен по подходящ начин букет увеличава шансовете ти много повече от думите "аз съм влюбен в теб и те искам адски много".

Директните думи дават резултат само или ако жената е влюбена в теб (рядко се случва и двамта едновременно независимо един от друг да се влюбите един в друг), или ако вече имате някакъв напредък в отношенията си и това вече да е финалната фаза на флирта.

Особено пък ако е по интернет (най-вече във фейсбук), просто забрави. Макар че има и изключения.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8ac34721e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Първо, за какъв мъж говориш, ако е някой който познавам няма да ми се струва странно и ако го харесвам или ако съм влюбена в него, много ясно че ще се зарадвам. Но не го ли познавам лично тогава бих се усъмнила, ако ми добада външно няма да отхвърля веднага, ще му дам шанс да се опознаем.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a2061f4d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То обяснението е във влюбване, а не в любов - от там да започнем... Любовта по принцип идва малко по-късно, ако въобще дойде - когато хората вече са си иживели влюбването. Изключено е преди това

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7701a72791
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   В Интернет??? Ти, сериозно ли? Мен, лично, би ме обидило. Бих приела насериозно такова "обяснение" единсвено очи в очи. Дали ще се зарадвам, зависи от това кой се обяснява. Случвало ми се е да ми правят признания в любов мъже, към които не съм имала никакъв интерес, дори приятели. И тогава е кофти-губиш приятел, или нараняваш човек, само защото си искрен..

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 74d4e25d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Aко в интернет ми се обясни някой в любов... ще го блокирaм веднaгa и ще се рaдвaм, че нaвреме е покaзaл неaдеквaтност, нестaбилност, несериозност.
Aко очи в очи го нaпрaви, зaвиси кой е човекa. Aко е някой с когото вече имaме зaпочнaлa връзкa, вече мaлко сме се поопознaли, и в обяснениятa му присъствaт и кaчествa мои, ще бъде приятно и изяснявaщо нивото и сигурносттa нa връзкaтa ни, стигa и aз дa чувствaм същото де.
Но някой с когото рaзменяме по едно "здрaвей- здрaсти" дa тръгне дa ми се обяснявa в любов... беж крaчетa дa бягaме.
Нямa кaкво дa ми обичa след кaто не ме познaвa, a емоциятa му ще е сaмо към визиятa ми и тaкивa много.
Рaзлично е тaкъв дa ми се обясни в любов или дa ми кaже/покaже, че ме хaресвa и желaе дa се опознaем. Нa второто може и дa вържa, но от първото ще избягaм. Тaкивa дето бъркaт хaресвaнето с любовтa... не, мерси.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9a4cf486f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Става малко неловко, когато не е взаимно..
Ако си се решил, дейстай, но все пак пробвай първо да проявиш по-особен интерес и виж как ще реагира на него и тогава.. Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 17298184a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма да спра да го мисля, ще ме очарова адски много и ще омекна. Ето това ще стане с мен, ако някой ми се обясни в любов.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b4fec58eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя откликва ли ти по някакъв начин първо? И смятам, че и двете са удачни.. все пак говорим за чувства и тя със сигурност няма да го направи първа, но на живо е по-достойно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 94b469d73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Никога няма да забравя първото обяснение в любов, което получих.. и последното. Първата връзка. Беше април, виждахме се след училище, всичко ми беше непознато, ново. Разхождахме се, притеснявах се да подам дори ръка. Една вечер в парка ми изглеждаше по-различна. Той ме погледна и изкара от джоба си един лист. Започна да чете неща, които бе написал по-рано същия ден - обяснения в любов, завършващи с обичам те. Разтреперих се и една сълза се пусна по бузата. От тогава насам обяснение в любов не съм чула, нещо истинско и невинно не съм усетила. По темата.. за мен няма коренна разлика в обяснението в чат и на живо, ако чувствата са взаимни, усещането е същото, защото усещането е вътрешно. Докосва те отвътре. И думите казани или написани създават еднаква тръпка. Бих реагирала много емоционално. Винаги нещо е ценно, когато е рядко.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b1aa4d3d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много е ангажиращо подобно признание, особено ако не сте заедно. Ако сте двойка и сте стигнали подобен етап е чудесно.
Но в противен случай мен лично по-скоро би ме натоварило и заставило да дам някакъв отговор, за което може да не съм готова.
Много по-хубаво е нещата да стават естествено, да показваш на другия, че го харесваш, а с времето - да покажеш и изкажеш любовта си. Много по-важно е другият да усеща в действията ти, че е важен за теб.
Така мисля аз.
Ж27

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 165ea089cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От автора: номер 2, тези "жестове, уж неволни докосвания, внимание, неангажиращи комплименти и такива неща" просто са ми писнали, навсякъде едно и също. Всеки прави това. Аз като мъж предпочитам някое момиче вместо да ми прави намеци и да ми се натиска за да ми покаже че е влюбена, да ми напише едно писмо примерно в което да ми обясни какво чувства, как се чувства и какво преживява.
Номер 3: пиша за мъж, когото познаваш, но не си влюбена в него и нямате сериозна връзка.
Благодаря на всички, че коментирахте :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3eb581e0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Само един истински влюбен мъж според мен би го направил. Аз не броя обясненията от хора, които до преди това не са ме поглеждали за любовни или още по-малко - истински. Когато приятеля ми ми предложи, беше много романтично защото ми се обясни в любов, подари ми цветя, това никога няма да го забравя. Имаше момент в който се чувствах все едно ме използващ, не знам, просто беше първата ми сериозна връзка и не знаех как да се чувствам. Страх ме беше, че е с мен заради секса или от жалост защото е забелязал, че имам чувства към него, но когато той разбра как се чувствам, не тръгна като жена да се сърди "За'ко се чувстваш т'ъй ся, аз толкова те обичам и глезя а ти мън дън рън". Заведе ме на центъра и пред всички хора извика, че ме обича. Целуна ме и ме прегърна пред всички объркани погледи и тогава чувството, че ме използва ИЗЧЕЗНА. :) Мнеието ми е, че колкото и да се обясняваш, без действия - думите не значат нищо. Една роза, нещо малко, но от сърце. Достатъчно е на една жена, но за съжаление понякога така става, че колкото и да се опитваш, ако чувството не е взаимно няма как да стане. :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8ac34721e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От номер 3, еми щом се познавате изобщо не е странно.. давай, пък може и да се получи, късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: deb24ade16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Напротив - и днес се правят обяснения в любов и ако е от точния мъж, жената се чувства щастлива и специална! :) (от опит)
Ж 27

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5ce1bb5aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   2 до 13, автора

Ама чакай сега, нали говорим ти да се обясняваш в любов, а не те на теб? А това, че ти е писнало, не означава, че не работи. Стига да знаеш как точно, разбира се.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8292ac044b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   О, толкова е романтично... Освен това мъжете не се обясняват лесно, означава че наистина го мислят, а и не е за пренебрегване факта, че ужасно ги е страх от отхвърляне. Мисля че само много сериозен мъж би се обяснил така. Естествено, не става въпрос за мачовци дето разказват какво ли не на всяка дама, но искреността се усеща.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: dedcf135c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Какво значи етап от връзката? Моята сегашна връзка така започна. Първо аз се влюбих в него и се постарах да му стане ясно (дискретно, по женски). После и той се влюби в мен. Преди обяснението не бяхме двойка, говорехме си на Вие (буквално).

Alpha, ж. 25

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker