Помогнете на едно младо момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете на едно младо момче
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2789 пъти
Здравейте читатели, ще споделя нещо което много ме притеснява, но първо ще задам няколко въпроса към жените - как бихте реагирали ако излизате с мъж и той ви сподели, че е девствен? Не само, че не е правил секс, а досега даже не се е целувал и не е имал приятелка. Вие сте му първата във всичко - първо гадже, първа целувка, първи секс... това ще ви отблъсне ли? Ще го помислите ли за смотаняк?
Питам защото аз съм на 21 години, но съм супер срамежлив, когато има момиче около мен си гълтам езика. Реших, че ще сложа край на този срам и ще започна да се запознавам с жени и да излизам по срещи. Не искам да ставам женкар и да трупам бройки, честно казано просто искам приятелка, партньор и спътник в живота - жена с която да си споделяме всичко и да се разбираме, да се гушкаме постоянно и да правим любов всеки ден. Но опитът ми с жените е колкото на 12-годишно момче... за мацките на моята възраст целувките и сексът са нещо нормално, но за мен това са нови и непознати неща. Притеснявам се, че ще ме помислят за смотаняк и ще ги отблъсна, знам че жените искат опитни мъже, а аз даже не знам как да целуна някоя мадама ако се харесаме... Ако си на 15 е нормално да си нямал гадже, но на 21 е смешно... бихте ли дали шанс на такъв като мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 72c4ffa33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нa 21 г... ще ми е стрaнно, но aко ми допaдне човекът, зaбележи (! ) ЧОВЕКЪТ, дa, бих дaлa шaнс. Aко обaче човекът не ми допaдне, ще обясни и другото и шaнс не може дa имa. При същaтa ситуaция зa примерно 25 г. не бих се поинтересувaлa дори от човекът.
Хм... просто съм искренa.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 73d4c03a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колега, имам същия проблем като теб, даже преди няколко дни реших да споделя и моята история тук, а тя е буквално едно към едно с твоята.
Ще следя все пак и твоята.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e1783384ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, ще започна с отговор на последният ти въпрос"бихте ли дали шанс на такъв като мен? "- Да.
Не е толкова страшно или срамно, че не си имал приятелка, не си се целувал и проче. Всяко нещо си има времето и мястото. При теб може би заради характер или други до момента по важни приоритети като учение или нещо друго си "закаснял". По скоро смятам, че това е напълно нормално нещо и не ти си грешният, а по скоро грешат онези "готините", дето правят секс на 15 години. Не е нужно само да имаш приятелка с която да излизаш, но не защото я харесваш и ти е симпатична, а просто защото някой ти казва, че ти е време и трябва да имаш такава.
Почакай има време някъде някое момиче те чака и един ден ще я срещнеш и наистина ще бъдеш щастлив, но не защото трябва, а защото ти самият искаш и копнееш за нея.
Колкото до девствеността, било за жена или мъж, когато срещнеш правилният човек, ще му се отдадеш и ще знаеш, че това помежду ви е плод на любов, а не на безразборен секс само за удоволствие.
Пожелавам ти да срещнеш момиче като теб, невинна и искрена, да получиш любовта от която се нуждае всеки човек и ти да дадеш такава на своята любима и да знаете, че си принадлежите само един на друг, а не сте били както повечето, които преспиват с 10 и повече човека преди на открият "истинската" си любов.
Момиче, на 17 РР. Успех и дано съм ти помогнала поне малко. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d1c6db7bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих дала, даже мисля е много сладко. Бих се радвала да съм първата любов на някой!!!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8a0d9a3f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Eх, жалко че животът е толкова гаден. Аз съм момиче на 24 и вярваш или не, да срещна момче като теб винаги е било мечтата ми. Някое нормално, добро момче, което да изживее всичко това с мен за първи път /и аз с него/, а защо не и за последен и единствен. Жалко обаче, че съдбата винаги отнема това от тези, които го искат най-силно.. На въпроса ти с кратък отговор. ДА!

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d85d13e843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имала съм такъв случай:) Бях толкова влюбена в човека, че изобщо не ми пукаше! Даже се гордеех, че съм единствена в живота му. (За протокола: той беше на 32. )

Alpha, ж. 25

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7241bb5e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Естествено, че бих дала шанс. Щом става въпрос за ИСТИНСКА любов, това не би променило нищо.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f4aec15ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Брат аз съм на 19 години, имам приятелка вече близо 2 години. Запознахме се в интернет и една година сме си писали.. след това се видяхме, тя ми беше първата във всичко целувка/секс и т. н
Нямах опит в нищо, но всичко е в акъла ти. Тя е по голяма от мен с над 10 години. Всичко е в фантазията на човека, прави каквото ти е кеф. Тя дори се зачуди дали съм имал предишен контакт с жена, много и хареса секса.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 39b7758eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Когато намериш правилното за теб момиче, независимо дали за кратко просто да си пасвате като настройка. Експериментирай върху нея всичко, което си си представял и си искал някога да направиш с накоя. Пробвай с различни неща само така ще разбереш кое как точно и харесва. Прави се на луд ако се изложиш кажи аа не ти ли харесва, а така как е, целуни я нежно по вратлето после пак опитай по устата, но по разшичен начин. Няма нищо по хубаво от това някой да се интересува да ти е добре на теб и да ти доставя удоволствие по начина по който ти желаеш. В по интимноте моменти и кажи, че искаш да изследвате заедно тялото и и да я побъркваш. Когато стигнете до там действай смело, покажи колко си възбуден не се спичай. Може дори да не й казваш, че си девствен и дори да се изложиш, кажи и след секса, че ти е била първата, чувстваш се невероятно и ще я помниш цял живот. Улавяй тънките моменти това, че си срамежлив и притеснителен ще отшуми с времето, но трябва да тренираш само с практика се преодолява действаш смело. Хубаво е да има момчета като теб, знаеш ли колко момичета си фантазират за някой неопитен, който да побъркват от удоволствия. Айде смелоо и успехчета от мен, почвай да ги бройкаш : )
Ж. 24

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a2d115a0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбира се. Имала съм връзка с такъв мъж без никакъв опит (добре де, беше се целувал преди, но не беше правил секс) и да ти кажа беше сладур. Освен това толкова много се стараеше да ми е хубаво че понякога с него ми беше много по-хубаво отколкото с някой с голям опит (предишното ми гадже беше тип бройкаджия, та веднага направих сравнение). За това не се притеснявай, а бъди нежен и приятелката ти ще е възхитена от теб, защото жените страшно мразим мъжете егоисти, които гледат само на тях да им е добре и дори не мислят какво изпитва приятелката им.
И не се шашкай! Всеки е имал първи път.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2f44d359e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Имай предвид че почти всеки мъж е по умен от почти всяка жена. Те са доста променливи обекти. Жената се държи така както я предразположиш. Повечето никога не знаят какво искат. Инстинктите им изпреварват мислите и доста често съжаляват след свършено действие. Не се притеснявай от жените, защото това е враг номер 1. Те не обичат несигурни хора поради факта че са крайно несигурни и търсят закрила. Най-добрия съвет който мога да ти дам е да бъдеш себе. Не ги поставяй на пиедестал. Повечето са бавномислещи обекти слушащи чалга. И да не забравиш че и те ходят по голяма нужда, така че не са нищо повече от странни същества.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d75eea3fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен проблемът идва от този срам. Няма нищо лошо ако един мъж е по-срамежлив, даже някои жени предпочитат срамежливите мъже пред перковците дето викаш ти само бройката гледат. ;д Трябва малко повече да вярваш в себе си. Ти в момента, заради тоя срам, си мислиш, че отново ще се провалиш и всичко отива на майн... сеш се. Ако ти си кажеш "Аз мога, ще успея, ще преодолея страховете си и ще бъда щастлив от постигнатото!" ще те мотивира. Също е важно наистина да харесваш момичето, с което искаш нещата да потръгнат, защото тя ще е нещо като твоя стимул да успееш, нали знаеш, ако не я харесваш, дори да успееш да тръгнеш с нея, какъв ще е смисъла? Намери момичето, което мислиш, че за теб, кажи си, че можеш, просто давай смело!
В случай, че някоя жена те отблъсне заради това, че не си много опитен в тея работи със свалките и т.н., значи може би не е много свястна и няма смисъл да се пробваш. Давай си вид на решителен човек, вярвай, момичетата ще го забележат. Също така, ако успееш да спечелиш вниманието на някоя, БЕЗ паника. Бъди спокоен, самоуверен. Не знам какво още да ти кажа, не съм много добра в даването на съвети. ;д
Мога да ти пожелая успех и ако нещо се получи, любопитна съм, затова отново напиши да разберем провървяло ли ти е. Дано все пак съм успяла да помогна поне мъъничко. УСПЕХ!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 404da2013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хората, които не пилеят чувствата и ласките си са такава рядкост. Разбира се, че бих дала шанс на човек като теб.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 345c361157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Питаш, отговарям- бих ти дала шанс.
Писна ми хората да се влияят от възрастта, сякаш тя е нещо повече от число.
Необвързана жена над 30- стара мома. А ако е и девствена- опази пресвета Дева Мария от Гуадалупе. Същото е и с мъжете. Няма такива работи като не съм срещнал истинската любов, не съм готов и т. н., спадаш към групата на смотаняците.
А сега сериозно - изглеждаш интелигентен човек и по това, което си написал, разбирам, че наистина търсиш истинското. И съм сигурна, че то ще дойде за човек като теб, чийто мироглед е по-широк от просто едното забиване в дискотеката.
А и хайде да си го признаем за мъж да е девствен не е толкова страшно колкото за жена. То не че и за жена е страшно, просто там реално се случва нещо, за повечето жени може и да е болезнено и т. н.
Ти не се шашкай, както има по-напреднали какички, така има и по-срамежливи момичета. На всеки ще му дойде времето. А и да не му дойде, има една приказка- никой не умира девствен, животът всички ще ни оправи. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1d81ac96e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря на всички за коментарите, супер сте. Номер 12 ако стане нещо задължително ще пиша :D Изглежда няма от какво да се притеснявам, но е тъпо чувството на 21 да не си се целувал... първите пъти сигурно ще изглеждат доста смешно, не знам мацките как ще реагират, но аз съм си виновен - като не съм се научил когато е трябвало така ще е. И мисля, че сте прави - ако някоя ме отреже заради това значи тя не заслужава да й обръщам внимание.
Успешна Нова Година на всички! <3

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 93a279d22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ще ме отблъсне, да. Каква сериозна връзка да имам с девствен човек, който не се е научил да усеща жените? Да УСЕЩА? ! Иначе казано да не ги разбира буквално, защото в тях няма логика. След година, две ще поиска да разбере какво е с друга, различна и нова, а аз къде ще съм в това време? Изобщо не ме съблазнява идеята, че ще съм единствената до този момент - никой не знае каква цена ще плати след това! Един човек трябва първо да разбие собственото си сърце, след това да разбие чуждо, за да се научи да уважава както собственото си, така и чуждото! Не значи бройкане, не значи безразборен секс - означава риск! Големи са им претенциите на такива хора, та чак стават много сериозни заради страх от провал и грешка от неподходяща афера и разбити мечти. Страх от сблъсък с различни светове. Познавам такъв човек, в момента на 29, все още девствен, с комплекси, мания от чатове, тръпнещ в очакване някоя да му отговори, без личен живот, разбита психика, а на въпроса ми "Какво прави, когато беше на 18? ", той ми отговори "-Каквото сега! ". Отблъскване и отвращение изпитвам, честно, искрено и откровено.
Успех и не се превръщай в маниак на 29!

Ж21

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 09b57d2283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Имах такъв мъж, доста по-голям от теб. Целувките и секса не бяха проблем - научих го. Проблем беше, че обикновено цялата психика на такива "девственици" е заета с това и съответно целия живот, мислите, чувствата и постъпките са ръководени от този уж недостатък. Рядко в живота като цяло постигат нещо. Още си млад и при теб не би трябвало да е такъв проблем, но се постарай в близките 5 години да си намериш партньорка. Не заради секса, който всеки го може, тъй като е инстинкт, а заради самочувствието и развитието ти като личност.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 04a5115d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пич, не съм момиче, но ще ти кажа само едно - дори да си девствен, дръж се така, сякаш не си (дори тя да знае, че си). Бъди уверен и няма как да не ти се получи. Прави се, че не ти пука, но ако само се престуваш, ще си проличи. Просто трябва да промениш нагласата си и всичко ще е ок.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3c61484903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Пич, не се филмирай, целувките и секса изобщо не са сложно нещо и няма човек, който да не може да се справи. И аз бях в твоята ситуация на 21 години, с тази разлика, че не съм бил срамежлив. Не съм бил и някакъв супер отворко, абсолютно нормален съм си. Не си мисли и че свестните момичета се срещат под път и над път. Не са много хората, които се радват на хармонични и здрави връзки. Сигурно си го чувал и преди, но ключът е да бъдеш себе си, т. е. да се държиш естествено, без да ти пука дали конкретно момиче ще те хареса или не. Започнеш ли да обмисляш всяка своя дума или действие в присъствието на жена, наистина блокираш и веднага си проличава. На 21 и аз често вътрешно съм се сковавал в много ситуации. Външно може и да не ми е личало толкова, но все пак си е давало отражение. Сега наистина изобщо не ми пука и съм супер спокоен. Дори и нищо да не излезе, не правя никакви драми. Не е нужно момичетата да знаят, че си девствен и т. н. Пробваш с една, с втора, трета, все някъде ще се получат нещата. Най-важното е да не си правиш сам живота сив. Аз съм имал такъв период и да ти кажа сега, като се върна назад, разбирам колко глупаво е било от моя страна. Успокоиш ли се, нещата сами си се нареждат.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 470e9aa768
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторът:
Хора, не съм комплексиран или депресиран. Както казах нямам и желание да трупам бройки, не е вярно, че след първия ми секс ще тръгна да наваксвам пропуснатото. Искам любов! Но се притеснявам защото си е кофти тръпка на 21 години да се налага някое момиче да ме учи на целувки, понеже досега съм бил пасивен. Нормално е на първите няколко срещи с някоя мацка да има целувки и не искам да ме отреже защото нямам никакъв опит с тях, а дори да не й кажа, че тя ще ми е първата целувка, то ще си проличи. Даже така е по-зле - ще си помисли, че и преди съм се целувал, но просто го правя зле. Докато за първи път е нормално да не се получи перфектно. Не искам тя да ме помисли за смотаняк без дори да ме познава. Защото когато някой е на повече от 20 години и още е девствен веднага го заплюват, че е задръстен, гаден и така нататък.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e1783384ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ооо, авторе обществото е такова, че винаги заплюват различните, но погледни го от другата страна ти си различен не си като останалите завистлив и огорчен, който се опитва да прехвърли своето нещастие на другите. Знаеш ли ще ти кажа да спре да ти пука макар да знам колко е трудно. Бъди себе си, а ако някой те харесва ще те приеме такъв какъвто си с всичките ти преимущества, но и недостатъци. Аз самата търся любов като твоята, търся чист и достоен човек, който да заслужава мен, но и аз да заслужвам него. Щом аз и ти съществуваме повярвай има и други като нас просто са твърде малко и е много трудно да ги откриеш. Но е правилният момент и в по правилният начин нещата ще се получат.
От номер 3.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 37487c835b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз бих дала шанс, ще се радвам да съм първата, това е голяма чест! Случвало ми се е 2 пъти и съм била много щастлива от този факт. Истинските жени, които искат сериозна връзка не търсят опитни мъже :) Момче, горе главата, ти си съкровище!
-Ж, 19

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5bcf48cf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И какво като не си. Винаги има първи път.
Нито е страшно, нито срамно.
Но ти това го знаеш де... просто го приеми за нещо нормално, каквото е. Отношения с момичета не се градят върху кревата. Като срещнеш момичето и т. н....
не се стеснявай, просто и кажи. Не като нещо... някакъв минус или недостатък, а като факт.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 64284a6a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Не мисля, че това е недостатък даже напротив. Много бих се радвала да намеря такъв партньор. Не бързай обмисли внимателно нещата. И аз съм в твоята ситуация, но при мен положението е още по-зле на 23 съм и съм жена. Имам един въпрос към теб - А ти как би реагирал ако момичето ти каже същото?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b897875b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   номер 25 - бих се зарадвал много, това ще е като сбъдната мечта ако срещна момиче с която да се влюбим и да се окаже, че и двамата сме първи един на друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker