Обичам го безумно много, как да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го безумно много, как да си го върна?
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 22434 пъти
Здравейте, имам проблем, който ме изяжда отвътре и незнам какво да направя за да се оправят нещата….

Обичам един човек адски много, до съвсем скоро имахме връзка, която изобщо не беше от лесните и скучни връзки. Имахме много проблеми докато съумеем да се съберем, много хора ни се мешаха с много хора се съобразявахме, но съумяхме да останем заедно след трудностите.

Той правеше всичко за мен изстрада много, аз също не минах през малко изпитания. В един момент нещата потръгнаха, а хората които бяха против се примириха, че сме заедно и се обичаме. Винаги след всяка разправия оставяхме лошите неща на заден план и продължавахме напред все едно нищо не е станало, или поне само аз си мислех така.

Наскоро обаче след една съвсем безобидна кавга, просто станах и си тръгнах, на момента прецених, че ще е много по-добре отколкото да се караме. Чаках го да ми се обади и да ми се извини, защото в случая постъпи много глупаво и детски, а той е на 30 (мъж, който ми е доказвал много пъти любовта си и това че много държи на мен и ме обича). Да, но не …. Нито звънеше, нито ми отговаряше на обажданията. Един ден просто ми написа това е краят не ме търси повече.

Изпаднах в дупка, дойде ми като гръм от ясно небе. Казвах си, това е невъзможно, случило се е нещо за да реши това за толкова безобидно нещо… Неможех да повярвам че се случва на мен след толкова изпитания, които минахме за да бъдем заедно. Минаха 3 седмици не излизах от вкъщи, непрекъснато плачех и се чудех защо поне не ме погледна в очите и не ми каза, че това е краят …. Аз съм много силен човек и никога досега не съм се тръшкала така за мъж (но за първи път обичах така някого и осъзнах колко съм слаба сега).

Не спа не ям, разсеяна съм в работата нищо не е в състояние да ми върне усмивката. Брат ми, който е по-малък от мен с 2 години (аз съм на 22), явно е видял как страдам и колко безпомощна съм е решил да му напише съобщение, в което е казал : „ Незнам какво си причинил на сестра ми, но ме мога да издържам да я гледам така. (аз не бях в течение на това).

Същата вечер той ми пише в skype. „Виж знам, че страдаш много повярвай ми и аз съм минал през това. Всичките неща, който се случиха между нас бяха толкова сложни и винаги съм се страхувал да не се случи това. Да последната ни скарване наистина беше на пръв поглед безобидно, но явно това е преляло чашата на всичко.

Обичам те да … но охладнях към тебе, събрал съм много негативни неща в себе си и ако се върна при теб ще се държа хладно и гадно, а ти просто не го заслужаваш и аз него искам. Ще мине време и ще ме разбереш”

При което аз, му отговорих че го разбирам напълно и няма да го карам да прави на сила нещо, което не иска, но аз го обичам безумно много, няма да мога да живея без него….. каже те ми моля ви как да постъпя, дайте ми съвет да се боря ли и как да си го върна и изобщо има ли смисъл да се опитвам ;(боли ме много ….

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7d81cf4f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато самият той ти казва,че малкото камъче е преобърнало колата след толкова скандали и изпитания,няма смисъл!Човекът е откровен и честен с теб.Няма завръщане след края!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f4f38cf16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :((((((( Не знам какво да те посъветвам.Както казва една приятелка "Дишай дълбоко".Знам,че звучи много баналбо и тъпо,но един ден осъзнаваш,че "всяко зло за добро" в 99% от случайте е вярно.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0f67470e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   В момента колкото повече настояваш да се съберете, толкова повече ще го отблъскваш. По-добре запази хладнокръвие. Докажи, че можеш и без него и той ще се върне. Но с рев и тръшкане, затваряне в себе си и т.н. няма да стане. Излез, отпусни се, почувствай се свободна, че сега можеш да правиш всичко сама, без да се съобразяваш. Ще видиш колко е хубаво и дори сега да не ти се вярва, след като опиташ хубавите неща от живота, може и да не ти се иска да се събираш с него, когато те потърси. Но нищо не се знае. Единственото, което със сигурност мога да те посъветвам е да не му досаждаш и да не показваш, че страдаш. Това е! Успех и бъди силна. В живота се случват и много по-тежки и страшни неща от раздяла с гадже.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0cb2b11237
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много кофти ситуация и най-дразнещото е че е станало от нещо безобидно и не си очаквала това да е краят.
Като цяло не е лошо да пробваш да направиш нещо, поне така описвайки го. Иначе може да съжаляваш. Той като че ли не би направил стъпка към сдобряване. Пробвай ти. Понякога човек си мисли, че е взел крайно решение, но се оказва, че не е точно така. Като цяло е най-лесно да кажеш майната му и да се откажеш и аз съм сигурна че във всяка връзка и двамата партньори се чудят дали да не го направят. Не си описала негативните неща във връзката и кой е бил водещият, но пак казвам така написано не е лошо да се пробваш поне да се срещнеш с него.

Бамби

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2e2fce9758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Значи съвсем безобидна кавга е достатъчно основание да вдигнеш гълъбите и очакваш той да те търси и да ти се извинява - защо винаги си мислите, че единствено отсрещната страна е виновна? Няма едностранна вина и както изглежда на младежа броят кавги му е дошъл вповече, преценил е, че така ще е и занапред и е избрал най-лесния и бърз начин да прекрати връзката ви. Разбира се, това не пречи да се видите и да поставите картите на масата - поне да не се упреквате после, че не сте направили нищо да съхраните връзката си.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 42b383e47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Остави го, опитай се да не мислиш толкова за него...насила нищо не става. Само времето ще покаже как ще се развият нещата. Съчувствам ти..знам какво е. Но запази достойнството си, а един ден...кой знае, може той да съжалява.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 63ae6ad17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мило момиче. Мъж съм и съм доста по-голям от теб. Любовната мъка само с времето се лекува. Два пъти съм преживял голяма любов и мога само един съвет да ти дам. Не се вкопчвай с мислите си в обекта на желанията си. Самоотравяш се и няма никакъв смисъл да продължаваш да се самонараняваш. Ако ти е възможно не мисли за него, запълвай си съзнанието само с положителни неща и леко по леко ще излезнеш от собствения си ад. Трудно е но е постижимо. Егото ти е наранено, но не му се поддавай и се бори. Това е.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 483216470a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   От автора към № 5 То дори нямаше кавга. Ще опиша случая за да ме разбереш и да схванеш, че така се опитах да избегна скарването. нямаше ме известно време в града. Бях на лекции и се върнах. Той през това време си беше купил нова кола и когато се видяхме той се лепна на PC да си гледа някакви неща за нея. При което аз с епочусвстах много изнорирана. Не става въпрос за 10 15 минути, а за цели 2 часа през които непрекъснато ме питаше. Мишоо дразниш ли се аз няколко пъти казах да. Докато накрая спрях да му говоря. Мина още малко време и реших, че е по добре да си тръгна отколкото да правя физииономии и да се сърдя. Не мисля че постъпих неразумно.

Той ме обича знам го но кавгите и разправиите ни идват от там, че първо проятелките ми не го харесваха, а аз се опитвах да съчатавам нещата второ той ме ревнуваше от наи-добрият ми приятел. И нещата не са били ден или два... Катастрофирах наскоро той беше неотлъчно до мен докато не се осъзная, къде съм защото за малко да се случи непоправимото.

Много ми стана болно не от друго, а защото не иска да говорим да се разберем просто го реши така с оправдание че му е писнало. Знам че не е свършило всичко за него или поне така искам да вярвам. Също знам че имаме още какво да си дадем един на друг само да ми го позволи. За това въпроса ми беше да го оставя ли той да ме потърси или аз да се опитвам....

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4f450cf96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Откровен разговор и компромиси от двете страни!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6b6b93b1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нещо като да подариш на дете скъпа механична или електронна играчка - с часове, че и с дни не го търси за друго - не, хич не го оправдавам, но 2 часа се е чудил с какво още да накити играчката - всичко е до мерак и до години. На 30 не можех и да си помисля за нова, дори за по-запазена втора употреба. Преди две години изкарах кола от витрината, но някак си не се и зарадвах - паркирах я след минути, заключих я и се прибрах - ами кола, с нея ще си върша работа и както са я произвели и оборудвали, така ще я бъде. Виж, в такъв случай първо бих те качил да те повозя и да се пофукам, а после, когато видиш еуфорията ми, ти самата 2 часа ще седиш до мен и ще търсим аксесоари. Пак ще те посъветвам - поставете картите на масата, тук не става въпрос за мимолетна забежка, и по-добре не чакай, потърси го първа
и каквото сабя покаже. Това е във вашия двор, с приятелки и приятели в случая по-добре не се съобразявайте. Успех!
Мечо Пух

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 483216470a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От Автора: Благодаря Ви много за това, че ме посъветвахте в каква посока да насоча нещата, Мечо Пух а ти наистина си прав, но не оправдавам и себе си понякога съм много цапната в устата и казвам неща, за които после мн съжалявам и осъзнавам, че не винаги съм права и на моменти съм постъпила импулсивно. Точно това което ми се случва сега ще ми бъде за урок, че трябва да помисля преди да кажа или направя нещо.... не отричам, че виновните в една такава ситуация са и двамата ....

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 894bd471d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка,вземи се в ръце,а останалото само ще си дойде на мястото.Не е лошо да се срешнете и наистина да го погледнеш в очите-всичко сама ще разбереш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: b72da48a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Изчакай , ако се обичате-ще се съберете :) Щом така е пожелал покажи му , че уважаваш мнението му , не го дразни , не го търси , чакай той да те търси .

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ef2fc855bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   СТ1: Аз разбрах че след всяка кавга се сдобрявате и продължавате напред се едно ништо няма . А след това тои ти е казал че много нешта са се натрупали в него . Аз мисля че или му е писнало да се карате или има много неразрешени проблеми и вупроси насъбрани в него . Попитаи го за тези нешта да ти каже какви са . Мисля че търси отговори . Когато брат ти му е писал и ти е отговорил и ти е казал това че не иска да се даржи хладно с теб ако се съберете не може да се случи . Тои веднага след като е разбрал че не си добре ти е писал заштото го е грижа за теб такаче няма как да се държи хладно . Поговори с него за тези нешта . И не слушаи 13 минали са 3 седмици и ни кост ни вест драж се безразлично към всичко случвашто се и няма надежда но не ти и казвам да му лазиш в краката . Уредете си една срешта някаде на спокоино място попитаи го за тези нешта попитаи го дали те обича и отговора ще ти изясни всичко . Много съжелявам за всичко което ти се случва и се надявам да съм помогнал и да опрачите нештата.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 483216470a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От Автора.... Историята има малко развитие, Преди няколко дни ходих на нащо място вечерта и си спомних мн хубави мигове там, които сме прекарали заедно.... Реших да му напиша Смс, който гласеше 'Града изглежда прекрасно от тук, ако имаш време можеш да дойдеш някой път да го видиш.... Не получих отговор доста време и наистина останах мн разочарована. Но няколко часа по късно ми написа, че няма да му е възможно точно тези дни, защото бил на работа (той работи на смени ) , но когато има възможност, щял да отиде.. след това просто ми пожела лека нощ, аз не писах нищо повече, защото неискам да го притискам .....Изобщо незнам какво се върти в главата на мойта Мишка в този момент, а това ме кара да незнам накъде и как да насоча нещата. Това че неиска да горори с мен ме убива...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: bf1eab6c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Защо мъжете са такива говеда, по дяволите?! Ако е край, да е край!Чудят се как да кажат, че обичат, чудят се как да сложат края! Винаги усложняват нещата! А ако обичаш такъв екземпляр е много сложно! Дали не е инат?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 483216470a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От Автора: НЕ само е инат ми в един момент докато ми обясняваше, че аз незнам какво искам в следващия..... той постъпва по начин непонятен за мен. След триста зора се съгласи да се видим, щял да ми се обади и да поговорим, а мене ме страх, Вече незнам какво точно да му кажа. не е нармалко да изпитваш страх от човека, който обичаш... Страх ме е че ще подсили болката ми още повече..... Не му вярвам толкова незам през това време защо не ми се обади, ако ме обичаше любовта и липсата ми щяха да го накарат да ми звънне.... Така си мисля аз незнаммм вече ще се побъркам и съм адски объркана.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ef2fc855bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   СТ1: Стига си омутавала авторке бъди по директна ясно е че се обичате и двамата . Званни му или му пиши(което ти е по-удобно)питаи го кога е свободен уредете една срешта поговорете какво се е случило онази вечер разбери какво му е станало(заштото не знаеш) когато ти каже обсъдете го . Питаи го дали иска да сте заедно или не и поне да знаеш отговора заштото в сегашното ти положение едвали ти е много приятно . Колкото повече протакваш толкова по лошо ще стане . Късмет

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c4c446056b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Разбирам болката ти ,но трябва да го оставиш поне за известно време. Сабери сили и продължи напред. Много помага мисълта , че един ден, ще сте заедно ,дори да не е така. Ако успееш да го видиш с друга повярвай това , мигновено и на момента ще те накара да пожелаеш друг. Разбира се този друг няма да заеме важна роля но ще ти помогне да се отърсиш от натрапчивата мисъл за него. Изживяла съм го, и знам че след време сама ще се чудиш на себе си :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 483216470a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От Автора: И в крайна сметка пробвах всичко, написах му че искам да поговорим, дори казах че няма да го напрягам с различни неща, но уви..... НЕ. Явно трябва да се примиря, че този път наистина настъпи краят и трябва да го забравя, но така ли се забравя някой, който обичаш повече от себе си ? ;( Трябва да приема нещата такива каквито са. НА НЕГО ВЕЧЕ СЪМ МУ БЕЗРАЗЛИЧНА И ТОВА Е ..... ЕДИН ДЕН ДАНО ЗАБРАВЯ И СЕ ВЛЮБЯ ОТНОВО, НО НАДАЛИ ЩЕ СЕ ОТДАМ ТАКА НА ЛЮБОВТА РАЗБРАХ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ..

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 170befef3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   Автора: В крайна сметка след толкова сълзи и болка той се върна потърси ме сам..... много неща си казахме, поставихме картите на масата, казах му че съм осъзнала много от грешките си, но му казах също, че ме е страх от него..... оказа се че и него го е страх от мен, искам да се оправят нещата много го искам, но го усещам много по-различен от преди, по-студен по сдържан, ЗАЩО??? Минават ми мн въпроси през главата а един от тях е ? Ако не го иска защо се върна? Несмея да му кажа всичко и колко неща ми минават и продължавам да се тормозя ;(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3e9785e2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Има няколко варианта, които обясняват поведението му, но ще се спра само на най-лекия, защото не искам да те натоварвам с разни предположения, при положение, че ти и без това страдаш достатъчно.

Според мен и той като теб самата има чувството, че стъпва по много тънък лед и това го кара да е страшно сдържан и предпазлив. В подобна ситуация трябва много говорене, много споделяне и повторно изграждане на доверие.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 35627d9d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

23.   И аз съм почти във същата ситуация много го обичам но направих много грешки спрямо този човек сега искам да съм с него но той не иска казва ми да си намеря друг но аз немога неговите приятели ни се мешаха във връзката и сега той е категоричен че неиска да е с мен моля ви дайте ми съвет какво да правя без него немога да живея ;((

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cc022faf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравейте имам(х) 5 годищна връзка вече и аз не знам какво имам или нямам. Родителите ми не го приеха и много изстрадах за да се преборя за него и за тази връзка, загарбих всичко за да сме заедно.... Имаше един период в който аз срещнах друг човек и се разделихме с моето момче, след това тази се сдобрихме и до 1 седмица всичко беше наред, докато не стана скандала, аз бях на лекар върнах се и му се обадих да го чуя той не беше лягал пиеше с приятели, бях сама исках да е до мен, много се карахме, много го ядосах, но след това ми се обади и се оправихме и се разбрахме да се чуем на другия ден... Когато стана ме повика и каза искам малко почивка много ми дойде всичко не мога така повече, помоли ме да не го тарся... неуспях което го ядоса повече, след това се обади и каза че иска да отида с него на една ваканция, която бяхме планирали отпреди, мислих си, че това е шанс да се оправим да ама не... не говореше за нищо сякаш няма проблем, не издържах и на сутринта му казах да поговорим гушна ме и започна да се държи нормално с мен както преди, докато не се прибрахме и каза нека не бързаме малко по малко да стават нещата? Кажете ми какво да правя, обичам този човек и не знам как да си го върна? Толкова сме изстрадали с него че не мога да позволя да го загубя? Има си финансови проблеми, който много го притесняват, но сега започвам работа и аз и ще му помагам! Просто самотата ме убива хем ме допуска до себе си, хем не! Кажете мила хора, споделете опит, посъветвайте ме

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 483216470a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   АВТОРКАТА: Преди дни се бях сетила за тази статия, която писах преди повече от две години тук и с умиление прочетох всеки един коментар, усетих тогавашната си болка все едно се е случила вчера. От тогава минаха повече от две години години в които ние така и не се събрахме с въпросния човек след онези неща случили се тогава. Но ще ви кажа едно НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВИХ, ОБИЧАМ ГО ОЩЕ СЪС СЪЩИЯ ПЛАМ И ТРЕПЕТ КАТО ТОГАВА.
Много грешки направихме и аз и той от тогава той се ожени за момичето с което се запозна буквално месец след окончателната ни раздяла. Сега си има и детенце даже, но винаги когато се засечем по улиците ( защото не си говорим) усещам искрите, който прехвърчат между нас. сега и аз съм с друг човек, но никога повече няма да обичам така както обичах тогава:):) Много лошо е да пропилееш и да загубиш истинската си любов, тя наистина се намира един единствен път в живота...

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 794a675893
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Имам връзка с едно момче от 4 мес. Всичко беше добре, докато не заминах да работя на морето. Месец след това той ми каза, че го пращат в командировка в друга държава и се разделяме, не иска да сме повече заедно, защото после щяло да ни е по-трудно. Не знае кога ще се върне, може да е и след 2-3 години. А два дни преди да ми каже така, каза, че ме целува и му липсвам. Когато каза край, аз веднага се прибрах и го умолявах да размисли, да замине и види какво ще стане, аз ще го чакам или ще ходя, когато има възможност, но той е категоричен. Убеждавах го как ли не, аз ще го чакам дори и след 5 години. Питах го не му ли е гадно така да постъпва, няма ли чувства, а той ми отговори: “Три дни не съм спал и съм мислил, нямам чувства, само приятелски”. Предложих му да останем приятели, но да се виждаме и чуваме, докато замине, съгласи се, но сега не иска да вдига, не отговаря на смс. Каза, че няма друга жена, не е заради това, просто не искал после да ни е по-трудно, понеже не се знае колко време ще отсъства. Аз наистина държа на него и искам да разбере, че ще го чакам. Какво да направя, как да постъпя и как да го накарам да размисли? Моля Ви, помогнете ми. Изтрил ме е и от фейсбука си, не иска по никакъв начин да комукира с мен, не знам защо. Помогнете ми.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2898c71066
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   здравеите незнам от кьде да запозна аз сьм на 25 от 18 гоф трьгнах с едно момче всичко беше идеално имаше голма химия между нас да карахме се зодия льв е особен затворен не излиза даже и по кафета работлив тренира и аз ми бях достатьчна докато един ден не каза краи искам ново начало замина за сф да работи и просто спря да си вдига телефона плачех молих се почти 7месеца това става след 3та година не ядях не спях бях се сьсипаша не излизах от кьщи карах всички в нас да му звьнят просто бе пречина го реши че иска да избяга и почне нов живот след 7месец си казах че немога фа продьлжавам така стьпих на краката си добре че беше приятелката ми и семеиството ми докато един ден реших да се оперирам за силикон и прери операцията му изпратих смс обичам те каквото и да става беше ме страх че повече няма да се сьбудя и тои е звьннал на маика явно и е разбраш след когато се пребрах у дона ми казаха да лежа тои ми се обади и мо каза ела при мен без да се замислям. с ужасни болли отидох в сф и така се оправихме а през тези чесеци ми бе наговорил че не иска да е с мен че иска да си намери щастието егото му било по важно от всичко какво ли не сега 4 години по кьсно пак стана така казами идваш ли с ме. в сф с мен казах му че докато не преключат делата на брат ми няма да трьгна но така или иначе ще отида при него да ме изчака а тои замина пребра се за коледа и ми каза краи това беше разплаках се умолявах се но трьгна и спря да ми вдига пишех звьнях какво ли не ходих при неги два пьти дьржа се д мен ужасно крещя ми каза че сьм била за него една любовница искал момиче ьа което да се ожени паднах му на колене да се осьзнае тои се разплака когато му казах че искам детенце но уви изправи се каза отивам на работа сут когато се вьрна искам да те няма пребрах се плаках мн след месец и има рд пак отидох този пьт като ме видя просто избяга нагрубиме и аз се обьрнах и трьгнах вече 3 месец стана преди 10 дена мъ пусах тоу ми каза ти ме караш на сила да сьм с теб че сьм била болен мозцк преобьрна ми се всичко щом ми каза това каза ми че сьм нахалница не сьм разб оъ дума а ааз просто се борих сега разбрах че утре се пребира за един ден в града незнам дали да отида до тях да го видя или да оставя всичко така от 10 дена не сьм му звьняла не сьм писала не смея живея в страх а знам че утре ще си е тук но незнам какво е редно да направя

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9728ba1f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Гледайки заглавието на историята имам чувството че е писана за мен. Обичам го безумно много. Авторке ти поне си имала известно време отношения с твоето момче. Аз дори и за секунда не успях да го направя мой. Знаете ли как ужасно боли да знаеш, че човека който най-много си обичал никога няма да бъде твой. Всичко останало губи смисъл. Винаги се молете да не ви настига това което се случи на мен. Мъката е огромна, дните ми минават покрай мен като вятър. Сломена съм и никога няма да бъда същата както преди. Обичам те любов моя където и да си.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 28aa9db236
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Това е магия за желания не е опасна както много биха казали! За да започнете са ви нужни: 1) 3 свещи няма значение какъв цвят са само да не е червено за любов или черно за черна магия...какъвто имате под ръка(свещите трябва да са малки без свещник) 2)чини я по ваш избор 3) захар не на бучки Какво правите: Сложет е свещите на най-високото място в къщата , като ги поставите в чиния със захар ,която разпръсквате във чинията около свещите.Запалете свещите и ПОМОЛЕТЕ вашите ангели пазители за 3 желания: Свети Rafael Свети Michael Св.Gabriel. Много внимавайте имате само три и то в основен ред: 1 желание за бизнес(но не за пари като материално благо) 2 яланя за любов 3 и последно за нещо което мислите че е непосилно на вас да ви се случи Само последното правило- Побликувай тази магия след 3-я ден и на 4 ще види какво става!Няма разочаровани!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e95ff26aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Но 29 за теб непременно ще се помоля,макар и да не виждам особено голям смисъл.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0d11ca0c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Добър вечер от доста време са тези коментари обаче искам да споделя и аз с вас моята мъка.. ако може някой да ми помогне от вас ще съм много благодарна: Значи срещнах едно момче преди 6 месеца запознахме се влюбихме се всичко беше прекрасно докато един момент не започнахме да се караме ревнуваме, нямахме си доверие и т. н аз започнах да се държа много студено към него защото той си е имал връзка 3години и мислех че има още чувства към бившата му аз също имах връзка 3 години но покрай него го забравих напълно.. и той много тичаше по мен правеше всичко за да е с мен.. каза ми че ме обича аз не повярвах казах му че са силни думи и да не ги казва просто така той ме предупреди че има предел и че ще се откаже от мен аз не послушах.. накрая така и стана остави ме.. не ми пукаше първите две седмици после започнах да чувствам липсата му почнах да страдам нямах апетит, не можех да спя постоянно плачех за него започнах да го търся без резултат правех му подаръци отидох до тях закарах му го.. обаче той каза че е изстинал и че няма смисъл че не чувста това което е чувствал преди.. аз пак не се отказах ходих пак до тях нищо че живееше в края на софия а аз не съм от там и въпреки всичко го намерих.. мисля че го оцени но пак не искаше да бъде с мен.. мисля че има чувства към бившата си която е с друг. но не съм сигурна защото въпреки всичко пак ми пише от време на врем е. и не знам защо при положение че ми каза че не иска да се занимава вече и да сипродължа и въпреки че ми каза така ми казва ти си продължила радвам се.. много ми е странно не знам какво да мисля. А без него не мога искам да си го върна и не знам как.. Ако някой може да ми помогне със съвет ще се радвам...! :(

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e04ed974fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Е, аз съм също в групата....
Преживях първата си голяма любов, той ме тормозеше и физически и психически и след 7 год. от един наглед безобиден скандал си събрах багажа и повече не се върнах. оставял ме бе 2 пъти, сега аз го направих окончателно...мислех,че ще ми е много трудно,но всеки ден изпитвах облекчение, а той се молеше като малко дете,аз му съчувствах,знаех как се чувства, защото през годините бях изпадала аз самата в тази ситуация не веднъж.
Мина половин година и съдбата ме срещна с неговата противоположност, позволих си да повярвам,че след нещастието за мен ще изгрее слънце. И така-една година, до днес,когато пиша тези редове, разделена с човека, който си мислех,че е моята половинка, всичко беше прекрасно,никога не сме се карали,нито сме се ревнували,просто между нас започна да се усеща огромно напрежение,може би почнахме да осъзнаваме,че не всичко е розово. Той се отказа от мен,помолих го да помисли, заради всичко хубаво,което ни се случи,но той отказва категорично,казва,че животът продължава,това било края и да го приема. А аз не мога....ако няма друга жена,моля да съвет някой мъж..каква може да е причината да стоя срещу човека,който ме гледаше с такова желание и се грижеше да нашата връзка и просто след 1 год да ми каже...ти беше важна,но всичко свърши.аз назад не се връщам...не спя,не ям(а да ви кажа,не съм на 18,нито той)....искам съвет,искам си го обратно и ще се побъркам.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1778c5693c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Знам как се чувстваш много добре те разбирам даже самата аз нямам сили да пиша тук точно сега... ако мъжът не те иска нищо не може да направиш за жалост а ако направиш той ще те приеме от съжаление едва ли не като те види колко си отчаяна... не ти го казвам с лошо просто смисъл няма... започни да излизаш запознавай се с нови хора прави всичко възможно да не мислиш за него а ако не можеш котж мен по добре пак да излизаш от колкото да си сама и да се самообвиняваш.... ако има силни чувства към теб както казваш той сам ще те потърси не прави нищо

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7dbe9a5c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз предпоолагам, че ти с твойте непрекъснати женски игрички, капризи и тестове, които уж имат за цел да го оплетат по-здраво в мрежата ти, до такава степен си го измъчила, че човекът наистина е дошъл до ръба на търпението си и си е направил извода, че тази връзка просто ще го съсипе като личност, ако продължи.

Колко пъти, от най-чиста и безпределна обич, когато мъжът е готов да посвети живота си на любимата, той бива изправян на ръба на омразата поради противоречивото и обидно, не щадящо мъжката гордост и психика поведение на обекта на неговите чувства... Да се изтръгнеш от такава връзка, значи да се спасиш, да се самосъхраниш, иначе тя те засмуква като в блато и ти просто няма да си същия човек, а може дори и да не приличаш на човек повече.
Мисля си, че твоите сегашни сълзи са разплатата за лекомисленото ти поведение, с което ясно си му показала, че си просто егоистка и не мислиш за него и колко му е коствало всичко това. Дано не съм прав. Но много ми прилича точно на това.

Грешката ти е била, че след всяка разправия си продължавала така, сякаш нищо не е било - точно това е предопределило, че разправиите ще се повтарят до безкрай, като ви късат нервите и сриват любовта. Трябвало е още след първата разправия да си направиш анализ, равносметка и да се промениш така, че вече да няма разправии! А ти - сякаш нищо не е било, и дори се гордееш с това... Напълно неадекватно. Разправията е сигнал за тревога, че трябва да се предприемат СПЕШНИ МЕРКИ!
Ако имаш намерение да си го върнеш, трябва да поразсъждаваш върху самата себе си, и как да продължиш живота си по-нататък, непременно да се промениш. Не можеш да искаш той да те носи на рамо със всичките ти кусури и щуротии, само защото си неговата принцеса. Много скъпо му излиза това! А дори и да не успееш, трябва да работиш над себе си, заради следващата ти връзка. Наистина, жените доста често си вредят сами на себе си от глупост и самонадеяност, съсипвайки човека до себе си. И така погубват любовта.

Като последна възможност, мисля, че би моогла да му се обадиш и да го помолиш за последен откровен разговор, относно причините за неговото решение, че слага кръст на отношенията ви изцяло. Той все пак ти дължи това обяснение - защото решението му засяга и телб, и то много мболезнено. Но това да не е обяаснение по телефона, а именно лична среща очи в очи. Ако се съгласи, изслушай го внимателно, без да го прекъсваш, и след това може и ти да кажеш нещо- например, да го помолиш да ти даде още един шанс да му се докажеш, че можеш да се промениш, да не си същата егоистка.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 78892a29cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Здравейте и аз имам проблем с любимата си.. Сега аз съм в България а тя е в Англия. Заминахме заедно но се наложи да се върна и се разделихме не заради това а за това, че мн ревнувам и нещата не са като отначало. Моля ви препоръчайте книга как да си я върна не намирам нищо. Осъзнавам, че тя е жената за мен!!! Не е реакция от раздялата.
Благодаря ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker