Не съм познавала човека до себе си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм познавала човека до себе си.
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3239 пъти
Пише ви едно наранено момиче на 22 години, което си мислише, че може да победи всичко и всеки в живота си. От къде да започна, трудно ми е понеже до сега не съм прибягвала до форуми и не съм мислила, че ще търся успокоение точно на такова място, но точно сега съм много объркана и наранена. С приятеля ми сме заедно от 4 години, мислих, че го познавам, докато не дойде момента в който се натъкнах на неща, които никога не съм предполагала, че могат да се случат. През изминалата година преминах през много промени и донякъде това повлия на психиката ми, Както и да е, човека до мен успя да ме пречупи и промени доста неща в мен, не знам колко е за добро, но от тогава нищо не е наред. Наскоро разбрах, че лятото докато не съм била в България, той е имал или се е опитвал да има връзки. Накара ме да се разделим под претекст, че нещата не вървят и не се чувствал щастлив и не го правил, защото имал нужда да се среща с други момичета, а просто това не му било приоритет сега. След тази по- малка злина, се натъкнах на друга, която беше капак на всичко това. Паралелно с летните си връзки, той си е писал и с жени 20 години по- възрастни от него. Та да си дойда на проблема, в момента съм много объркана, един ден съм добре, друг ден отново ме намират тези мисли какво ще правя с този човек, за мен ли е, ще се промени ли, има ли смисъл да си губя времето да се опитвам да залепям счупеното отново и отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7fb0703713
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен знаеш отговора. Млада си, мъже много.. Намери някой, който да те цени.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 630cafa3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Млада си, нямате деца, според мен е излишно да си хабиш нервите и да си разбиваш психиката заради този смотаняк! Бий му шута! Да, не е лесно в началото, ще ти липсва, ще те боли, но с теченеи на времето ще си стъпиш на краката и ще станеш по-силна! Но направи първата крачка.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: efc734ae1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нормално е да си наранена и да се чувстваш зле от случилото се, но всъщност това, което си разбрала не е нещо, което само твоят приятел прави. Всеки мъж, на когото не му достига нещо във връзката му и няма доблестта да го обсъди с жената до себе си и заедно да намерят начин да укрепят отношенията си, постъпва по този начин - започва да търси утеха другаде и да върши куп неща, които не го представят в добра светлина. Както и фактът, че си е писал с доста по-възрастни жени не е нещо нечувано - пълно е с неосъзнати момчета, стремящи се да измъкнат някой друг лев от някоя значително по-голяма заможна дама или пък просто искат да се направят на по-зрели отколкото са. Просто трябва да се опиташ да приемеш, че и този човек е един от многото и е нормално да допуска грешки, колкото и да е специален за теб. Естествено, че ако не държи на теб и ако няма чувства връзката ви няма смисъл да продължава и е излишно да се бориш за една изгубена кауза. А на въпросите дали държи на теб и те обича може да отговори само той.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4b315dc5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма смисъл.
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ea90dd24e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като не те знае къде си и какво правиш по чужбина, ти какво искаш, какво си мислиш. Ти какво прави през това време? Докато сте заедно изневерил ли ти е? Искал е просто да ги мине, с 20г по - голяма няма да търси връзка. Мисля, че не е толкова черен, какъвто го изкарваш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8680286820
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   " Наскоро разбрах, че лятото докато не съм била в България, той е имал или се е опитвал да има връзки. "
" има ли смисъл да си губя времето да се опитвам да залепям счупеното отново и отново. "
Цяло лято не си била до любимият си, как искаш той да се държи? В чужбина, ти в манастир ли беше, нямаше ли развлечения. Какво лошо намираш, че се е развличал с писане? Нали не е тръгнал по стари жени. В днешно време, само общуването по интернет ни остана, загуби се живото общуване. Мисля, че нищо трагично не се е случило. Очи които не се виждат, се забравят. Направи така, че да се виждате по често и да се гушкате на живо, и всичко ще се оправи, няма нужда от лепене. По добре се залепете един за друг.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1be8e97044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Естествено, че трябва да си прекратиш контактите с този човек! Веднъж и за винаги! И повече никога да не контактуваш с него, по каквато и да била причина! Той не те заслужава, а според мен и любов не заслужава по - принцип.
Забрави го и се погрижи за емоционалното си състояние! - няма по - важно от това просто.

Желая ти спокойствие и много радостни моменти през новата 2016!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6aae186074
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, мило момиче. Аз съм също момче на 22 години и съм преминал толкова мъка и разочарования с момичета, че мога вече книги да пиша. Ние момчетата сме същества, които за съжаление още отначало се повлияваме от физиката на момичетата, от това колко са красиви и какви дадености имат. Има голяма вероятност още отначало той да се е привързал към теб поради физическите ти дадености. Това го твърдя в пряка връзка с думите ти, че той е започнал да търси друга, а това ние го правим когато търсим плътска наслада. Ако е бил истински влюбен, той би бил различен. Ти си много добро момиче и не заслужаваш това отношение. Дори и да ти кажа да спреш всичко, знам че ще трябва да минеш битка със себе си, да го изтръгнеш от сърцето си. Но всеки е човек и има право на достоен живот, в живота ти ще дойде човек който ще те обича със сърце и ще те цени като дама. Бъди благословена!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 11465d6224
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не миличка, няма смисъл разкарай го и не си трови нервите с него той никога не е държал на теб!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9ad8ed3794
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не, няма! Минал съм по този път. Момчето иска да живее. каквото и да правиш, няма смисъл! Продължавай напред и това е!

от: Мъж на 31

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c93415d53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мисля, че този човек въобще не е сигурен в чувствата си. Не е сигурен човек, като цяло. Независимо от хода на отношенията ви смятам, че и за двамата ще бъде по-добре, ако се разделите. Щом се е опитвал да ти изневерява тогава, почти сигурно е, че рано или късно ще изневери, този път наистина. Помисли си добре дали можех да живееш по този начин; дали приемаш точно тези недостатъци в този човек.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 34e67546bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Само лице в лице. Има нещо предполагам, което го е подтикнало или не му е харесало и го е човъркало.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d09b7522ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Проблема не е толкова в това, че е тръгнал да ми изневерява, а в това, че трябваше като мъж да ми каже, че това няма да излезе нищо, не да ми губи времето да ме наранява. А относно факта, че съм била в чужбина -1. Аз бях човека, който настояваше да се чуваме и виждаме, но той не пожела:2. Само за да не го провокирам не съм излизала никъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker