Влюбен съм в лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в лесбийка
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 4696 пъти
На 25 години съм, тя е на 20 и се запознахме преди 3 месеца. Оттогава не мога да спра да мисля за нея, освен външността й, силно ме привлича това, че имаме общи виждания за много неща в живота, страшно интелигентна е, културна, нежна, имах чувството, че съм срещнал загубената част от себе си. Само че тя си пада по жени и дори мисля че никога не е имала връзка с мъж (не съм я питал затова от тактичност). Наясно бях от самото начало за ориентацията й, тя самата си призна, аз не след дълго й признах чувствата си, тя не отговори нищо, освен че ми благодари за искреността. Ясно е, че не изпитва същото към мен, защото говори само когато аз я потърся; тя живее далеч и работи и учи, аз не я търся постоянно, за да й давам лично пространство, но се интересувам дали е добре, какво прави, опитвам се да говорим на интелектуални теми и т. н. Но не искам да се отказвам. Има други момичета, които междувременно ме харесват, но аз не изпитвам нищо към тях и ми се струват прости и повърхностни, това момиче обаче ми е идеалът за жена, тя е първия човек, в който се влюбвам наистина (да, чак на тази възраст ми се случва, аз съм й много благодарен затова, че отключи това, за което се страхувах, че може никога да не се случи) и ако не мога да имам нея, не бих искал да имам никоя друга, пък ако ще мис Вселена да ми се появи. Моля за съвети относно това как да продължа да подхождам занапред, за да мога да превърна мечтата си в реалност, ако ли не - да намеря начин да не си съсипя живота от мъка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5d11c36e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говорила съм ги такива да разкарам някой нахален сваляч.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 97290a5952
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, от собствен опит - забравяй я моментално, дори и много да боли!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8ed2b5392f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ха-ха, честито! Направи си операция за смяна на пола и бъдете щестливи заедно. Па ако ме викнете ще ви направя по едно чедо и на двете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 45eb06b125
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как разбра, че е лесбийка?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a94b83a1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хееей! Не я закачай! Щом ориентацията й е такава нищо не можеш да направиш! Не можеш да я промениш! Все едно някой мъж да се влюби в теб и да се опита да те накара да харесваш мъже... Е, даа ама ти си хетеро - няма как да стане! Такава е и твоята ситуация. Примири се и не я притеснявай, ще вземе да те помисли за маниак и ще се изплаши ако й направиш някакъв намек или нещо подобно... Дръж се просто приятелски и толкова. Не е единствената интелигентна жена - огледай се. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 61fd36f43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има два варианта, или я забрави, или й остани само приятел. Всичко става, може да се промени след време. Ако това ще те успокои, и аз съм харесвала хомосексуални момчета. Кофти тръпка е, но не се отчайвай, в днешно време много неща са възможни. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 409a0fcef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами брат, спри да се държиш като женски полов орган и направи нещо. Следващия път като се видите й кажи, че я обичаш и я целуни. Или ще ти отвърне със същото или ще ти забие шамар. Каквото и да стане, поне ще разбереш дали имаш някакъв шанс или трябва да продължиш напред. Както се казва, има предостатъчно риба в океана. :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 08d9f8bbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нали се сещаш, че не можеш да промениш сексуалната и ориентация. Знаеш ли колко мъки търпят хора като нея и пак запазват себе си и са това, което те искат. Различни, но себе си. Не я обърквай и се откажи ще е добре и за теб и за нея. Успех и съжелявам много е тъжно когато любовта не е споделена, но такъв е живота. Така е било писано и няма как да го избегнеш. Ако я обичаш ще я пуснеш, ако наистина е била специална ще се върне!! :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 850aa37328
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Aми то е все едно някой много приятен зa теб, добър приятел дa ти сподели, че е гей и е влюбен в теб. Ти кaк ще му отговориш? Ще промениш ли ориентaциятa си, сaмо зa дa не зaсегнеш човекa, към който и без товa не изпитвaш същото?
A кaк би му обяснил, че товa никогa нямa дa стaне?
Същото е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ea00b9d87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След години ще се забавляваш на тази история, сега ти е тежко, но това ще отмине и ще видиш веселата страна на нещата. Щом си й признал, значи си направил всичко, което е по силите ти. Няма смисъл да тъпчеш на едно и също място, тя ти е казала открито, че сексуалната й ориентация е такава, остави, че ще загубиш време, влюбените това не ги интересува, но само ще нараниш себе си за едното нищо.
Имай я за приятелка, пиши й, обаждай й се, всичко по реда си, но не прекрачвай тази граница между приятелството и любовта. Разбирам, че си хлътнал, виждам, че чувствата ти са чисти, обаче трябва да проумееш, че няма смисъл и да намериш начин да продължиш напред. Пожелавам ти успех и искрено се надявам всичко при теб да потръгне, надявам се, че следващият път ще е по-успешен :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7954b6b2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Аз съм женен за лесбийка и намерих темата след търсене в Гугъл, за да видя има ли такива като мене :). Еми да си кажа - аз бях на 30, тя на 27, също готина, натокана. Само дето ми каза, че е лесбийка след като й казах, че я обичам. Дръпнах се замалко, явно съм й липсвал по някакъв начин и ме потърси. Нямаше си приятелка и някак я ми се получи да правим секс. Тя ми каза, че категорично не й е харесало както със жена, но й било забавно. Получиха ми се нещата, защото тя криеше от семейството си и ми предложи да го играя нейно гадже, като в замяна от време на време може да правим секс. Глупаво, нали? Но пък аз приех. Дадах всичко от себе си за пред нейните, знаех, че щом ги спечеля няма как да я згубя повече и никой лесбийка няма да ме избута от живота й. Така й стана. Баща й и майка й оказваха брутален натиск над нея да правим семейство, аз само бутах фитилите, просто знаех, че щом е тръгнала да правим постановката с гаджето работата е ясна, няма да им се "разкрива". Е, оженихме се и ни се родиха и деца хаха. Вече 10 г. Искам да кажа, че тя си хойка по жени, но скришом, такава ни е уговорката. Вижте, знам, че звуча гадно и, че я изманипулирах доста, но я обичам безкрайно много. Аз съм й казвал истината и тя много се е смяла. Семейството ни споява, а и знам, че няма как друг мъж да ме избута, невъзможно е. Правим си секс когато поискам, не ми е отказвала, но винаги е казвала, че предпочита жена и, че остава 100% лесби. За 10 г. смени няколко лесбо партньорки. Ние пък като семейство минахме през трудни периоди - млади, новодомци, утвърждаване в живота, децата, погребахме и баща й. Тя се разболя впрочем, оперираха я, лекувахме я 2 години, слава Богу успешно. Преди време ми каза следното нещо от което полудях от щастие. Не мога да опиша точно думите й, но ми каза нещо от сорта, че аз съм най-хубавото нещо в живота й и ме обича повече от всичко на света. Каза да, секс искам със жени и ме кефят жените, но го правя с теб защото те обичам и жена няма да обичам като теб никога. Така, че не се отказвайте, аз обичам моята лесбо-съпруга и се борих много за нея и я задържах до себе си с много любов, която стана споделена, макар и сексуалното удоволствие никога да не бе споделено.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7954b6b2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И ако я обичаш - не се отказвай! Каквото и да ти говорят тук. Направи си ясен план как да я спечелиш и задържиш. Аз бях наясно какво трябва да правя от момента в който поиска да й бъда фалшиво гадже за пред нейните. Искам да си наясно с едно, каквото и да ти заобясняват тук лесбийките - можеш! Първо - трябва много да я обичаш и подкрепяш всякак. В един момент тя трябва да осъзнае, че секса си е секс, но никога в живота няма да има партньор като теб. Второ - трябва да приемеш, че ще прави секс с жени и да приемеш, че това я кефи повече от това да прави секс с тебе. Това води до риск от влюбване.... Трето - много важно - без дете/деца НЯМА да мине този план! Жената си е жена, лесбийка или не! В момента в който роди се отключват природни закони закодирани в женското ДНК! Те са по-силни от всякакви лесбийски наклонности! Жената е родена да бъде майка, така, че, за да я задържиш - задължително деца. Пак ще ходи да се ближе и чука с лесбийки, но е друго вече - гледа децата, знае, че имат нужда от баща, усеща го с ДНК-то си чак, ставаш незаменима фигура от тук насетне. Аз съм преживял 3-4 нейни любовнички, които искаха да ми развалят семейството. Чел съм им писанията - ще те приема с децата, нека бъдем заедно... в момента в който се стигаше тази червена линия жена ми, лесбийката отписваше лесбийската си партньорка моментално и избираше мен (децата, семейството). Трябва да забиеш здрав клин между нейната сексуалност и любовта, бъдещето, семейството. Трябва да разцепиш това у нея. Моята цел беше да й набия в главата да търси други лесбийки само за секс и да ги приема само като сексуален обект и ти казах как става това. Е, в началото трябва да я манипулираш мако, няма как. Междудругото, и на мен ми беше кофти в началото, а и малко и сега, че я кефи повече с жени, но пък се успокоявам като се сетя колко лесбийски сърца съм разбил и колко пъти е предпочела да остане с мен хахаха. Не се отказвай ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1f2772d407
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Любовта не пита, като дойде, в кого да се влюбиш - дали е подходящ, или не. Обсебва те и ставаш неин роб, тъй като без въпросната личност животът ти губи смисъл. Аз мисля, че любовта е над различията и по-важна от разума. Сърцето е по-мъдро от ума. Мнвого хора не го разбират и си погубват живота, като се осланят на ограничените си разбирания и на доводите на ума си, които днес са едни, утре може да са други.
Изводът е - трябва да се бориш за любовта си, за да изпълниш живота си със смисъл.
Само че смятам за погрешно, че си ѝ разкрил чувствата си. Това по принцип трябва да се прави чак когато имаш достатъчно индикации, че признанието ще бъде прието добре, че вече си възбудил известни ответни чувства. Докато, ако се избърза с признанието, само се затруднява общуването до краен предел и дори става невъзможно. То ест, признанието, ако е преждевременно, става пречка за взаимността. Най-важното е да се постараеш с много такт и досетливост да ѝ станеш много добър приятел. Оттам нататък, да ѝ покажеш, че и твоите докосвания могат да ѝ носят наслада. Леко, внимателно, малко по малко, без никакво нетърпение. Ми ти как мислиш тя е станала лесбийка? Също така. И чрез съблазняване може да стане отново хетеро.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1f2772d407
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Любовта не пита, като дойде, в кого да се влюбиш - дали е подходящ, или не. Обсебва те и ставаш неин роб, тъй като без въпросната личност животът ти губи смисъл. Аз мисля, че любовта е над различията и по-важна от разума. Сърцето е по-мъдро от ума. Мнвого хора не го разбират и си погубват живота, като се осланят на ограничените си разбирания и на доводите на ума си, които днес са едни, утре може да са други.
Изводът е - трябва да се бориш за любовта си, за да изпълниш живота си със смисъл.
Само че смятам за погрешно, че си ѝ разкрил чувствата си. Това по принцип трябва да се прави чак когато имаш достатъчно индикации, че признанието ще бъде прието добре, че вече си възбудил известни ответни чувства. Докато, ако се избърза с признанието, само се затруднява общуването до краен предел и дори става невъзможно. То ест, признанието, ако е преждевременно, става пречка за взаимността. Най-важното е да се постараеш с много такт и досетливост да ѝ станеш много добър приятел. Оттам нататък, да ѝ покажеш, че и твоите докосвания могат да ѝ носят наслада. Леко, внимателно, малко по малко, без никакво нетърпение. Ми ти как мислиш тя е станала лесбийка? Също така. И чрез съблазняване може да стане отново хетеро.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 93bfa94c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Номер12, ти си болен човек!

И на всичкото отгоре си използвал деца за да задържиш/вържеш горката жена!

Ей заради такива като теб масово жени не искат да раждат!

И чак се гордееш, баси жалкия маниак си!

Супер жалък си, защото тази жена не е с теб, защото желае да бъде с теб от дъното на душата си, че в сърцето си те поставя на първо място пред всички останали хора, а е с теб просто, защото си манипулирал някакви слабости в нейния хатактер. Мъжете като теб са просто един тъжни същества, нещастници, които не само залъгват всеки около себе си, а и самите себе си, най - вече при това!

Само можеш да завиждаш на други мъже, които партньорките им са с тях, защото са искали да са само и точно тях по собствено желание, от цялата си душа!

Дано това, което си ни писал да е просто някаква твоя болна фантазия, а не истина...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8f0c176244
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Такива приказки съм ги чувал от няколко лесбйки вече, изоставени от лесбийка заради мъж :). Дерзай! Не само, че не съм жалък, ами съм победител над такива завистливи и злобни жалки същества като тебе. Защото обичам една жена и направих ВСИЧКО, за да е щастлива и да имам семейство и еца с жената която обичам. И успях! Въпреки, че сексуалността не е на моя страна и пак успях. Как? Отговори си сама с колко любов и подкрепа съм стигнал до там, тя, да ми каже, че ме обича и, че аз, а не някаква заблудена пикла (щото само такива ги намира в скайпа) съм й показал какво е любов. Защото вие, т. нар. ортодоксални лесбийки сте болни жени. За какво си на този свят бе моето момиче? Да ядеш, сереш и да се ебеш ли само? Деца, семейство не искаш ли да създадеш? И само един пример да вмъкна - защото жена ми е лесби познавам няколко лесбийки, дори познавах двойка лесбийки. Едната много искаше детенце и си направи инвитро, роди и другата я изостави. Ей това сте вие и след тази картина прикрепена към моите заслуги и безупречно поведение на съпруг и баща дори моята жена се съгласи и го каза - лесбийките са само за секс, но не и за партньори в живота. Самата майка лесбийка също веднъж каза, че ако намерела мъж като мен щяла да се омъжи даже.... Жалък ли? Не бих казал. 10 пъти съм по-щастлив от всеки мъж друг, така се чувствам, имам семейство, обичаме се с жена ми. Що книги съм изчел за лесбийството, за да я спечеля, чак сбирките са Сафо съм изчел и други древногръцки анализи на този феномен.... от там ще ти светне, че нормална лесбийка може да е лесбийка и пак да е омъжена и с деца, но нормална, не извратена до немай си и къде напомпана с псевдо-хомофилски фрази душа. Може ли нормална жена/мъж, личност да изостави партньорката си защото иска детенце и е родила? Ама да ми се махаш от тук, морал ще ми чете :). И този юнак ако прояви ХАРАКТЕР и задържи жената която обича пак ще ти увисне нослето, нали? Според статистиката междудругото повечето лесбийки ИМАТ мъже и семейства, самотните кукумявки са малко, но пък ти си им пример. Искам пича да каже дали е успял хехе, искрено вярвам, че е в моя клуб вече

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5d3ab1fcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До №16. "Ми ти как мислиш тя е станала лесбийка? "
За това как жените стават лесбийки и как мъжете стават гейьове мога да ти изнеса цяла лекция. Впрочем те не стават такива, те се раждат такива. Бях написал такава тема и в нея обеснявах подробно как става това, но на модераторите нещо не им я харесала въпреки, че нямаше нищо против правилата на сайта и не я публикуваха. Хората имат нужда да знаят истината защо се раждат такива хора и тогава няма да има отчаяни родители ако им се роди син гей или дъщеря лесбийка. Не разбирам защо сайта проявява такава цензура, когато темата не е нито вулгарна, нито хейтърска, а просто обеснява нещата каквито са.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5d3ab1fcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   №17 бързаш да критикуваш №12 несправедливо и малко пребързано. Явно някои неща не са ти известни. Ти знаеш ли, че лесбийки и гейьове винаги е имало и в най-далечното минало. Но понеже ти се възмущаваш най-вече на №12, че е женен за лесбийка затова ще говорим за лесбийки. Както казах лесбийки е имало винаги, но понеже морала на обществото и социалния строй са били много стриктни затова те не са смеели да се "покажат", че са такива. Въпреки това те са се женили и са раждали деца като всяка нормална жена. Представяш ли си в средновековието, а да не говорим още по-назад във времето, жена да си признае, че е лесбийка! Нали ще последва изгаряне на кладата! Дори и днес в 21 век, дали някоя жена от Арабския свят ще си признае, че е лесбийка. Само недей да си мислиш, че там няма такива жени. Има, но се прикриват, женят се и раждат деца като всички други. Днес въпреки техническия прогрес обществото е по-разпуснато, по-разкрепостено и хората вече не се страхуват да се разкрият как се усещат вътрешно, каква сексуална ориентация имат. На Запад знаеш ли колко публично известни хора си признават сексуалната ориентация. Ако съпругата на №12 не е искала да се омъжи, той каквото и да е правил тя пак е нямало да се омъжи за него. Защо обвиняваш човека, че е използвал деца за да задържи-върже "горката" жена, сякаш тя няма достатъчно разум.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5e9b831ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз обичам лесбийка и я накарах и тя да ме обикне силно, като кученце бяга след мен от ревност така ме обича, за подобно нещо е нужно много търпение и отношение, сексът преди всичко е отношение, тя трябва даизбере твоята обич пред обичта на всички останали мъже или жени, мисията е възможна но не е за всеки, виждам че тук двама само знаем за какво става дума

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 628231eeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   И аз съм се влюбвала в гей мъже. Много е болезнено. Трудно изкорених чувствата, но поне, след като го направих, ми олекна! В такива случаи колкото по-бързо се действа (по забравяне обекта на несподелената ти любов) толкова по-добре. Знам, тъжно и гадно е, но го преодолей.
Номер 18 жена ти най-вероятно е бисексуална. Повярвай ми, има 100 процентови лесбийки които могат да се прежалят да правят секс с мъж точно толкова колкото сто процентов гей може да иска да прави секс с жена-тоест шанса сто процентова лесбийка да преспи с мъж е около един процент, или по-малко.
Радвам се, че си успял да създадеш семейство с любимата си, поздравления. Но не си мисли че всички лесбийки са като нея. И недей да си от тези които изобщо не ги взимат насериозно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 12cfc2f9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Какво стана с момичето?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker