Разделихме се заради брат му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделихме се заради брат му
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3584 пъти
До преди няколко ден живота ми изглеждаше хубав, днес е ад!

Всичко започна когато напълнях не защото сам го допуснала имам здраавословен проблем, въпреки това се радвам на мъжко внимание не изглеждам дебела а и не сам грозна, просто вече не сам перфектна!

Това се превърна в проблем за семеиството на сериозния ми приятел и по-точно на маика му и на брат му! Маика му не ми го е казвала директно никога, но брат му наи-редовно! Моя приятел постепенно се повлия и започна да ми натяква че не изглеждам така както в началото на отношенията ни, че само можела повече...знам това и ако имах време щях да се постарая да посещавам редовно фитнеса както преди, но сега сам претоварена от лекции, работа и милион други неща..

Постарах се да пазя диети, но така не става иска се движение...Както и да е аз се постарах да не обръщам внимание на това, болеше ме много, но си мълчах .. Доиде момента обаче в които брат му си позволи да отговори много грубо на майка ми а приятеля ми не каза нищо...тва преля чашата...колкото и да си затварях очите тва е нещо непростимо!

Помъчих се да говоря с моя приятел за това а тои каза че нищо няма да каже или направи по въпроса! Тогава аз се обадих на брат му исках просто да му кажа че не постъпи правилно при което той каза че не искал брат му да ходи с няква дебелана и всезнаеща ''студентка'' , която да му късала нервичките...тази думи кънтят в главата ми много силно...аз не сам дебела, не сам грозна и не сам се правила на всезнаеща...всеки един скандал с моя е бил заради брат му и постоянната критика от негова страна! Не сам заслужила това отношение...винаги сам им помагала, винаги сам била услужлива и разбрана...

Работила сам като мъж на селото има и дърва пренасях и ракия съм варила, чистех, готвех, перях..не сам била груба с никой макар че в обкръжението им има ''деца'' чиято единствена работа беше да създават интриги и не веднъж са ме вавличали в такива!Аз винаги мълчах и се усмихвах...сега страдам, чуствам се унизена, обидена и използвана...

ТВА ЛИ Е ВЕЛИКАТА ЛЮБОВ? ДА СИ НАПЪТ ДА СЪЗДАДЕШ СЕМЕИСТВО С НЯКОЙ ДА СИ ГОТОВ НА ЖЕРТВИ И ДА ГИ ПРАВИШ НЕ ВЕДНЪЖ И НАКРАЯ ДА ТИ КАЖАТ ЧЕ Б ИТКИТЕ КОИТО СИ ВОДИЛ В ИМЕТО НА ТАЗИ ЛЮБОВ СА НАПРАЗНИ И ЧЕ НЕСТРУВАШ...КАТО МОГАТ ПО-ДОБРЕ ПРАВ ИМ ПЪТ... ВСИЧКИ КОИТО СТЕ ОДЕЛИЛИ ВРЕМЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ЗНАЙТЕ ЧЕ НАЙ-ТЕЖКИТЕ УДАРИ ИДВАТ ОТ ХОРАТА ЗА КОИТО ПРАВИШ НАЙ-МНОГО!!!

ПАЗЕТЕ СЕ И НЕКА ВСИЧКИ ПОЗНАЯТ ЩАСТИЕТО НА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 346b7d3ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж всяко зло за добро, не ти трябва семейство с такъв човек!
Ще намериш по-добър от него. Ти си готина!
Продължавай така. Успех

М29

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7a008b4c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма за какво да съжаляваш! И се научи да преценяш добре хората,защото утре може пак да попаднеш на подобен.Какво значение има,че си качила няколко килограма в повече? Търси мъж,който да има широк мироглед и добро сърце,всичко друго е плява!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c09995841b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отървала си се навреме!!! Не се ядосвай! След време ще се радваш, че не си задълбала повече.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5747471c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не го преживявай толкова тежко и се опитай да не го поглеждаш от емоционалната страна. По-добре, че е станало така, вместо след време и 2 деца например.
Знам, че е тежко, че боли, особено когато близки хора те засягат на тема външен вид. Сега ми хрумна ... дали не е възможно брат му в началото да се е бъзикал с теб, ти да си се вързала и нещата да са станали малко по-хард?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9ef7f1a67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За съжаление патриархалността все още е дълбоко вкоренена в бита ни - близки и роднини се чувстват длъжни да си пъхат човките в живота на младите семейства и най-често създават обтегнати отношения. Още по-зле е, когато помагат материално на младите, стига се до зависимост и ненужна търпимост. А в случая и твоят човек явно не е дорасъл да бъде глава на семейство и да пази ценностите му. Не се ли отделите по-надалеч от роднините, не виждам как ще оцелее връзката ви, но както пише и номер 1 - може и да е за добро и така е трябвало да стане.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6ca30463b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Роднините му може би от преди не са те харесвали и са се чудели как да те премахнат,сега когато си напълняла това за тях може би е причина ,за да се скарате и ти да си хванеш пътя.Аз съм с моя приятел 4-та година и в началото майка му не ме харесваше много,когато ходехме на гости при родителите му тя все мрънкаше после че нищо не съм правела,не съм си мила чиниите и съм седяла само пред компютъра,та аз бях дете и не си бях в къщи бях и на гости,ти като отидеш на гости чистиш ли след себе си?Сега когато помагам се учудва,защо съм почнала да помагам, тя едно тесто не може да направи.За 4 години не съм я видяла веднъж да направи свястна манджа само картофи и някакви чорбясали манджи все едно и също,а после аз нищо не съм правила.Спи през почивните дни до обяд и всеки си търси за ядене,когато направих мекици и като ги видя с такава злоба ме изгледа,че едвам не позеленя.Когато и кажем че ще си отиваме се почва :Айде бе няма ли да тръгвате че имам за чистене.Така че хора всякакви има

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6f4f5d2bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Наистина си готина! Дерзай! Заслужаваш нещо по-добро! Не си жена за подигравка! Не позволявай да те подритват като камъче на пътя..."Грешката" ти е, че твърде много се стараеш... за мъж, който не знае какво иска и е неуверен...и страхлив. Любовта е разтегливо понятие... Припознах себе си в теб...Трябва ли да се държим като кучки, за да става по начина, който на нас ни харесва? Все пак считам, че ще имаме по-голям успех, ако сме такива, каквито сме-откровени, всеотдайни, любвеобилни и добри. Никога не съм била почитател на любовта, която няма ответ.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 86331a13f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   НЕ СЪЖАЛЯВАЙ!!! По-добре дори, че е станало сега, от колкото ако примерно вече бяхте семейство или пък имахте дете. Поне на време си разбрала между какви хора си попаднала и колко безхарактерен е приятеля ти. Аз лично съм преживяла подобно нещо, с тази разлика, че брата на моя бивш приятел не се месеше в отношенията ни директно. Но не пропускаше случай да говори на майка им нещо за мен, или като се скараме с приятеля ми бързаше да го настрои срещу мен и аз да съм виновната, дори и да бях права...Миличка, дори и да го обичаш, в такава среда не се живее, а ако мислиш, че с времето нещата ще се променят - лъжеш се, дори биха станали по-зле. Не знам на колко точно години си, но си личи, че не са много...имаш достатъчно време да избираш и решаваш с кого да бъдеш, не губи вяра, защото все още са останали мъже, които уважават половинките си, подкрепят ги и държат на тях, без да допускат подобна намеса в отношенията дори и от страна на роднини. Успех!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8576226c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само напред:)) Минах по този път, и търпях години, давах всичко от себе си, той беше нежен и добър, но не умееше да ме защитава.За родителите му все бях лоша, все нещо им пречеше, а и той си имаше един брат,точно като в твоя случай. Когато трябваше ТОЙ да застане зад мен,все мълчеше,а аз плачех. За това си тръгнах, сега ме мразят и обвиняват.Само ти си знаеш какво е добро за теб,как се чувстваш и от какво имаш нужда! Напред, не се отчайвай, така е трябвало да стане

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker