Струва ли си да се занимаваме вече в търсенето на стабилна връзка/любов и партньор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си да се занимаваме вече в търсенето на стабилна връзка/любов и партньор?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3455 пъти
Здравейте, от заглавието се сещате, че съм отегчен от тази тема и искам да чуе мнението на хората...
Всички сме били наранявани. Много жени са изпитали свалянето на звездите от даден мъж и после са си патили от това. Много мъже са лъгали жени, но и много мъже са били лъгани от жени. Абе схващате...
Човек трябва да има определени... топки, за да може да прескочи всички тези случки и да продължи напред с позитиност. Аз като вече се запозная с жена и си разменин някакъв контант, веднага виждам, че комуникацията ни просто куца. Причини няма за това, освен тези горе, за които реално нямаме вина и двамата.
Наскоро ми се случи едно ново запознанство и след известно време аз поканих момичето да излезем. От тогава тя почна да се дърпа, да се прави на разсеяна, наду се и какво ли още не, само и само за да не излезнем. Накрая аз просто реших да я забия с въпроса "Добре защо си такава? Каня те а ти се държиш като дете" А тя каза "Един бивш ме направи такава. " Не можах да я убедя, че аз не искам да излезнем, за да я прецакам, но без успех. Тя развали нашето запознанство с това. И... направих си равносметка за кой ли път ми се случва вече подобно нещо. Ми да кажем, твърде много са, за да е нормално това. Много искам любов и сериозна приятелка и всичко както си му е по реда разберете, но вече желанието ми да се занимавам, толкова спадна, че се чудя смисълът къде е, за да продължавам с това? Толкова пъти вече станаха просто аз се отказвам почти. Какво си мислим братче като се държим гадно едни с други? Какво по-готино ли ни е? На мен нещо не ми е готино а на вас?
За жените мога да кажа, че най-голямата ви заблуда, е че всеки мъж иска секс.
А за мъжете, не знам... има си боклуци има и свестни. Научете се да ги различавате... И не казвайте, че не можете, то си личи кой какъв е.
Та така, дайте си мнението ако искате, лека и спокойна вечер / ден на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 450152d591
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мнението ми е че нито една не се е влюбила в теб. Ако някоя бе влюбена, нищо нямаше да попречи да имате връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7fa77a5e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта не се търси. Тя сама те намира. После - каквото стане. Сметките отравят живота на човека.

Alpha, ж. 25

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2a3372a20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Жените обичат самоуверените мъже, но не и самонадеяните. Ти се оформяш да си от вторите. Току що си се запознал и искаш среща. Момичето е още на стадий размисъл, ти искаш да се държи, както на тебе ти е угодно. Голям си бързак, по споко, първо я предразположи и тогава напирай напред. Едва ли ще се хареса дързостта ти, на което и да е момиче.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6d7f154254
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не всички мъже искат само секс, но повечето са такива.
Не всички жени са курви, но повечето са такива.
Това е тъжната истина... и ние сме си виновни за това.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 376db9bd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Еми, като гледаш, че не те иска, няма смисъл да се афектираш - насила хубост не става. Иначе угодия няма и връзките винаги са в някаква степен компромис със себе си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0a7fdf559f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ами и на мен не ми се занимава. На 21 съм и не ми дреме. Наскоро имах "връзка"... Пиша го в кавички, защото той не спря да ми обещава и да ме занимава, докато не поддадох. Хем го предупреждавах, че съм с тежък характер, недоверчива, леко драматична дори. Разбираш ли, държах да го предупредя за всичките си лоши черти, за да не се изненада неприятно в последствие. Е, пичът не се отказа. Кълнеше се във вярност. Обещаваше. ПРАВЕШЕ. Запозна ме с всички свои близки. Сърцето ми лека-полека се отвори. Накрая навлязохме в период, в който и двамата бяхме много натоварени с професионални ангажименти. Въпреки че това не е причина (защото аз го чаках), това сложи края. Ами, благодаря. Можех и без тази глупост да мина, нали така? ! Да си бях седяла сама. В днешно време е по-полезно да си недоверчив и дръпнат. Вярно, че така "УАУ, пропускаш шанса да срещнеш гооолямата си любов", но аз в нейното съществуване не вярвам, така че.. :))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ea9b76cefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми всеки сам си решава това! Според мен - за успешното отглеждане на нормални деца е незибежно...
При нас вече работи 20 години.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ec234e0ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автор: Ми номер 3, както казах комуникацията ни куцаше. Ако не я поканя лице в лице как да има качествено опознаване? Отделно на това, имаше една вечер, която си писах с нея, тя каза че ще ми се обади със сигурност на другия ден, и разбира се типично по женски, не ми звънна. Мразя тъпите им шибани номера като този, вече ми е до гуша. Все едно за тва живеят жените, за да разиграват 90% от ухажорите си. Не знам...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7191bdbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе, не живеят жените, за да разиграват ухажорите си. Просто ти си пришпорил нещата. Ако на теб жена ти се хвърли по този начин, ще избягаш с 200 - гаранция. Не може да започнеш връзка, без опознаване. Все едно, дали ще пиете кафе, или ще правите секс, докато разберете що за човек е другия - просто не може да се иска обвързване от самото начало. Докато другият не е решил, че е привързан към теб, не можеш да му държиш сметка, защо не те търси, къде, кога и с кого ходи. Прояви самостоятелност и самодостатъчност. То и при дългите връзки държането на сметка не води до особено добри резултати.

Мини обиколно - кажи й, че я харесваш, като човек и ти е приятно в компанията й. Че ти е интересно как мисли, имате общи възгледи за живота и общуването ви те кара да се чувстваш добре. Но как да го кажеш, като не е вярно, нали? Вместо това - ти тръгваш директно - искам да се опознаем, но само ако ще спиш с мен или ще ми станеш гадже, иначе не ме интересуваш и няма да си губя времето с теб. И после не искал само секс - вярно ли?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d06f305236
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автор: Абе вие да не сте напълно откачени?
Къде казах че искам секс?

Жената ми харесва и искам да я опозная - да. Ама ако ми покажете това къде казах че искам секс? Май вярно хората са луди... Аз едно говоря едно, те друго си знаят.
Все тая... то ми беше ясно че разбиране няма да получа от който и да било тук.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ea9b76cefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   №2 изби рибата (счупи тъпомера)! Точно обратното - една връзка се ГРАДИ, а не се намира на улицата! Ако чакаш да я намериш - ще има да си почакаш...

Това е все едно цял живот да търсиш най-добрите на света тухли, вар, пясък, цимент, докато през това време приятелите ти, намерили просто някакви тухли, са си построили страхотни къщи с басейни и вече живеят в тях, и деца гледат. А ти ще си останеш само с търсенето на "най-доброто". :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 382d2eb56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   много вярно, н 9

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9369f63e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Странно, жена съм, но нито съм се държала така, нито познавам жени, които се държат като това момиче. Според мен обаче тя от самото начало е нямала намерения към теб, а ти е дала надежди с внимание и поведение от чиста проба кокетство.
Разбира се иначе, че като поканиш някого на среща искаш повече, което означава и секс ако от това се развие връзка. Сексът е нещо нормално между мъжa и жената в една връзка и нещо повече - без секс няма връзка! Която жена се чувства използвана заради секс явно има някакъв проблем и сама не намира удоволетворение може би.
Причината да ти се случва такова нещо многократно е в избора ти на моичета (жени). Това поведение не е нормално иначе. Просто или се занимаваш с кокетки (лигли), които се държат така с всеки и като „загрубее“ бият отбой, или нещо грешно правиш, но не знам какво от толкова малко инфо.
Като цяло те съветвам да търсиш жена като теб - земна, стъпила на земята, сериозна, която знае какво иска и би ти била истинска партньорка в живота, в леглото и ще се гледате очи в очи на едно ниво, не да ти мрънка и да ти се лигави още от самото начало. Всички сме преживявали разочарования в миналото - такъв е животът, но да те направил бивш или друг човек по принцип еди какъв си е глупав аргумент. Просто мадамата не се е усетила, че с кокетничеството си е отишла прекалено далеч. Много жени има такива - къпят се в мъжкото внимание, молят за услуги и ги получават, но не са готови да дадат нищо в замяна. Не се занимавай с такива.
Не съм съгласна, че ти си бил самонадеян и така нататък - правилно си постъпил като още в началото си заявил интерес като мъж вместо сам да кокетничиш и да се правиш на умряла риба - не си на 15 г., ясно е, че когато един свободен мъж иска среща с една свободна жена (двамата пълнолетни) целта е връзка със секс - не броене на звезди и лапане на мухи . Има доста жени обаче, които обичат мъжете с месеци да им свалят звезди и да им се лигавят - просто ти не си за тях. Ти си директен човек, земен човек и най-вероятно и зает човек. Не е освен това здравословно да се занимаваш с такива жени, защото ще те тормозят за внимание, лигавене, ходене зад задника цял живот дори да те „огреят“. Търси си просто жена като теб, с която може на равни начала да градиш една връзка и семейство след това, включително няма нищо лошо мъж и жена да имат секс - ти ако не искаш секс с една жена, как ще имаш връзка с нея?!


Сега на въпроса от заглавието - в това се състои именно играта! Ако хората не търсим стабилна връзка и партньор, с когото да създадем семейство, деца, то светът ще изчезне. Не казвам, че винаги се получава, но човек си заслужава винаги да търси...

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7191bdbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 10, не сме напълно откачени.

Какво, като не си казал, че искаш секс в прав текст? Смият ти въпрос е 'Струва ли си да се занимавам' - т. е. за теб опознаването на друг човек е 'занимаване', нещо, което правиш насила, за да получиш друго нещо. Ти не искаш опознаване, заради самото опознаване, заради удоволствието от общуването, защото ти е интересно да опознаеш друг човек, а само и единствено, за да получиш връзка и предназначението на другия е да запълни празнината в твоя живот. Никой обаче не иска да бъде пълнеж.

Би ли инвестирал време и услилия в опознаването на жена, към която нямаш никакви сексуални намерения? Или да опознаеш някоя, за която знаеш, че не се интересува от теб по този начин и няма да бъдете заедно? Не - защото за теб това е загуба на време.

Да преведа - искаш да се опознаете, но само ако ти я харесваш сексуално и ако има изгледи тя да отговори на желанията ти - иначе я отписваш, като губене на време. Следователно - ти търсиш секс. Не е необходимо да го заявиш изрично. Ти не би обърнал внимание на жена, ако не искаш да имате връзка - толкова е просто. Не те интересува как живее, каква иска да бъде и що за човек е. Би положил усилия да разбереш всичко това, само ако ще бъдете заедно. Жените, пък и мъжете, усещат неискрения интерес и бягат.

И накрая - не те нападам - опитвам се да ти помогна и да ти отворя очите, за да получиш, каквото искаш. Моят съвет - намери някого, за когото да те е грижа и с когото да ти е приятно, дори и никога да не си легне или да тръгне с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 53aa762a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Струва си авторе, но просто ти пилееш време и нерви по разни лигави пички, на които вдигаш самочувствието. Значи, не си единствения, нито последния, който се връзва на женските номерца. Това едно на ръка, но ти даже си го слагаш и на сърце, което те прави още по-нежелан от тях. Жените усещат уверения мъж и надушват неувереността, отчаянието, несигурността. Не бъди лепка, не приемай отказите лично! Всеки мъж е имал множество откази, да някои по-малко, други повече, но няма мъж, който да не е отрязван от жена. И какво от това, света ли се свършва? Нима на планетата няма милиарди жени? Защо се разстройваш от отказите и номерцата им? Спри да ги преследваш, дръж се на положение, бъди мъж! Ти си мъж и нямаш нужда от вниманието на никоя жена. Покажи им, че имаш свой живот, който не се състои в това да имаш фикс идея за връзка с жена. Поведението от типа "много искам връзка" издава несигурност и отчаяние. Ти им лижеш краката и очакваш да се държат с теб уважително, еми няма как да се случи. Ще си те разиграват, докато не се научиш, че с жените не се прави така. това защо се концентрираш върху една, сваляй различни, в крайна сметка, нали искаш ти да избереш жена? Нали не искаш просто някоя да те одобри и да сте си гаджета? И не ми разправяй, че не искаш секс! Всеки мъж иска секс, а това, че ти не търсиш само секс е за теб. Вземи се стегни, не напъвай излишно, не се коси, просто сваляй, стани мъж, който избира и не бъди мъж, когото някоя ще избере, щото ако някоя ти върже понеже си и просто симпатичноото момче, пък тя сега е самотна, после може да береше големи ядове с нея...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c962a334fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Здрасти авторе, мъж съм на 31 и те разбирам за това, което си споделил. И на мен ми омръзна да търся сериозни отношения, а да не намирам и да попадам на неподходящи. А тези, които казвате, че човекът бил прибързал, вие наистина не сте добре. Момчето я е поканило да се видят, какво толкова, това не е никакво обвързване, никой никого насила не принуждава. Ако има взаимност, може да се гради оттам занапред. Според мен точно това им е проблема на днешните жени - имат вътрешни страхове относно мъжете, обвързването, отношенията. И за тях една показа за среща е кажи-речи голямото обвързване, плашат се и се дърпат. И това не е защото не те харесват, а е продуктувано от страхове.
Не случайно няколкото коментара, че авторът бил прибързвал са на жени, нали така? Бил пришпорил нещата. Кое е пришпорване ми кажете, това да познаваш един човек и да го поканиш да се видите, това ли е пришпорване?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7191bdbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 16, пришпорване е, ако другият не може да ти откаже, без ти да му се разсърдиш, или да решиш, че ти върти номера.

Ако аз поканя някой на кафе и той ми откаже, няма да му анализирам причините, нито пък ще променя отношението си към него. Връзката е резултат от опознаването, а не причина за него.

И да, плашещо е, ако откажеш среща и той се засегне. Какво да направя, да приема, за да не се почувства обиден, ли? Пазя се от такива хора - наричам ги 'чупливи'. С тях не можеш да бъдеш себе си, защото винаги имат очаквания и ако не ги оправдаеш - става лошо. Не разбират, че имаш право на личен живот и собствени решения - трябва да приемаш срещите, да споделяш мненията им, да внимаваш как се държиш.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8a2ae6e0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 13, ти пък прекалено си сериозна? ! Какво лошо има в това да се полигави малко човек, ние да не сме някакви войници за любов ли става въпрос или за война? Аз си падам малко лигла, но не означава че не мога да застана сериозно когато ми се налага, плюс това има много двоики които са противоположни един със друг, не им пречи и щом се обичат ще им се наложи да правят компромиси. Аз никога не търся нещо подобна на това което съм защото не съм привлечена, не ми се получава и във никакъв случай не означава че не мога да намеря друг по подходящ, напротив. До автора изощо не я слушай, просто това момиче или не е преодоляла някаква връзка която много я е наранила, смисъл не е била готова да има каквото и да е с друг човек. Или може би не те харесва и просто си измисля някакви причини за да се оправдае, ако наистина проявяваше интерес към теб тя едва ли щеше да се държи така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7fa77a5e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   11, извинявай, можеш ли да четеш? В коментара ми пише "любов", а не "връзка". Любовта не е връзка, а предпоставка за такава. Настоящата ми връзка продължава вече 5 години. Дали не знам как се градят отношения?

От 2 (ж. 25)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 16a35b3617
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не, не си струва "да се занимаваме в търсенето на стабилна връзка"! Тя любовта сама си идва. И определвно си струва!

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d06f305236
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Автор: Понеже видях няколко мнения как аз съм прибързвал и пришпорвал и така съм бил прецакал нещата.
Моля обяснете как прибързвам, като просто каня момичето да излезем?
Щото съм че и теми в този сайт как мъжете не зимали инициятива за нищо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d06f305236
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Автор: Понеже видях няколко мнения как аз съм прибързвал и пришпорвал и така съм бил прецакал нещата.
Моля обяснете как прибързвам, като просто каня момичето да излезем?
Защото съм чел и теми в този сайт как мъжете не взимали инициятива за нищо.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5ab71093dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Здравей, авторе, да ти кажа повечето пишат пълни глупости, въобще не ги слушай, особено това, че като си я поканил си пришпорил нещата, ами да няма да общувате една година в интернет, тъпо е.
Много уместни въпроси си задал в темата и аз се питам същото за какво е всичко това. Да ти говори един човек, че държи на теб и после без причина и обяснение да изчезне от живота ти както при мен се е получавало... Дори някои от уж приятелите са ми правили такива и други номера, просто нямам думи.
Да не ти пука, пък и отсрещния ако толкова бързо се плаши, какво да говорим повече...
Просто любовта, когато идва се усеща :)
Не пишеш на колко години си, но ще я откриеш рано или късно :)
Ж, 24

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 15c405cd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Оххх, всеки с проблемите си. НА 35 съм.
Аз пък седя в изчерпана връзка и го издържам финансово, от страх че ще остана сама... Това продължава доста жреме. Сама, защото отдавна приятели се изпожениха, имат деца, семейства.. и някак не ми се излизаше с тях последните години, отдалечихме се... сега няма с кой едно кафе да изпия... На работа- вкъщи и на работа вкъщи, битовизми, скука, еднообразие... Нямам никакво жекание за секс с половинката си... Дори започнах да му изневерявам с друг мъж, който не е по-надежден но поне изглежда доста по - добре. Писна ми всичко, отчаяна съм... Искам да бъда щастлива...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b2bf5854cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ами, като жена мога да кажа, че в днешно време наистина трудно се срещат нормални мъже за връзка. С това ти поведение и пазене да не бъдеш "прецакан", както сам се изрази, авторе, не очаквай друг резултат. Повечето ми приятелки разсъждават като теб и затова или са сами, или стоят нещастни с някой плужек, защото ги е страх да рискуват и да не останат "прецакани". При жените най-големият страх е да не бъдат използвани за секса. На мен лично това винаги ми е било странно като поведение - защо трябва да се счита, че сексът е награда за мъжа и трябва да го държим на сухо, иначе ще ни употреби и след това няма да ни се обади. Пълни глупости, ако ме питате. :))) Ако иска да ми се обажда, няма да седна да рева един месец - не се е получило и точка. Аз мога да дам в една връзка много повече от един секс, който в началото на една връзка така или иначе е страхотен и като количество, и като качество. Важното е с какво друго можеш да привлечеш един партньор.
Авторе, и твоята работа е такава - какво точно предлагаш ти, освен липсата ти на желание "да се занимаваш"? Една жена иска да бъде ухажвана, да се флиртува с нея, да има някаква игра. Сигурна съм, че ти си поканил по начин, по който да се счита, че ако жената откаже - край, защото не ти се занимава. Ами, и аз да съм, също бих те отрязала, може би дори по същия начин.
В началото на една връзка се започва се дава някакво доверие и рискуваш - то може да се оправдае, а може и да не се, но няма как да знаеш предварително.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7191bdbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Специален анализ за автора:

Наскоро ми се случи едно ново запознанство и след известно време аз поканих момичето да излезем. - Дотук добре.

От тогава тя почна да се дърпа, да се прави на разсеяна, наду се и какво ли още не, само и само за да не излезнем. - Ето тук вече се появява припряност - тя не ти е вързала веднага и си започнал да ставаш настоятелен и да я притискаш - вместо това е трябвало да се дръпнеш и да й оставиш пространство, за да усети, че има контрол над ситуацията, вместо това си я оставил без изход.

Накрая аз просто реших да я забия с въпроса "Добре защо си такава? Каня те а ти се държиш като дете" - Е тука вече си избил рибата - директен ултиматум.

Тя развали нашето запознанство с това. - Тоест, ти не искаш да я познаваш, ако няма да се виждате.

Отделно на това, имаше една вечер, която си писах с нея, тя каза че ще ми се обади със сигурност на другия ден, и разбира се типично по женски, не ми звънна. - Ако приятел мъж, беше казал, че ще ти звънне и не се беше обадил - нямаше да има проблем, нали така?

Мразя тъпите им шибани номера като този, вече ми е до гуша. - Тука вече избива на женомразство, мъжете никога не правят тъпи, шибани номера.

Край.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 54ce77bfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторе, не се тревожи, според мен правилно си постъпил. Не е трябвало само да продължаваш с поканите. Аз лично каня 1-2 пъти, ако започнат да ми се правят на интересни и т. н., просто спирам всякаква комуникация. Освен това, повечето от тези, правещи се на интересни не стават за сериозна връзка и общо-взето изобщо няма смисъл да се занимаваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d52bbbf8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   11, то като намериш някаква тухла, после почваш да търсиш най- доброто и нали разбираш, стигаш до разводи барабар с децата. Така се случи при няколко мои познати с някакви там, тухли, дето се оказа, че всъщност не били правилния човек.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 172283e41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   леле, дами - стига.
Хиляда пъти ще го кажа вече - ако бях мъж щях да съм гей.

какво е прибързвал, какви пет лева, хора? ! Претендираме, че сме зрели, отговорни и смислени хора, а се държим като 13 годишни пубери, а? Те при тях има прибързване, обмисляне и тем подобни щуротии...

Еми нали така е естествения ред на нещата. Запознаваш се, разменяте координати, чувате се, пиете по кафе да си поговорите и да видите дали си пасвате в най-общи линии. Следва втора среща ако първата е била сполучлива или ако не е - остава просто спомен за ново познанство.

Така че, авторе - можеш само да си благодарен на подобни игри тип "6 клас, втория срок", защото ти става ясно, че си имаш работа с някаква кифла или поне желаеща да бъде кифла.

Като си попаднеш на свестно момиче - земно, чаровно и готино - нещата ще си се получат и ще си благодарен, че не са с ставали с предишни лигли.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7191bdbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Не знам 31 за такъв естествен ход. Не, че съм критерий за каквото и да било, де. Никога не съм започвала запознанство, с идеята, че ще прерасне във връзка. Нито пък съм се срещала с непознат, за да видя дали ще си паснем. Всичките ми връзки са били с хора, които вече съм познавала по друг повод. Разбира се запознавала съм се и с нови хора, но съм ги търсела, защото ми е било приятно в тяхната компания и са ми харесвали, като хора - не е стоял въпросът ще бъдем ли някога двойка. И приятни спомени от нови познанства нямам - случвало се е разбира се да има разминавания в намеренията, но не съм прекратила познанството си с нито един от тях, защото както казах, за да прекарвам време с тях, аз ги харесвам и искам да ги познавам, дори и да не бъдем заедно, като двойка.

Вижда ми се ужасно, да се срещаш с някого, за да видите, дали ще си паснете и ако не станат нещата - да се разделите по живо по здраво. Нещо, като ултиматум - ако няма да сме двойка, не те искам в живота си и не ме интересува, ти какво правиш с твоя. Прави разлика - едно е да срещнеш непознат и да се получат нещата от самосебе си, съвсем друго - да се срещате, за да нагласите нещата. Ужасното в случая е, че на теб не ти пука наистина за другия човек, искаш само да подсигуриш своите нужди и ако това не стане - майната му, да влиза следващия. Ако е свестен - ще ми върже, ако не ми върже е боклук.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c962a334fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Ето, браво номер 31, страхотно си го казала. Разбира се, че са шибани женски кифленски номера. Нали всички виждаме сега жените в тази тема какво пишат - трябвало лично пространство да им се остави, бил прибързвал с поканата, искат да ги ухажваш, да ги каниш и да не се сърдиш като отказват и пак и пак да им се кланяш, само за да им чешеш егото... майната им на такива. Момчето е казало - търси сериозна връзка и подхожда сериозно. Съвсем по нормалния ред - запознанство, разменени координати, комуникация, покана за среща с цел да се разбере дали ще станат нещата.

Авторе, точно както са ти казали мъжете в темата прави. Така ти казвам и аз. Опитваш един, два, три пъти, като се правят на интересни - зарязваш и ги забравяй. И търси друга, подходяща. Тези с номерата нито стават за нещо, нито струват нещо.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a83fdbe264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз мисля, че ако една жена е необвързана, и някой прояви интерес към нея и я покани на среща, тя в случай че визуално й допада, трябва да приеме, без разни усуквания и номера, защото са много дразнещи. Да се виждат известно време и ако си станат взаимно интересни или между тях се появи нещо повече - добре, ако не - разделят се с добри чувства, просто не са един за друг. Това е, просто е. Но жените го усложняват, правят се на недосегаеми в самото начало преди още нищо да не е ясно. Ако жената определено не харесва този който я кани, нека просто му каже, че не е нейния тип, че нищо няма да излезе и тогава, ако той продължава да настоява, вината си е негова. Жена съм, харесва ми коментара на №31

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a83fdbe264
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аз мисля, че ако една жена е необвързана, и някой прояви интерес към нея и я покани на среща, тя в случай че визуално й допада, трябва да приеме, без разни усуквания и номера, защото са много дразнещи. Да се виждат известно време и ако си станат взаимно интересни или между тях се появи нещо повече - добре, ако не - разделят се с добри чувства, просто не са един за друг. Това е, просто е. Но жените го усложняват, правят се на недосегаеми в самото начало преди още нищо да не е ясно. Ако жената определено не харесва този който я кани, нека просто му каже, че не е нейния тип, че нищо няма да излезе и тогава, ако той продължава да настоява, вината си е негова. Жена съм, харесва ми коментара на №31

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 54ce77bfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Авторе, казах ти го и по-горе, нищо ненормално не си направил, сам виждаш, че свестните жени също те подкрепят. Предлагаш 1-2 пъти и ако не стане, чао и да не се тормозим повече. Общо-взето дори и някоя кифла да ти върже, особена полза няма. Само ще си вгорчиш живота. Аз също в момента нямам приятелка, но усетя ли, че подобни се въртят около мен, изчезвам веднага. Просто му отдаваш много голямо значение. Не, че не е важно да имаш стабилен човек до себе си, даже напротив, но не всичко става веднага. Продължаваме да търсим, но междувременно не бива да си правим сами живота сив, какъвто всъщност не е. И аз имах такъв период, даже беше доста дълъг. В един момент обаче осъзнах, че абсолютно всичко си ми е наред и няма защо да си развалям настроението. Излизам си с приятели, забавляваме се, ходим насам-натам, когато имаме време и т. н. Изобщо не ми е скучно, нито пък се трогвам особено, че тая или оная не ми е обърнала внимание. Примерно, преди няколко месеца съвсем случайно забелязах едно доста симпатично момиче в заведението, където ходя да обядвам през обедната почивка. Казвам случайно, защото сигурно поне от още няколко месеца преди това и двамата ходехме там почти всеки ден, но аз не й обръщах никакво внимание, изобщо не бях я заглеждал. Направи ми впечатление едва, когато един ден дойде отвън близо до мен, за да говори по телефона. Тогава осъзнах, че ми изглежда поне на пръв поглед доста свястна, а и външно доста ми харесва. Започнах да мисля как да се запозная с нея, на няколко пъти пробвах да разбера къде работи, но безуспешно и така до миналата седмица, когато видях, че носи халка на ръката си ( преди нямаше:) ). Е, наистина не ми стана много приятно, но пък не е станало кой знае какво. След малко свършвам работа и ще се видя с едни приятели, живота си продължава.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 75be2f3766
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   32, аз съм 31
И какво точно различно казваш от мен? Явно не си разбрала коментара ми. Казвам, че е нормално така: запознаваш се (да, колкото и ужасно да ти звучи понякога се запознаваш с някой непознат) разменяте си координати (щом сте ги разменили - е мамка му, ясно е, че ще се използват, нали? ) чувате се/пишете си, уреждате си среща.

Ти скочи тука да обясняваш, че никога не си. Еми, ок. Но кой въобще говори за среща с намерение - брак, мамка му. Виждате се, за да видите дали в общи линии си пасвате. Това ли те подразни? Ами да - разбира се дали имате теми на разговор, накъде ще повее вятъра и т. н.

И ако и на двамата им е било готино - Да се видим пак някой път?
Ако не е - остава спомен за ново познанство. Не съм казвала "изтриване, зачеркване от живота и т. н. " Възпитано би било утре ако срещнем този човек да го поздравим, дори да изпием по кафе ако имаме време.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a421ab4a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 33 добре го е казал. Опитваш 1-2 пъти, ако не става - режеш ти и край. Спазвам този принцип от много години. Направих едно изключение. Направих трети опит, помислих, че е голямата ми любов - отрязаха ме жестоко! . Разцентроваха ми главата за няколко години. То си зависи и от тебе как приемаш нещата на чест и дали позволяваш на когото и да било да се гаври с тебе, но. А със свестните обикновено от първия път става, . Помисли реално - то е така и с всички срещи, не само любовните. Един път компромис, случва се, втори път - какво и ли трябва да има, за да не мине от втори път? Трети път изобщо не опитвай.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ec234e0ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Автор: Много коментари, много нещо стана тука. (за което се радвам). Само да ъпдейтна, аз още си пиша с въпросното момиче, понеже понякога и аз не се отказвам толкова пък лесно, а тя никога не ми е казвала, че няма интерес. Но мотаенето си е на лице разбира се. УЖ успях да я навия за другата седмица след празниците да излезнем. Виждам, че й е приятно да говори с мен ама тя го осъзнава чак след 1 час разговор, и на следващия ден сякаш забравя, че й е харесало и пак наново трябва да се "запознаваме" сякаш. Абе тъпа работа.
И не става въпрос да търся друга, както ми казват някои тук. Къде да я търся тази, която няма да подходи по такъв детски начин към един мъж? За това казвам, че не искам да се занимавам вече, ако не сте разбрали.
В края на крайщата ако сега не се видя с нея, след като тя обещава за 2ри път, това ще ми покаже колко жалка може да бъде една жена в очите на един мъж. Не хейтвам никои и нищо - просто това ми е мнението вече. Замислете се малко какво правите, защото не сте деца.. или сте, не знам вече.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 98af65ebd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Пич, пробвай и този път, но бъди внимателен, защото това, че й е приятно да говори с теб, нищо е значи. Напоследък, а може и преди да е било така, е много модерно жените да си използват някой, просто защото им е скучно и на хоризонта няма по-добър. Аз лично съм имал такава връзка за кратко и то уж със "сериозно" момиче. Стабилно семейство, с образование, с добра работа, добре възпитана и т. н. Накрая се оказа, че на нея просто й е било скучно и е имала нужда от някой, с който да обикаля по дискотеки и кафета. В мига, в който се появи някой по-подходящ, мацката прекрати всичко, без обяснения, без абсолютно нищо. И докато при мен нещата траеха само около 3-4 месеца, мой приятел се мъчи 2. 5 години по много по-грозен начин, надявайки се, че един ден нещата ще тръгнат. Така, че бъди внимателен, жени има много.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ec234e0ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Ами това беше приятели.. Стигна се до въпросния ден и тя пак почна да се измъква с нейните "нека дойде и ще видим", и аз й се скарах вече и казах, че тя капка уважение не провявява към мен като само ме залъгва и мотае. Около2 минути не спрях да пиша само за да и покажа колко тя е дете, бях вече яко ядосан, и нейния отговор на края моля ви се - "Такава съм, не отговарям пред никой, такава съм... ". Жените съвсем спряха да уважават мъжете вече и затова "любовта" е на спаканото дередже, на което е сега. И само вметвам - и двамата с нея сме на по 26, вижте за какво говорим просто, детски истории.
В какво се превърнахте бе хора бе, леле ядосвам се докато пиша даже.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2a468f946e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Пич, тая търси внимание и се лъскае, че я обгрижваш. Съжалявам, но няма да се получат нещата, тя няма интерес към тебе. Но нищо, опитай, като видиш, че не става - заебавай и не се разправяй.
Жените са първосигнални - или те харесват или не. Толкова им е акъла - затова. А такива дето им е ин тересно да си пишат с теб - колкото искаш. Може и да се видите дори, без да има намерения, ако иска да убива време поради скука. Така стоят нещата.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 06403c59e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Не е много сигурно, че момичето търси внимание. Трябва да осъзнаете, че има хора, които трудно отказват, страхуват се да не наранят чувствата на отсрещния човек, или пък изпитват някакъв вид симпатия, но виждат, че другият човек влага нещо повече и подсъзнателно (а в някои случаи и напълно съзнателно) държат дистанция. Хайде да си отговорим откровено, колко от вас ще приемат спокойно отговор: "Не ми харесваш, не искам да бъдем нищо повече от приятели, не ме привличаш" и т. н., при положение, че вие ХАРЕСВАТЕ човека и искате да се получат нещата? Момичето може просто да ти щади чувствата, авторе. Което не изключва варианта да е просто объркана, което в никакъв случай не я прави по-черна от дявола. Това си е нейният личен свят и ти нямаш работа там, освен ако тя не ти позволи. Вече твой избор е дали да се "занимаваш", както си се изразил, или не. Някои мъже са упорити, чакат, правят компромиси, ядосват се от време на време, но не се отказват. Други ги отрязват 1-2 пъти и те си казват: "Бе к'во се занимавам с тая к... а". :-)
Та така. Мисълта ми е, че хората са различни, а зад постъпките им може да стоят хиляди мисли и чувства. Не очаквай да се държим като програмирани. Ако теб това не те устройва - твой проблем. Аз например не изисквам нищо от никого. Мой избор е обаче, дали дадените хора да останат в живота ми. Това е. По-просто от това едва ли мога да ти обясня.
Всичко добро и по-ведро! Без излишни драми. :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker