Не съм себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм себе си
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2004 пъти
Преди една година се запознах с мъжът, с когото живея. Снощи гледахме филм, при който той се пошегува как съм толкова слаба и тясна и че сигурно няма да мога да родя дете по естествен път. След това започна да ми се умилква дали ще му давам да правим любов докато съм бременна. Аз се пошегувах, че може да не е много подходящо, ако бащата е друг. Той се обиди, че не съм си представяла той да бъде баща на децата ми и до днес, не ми говори и ако го направи е за злобен коментар. Излезе без мен, върна се и сега е в другата стая, гледа телевизия. Чувствам се ужасно за пореден път и се чудя как се докарах до тук.
Запознахме се и първите седем месеца от връзката ни бях най-влюбената жена на света. Всичко давах за него и бях сигурна че искам да се оженим и да имаме семейство (не се учудвайте, първа сериозна връзка ми е). Имаме голяма разлика във възрастта, като това винаги го притесняваше в началото. От март му бях казала, че няма да ме има лятото (работа на друг континент). Адски ми беше болно да не съм с него, но знаех че ако нещата между нас са искрени, това само ще подсили връзката ни. Казах му, че ако иска да се разделим, нека го направим тогава (март), защото не мога да позволя на раздялата да ми повлияе на работата през лятото.
Неговата бивша се свързваше с мен понякога, но той настояваше че всичко, което тя ми говори са глупости.
Три дни преди да замина, се оказа че не са били баш глупости. Бяхме на почивка преди да замина, където той ми предложи да живеем заедно като се върна. Бях повече от щастлива.. До три дни преди заминаването ми. Накрая след като и аз и бившата му не спряхме да му задаваме въпроси, той се прибра и ми каза че ме е лъгал за възрастта си, че знае че ще си тръгна и ми каза "ето знаеш, тръгвай си". Аз бях в шок, за един ден той беше предрешил че ще се събере с бившата си, говорил и как не ме е обичал, не е бил на почивка с мен и как заминавам. Бях ужасно наранена. След три дни сълзи и разправии, каза че ме обича повече от всичко, че не знае какво да прави, защото знае че съм млада и мога да си намеря по-добър мъж от него, че най-вероятно ще го направя лятото и го е страх, че ще че загуби иска или не. Бил решил че по-добре да де задоволи с бившата си, тя поне е по-възрастна и поне ще знае че ме е оставил да бъда щастлива. Куп глупости... Както и да е, останахме заедно и решихме че ще се чакаме. Просто не виждах друг вариант, знаейки колко емоционална и чувствителна съм, заминавах след три дни.. Знаех че нямам сила да го преодолявам и да се справям блестящо в работата си. Не исках да заминавам, но не исках да оставам при него. Казах му че това е нашия тест. Че за да можем да почнем на чисто и да бъдем заедно, трябва да се научим да бъдем заедно далеч един от друг.
Месец и половина по-късно, фактите от лъжите му започнаха да че удрят. Загубих воля, вяра и желание да завърша това, за което бях отишла. Емоционална дупка. Не знаех как да изляза от нея, имала съм любовни проблеми преди, но никога не бяха афектирали работата ми и целите ми. Нямах никакъв контрол и все още нямам. Жалка картинка. Напуснах работата ми, отидох другаде и лятото ми беше най-ужасното в живота ми. Писахме си, споделях му... Но понякога той отказваше, когато го молех да се чуем За две минути. Вярно, имахме голяма часова разлика.. Но аз винаги бях готова да пренебрегна всичко за него, което и до сега че гложди че той не прави. Бях толкова сама, след преместването ми нямах никакви познати на новото място. Мисълта за него и да бъда с него като се върна ме крепеше. Вярвах че сега, когато нямаме тайни, ще можем да имаме живота който аз исках.
Прибрах се и заживяхме заедно.
Той се държеше странно. Когато пиеше ставаше агресивен и ми казваше да го оставя.
След месец ми каза че трябва да поговорим. Каза че ми е изневерил и момичето е бременно. Кога ще се изнасям. Не мога да опиша болката която изпитах. Не спах цяла нощ, плаках, болеше ме глава. На сутринта той ме хвана, плака, каза ми че не знае какво става, не знае как го е допуснал, че съм жената на живота му и ме обича повече от всичко и не знае как е допуснал да се случи. Не ме обвинява, изневерил ми е една седмица преди да се прибера с момиче, което цяло лято му е казвала че иска да е с него. Знаела е че има приятелка, която чака. Каза че е бил сигурен, че ще го оставя като се прибера, или че просто ще остана там. Държала съм се странно, бил е объркан.. Излязли са на дискотека, пили са много, тя се е опитвала да го целуне, той и отказал, казал че не знаел че за това са излезли и иска да се прибере. Закарала го е до тях и му се е извинявала, казала му е че няма къде да остане за вечерта, казала на приятелката си че няма да се прибира. Той "е усетил тя на къде бие, но знаел че няма да и отвърне". Качили са се в тях, пили са още много и тя пак е направила ход... Този път успешен. На сутринта и казал да си тръгва, чувствал се е зле, когато тя се е свързала с него и и казал тази вечер да не се споменава, че аз се прибирам след седмица и че не иска да е с никой друг. Тя се ядосва и го блокира от всякъде. Докато не решава да му пише и да се прави на бременна.
Както и да е, оказа се просто опит да го накара да ми каже за нея и да ни раздели. След като и казва че няма да ме остави за нея и ако реши да "има бебето", ще бъде баща, но няма да живее с нея и да я обича. Тя се ядосва и отново го блокира.

Знаех, че трябва да го оставя. Чувствах се (и все още се чувствам) в безизходица. Все още си търся работа, купих си кола преди да разбера за случката и просто... Нямам финансова възможност да си тръгна... Жалка история! Не знам как се стигна до тук.

Твърди че че обича, и никога за нищо на света няма да ми изневери пак.

Искам да му простя. Знам че няма да го обичам както го обичах преди, знам че не искам да свърша с някой, който ми е изневерил, било при каквито и да е обстоятелства.

Но ето ни сега, пак се драчим... Колко съм го обидила, че се пошегувах че децата ми може да са от друг. Все едно трябва да търпя всичките му глупости и лъжи и да си представям приказка с него в бъдещето... Че съм глупава спор няма, но чак толкова....

Знам всичките съвети, не съм сигурна дали търся съвет. Търся си работа и се надявам като почна да съм социална пак, малко да си изляза от депресията. Исках да ида на психолог, на което той е обиди, твърдейки че психолог ще ми каже да го оставя...

Много, много детайли съм пропуснала. За това и не искам преки коментари за някои от случките.

Чувствам се самотна, чувствам се зле, и когато се скараме е най-лошо, плача, пия, самонаказвам се.... Просто съм жалка. Почти не общувам с хора, с приятели... Сама съм си го направила, не искам да им хленча.

Но се чувствам адски зле. Искам да превъзмогна всичко вътре в себе си, да му простя, да се върна към амбициозното и мотивирано момиче което бях. Справях се с всичко, а сега съм парцал. Заради мъж!!!

Срам ме е от себе си.

Моля, ако някоя жена прочете това, на която са и изневерили, нека да коментира. Нещо за мотивация, нещо за... Преодоляване на събитието.

С него или без, не искам да нося тази тежест и омраза.

Благодаря на прочелите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0f5911112e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   От това което прочетох- разбрах, че наистина няма смисъл да продължаваш с този човек или партньор. Просто си губиш времето, вървиш против себе си. Не зависимо от това което си, продължи напред но сама и си изясни плановете и бъдещите цели. Депресирана си и объркана от неразумни решения, и хленченето на този господин с теб. Накрая за всичко ще си виновна само ти и вече те обвинява за неговите грешки. Не да говорите за деца, нямате бъдеще заедно. Животът е достатъчно труден и без такива дразги. Спри да пиеш, напусни го. Намери си работа и просто се махни от този дом и объркано хаотично, безпринципно съжителстване. Иначе ще се намразиш за всички грешки и тежък живот, които ще си направиш ти самата. Погледни се от страни и виж това дали ти харесва за теб? Прочети написаното от теб като външен и непознат човек, характеризирай се!!!!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0872526905
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Оставяй го. Мъж, който изневерява и прави деца "случайно", не е мъж.

Любовта ни кара да се чувстваме добре. Това, което ни причинява мъка и проблеми, не е любов. За какво ти е?
По-добре сама отколкото с подобни грижи и проблеми, на които да викаш "Любов".

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 8777f59a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   здравей,
не мисля, че този човек е за теб.
След няма и 10 години той ще е прекалено стар за едно дете което тепърва започва първи клас. Той няма да има енергия за теб и за него.
Според мен си съсипваш здравето с него. Ако ще оставаш с него, поне си дайте месец-два почивка, защото мисля, че имаш нужда, особено след като си написала всичко това което прочетох!
успех ти желая! Личи си, че си добър човек, който заслужава много повече

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7e06a9ce62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужасно! Съчувствам ти искрено. Не знам какво трябва да се случи, за да излезеш от порочния кръг. Трябва на всяка цена да намериш начин да се освободиш от емоционалната си зависимост към него. Откажи се от колата, премести се у приятели, роднини докато си стъпиш на краката и не му позволявай да стигне до теб и да те размеква. Блокирай го, изтрий му телефона, изчезни. В началото ще ти е мега трудно, но постепенно ще свикнеш и ще се възстановиш. Докато си около него няма да видиш нищо добро. И това не е заради изневерите и цирковете, а защото този човек просто няма усещането, че с поведението си наранява другите. Каквото и да казва, той не се интересува от чувствата ти, манипулира те. Не обича теб, а влиянието, което оказва върху теб. Опиянява се от "властта" си и от вниманието, което му отдаваш. Бягай и не се обръщай. Пак ще бъдеш амбициозно и социално момиче, но за целта първо се измъкни от тази токсична връзка с човек, който те ползва, за да си вдига самочувствието и за публика на цирковете си. Желая ти успех от все сърце!

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c43dd89d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на коментиралите! Беше ме страх да погледна поста, но се почуствах по-добре, споделям и трите коментара. Въпрос на време е да си наредя нещата и да събера кураж да почна отначало. Благодаря, че отделихте от времето си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 579ece8a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мила, досега съм имала 4 сериозни връзки (над година всяка) и всичките са завършвали с изневяра. Била съм съсипана, страдала съм с години, но имах гордост и когато разбрах за всяка една от изневерите си тръгнах и ги блокирах. Преодолях всичко с танци. Когато страдам танцувам и това много ми помага и до ден днешен. Моят съвет е да го напуснеш и блокираш, заслужаваш повече!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 37797637c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямаш бъдеще с този комплексирам лъжец-дъртофелник, не знам как на някои жени сякаш чафка им изпива мозъка и се захващат с такива сякаш са се свършили перспективните за тях мъже.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 21bcbef439
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей наранено момиче! От историята ти си личи, че си объркана и все още не знаеш какво да правиш за да излезеш от това положение. Пишеш, че искаш да му простиш и да сте заедно както сега, а в същото време пишеш, че не искаш да свършиш с човек изневерил ти при каквито и обстоятелства и въпреки това си с него знаейки, че няма да го обичаш както преди. Аз не те познавам и не знам нищо за теб, но защо искаш да изпитваш болка и продължаваш да я изпитваш, съдейки по написаните думи в историята ти. Чувстваш се самотна, зле, пиеш, плачеш и т. н. заради човек, който ти е изневерил и ти се обижда за глупости. Искаш отново да си амбициозно и мотивирано момиче както преди, но явно изпитваш страх да не останеш сама иначе няма как въпреки всички неща да продължаваш да страдаш и да се чувстваш самотна, макар да имаш мъж до себе си. Аз не те съдя и ще ти кажа да се замислиш какво бъдеще и какъв мъж искаш за себе си и да осъзнаеш, че трябва да имаш достойнство и себеуважение и да не позволяваш на никой да се подиграва с теб и чувствата ти. Ако искаш сегашното положение да продължи то ти желая успех и най-много да си пропилееш младостта и живота. Жалко, че жените в тази държава нямате почти никакъв избор на качествени мъже.... Георги

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e78d0301f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Eх съдба, съдба. Защо хубавите ябълки все прасетата ги ядат.? Живота ми мина все с такива дето не ме ценят, а аз давах всичко за тях. Уви най-достойните винаги са сами.
Мила оставяй го този, щом си намерила сили да пишеш тук ще се справиш и ще си възвърнеш старото аз. Нали знаеш това което не те убива те прави по-силен.
G. M 38

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker