Какво по дяволите правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво по дяволите правя?
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3034 пъти
Здравейте, отдавна не съм писала в сайта, но имам нужда от помощ. Объркана съм. За пореден път в живота ми е намесен същият бивш.

На 21 съм. С него бях от 16 до 20 годишна възраст. Имахме мн проблеми изневери и какви ли не глупости, които той ми причини. От декември сме разделени, заради една с която се хвана, а аз нямах сили да се занимавам. Бяха заедно една година близо, наскоро се разделили.

Бях в Америка за 4 месеца, докато бях там си писахме около 3-4 пъти, в 1 седмица и това беше. Преди да замина се видяхме мах 4-5 пъти, чувахме се мн рядко, но така и не спряхме да поддържаме връзка. Сега след като се прибрах от около месец, се видяхме веднъж на рд на негов приятел, ясно е бях се нагласила, очаквах приятелката му да е там, знаете историята.

Той ме пожела пак, аз не се дадох и така....до преди около седмица, в която се видяхме 4-5 пъти и всеки път бяхме зеадно и физически. Зная че е разделен с онази, зная и че ме обича. Но също така зная че всеки път като е самотен или има проблеми с някоя като му писне, звъни на мен. Сякаш съм отдушник, опитвам се да бъда приятелка с него, не искам да имаме връзка, нямам против да се виждаме на 2-3 седмици веднъж. Но той направи живота ми черен съсипа ме с глупостите му и влюбчивостта му.

Аз свикнах да съм сама. Харесва ми да ходя по купони да се занимавам с различни момчета. Понякога ми липсва връзката ни, но знам че сега нито тои нито аз сме на това място. Той иска да се съберем, обичал ме и всички сладникави простотии, не му вярвам, но го искам. Искам го от типа той ме нарани някой ден ще съжалява, ще направи всичко възможно да ме върне и след 10 години примерно ще сме заедно.

Имам няколко приятели от неговото обкръжение с които не мога да прекъсна връзка, с него също не желая изцяло. За момента излиза че го ползвам за секс, не откликвам на чувствата му, но факт е че той пак е сам и аз пак съм насреща, не искам това да е така, не се страхувам за влюбване в него пак, или да се съберем, макар че на моменти мн го желая.

Просто ме е страх,че за пореден път ми сваля звезди осъзнал се бил и какво ли не, а след като намери следващата пак ще ме забрави. ИСкам истиснки да ме оцени, знам че е така но само когато е тъжен и самотен, през другото време....хах така написано май и сама си давам сметка каква глупост е.... НЕ знам какъв е въпросът ми към вас съжалявам ако съм ви отегчила,просто искам някой да ми каже нещо, нещо ново което да ме спаси от този порочен кръг.

Благодаря ви!
Таня

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: f7412dd922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мила,сигурно ви трябва време,за да оцените връзката си.Щом се обичате,рано или късно ще бъдете заедно!Голямата любов оцелява винаги!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f6eb4e4729
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле мале :) Извинявай за реакцията, обаче се чудя, че не съм единствената с такава история. Само дето липсва истинското разкаяние от него, и моите забивки с други момчета... С 2 думи- по- зле зъм от теб. Не знам, до някаква степен съм съгласна с номер 1, защото съм тъпа романтичка (без да обиждам когото и да било), но от друга страна все си мисля, че в истории като нашите няма място за хепи енд. Просто сте прекрачили границата, и той ще си те приема като вечната даденост и момичето насреща. Ако му откажеш да си с него физически, и той продължи да иска да е с теб и да иска да се съберете, значи нистина се разкайва. Това е моето объркано мнение :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: bec05e7324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм попадала на такова момче,обичал ме незнам си какво и накрая.... когато му стане тъжно или е в безизходица търси теб, а като срещне друга хоп при нея.Може да се забавлявате,но не се впускай в чуства защото най-вероятно ще се окажеш наранена :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c44246b358
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не винаги любовта побеждава, тя трябва да се извоюва понякога, един пример http://spodeli.net/4/story-9699.html . Може би и той , след 10години ,ще има семейство което е най вероятното. И въпреки това съдбата , може да е решила, че нетрябва да сте заедно. Живей си живота така както на теб ти харесва и не прибързвай с нищо. За да не се сетиш след 10години , че не си се изживяла важни моменти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker