Пари или любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пари или любов
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3076 пъти
Здравейте. Попринцип съм свикнала аз да давам съвети, но в този случай на мен ми трябва такъв. Ето я и моята история:

Всеки си е изградил тип за мъжа илиу жената на своите мечти. Какви качества трябва да притежава, как трябва да изглежда... И аз имам такъв списък, по който избирам мъжете с които се срещам. Тук в моя град е много трудно да намериш човек с моите критерии. Но преди месец се запознах с един мъж, който попълни най-много точки от списъка ми. Готин е, има страхотно тяло, красив, мил, грижовен, постава страстта над разум и най-важното той ме харесва. Започнахме връзка. С всеки изминал ден научавам, че той е човекът, които винаги съм търсила. Но има енда важна точка, която той не покрива, а именно финансовото състояние. Не е заможен. Няма кола и живее с родителите си. От време на време ходи в Англия да работи и тогава изкарва много, но и бързо ги харчи, защото не е от най пестеливитве. Всеки знае, че в тези времена и в тази държава парите не са за подценяване. Все пак повечето от кавгите в едно семейсто идват поради дефицита на парите. И така...

Преди няколко дни се запознах с един мъж, който е също много мил, но не е мой тип. Доста е богат, не е женен, няма деца, поради неналичието на свободно време. Много ме харесва и е готов да ми помага във всяко едно отношение. До тук добре, но проблема ми е, че не го харесвам. Възприемам го като приятел. Не изглежда по начина, по който изглежда първия. Ако съм с него ще имам всичко. От малка съм си мечтала да разполагам с пари и скъпи коли, както повечето от моите съученички, а не да ходя с градскич транспорт и да гледам менюто с цените преди да си поръчам нещо. Да живея в луксозна къща с голям двор, басейн и куче. И сега най-накрая може да имам всичко това. Но също така съм мечтала и за любов. Толкова истинка и толкова силна, както на всяка романтична комедия, която съм гледала. Първия може да ми даде едното, а втория другото. Не знам какво да правя. Не мога и не искам да ги мотая и двамата, но не знам кого да избера. Моля ви помогнете ми. Дайте ми съвет с кого а остана.

Благодаря ви предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4cf3f06b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ожени се за богатият,кучка като теб си заслужава съдбата! :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e24f594d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1во не се знае нито дали можеш да имаш едното, нито дали можеш да имаш другото.това,че и двмата те харесват,или да кажам дори обичат сега в момента,изобщо не значи,че ти ще имаш или любов или пари.може нито един да не пожелае да създаде семеиство с теб.и нека да ти кажа,че този с парите може да си купи която поиска мацка,и ти ще трябва да се постараеш доста да си по спецялна от останалите за него,и докато се стараеш не забравяи,че винаги ще има по млади и по красиви от теб и наи важното е ,че той може да си ги позволи.а колкото до другото момче,и то може да мисли като теб и да иска приятелката му да не се вози с градския транспорт,а да може да си позволи кола сама без да разчита на него.или просто като разбере ,че си матерялистка да те зарежа.мечтаеш за идеалната любов,хем с пари ,хем с чуства,но такива връзки са рядкост,и човек не може да има всичко.и щом ти си гола на пушка и разчиташ на друг да промени нещата,то според мен ти търсиш някой да те купи ,а не да те обича.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6c18868090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Без да искам да съм груб, но ти просто гониш парата.Знам, че вероятно след мен ще ме оплюят "аа, как може да слагаш всички жени по един знаменател"..Е, как..Ето, как.Ти поне си признаваш, че парите за теб са важен фактор..
В крайна сметка не знам къв съвет да ти дам.Може би не заслужаваш нито един от двамата.Любов ли искаш или пари?Много хубаво не е на хубаво.
Внимавай, щото човек осъзнава какво е имал, чак когато го загуби..

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 8a62816a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали знаеш, че не може и...докрая, и душата в рая.
А за въпроса ти - заложи на любовта.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6f673e9301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Намали малко списъка с критериите,щото съм сигурна ,че не си Клаудия Шифър, а вместо това вземи си обогати душата малко,защото отвътре си ПУСТИНЯ.

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0e5178ebcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила, ти нямаш нищо. Мислиш си, че си срещнала любовта.
Не си. Ако обичаше, нямаше да се чудиш кой да избереш.
Нямаше да има никой друг освен НЕГО.
Така че, каквото и да избереш душата ти ще си остане празна.
За каква любов говориш!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4d8b5a8337
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Парите са наистина важен фактор на всякъде, защо не заложиш на тях. Правилно си се изразила, че на всякъде стават проблеми заради пари. Все пак това не означава, че когато ги имаш няма да имаш и други проблеми, но поне ще са по-малко значими. Според мен хвани си богатия...па да видим дали няма да по-щастлива. Нали знаеш поговорката всяка любов умира рано или късно ю, а след нея остава само уважението. Така ще стане ако избереш мъжа, в когото си влюбена. Но ако избереш богатия с времето ще изградиш уважение, а и добра банкова сметка :) Успех!
Angel4e

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 12b9ea61d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хубаво нещо са парите .. амЪЪЪ,то не може две добри нали знаеш?!
I'm Trouble -

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ae1c61f20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Незнам какво да те посъветвам ама мога да ти кажа че проблемите в повечето семейства идват точно от безпаричието... НЕ СИ ИСПУСКАЙ КЪСМЕТА ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЪЖЕЛЯВЯШ НО ВЕЧЕ ЩЕ Е МНОГО КЪСНО ........

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9077c7625b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ми то човек в крайна сметка никога и в нищо не е застрахован в този живот....не си кучка заради това, че искаш да имаш пари....всеки иска, но не всеки си признава.....без пари така или иначе в този свят няма как да се живее....не знам какво точно да те посьветвам, защото ти най-добре си преценяш....само дано в живота си не страдаш много от едно или друго нещо.....защото няма начин просто и винаги трябва да се продьлжи....и пак искам да го напиша... че наистина не правиш нищо лошо като искаш да имаш пари.
di_23

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ace8b9c282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Значи от гърба на мама и татаи планираш да се прехвърлиш на гърба на чичко паричко... хм. Добре де дявол да го вземе, ти парите си самане можеш ли да изкараш? Работи над себе си и направи кариера, а не паразитирай над другите... И за мен парите са важно,обаче искам сама даси ги изкарам,а не да сзм длъжна на някого и да завися от него.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a1ed5bcdac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Избери любовта! И когато връзката ви напредне му кажи на твоя хубосник, че трябва да е малко по-пестелив с парите !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4cf3f06b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Отвратен съм от поощрителните коментари на някои дами! Вие не сте хора,а паразити! Какво по-хубаво от това човек сам да постига мечтите и целите си!?! Наистина,не мога да ви разбера.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 668ff44b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мдааа, маймунката се чуди кое клонче да хване... Това което сърцето и подсказва или това което мамчето маймунка я е учила... Колко патетично

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4d8b5a8337
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не намесвай майка ми!!! Това, че теб номер 17 те избиват комплекси не значи че трябва да нападаш хората!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2f403a2d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   СТ1: Оште от първи коментар виждам че няма особенно голям смисал да чета другите явно ти пишат глупави хора с предрасъдаци,завист и много объркана представа за човека написал историята . от едната страна имаш мъж които харесваш или обичаш нз който казваш че покрива по-голямата част от критериите за идеален явно се даржи добре с теб мил е хубав и сигорно оште много други качества от другата страна е мъж които има финансови възможности и е готов да ти помага всячески една от мойте черти е че знам какви са хората и че този иска просто да си му курвичка (извинявам се много) но е така . И до кога мислиш че ще живееш в приказния свят докато не остарееш и не си намери друга . Решението е пред теб никои неможе да го направи остен теб погледни момчето което харесваш истински и мъжът с парите . Представи си бъдештето с всеки от тях и реши с кои искаш да бъдеш . Момчето мечта или мъжът пара . Само едно ше ти кажа истинската лубов между двама души доставя много повече удоволствие и штастливи мигове отколкото всичките пари на света заштото човек които наистина те обича ше направи и невазможното да си штастлива а този с парите може толкова колкото може да си позволи . Чао чао дано съм помогнал .

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ef392a53d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Съветвам те да избереш парите. Човек трябва сам да се опари, за да разбере кое е истински важното в живота.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4c62dbd449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Много благодаря номер 19. Само ти не ме нападаш и изказа мнението си като нормален човек и много ми помогна с това още веднъж много благодаря!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a7f06d6234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Избери любовта,след време момчето може да забогатее и да сте щасливи,отколкото да избереш богатия и да няма любов :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2f403a2d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   СТ1: Нп авторке каквото и да си избрала ти пожелавам штастие и много любов .

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 50f43db43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Вадиш един недостатък- алчна си .Не бъди материалистка. Свали критерийте

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker