Поддържате ли приятелски отношения с бившите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поддържате ли приятелски отношения с бившите си?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 3544 пъти
Здравейте мили хора. Весели празници! Нека всички бъдем малко по-усмихнати, целеустремени и да работим върху хората, които бихме искали да бъдем в бъдеще.
Имам въпрос... Някога успявали ли сте да останете приятели с човека до вас, след като сте се разделили?
Намирам се в трудна ситуация и честно казано не знам как да постъпя. Разделихме се след 4 години, започнахме като най-добри приятели и очевидно той иска да завършим историята ни като такива. Истината е, че изживяхме една много силна, изпълнена с какви ли не емоции и страст любов. Не ми се беше случвало до сега, на него също. Но засъжаление бяхме малки и не успяхме да опазим това, което имахме. Той скъса с мен, тъй като доста се карахме напоследък, беше грозно и задушаващо, и на двамата ни омръзна, и дойде краят. Аз разбира се го приех тежко, но оттогава изминаха 4 месеца, а с него сме заедно всеки ден. И аз имам човек до себе си, и той. Но сякаш не можем да се пуснем все още напълно. Аз намирам щастието си при него, той го намира при мен, дори само като приятели. Приятели, които се обичат като семейство и са свързани по най-красивият и емоционален начин. Той е сродната ми душа. Не мога да живея без него. Той пък отсвоя страна не може без мен. Търсим се непрестанно и понякога се чувствам зле, защото излиза сякаш и двамата изневеряваме духовно на половинките си. Не знам... СЛожно е, но се обичаме. И все пак не можем да се съберем. Та не знам... Такива контакти трябва ли да се спрат? Трябва ли да го отпиша от живота си? Вие изпадали ли сте в подобна ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8beafc3bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можете един без друг, а за 4 месеца сте се заменили с други!??

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9aef09ebdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не би трябвало да има приятелски отношения.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 101fe81aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съвсем възможно е да има приятелски взаимоотношения между двама бивши, стига да са разбрани хора и да не се прекрачва границата на приятелството (което е всъщност най-трудното). С последния ми бивш сме близки приятели, но при нас има значение и това, че не сме били интимни с него и това доста помага за изграждане на приятелството след раздялата. Защото е малко странно ако излезете четиримата с половинките си например, а преди няколко месеца сте били заедно и сте правили секс, откъдето и да го погледнем, това е истината. Но има ли желание, има и начин, само гледайте да не си развалите връзките или да започнете някаква афера.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b306180527
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами най удачно ще е ако сте имали връзка към две години или нагоре да се разделите по приятелски. Защо все пак сте били заедно за някакъв период, виждали сте се всеки ден. Малко или много си свикнал с този човек и мисля че всеки който е достигнал до определена зрялост би трябвало да разрешава проблемите си по този начин. Номерата от сорта на грубо отношение и отрязване по фейсбука е само за селяните, които нямат едно елементарно уважение. Трябва да се разберете, да приключите без да подържате контакт или да останете приятели в зависимост от дадените обстоятелства и кое ще е най подходящо да се направи. Защото принципно една връзка не знаете колко много може да повлияе на човек като психика, може да ти разбие живота буквално, моля ви мислете логично а не егоистично!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e55859241a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това което правите е адски грозно ... Лъжете себе си и човека до вас ... ДО КОГА... Някой да ви направи същото на вас хубаво ли ще ви е ......Аман от такива хора....Не забравяйте че всичко се връща...Това не е никакво приятелство ...За какво губите времето на човека до вас ... Това е грях...Не можели да са заедно... Щом няма начин недейте да подържате връзка и то скрито.. някой ден всички ще разберат и тогава му мислете...Щом неможете не губете времето на другите..........Дори да есамо духовно изневярата си е изневяра...

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9d30b8de60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей!
За мен обяснението на отношениява Ви са странни и клонящи към любов. От тук и два и въпросите ми : Ако се обичате, защо се разделихте? И защо не се съберете пак, след като Ви е така приятно заедно?
След 5 годишна връзка с бившия ми, който бе първият ми мъж, с 9 години по- голям от мен ( аз бях на 18) запазихме много добри приятелски отношения. Но нашето беше наистина само приятелство, емоционална близост с човек, който те познава и разбира, но не е любов. Дано разбереш какво искаш и бъдеш щастлива. Весели празници!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f023b1ffce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имала съм тази ситуация. Измъчвахме се и двамата 2 год. Той имаше приятелки, аз също и се виждахме всеки ден. Той искаше да сме уж заедно, но не се стараеше достатъчно. Аз бях наранена и не можех да му простя. Така две години бяхме най-добри приятели. Докато един ден той срещна друго момиче и реши да избяга от мен. За един ден той спря да ми се обажда, да ми вдига телефона, избягваше ме. Пътещата ни се разделиха и колкото и да го търсих в началото той ме помоли да не го търся, защото тя ревнувала от мен и аз спрях. Засичали сме се на улицата и се подминаваме, а на мен всичко ми се обръща. Седем години минаха и ако днес го видя пак ще ми се обърне всичко. След години се раздели с нея. Бяха 5 год заедно както и ние с него. Поиска ми приятелство във фейсбук и си честитим празниците сега, но не си говорим, а имам чувството, че имаме толкова много да си кажем. Може би просто не искаме да отваряме тази страница отново. Той беше най-близкият ми човек. Никой друг не съм допускала толкова близко в живота си и едва ли ще допусна някога. Дано ти не си като мен. Аз вече се примирих, че няма да го забравя. Просто си живееш с красивите спомени и се радваш, че си ги имала. Животът продължава. За мен той си остана първата и най-голямата ми любов, единственият мъж с който съм се чувствала у дома, мой брат, най-добър приятел и сродна душа, който ми липсва всеки ден, но трябва да продължа напред без него.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e68e757a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разбира се! Свестните хора си остават приятели, дори и между тях да не се получи.
С първата ми любов сме семейни приятели. Често си ходим на гости, половинките ни се познават, децата ни играят заедно. Сега ще караме Нова година със семействата в една компания.
С повечето от следващите също поддържаме добри отношения.
Въобще - за всички стойностни хора има място в живота ми има място, само за боклуците, гадините и неискрените няма.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a059dede3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мъжете и жените не могат да бъдат само приятели, особено ако са добре изглеждащи. Винаги има привличане от едната от двете страни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c6914ef79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моме, зa не знaм вече кой път пишеш тук по същият повод. Обсебенa си, сериозно смятaм, че си крaйно, пaрaноично обсебенa от този човек. Спри се, отдaлечи се от него, лекувaй се.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 4669d70c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не, безсмислено е.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d6576b51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   с някои поддържам, и то доста добри. просто зависи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: caa6415838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 7, защо не се свържеш с този човек, въпреки че са минали 7 години... Просто стана ми мъчно като прочетох коментара ти, начинът, по който е написан...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f023b1ffce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 14 - Защото сме приятели във фейсбук и чак след 7 год. си позволяваме официално да си честитим рожденни дни, но до там. Нито той ми пише, нито аз на него. Аз направих един кратък опит преди време. Писах му, че ще се радвам, че вече не се крие от мен и че ако иска някой път можем да си поговорим. Той ми отвърна, че може да и до там. Ако е искал да е писал. Аз направих достатъчно за този човек. Когато някой иска намира начин. Просто и аз до ден днешен не разбирам как просто ще изчезнеш ей така от живота на някой. Аз не бих могла ако държа на този човек и без никаква причина от отсрещната страна. Но това съм аз. Обяснявам си го че някои мъже се събират с по-ревниви жени, които им поставят ултиматум или те го правят понеже ги е страх да не изневерят, т. е. имат още чувства към бившата. А след време вече имат гузна съвест или се счели, че няма смисъл да се връщат назад.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 37bdd581d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   към номер 8
Интересно ми, когато сте толкова близки семейни приятели дали когато мъжете остават насаме първия и сегашния те коментират и дали когато жените останете насаме пък коментирате общия мъж, пълен абсурд е ситуацията описана от теб, един истински мъж не би позволил да го мъкнат при някой, който е бил интимен с жена му.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: da930f0ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   и на мен ми се доплака от историята на номер 7, защото знам какво е да те боли душата и сърцето от любов, но се свиква

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 400732d492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 7, времето "лекува" всичко. Знам какво ти е. След 7 години с една жена, тя реши да сложи край на връзката ни. Тя беше и все още е най-важната жена в живота ми. И никога няма да я забравя. Ще ми се да я махна от фейсбук, за да отшумят нещата, но не мога - просто се интересувам от нея и искам да е добре. Спомените са много. Болката в душата ми е голяма. Да, живота продължава, но... без нея. И никога не ще мога да я забравя. Може би след време ще обичам повече само бъдещите си деца. Ще ми се някой просто да изтрие всички тези спомени, защото всеки един се забива като карфица в сърцето ми и ме кара да се питам: "какво би било ако".... Ако не се бяхме разделили. Ако тя ме обичаше колкото аз нея. Ако не беше станало каквото стана.
Живота продължава - да, но без нея...
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2721977e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Въобще не съжалявам номер 7. Имам една хубавица в къщи, която така нъздишаше по бившия си. Тя не можеше и да го скрие - срещи, фейсбук и др. подобни. Не ми е изневерявала физически. Накрая ми писна да ме унижава и якно и казах - или аз - или той. Ако е той взимаш си детето, то е наше и върви където искаш. Като е толкова уникален що не си с него.
Аз да не съм някакъв помияр, че да ми се подиграват. Казах и, ако аз така правя с някоя жена, приятно ще ти е. На момента поисках да реши. Тя избра мен, е поплака си де. После ми се извини, че не е била права и наистина не е редно, така да се постъпва, щото и на нея нямало да и бъде приятно. Исках да ми каже още един път - дали аз съм човека за нея. Тя го потвърди и така. Сега чакаме второ детенце.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e1f62956ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   като разбере сегашния ти приятел за бившия пак ще пишеш тук, но темата ще бъде, къде сгреших, че приятеля ми си тръгна....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker